Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να γινει αυτο πρεπει να το κλειδωσεις και μετα να πατησεις το πληκτρο τερματισμου κλησης.αν δεν το κανεις μενει αναμενη η ο8ονη για αρκετη ωρα.

Οντως αυτο θέλει...Αλλα ήθελα να γίνεται αυτόματα...Δηλαδη να διαλέγω σε πόσο χρόνο πχ θα κλεινουν όλα..Τεσπα...

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήρε ένας φίλος μου σήμερα το 6300 και έχει την v5.00 έκδοση λογισμικού.Ξέρει κάποιος από που μπορούμε να την κατεβάσουμε? 'Ισως να λύνει το πρόβλημα του Bluetooth.

Πήρε ένας φίλος μου σήμερα το 6300 και έχει την v5.00 έκδοση λογισμικού.Ξέρει κάποιος από που μπορούμε να την κατεβάσουμε? 'Ισως να λύνει το πρόβλημα του Bluetooth.

πριν 2 λεπτα που προσπαθησα να κανω upgrade μου εδινε την 4.71 ως την τελευταια εκδοση λογισμικου

εψαξα λιγο το θεμα και δειτε τι βρηκα

υπαρχει εκδοση 5 αλλα μονο για αγγλια και μονο ΟΤΑ

http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=phones&message.id=19632&query.id=14306#M19632

και εγω δοκιμασα για update αλλα μου δινει και εμενα την 4.71 σαν τελευταια...περιμενω την αναβαθμιση για να διορθωσει το προβλημα αναγνωρισης της καρτας μνημης γ α μ ω το !πολυ βασικο προβλημα!

και εγω δοκιμασα για update αλλα μου δινει και εμενα την 4.71 σαν τελευταια...περιμενω την αναβαθμιση για να διορθωσει το προβλημα αναγνωρισης της καρτας μνημης γ α μ ω το !πολυ βασικο προβλημα!

Αυτό με την κάρτα είναι σίγουρα πρόβλημα του κινητού ή της κάρτας; Δεν θα έπρεπε να είχαν όλα το ίδιο πρόβλημα;

Αυτό με την κάρτα είναι σίγουρα πρόβλημα του κινητού ή της κάρτας; Δεν θα έπρεπε να είχαν όλα το ίδιο πρόβλημα;

ναι καλη ερωτηση?αν ξερει κανεις να μας απαντησει .εγω που ρωτησα σε κλαμπ νοκια μου ειπαν οτι ειναι θεμα software.

ναι καλη ερωτηση?αν ξερει κανεις να μας απαντησει .εγω που ρωτησα σε κλαμπ νοκια μου ειπαν οτι ειναι θεμα software.

Πρόσφατα αγόρασα ένα 6288 για τη γυναίκα μου και η κάρτα που είχε μέσα ήταν προβληματική, δηλ. μία την αναγνώριζε μία όχι. Όταν ρώτησα τη ΝΟΚΙΑ τι γίνεται, μου είπαν ότι είναι θέμα software και με αναβάθμιση θα έφτιαχνε. Φυσικά, επειδή τα ξέρω αυτά τα παπατζιλίκια, αγόρασα μια καινούργια με 8 € και ως δια μαγείας δούλευε κανονικά. Γι' αυτό σου λέω.

Ξ*ΟΟΟΟΞ±ΟΞ± Ξ±Ξ³ΟΟΞ±ΟΞ± Ξ*Ξ½Ξ± 6288 Ξ³ΞΉΞ± ΟΞ· Ξ³ΟΞ½Ξ±Ξ―ΞΊΞ± ΞΌΞΏΟ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ· ΞΊΞ¬ΟΟΞ± ΟΞΏΟ Ξ΅Ξ―ΟΞ΅ ΞΌΞ*ΟΞ± ΞΟΞ±Ξ½ ΟΟοβλημαΟΞΉΞΊΞ, δηλ. ΞΌΞ―Ξ± ΟΞ·Ξ½ Ξ±Ξ½Ξ±Ξ³Ξ½ΟΟΞΉΞΆΞ΅ ΞΌΞ―Ξ± ΟΟΞΉ. ΞΟΞ±Ξ½ ΟΟΟΞ·ΟΞ± ΟΞ· ΞΞΞΞΞ ΟΞΉ Ξ³Ξ―Ξ½Ξ΅ΟΞ±ΞΉ, ΞΌΞΏΟ Ξ΅Ξ―ΟΞ±Ξ½ ΟΟΞΉ Ρίναι ΞΈΞ*ΞΌΞ± software ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ αναβάθμιΟΞ· ΞΈΞ± Ξ*ΟΟΞΉΞ±ΟΞ½Ξ΅. Ξ¦ΟΟΞΉΞΊΞ¬, Ξ΅ΟΡιδΠΟΞ± ΞΎΞ*ΟΟ Ξ±ΟΟΞ¬ ΟΞ± ΟΞ±ΟΞ±Ο΢ιλίκια, Ξ±Ξ³ΟΟΞ±ΟΞ± ΞΌΞΉΞ± ΞΊΞ±ΞΉΞ½ΞΏΟΟΞ³ΞΉΞ± ΞΌΞ΅ 8 β¬ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟ Ξ΄ΞΉΞ± ΞΌΞ±Ξ³Ξ΅Ξ―Ξ±Ο Ξ΄ΞΏΟλΡΟΞ΅ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΞ¬. ΞΞΉ' Ξ±ΟΟΟ ΟΞΏΟ Ξ»Ξ*Ο.
les,e?den xanw tipota na dokimasw mia allh karta ontws!tha sas pw nea deytera!sorry gia ta greeklish alla grafw apo to kinhto!ΟΞ΅ΟΟ

Ρε παιδια εχω ενα σημαντικο προβλημα.

Θέλω οταν με παιρνει τηλέφωνο η κοπέλα μου να χτυπάει πχ με ενα συγκεκριμένο βίντεο.Αυτο γίνεται?

Διοτι χτυπάει με το συγκεκριμενο βίντεο για όλους!

Ειναι απαράδεκτο αυτο!

Πρόσφατα αγόρασα ένα 6288 για τη γυναίκα μου και η κάρτα που είχε μέσα ήταν προβληματική, δηλ. μία την αναγνώριζε μία όχι. Όταν ρώτησα τη ΝΟΚΙΑ τι γίνεται, μου είπαν ότι είναι θέμα software και με αναβάθμιση θα έφτιαχνε. Φυσικά, επειδή τα ξέρω αυτά τα παπατζιλίκια, αγόρασα μια καινούργια με 8 € και ως δια μαγείας δούλευε κανονικά. Γι' αυτό σου λέω.

πηρα σημερα απο κλαμπ νοκια original-nokia 256αρα microSD στην αρχη την εβλεπε κανονικα αλλα παλι μετα απο 3-4 ωρες δεν την εβλεπε και επαιζε ηχους κλησης που ειναι στο κινητο και οχι στην καρτα μνημης που εχω περασει δικους μου ηχους!τι π α π α ρ ι α φταιει ρε παιδια?το 6300 κοντευει να φτασει το ν80 σε αποτυχια!!!ποια καρτα πηρες?

παρτε μια transcent

ειναι εταιρια που βγαζει μονο τετοιες καρτες - ειδικες μνημες

εω εχω μια 512 και παντα την βλεπει

ουτε μια φορα δεν εχει τυχει να μην την δει!

που να ξερει η νοκια απο καρτες μνημης

στα κινητα ειναι καλη

ασε που οι τιμες της νοκια για τις καρτες μνημες της ειναι διπλασια απο τις αλλες του εμποριου

στα ιδια λεφτα παιρνεις διπλασιο χωρητικοτητα

Μια ερωτηση ακομα για αυτους που ξερουν:

Για να μετατρεψω ενα video απο τη φωτογραφικη μου μηχανη σε 3gp χρησιμοποιησα το Im too 3gp converter.To αρχειο ειναι 29.97 fps και αναλυση 640χ480 σε mpeg4 και Bitrate 3967kbps.

O ηχος adpcm_ima_wav Bit rate:177kbps Sample rate:44100Hz Channels:mono

Θέλω να το μετατρέψω σε 3gp αλλα η ποιότητα του βίντεο να ειναι τέλεια το ιδιο και ο ηχος.Αλλα να είναι 3gp το βιντεακι για να το διαβαζει το κινητο μου.Και δε με ανδιαφερει το μεγεθος του βιντεο.Γι αυτο στις ρυθμισεις εβαλα aac ηχο και μεγαλα bit rates.

Αυτο που παρατηρησα ειναι ομως ο αποσυγχρονισμος του ηχου με την εικονα παρολο που ειχε τελειο ηχο και τελεια εικονα.Γιατι συμβαινει αυτο?

Μπορει κανεις να βοηθησει?Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?

παρτε μια transcent

ειναι εταιρια που βγαζει μονο τετοιες καρτες - ειδικες μνημες

εω εχω μια 512 και παντα την βλεπει

ουτε μια φορα δεν εχει τυχει να μην την δει!

που να ξερει η νοκια απο καρτες μνημης

στα κινητα ειναι καλη

που βρισκουμε transcent?ισως ομως εσυ δεν εχεις πεσει στην παρτιδα 6300 την ελλατωματικη.η ειχες και εσυ προβλημα?

που βρισκουμε transcent?ισως ομως εσυ δεν εχεις πεσει στην παρτιδα 6300 την ελλατωματικη.η ειχες και εσυ προβλημα?

σε ολα τα μαγαζια με pc

eshop

plaisio

κτλ κτλ

εγω δεν ειχα προβλημα ποτε με τις μνημες

ισως να ειναι και αυτο

σε ολα τα μαγαζια με pc

eshop

plaisio

κτλ κτλ

εγω δεν ειχα προβλημα ποτε με τις μνημες

ισως να ειναι και αυτο

ουτε στο σαιτ του πλαισιου ουτε στο eshop εχει MicroSD!μεχρι miniSD παει!

αγορασα προσφατα απο γερμανο μια μνημη για το 6300 και μια sd απο το eshop το οποιο ειχε τις καλυτερες τιμες

δεν ειχα παρατηρησει οτι το eshop δεν ειχε μικροsd

ο γερμανος σιγουρα εχει

Το e-shop έχει κάρτες μνήμης MicroSD....

Θα τις βρεις σαν Transflash

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Παιδιά καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 6300 αλλά από ότι διαβάζω πολλοί αντιμετώπισαν πρόβλημα με το ΒΤ και άλλοι με τις μνήμες θέλω να ρωτήσω αν τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν και όσοι το αγόρασαν τελευταία οπότε πιθανόν να τα έχει διορθώσει η ΝΟΚΙΑ.Σε διαφορετική περίπτωση (αν δηλαδή εξακολουθούν να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα) νομίζω ότι πρόκειται για κακή αγορά γιατί μπορεί τα προβλήματα να οφείλονται σε κατασκευαστικά ελαττώματα και μην λυθούν ποτέ με μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού.Πάντως όταν πήγα στην COSMOTE να το αγοράσω με την επιδότηση που είχα μου είπαν ότι δεν το έχουν και ότι καλύτερα να περιμένω λίγο διάστημα εξ' αιτίας των προβλημάτων που εμφανίστηκαν.

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ myphone.gr ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ NOKIA 6300 ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

Παιδιά καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 6300 αλλά από ότι διαβάζω πολλοί αντιμετώπισαν πρόβλημα με το ΒΤ και άλλοι με τις μνήμες θέλω να ρωτήσω αν τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν και όσοι το αγόρασαν τελευταία οπότε πιθανόν να τα έχει διορθώσει η ΝΟΚΙΑ.Σε διαφορετική περίπτωση (αν δηλαδή εξακολουθούν να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα) νομίζω ότι πρόκειται για κακή αγορά γιατί μπορεί τα προβλήματα να οφείλονται σε κατασκευαστικά ελαττώματα και μην λυθούν ποτέ με μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού.Πάντως όταν πήγα στην COSMOTE να το αγοράσω με την επιδότηση που είχα μου είπαν ότι δεν το έχουν και ότι καλύτερα να περιμένω λίγο διάστημα εξ' αιτίας των προβλημάτων που εμφανίστηκαν.

Εγώ πήρα το 6300 στις 18 του προηγούμενου μήνα. Δεν μου εχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα με την κάρτα. Με το ΒΤ δεν ξέρω τι γίμεται γιατί δεν χρησιμοποιώ. Αναγνώριζε κανονικά και την δική του και αυτή που έχω βάλει τώρα (1GB). Την πήρα απο το πλαίσιο με 19 euro. Είναι της transcend και έχει μέσα και produo adaptora. Απο το κινητό είμαι ευχαριστημένος για τα λεφτά του.

Zero07

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ myphone.gr ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ NOKIA 6300 ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

για να απαντησω και στους δυο θα σας πω ενα πραγμα

αν αυτη την στιγμη επεφτε το κινητο μου στην θαλασσα θα πηγαινα να αγορασω το ιδιο

υγ δεν χρησιμοποιω bluetooth

απο μπαταρια ειναι μια χαρα μετα απο 2 μηνες λειτουργιας

με την καρτα δεν εχω κανενα προβλημα

Καλησπέρα,

μόλις αγόρασα και εγώ το NOKIA 6300 και μου φαίνεται super...αλλά δεν είχα μπεί στο forum και δεν ήξερα τα προβλήματα.

Ακόμα βέβαια δεν το έχω ανοίξει και θα ήθελα να ρωτήσω δυο πράγματα:

1.πρέπει να άδειάσει η μπαταρία που έχει πρίν το φορτίσω για πρώτη φορά ή να το βάλω για φόρτιση χωρίς να το ανοίξω?

2.πώς μπορώ να δώ ποια έκδοση software έχει?

Ευχαριστώ