StavRosA Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Ολα αυτά βέβαια αν δεν έχεις αλλαξει τη σειρά στα icons του κεντρικού menu. Ισως με ενα restore απο παλιότερο backup μεσω pcsuite να φτιάξει. δεν ειχα αλλαξει την σειρα στο μενου και επαιξε!!! σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Εχει δυνατοτητα backup για να μη χασω τα δεδομενα οταν κανω αναβαθμιση? Η αναβαθμιση γινεται και σε vf shop δωρεαν? Μην το παρω στα χερια και το στελνω στην NOKIA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis75 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Εχει δυνατοτητα backup για να μη χασω τα δεδομενα οταν κανω αναβαθμιση? Φυσικά...μπορείς να κάνεις backup όλα τα δεδομένα (τηλεφ. Κατάλογο, SMS, ρυθμίσεις, ημερολόγιο κλπ) μέσω PC Suite. Εγώ κάνω back up κάθε μήνα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Εχει δυνατοτητα backup για να μη χασω τα δεδομενα οταν κανω αναβαθμιση? Η αναβαθμιση γινεται και σε vf shop δωρεαν? Μην το παρω στα χερια και το στελνω στην NOKIA. Σε club nokia γίνεται επιτόπου. Καλύτερα βέβαια κάντη μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Πριν λιγο του εστειλα και περιμενω απαντηση... Οταν απαντησει θα σας ενημερωσω :) ! Σου απάντησε ???? Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Mου προτεινει τον 2.2 τον οποιο εχω και εγω αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο με τον προγραμματισμο εικονων αναλογα με την ωρα :O ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 τελικά το αγόρασα! Ήμουν στο τσακ να αγοράσω το 6120 αλλά το sar αυτού εδώ με έριξε :) Και δεν το μετανοιωσα καθολου! Εκανε full sync με το outlook του υπολογιστή πιο γρήγορα και απο το htc touch και τα πέρασε όλα, τέλεια. μέχρι και στην αναμονή έχει επιλογή να προσθέσεις τα ραντεβού σου σαν ένα κανονικό smartphone. Το κινητό τα σπάει και αν υπάρχουν σκεπτικοί εκει έξω.... Μην το σκέπτεστε! Do it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Τώρα που το έχω αρκετές ημέρες, ένα μπορώ να πω με σιγουριά.. Η μπαταρία του είναι πολύ χάλια :( . 1 1/2 μέρα με κρατάει (ανοιχτό το βράδυ). Υπάρχει περίπτωση να βρω καλύτερη μπαταρία, original ΝΟΚΙΑ?????? Mου προτεινει τον 2.2 τον οποιο εχω και εγω αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο με τον προγραμματισμο εικονων αναλογα με την ωρα :O ... Πως ακριβώς λεγεται το πρόγραμμα? Εντωμεταξύ αν έχω καταλάβει σωστά, αυτό το theme έχει flash player... Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Δεν είμαι κάτοχος του κινητού...θα ήθελα να μάθω αν φορτίζει και απο την usb ή μόνο απο τον φορτιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 δεν φορτίζει από την usb. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AneSteiN Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Spera...Telika den me boithise kaneis pos mporw na balw ellhnika sto kinhto(logw tou oti to phra apo edw apo Germany kai den eixe ellhnika) kai apofasisa na to poulhsw. Etsi kai ekana kai phra to Nokia N95 me enswmatomenh mnhmh 8GB(xrwmatos mayro) kai me Ellhniko menu. Teleio.. Eyxaristw pantws... Kalh synexeia paidia... ..Anestis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 γεια σας παιδια μετα απο καιρο. επειδη ειμαι και ψιλοασχετος θελω σας παρακαλω.................. 1)πως μπορω να δω ποια εκδοση εχω? 2)πως μπορω να κανω αναβαθμιση στο κινητο μου .να αποκτησω την v5.50 αν δεν κανω λαθος. 3) τα ελληνικα θα χαθουνε? 4)αν ναι πως μπορω να τα επαναφερω?(προγραμμα -διαδικασια) 5)οταν κανω την αναβαθμιση χανονται ολα τα στοιχεια που εχω μεσα(ονοματα,φωτο μυνηματα κ.λ.π.) αν καποιος εχει υπομονη ας με καθοδηγησει σας παρακαλω βημα βημα μην κανω κανενα φαουλ και τα δυαλισω ολο και το κινητο θα θελει πεταμμα. ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε... Στην οθόνη αναμονής πληκτρολογείς *#0000#. Αναβάθμιση κάνεις μέσω του Nokia Software Updater, απλώς συνδέοντας το κινητό με το pc μέσω καλωδίου. Αν το κινητό δεν είναι για την Ελληνική αγορά, ναι θα χαθού. Από πού το αγόρασες εσύ; Τα επαναφέρεις αλλάζοντας το product code μέσω του Nemesis Service Suite, και βάζοντας το ελληνικό. Μετά από την αναβάθμιση χάνονται τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής. Η κάρτα μνήμης μένει ανέπαφη. Αυτό το λέω με επιφύλαξη διότι κάποιος είπε πως δεν χάνεις τίποτα σε αντίθεση με τα Series 60 που τα χάνεις όλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 ... Τα επαναφέρεις αλλάζοντας το product code μέσω του Nemesis Service Suite, και βάζοντας το ελληνικό. thanxxx για την απαντηση σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Μετά από την αναβάθμιση χάνονται τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής. Η κάρτα μνήμης μένει ανέπαφη. Αυτό το λέω με επιφύλαξη διότι κάποιος είπε πως δεν χάνεις τίποτα σε αντίθεση με τα Series 60 που τα χάνεις όλα. δεν χανεται τιποτα. ουτε καν οι ρυθμισεις εχω κανει 3 αναβαθμισεις στο σπιτι. απο την 4.70 σε 4.72 σε 5.00 σε 5.50 αν θυμαμαι καλα τα νουμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Δεν είμαι κάτοχος του κινητού...θα ήθελα να μάθω αν φορτίζει και απο την usb ή μόνο απο τον φορτιστή? Υπάρχει όμως φορτιστής που μπαίνει σε USB θύρα και καταλήγει σε mini-jack. Το μόνο κακό είναι ότι είναι κοντό το καλώδιο (5-10 εκ) http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_182803 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε... Στην οθόνη αναμονής πληκτρολογείς *#0000#. Αναβάθμιση κάνεις μέσω του Nokia Software Updater, απλώς συνδέοντας το κινητό με το pc μέσω καλωδίου. Αν το κινητό δεν είναι για την Ελληνική αγορά, ναι θα χαθού. Από πού το αγόρασες εσύ; Τα επαναφέρεις αλλάζοντας το product code μέσω του Nemesis Service Suite, και βάζοντας το ελληνικό. Μετά από την αναβάθμιση χάνονται τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής. Η κάρτα μνήμης μένει ανέπαφη. Αυτό το λέω με επιφύλαξη διότι κάποιος είπε πως δεν χάνεις τίποτα σε αντίθεση με τα Series 60 που τα χάνεις όλα. το αγορασα απο το καταστημα της WIND εδω στα τρικαλα. αν καταλαβα καλα.πρωτα αφουσυνδεσω το καλωσιο με το pc παω στο Nokia Software Updater επιλεγω την αναβαθμιση και την κανω.κατοπιν αν δεν εχει χαθει τπτ καθως και αν δεν εχουνε χαθει τα ελληνικα το αφηνω ως εχει .αν εχουνε χαθει τα ελληνικα ,κατεβαζω το Nemesis Service Suite ............και μετα ειναι ευκολο να βαλω τα ελληνικα?το product code των ελληνικων τι ειναι? ειναι καποιος αριθμος ή? ξαναευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Αναβάθμιση κάνεις μέσω του Nokia Software Updater, απλώς συνδέοντας το κινητό με το pc μέσω καλωδίου. κατέβασα το πρόγραμμα και το εγκατέστησα. Συνεδεσα το κινητό μέσω του usb καλωδίου που έχω αλλά την πρώτη φορά μου έβγαλε ότι δεν μπορεί διότι κάποιο firewall πιθανόν το εμποδίζει. Εθεσα εκτός λειτουργίας το firewall αλλά πάλι τα ίδια. καλά δεν περίμενα κ προκοπή από νοκιολογισμικά. :rolleyes: :mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 αν καποιος φιλος απαντησει στο προτελευτεο τοπικ ας μου πει και αυτο.κατεβαζω το update αλλα δεν γινεται εγκατασταση.μηπως φταιει οτι τα γουιντοους ειναι σπασμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 το αγορασα απο το καταστημα της WIND εδω στα τρικαλα. αν καταλαβα καλα.πρωτα αφουσυνδεσω το καλωσιο με το pc παω στο Nokia Software Updater επιλεγω την αναβαθμιση και την κανω.κατοπιν αν δεν εχει χαθει τπτ καθως και αν δεν εχουνε χαθει τα ελληνικα το αφηνω ως εχει .αν εχουνε χαθει τα ελληνικα ,κατεβαζω το Nemesis Service Suite ............και μετα ειναι ευκολο να βαλω τα ελληνικα?το product code των ελληνικων τι ειναι? ειναι καποιος αριθμος ή? ξαναευχαριστω. Αν δεν χαθούν τα ελληνικά, ναι το αφήνεις ως έχει. Σε περίπτωση που χαθούν κάνεις τη διαδικασία με το Nemesis Service Suite. Το product code είναι ένας επταψήφιος κωδικός ο οποίος αντιπροσωπεύει την αγορά για την οποία προορίζεται το εκάστοτε κινητό. Δηλαδή άλλο product code έχει το Ν80 που προορίζεται για την Γερμανία και άλλο αυτό που προορίζεται για την Ελλάδα. Επίσης διαφοροποιείται και ανάλογα με το μοντέλο του κινητού. Δηλαδή άλλο έχει το Ν80, άλλο το Ε60 και άλλο το Ν80 Internet Edition ή το Ν80 Vodafone Live. Το βρίσκεις στην ετικέτα κάτω από την μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Τώρα που το έχω αρκετές ημέρες, ένα μπορώ να πω με σιγουριά.. Η μπαταρία του είναι πολύ χάλια :( . 1 1/2 μέρα με κρατάει (ανοιχτό το βράδυ). Υπάρχει περίπτωση να βρω καλύτερη μπαταρία, original ΝΟΚΙΑ?????? ξέρει κανείς? Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Οχι.Αλλα μπορεις να κανεις μια πατεντα με μια αλλη μπαταρια που θα σου αυξησει κατά μισή μέρα τη διάρκεια της μπαταριας. Αλλα για μιση μερα μονο δε λεει για μένα... Εκανα αναβαθμιση σημερα στην έκδοση 5.50 (ειχα την 4.71) και δε σβηστηκε τιποτα απο το κινητο! Και τα μηνυματα μεσα και οι επαφες και ολα!Θα δοκιμασω και το bluetooth καποια στιγμη και θα σας πω αν διορθωθηκε τιποτα.Εχω το lg 730 και καποιες φορες δε με ακουγανε καλα(συνεχως διακοπες,μεγάλα κενα) Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 ξέρει κανείς? Νομιζω πως δεν υπάρχει .. η αυτονομία του είναι όντως ενα μείον.. κι εγώ είμαι αναμεσα σε αυτό το κινητο και 2 άλλα.. και το μονο που με χαλάει είναι η αυτονομία του:( Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 αν καποιος φιλος απαντησει στο προτελευτεο τοπικ ας μου πει και αυτο.κατεβαζω το update αλλα δεν γινεται εγκατασταση.μηπως φταιει οτι τα γουιντοους ειναι σπασμενα? Δε νομίζω να έχει σχέση αυτό.Και μενα το ιδιο έκανε σημερα,μου εσπασε τα νευρα μεχρι να πετυχω την αναβαθμιση. Πρεπει να εχεις καλη συνδεση στο ιντερνετ,ξαναπροσπαθησε. Εμένα με την 6η προσπαθεια πετυχε. Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 παιδια τελικα η αναβαθμιση πετυχε.δεν σβηστηκαν τπτ. μονο που χαθηκαν τα ελληνικα.κατεβασα το νεμεσις αλλα σεν μπορω να βαλω τα ελληνικα. μπορει να με καθοδηγησει καποιος? ευχαριστω πολυ. .................................................... τελικα τα καταφερα!!!!!!!!!!!!!! αλλαξα τον κωδικο και ξαναεκανα την αναβαθμιση . τωρα πια εχω τα ελληνικα και την εκδοση v5.50. το μονο που απομενει ειναι να δοκιμασω το ΒΤ. παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. ευχομαι να μπορεσω και εγω σε καποιο θεμα να ανταποδωσω σε καποιον-ους προσφεροντας την βοηθεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts