singer Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Δεν έχει αντίστροφη. Για χρονόμετρο και αντίστροφη μπορείς να βάλεις το handy clock. Eυχαριστω mirror και jimgag Κανενα symbian δεν το ειχε εγκατεστημενο απο την μανα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Παρατηρησα οτι ο μονος τροπος για να προσθετεις γεννεθλια ειναι σαν προσθετο πεδιο στην καθε επαφη. Παρ'ολα αυτα δε φαινεται να εχει επιλογη υπενθυμισης. Υπαρχει καποιος τροπος και δεν τον βρισκω ? (Στο calendar δε σου δινει επιλογη γεννεθλιων. Επετειο μονο και χωρις να υπαρχει η δυνατοτα επαναληψης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Παρατηρησα οτι ο μονος τροπος για να προσθετεις γεννεθλια ειναι σαν προσθετο πεδιο στην καθε επαφη. Παρ'ολα αυτα δε φαινεται να εχει επιλογη υπενθυμισης. Υπαρχει καποιος τροπος και δεν τον βρισκω ? (Στο calendar δε σου δινει επιλογη γεννεθλιων. Επετειο μονο και χωρις να υπαρχει η δυνατοτα επαναληψης). Χρησιμοποιησε το προγραμμα "BBirthday". Μπορεις να του ορισεις να βαζει υπενθμιση στο ημερολογιο. Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Κανενα symbian δεν το ειχε εγκατεστημενο απο την μανα του? Απ' οσο θυμαμαι κανενα δεν το ειχε!:( Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Δοκιμαστε στον X-plore να πατε στο Menu -> Tools -> Device info Και σε εσας CPU speed 192 mhz εμφανιζει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brell Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Δοκιμαστε στον X-plore να πατε στο Menu -> Tools -> Device info Και σε εσας CPU speed 192 mhz εμφανιζει ?? -------------------------------------------------------- Και σ'εμένα εμφανίζει CPU speed 192 MHz. Σημαίνει τίποτα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 -------------------------------------------------------- Και σ'εμένα εμφανίζει CPU speed 192 MHz. Σημαίνει τίποτα αυτό? Σημαινει οτι ειναι μαλλον λαθος του προγραμματος γιατι η cpu του 6290 τρεχει στα 369Mhz κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brell Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Επειδή το NOKIA 6290 είναι το πρώτο μου sybian κινητό, μπορείτε να μου προτείνετε ποιές εφαρμογές,παιχνίδια,χάρτες,προγράμματα,κλπ, πρέπει οπωσδήποτε να βάλω? Έχω ήδη βάλει το X-plore και το LCG Jukebox. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Δοκιμαστε στον X-plore να πατε στο Menu -> Tools -> Device info Και σε εσας CPU speed 192 mhz εμφανιζει ?? -------------------------------------------------------- Και σ'εμένα εμφανίζει CPU speed 192 MHz. Σημαίνει τίποτα αυτό? Σημαινει οτι ειναι μαλλον λαθος του προγραμματος γιατι η cpu του 6290 τρεχει στα 369Mhz κανονικα Δοκιμαστε και με αυτο: PhoNetInfo http://www.patrickfrei.ch/phonetinfo/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 με το PhoNetInfo δειχνει λιγοτερα 187mhz το 6290. περιεργο....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Δοκιμαστε και με αυτο: PhoNetInfo http://www.patrickfrei.ch/phonetinfo/ 187Mhz. Κατι δεν παει καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Επειδή το NOKIA 6290 είναι το πρώτο μου sybian κινητό, μπορείτε να μου προτείνετε ποιές εφαρμογές,παιχνίδια,χάρτες,προγράμματα,κλπ, πρέπει οπωσδήποτε να βάλω? Έχω ήδη βάλει το X-plore και το LCG Jukebox. Ευχαριστώ. Αν και υπαρχει "θεμα" για αυτο που ρωτας (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593), σου προτεινω μερικες: 1.BlackBaller, 2.Ultimate Voice Recorder, 3.Full Screen Caller, 4.Best Profiles, 5.Remind Me, 6.Best Crypto, 7.Handy ZIP, 8.Best Birthday, 9.Eortologio, 10.Search, 11.Handy Expense, 12.SlovoEd, 13.QReader, 14.Y Browser, 15.smart2go Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Παιδιά η οθονη του 6290 συγκρίνεται με αυτήν του 6233 ή καποιου αλλου κνιητου οπως το Ν73 και σε ποιο βαθμο? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Οποιος πιστευει οτι ειναι πολυ "ψαγμενος" του εχω μια ερωτηση!!! -Οταν ορισουμε στα μηνυματα μας να αποθηκευονται στην καρτα μνημης, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Οποιος πιστευει οτι ειναι πολυ "ψαγμενος" του εχω μια ερωτηση!!! -Οταν ορισουμε στα μηνυματα μας να αποθηκευονται στην καρτα μνημης, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ??? επειδη με προκαλεσες :p :p private\000484b\mail2\00001001_s\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 επειδη με προκαλεσες :p :p private\000484b\mail2\00001001_s\ Γεια σου φιλε Νikοskat...χαθηκαμε... Λοιπον, εγω απο τη "διαχειρηση αρχειων" που πηγαινω, δε βλεπω τετοιους φακελους. -Υπαρχει αλλος τροπος να τους δω? -Εσυ απο το κινητο σου τους βλεπεις ή απο το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Γεια σου φιλε Νikοskat...χαθηκαμε... Λοιπον, εγω απο τη "διαχειρηση αρχειων" που πηγαινω, δε βλεπω τετοιους φακελους. -Υπαρχει αλλος τροπος να τους δω? -Εσυ απο το κινητο σου τους βλεπεις ή απο το pc? Πρεπει να εγκαταστησεις καποιον exlporer οπως τον X-plore (στο configuration ενεργοποιεις την επιλογη "Show system files / folders") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Γεια σου φιλε Νikοskat...χαθηκαμε... Λοιπον, εγω απο τη "διαχειρηση αρχειων" που πηγαινω, δε βλεπω τετοιους φακελους. -Υπαρχει αλλος τροπος να τους δω? -Εσυ απο το κινητο σου τους βλεπεις ή απο το pc? Πρεπει να εγκαταστησεις καποιον exlporer οπως τον X-plore (στο configuration ενεργοποιεις την επιλογη "Show system files / folders") χμμ,οχι ακριβως, ειναι τελειως κρυφοι φακελοι και δεν εμφανιζονται ουτε απο τους file managers. οι τροποι ειναι δυο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1754253#post1754253 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1754426#post1754426 αρκει να μην ειναι hidden στα attributes(το καταλαβαινεις αν εμφανιζονται αχνα στον X-plore αλλα αλλαζει απο το pc, δεξι κλικ>properties...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Ευχαριστω nikoscat εισαι αρχηγος! Αλλη μια δυσκολη ερωτηση τωρα: -Με ποιο τροπο θα δουλεψω την εφαρμογη "screenshot" στο6290? (λογω ελειψης του κουμπιου edit) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Ευχαριστω nikoscat εισαι αρχηγος! Αλλη μια δυσκολη ερωτηση τωρα: -Με ποιο τροπο θα δουλεψω την εφαρμογη "screenshot" στο6290? (λογω ελειψης του κουμπιου edit) αναλογως πως δουλευει, αν δουλευει το μολυβακι(το πληκτρο για μολυβακι δηλαδη) στο 6290. ισως να μη δουλευει καθολου. αλλα θυμαμαι οτι υπαρχουν εφαρμογες που τους οριζεις εσυ με ποια πληκτρα θα βγαζει screenshots :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 αναλογως πως δουλευει, αν δουλευει το μολυβακι(το πληκτρο για μολυβακι δηλαδη) στο 6290. ισως να μη δουλευει καθολου. αλλα θυμαμαι οτι υπαρχουν εφαρμογες που τους οριζεις εσυ με ποια πληκτρα θα βγαζει screenshots :) δυστυχως δεν υπαρχει πληκτρο με μολυβακι καθολου...τη δουλεια αυτη την αναθεσανε στη διεση..ομως αν προσπαθησεις να κανεις screenshot πατωντας τη διεση...ΤΖΙΦΟΣ. Επισης αν ορισεις απο το προγραμμα τον συνδιασμο των πληκτρων και παλι ΤΖΙΦΟΣ, διοτι ολοι οι συνδυασμοι γινονται με το μολυβακι (το οποιο δεν υπαρχει) οποτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 δυστυχως δεν υπαρχει πληκτρο με μολυβακι καθολου...τη δουλεια αυτη την αναθεσανε στη διεση..ομως αν προσπαθησεις να κανεις screenshot πατωντας τη διεση...ΤΖΙΦΟΣ. Επισης αν ορισεις απο το προγραμμα τον συνδιασμο των πληκτρων και παλι ΤΖΙΦΟΣ, διοτι ολοι οι συνδυασμοι γινονται με το μολυβακι (το οποιο δεν υπαρχει) οποτε???Αν δε γίνεται με τίποτα θα πρέπει να περιμένεις καινούρια έκδοση η οποία να υποστηρίζει τις συσκευές που δεν έχουν μολυβάκι :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archangel84 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 kalispera paidia!exw diavasei sxedon ola ta minimata gia to 6290!alla tha ithela apo kapoion an mporei na mou pei upeuthina an aksizei na to parw?thelw na parw ena kinito kai einai to mono pou plisiazei stis apaitiseis mou+de kserw ti na kanw,exw pelagwsei!gi'auto rwtaw na mou pei kapoios ipeuthina:aksizei na to parw kai apo thema othonis kai apo kamera kai apo hxo kai apo leitourgikotitas?euxaristw polu!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 kalispera paidia!exw diavasei sxedon ola ta minimata gia to 6290!alla tha ithela apo kapoion an mporei na mou pei upeuthina an aksizei na to parw?thelw na parw ena kinito kai einai to mono pou plisiazei stis apaitiseis mou+de kserw ti na kanw,exw pelagwsei!gi'auto rwtaw na mou pei kapoios ipeuthina:aksizei na to parw kai apo thema othonis kai apo kamera kai apo hxo kai apo leitourgikotitas?euxaristw polu!!! Ρωτας κατι που εξ αρχης οι απαντησεις που θα παρεις θα ειναι υποκειμενικες..... Παρ' ολα αυτα...: 1)Η οθονη του εμενα με ικανοποιει(τηρουμενων των αναλογιων, δεν ειναι Ν95) 2)Η καμερα ειναι η κλασσικη των 2 MP που εφοδιαζει τελευταια η Nokia τις συσκευες της, μην περιμενεις παρα πολλα. Νομιζω πως δεν συγκρινεται με τις καμερες 2 MP της SE! Την "δουλεια¨της την κανει ομως. 3)Λειτουργικοτητα: Κλασσικο Symbian 3rd edition μενου εχει, αλλα με την διαφορα οτι ειναι εκπληκτικα γρηγορο(σαν S40) εξαιτιας του επεξεργαστη που "φοραει"(ARM 11, 369 MHz CPU) Τωρα δεν ξερω εαν "συμπαθεις" τα αναδιπλουμενα κινητα και οτι αυτο συνεπαγεαι.... Εγω προσωπικα δεν τα συμπαθω. Το πηρα μονο και μονο επειδη εχει χαμηλοτατο SAR(0,47) και δεν χρειαζομαι ολες αυτες τις περιττες λειτουργιες με τις οποιες εφοδιαζουν τα συγχρονα Symbian οι εταιρειες! ΥΓ:παρακληση, γραφε ελληνικα γιατι μου "βγηκαν" τα ματια για να διαβασω το μηνυμα σου και σε λιγο ετσι οπως παμε θα ξεχασουμε και την ορθογραφια!(αν και εγω ο ιδιος εχω σταματησει να βαζω τονους δυστυχως απο τοτε που "εμπλεξα" με τα διαφορα forums στο διαδικτυο) Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archangel84 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 μωρε δε ξερω τι να αποφασισω!η τιμη του ειναι αρκετα προσητη!εχω ξεψαχνισει ολο το διαδικτυο και μια κανω ενα βημα μπροστα για να το παρω και μια κανω ενα βημα πισω για καποια πραγματα που δε μ'αρεσουν!π.χ. μ'αρεσει που εχει μεγαλη οθονη και υποθετω οτι θα εχει καλη αναλυση!απο την αλλη δε μ'αρεσει ας πουμε η εμφανιση του καθολου!γενικα λιγο-πολυ ειναι το μονο που συγκεντρωνει σχεδον ολα τα χαρακτηριστικα που ζηταω απο ενα κινητο(εξαιρειται η εμφανιση του)!μετα τα αλλα κινητα που σκεφτομαι ειναι:Ν70, Ν71, Ν72!δε θελω να παρω παλι ερικσον.....τα 5 προηγουμενα κινητα που ειχα ηταν ερικσον!σε παρακαλω εσυ που το εχεις ηδη βοηθα με αν μπορεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts