ponstan Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Έχω το κινητό εδώ και 2 εβδομάδες περίπου, χωρίς πρόβλημα. Πρίν από λίγο, πάω να βάλω το ξυπνητήρι για αύριο, και βλέπω ότι, σύμφωνα με το κινητό, σήμερα είναι 30 Απριλίου 2007! Το έκανε και σε κανέναν άλλο αυτό? Να είχα ρυθμίσει λάθος την ημερομηνία, (ή να το πείραξα σήμερα) αποκλείεται! Εμφανίστηκε σε κάποιον άλλο αυτό σήμερα?Εμένα είχε κολήσει στις 27 Απριλίου με τον ίδιο τρόπο.Τι κουφό κι αυτό.Φοβάμαι να βάλω το ξυπνητήρι σήμερα:blink: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brell Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Τί κάρτα μνήμης να βάλω στο νέο μου nokia 6290? 1mb,2mb,4mb? Ποιά είναι η μεγαλύτερη που μπορούμε να βάλουμε χωρίς πρόβλημα? Χρειάζεται να είναι γρήγορη,ή μπορεί να είναι η απλή microsd? Από που μπορούμε να αγοράσουμε την φτηνότερη και την καλύτερη? Από τιμές πώς πάμε? Ευχαριστώ σε όποιον απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 λίγο πιο πάνω γράφουν κάποια παιδιά για μια κάρτα 1gb από το eshop με 13 ευρώ.. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 iparxei i idia sto ebay me 7 euro ola mazi metaforika kai karta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brell Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Η κάρτα του e-shop είναι 1gb,η απλή νομίζω. Μπορούμε να βάλουμε μεγαλύτερη άφοβα,χωρίς να μας δημιουργηθεί πρόβλημα? Π.χ. 2gb,ή και μεγαλύτερη αν υπάρχει? Eίναι καλύτερα να βάλουμε τις πιό γρήγορες?Θα δούμε καμμία διαφορά στην ταχύτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Mε 2GB δεν υπάρχει πρόβλημα. Μεγαλύτερη σε microSD έως πριν μια εβδομάδα τουλάχιστον δεν υπήρχε. Από ταχύτητα, πάρε τη στάνταρ. Λένε ότι οι μεγαλύτερες ταχύτητες των πιο ακριβών καρτών δεν αξιοποιούνται από το κινητό (έτσι διάβασα και εγώ εδώ δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brell Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Έβαλα τελικά την sandisk 2gb και είναι εντάξει. Την αγόρασα 32 ευρώ από Στουρνάρη 43. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Καλησπερα μονο ακουστικο εχει βγει?γιατι με τα διπλα μαλλον για αυτοστραγαλισμο με βλεπω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 ειδα και γω το κινητακι πολυ καλο και το πιο γρηγορο συμπιαν που εχω δει,αλλα ρε παιδια η κατασκευει του τηλ.ειναι η πιο φτηνη σε κινητο νοκια, με παρα πολυ φτηνα υλικα τουλαχιστον στην οψει.ετσι δικαιολογητε η πολυ λογικη τιμη του κινητου:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Παιδιά δεν έχω βρει ακόμη τον τρόπο ή καποια εφαρμογή που να μου βγάζει τα ονόματα αυτών που με κάλεσαν όταν το κινητό είναι ανενεργό ή δεν απαντώ. Αναφέρομαι στις ειδοποιήσεις που μου στέλνει η εταιρία. Μου βγάζει μόνο το νούμερο και εγώ πρέπιε να καταλάβω ποιος ήταν; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάζει το όνομα αεκείνου που μας κάλεσε; (φυσικά τον έχουμε περάσει στις επαφές)! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Παιδιά δεν έχω βρει ακόμη τον τρόπο ή καποια εφαρμογή που να μου βγάζει τα ονόματα αυτών που με κάλεσαν όταν το κινητό είναι ανενεργό ή δεν απαντώ. Αναφέρομαι στις ειδοποιήσεις που μου στέλνει η εταιρία. Μου βγάζει μόνο το νούμερο και εγώ πρέπιε να καταλάβω ποιος ήταν; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάζει το όνομα αεκείνου που μας κάλεσε; (φυσικά τον έχουμε περάσει στις επαφές)! Ευχαριστώ! Σε εμένα πάλι φαίνεται κανονικά! Μου στέλνει δηλαδή η COSMOTE ένα SMS που έχει ως αποστολέα το όνομα της επαφής που με κάλεσε όπως την έχω περασμένη στις επαφές του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 στη vodafone μου βγαζει μόνο τον αριθμό... Αν και δεν νομίζω ότι είναι θέμα εταιρείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Και εγώ που έχω Vodafone, μόνο τον αριθμό μου βγάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 άσχετο! το ξυπνητήρι δουλεύει όταν το κινητό είναι σβηστό?? γιατί στο p900 που έχω πρέπει να μείνει τουλάχιστον σε flight mode για να δουλεύει το ξυπνητήρι! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 δουλεύει κανονικότατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 στη vodafone μου βγαζει μόνο τον αριθμό... Αν και δεν νομίζω ότι είναι θέμα εταιρείας Προσφατα μου ηρθε ενα μηνυμα απο την τιμ οτι αναβαθμιστηκε η υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων και οτι αντι για τον αριθμο θα αναγραφεται το ονομα του καλουντος. Οποτε ειναι θεμα εταιρειας και οχι της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Προσφατα μου ηρθε ενα μηνυμα απο την τιμ οτι αναβαθμιστηκε η υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων και οτι αντι για τον αριθμο θα αναγραφεται το ονομα του καλουντος. Οποτε ειναι θεμα εταιρειας και οχι της συσκευης. Πολύ σωστά, θέμα εταιρίας είναι. Εγώ έχω Cosmote και αυτό έχει ήδη αλλάξει εδώ και κάμποσο καιρό. Ουσιαστικά η αναβάθμιση αυτή επιτρέπει στο τηλέφωνο να αντιστοιχίσει το όνομα που έχει στη βάση δεδομένων των επαφών με τον αριθμό που έρχεται στο SMS της ειδοποίησης κλήσεων από την εταιρία της κινητής τηλεφωνία που χρησιμοποιείς, κάτι που μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Και εγώ που έχω Vodafone, μόνο τον αριθμό μου βγάζει... δουλευει κανονικα και στη βονταφον, εδω και μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Μάλλον είναι πιθανό να συμβαίνει κάτι άλλο στους φίλους που δεν βλέπουν αντιστοίχηση ονόματος-αριθμού στην ειδοποίηση κλήσεων: το ίδιο γνωστό θέμα που συμβαίνει και στις κανονικές κλήσεις και στα μηνύματα με συγκεκριμένους αριθμούς, όταν αυτοί είναι καταχωρημένοι σε πάνω από μία επαφή. Το τηλέφωνο δε μπορεί να αποφασίσει ποια επαφή να χρησιμοποιήσει και πλήρως δικαιολογημένα βγάζει μόνο τον αριθμό. Για ψάξτε τις επαφές σας για διπλοκαταχωρήσεις αριθμών ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Μάλλον είναι πιθανό να συμβαίνει κάτι άλλο στους φίλους που δεν βλέπουν αντιστοίχηση ονόματος-αριθμού στην ειδοποίηση κλήσεων: το ίδιο γνωστό θέμα που συμβαίνει και στις κανονικές κλήσεις και στα μηνύματα με συγκεκριμένους αριθμούς, όταν αυτοί είναι καταχωρημένοι σε πάνω από μία επαφή. Το τηλέφωνο δε μπορεί να αποφασίσει ποια επαφή να χρησιμοποιήσει και πλήρως δικαιολογημένα βγάζει μόνο τον αριθμό. Για ψάξτε τις επαφές σας για διπλοκαταχωρήσεις αριθμών ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1878477#post1878477 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ρε παιδια τι παιζει με τα πισοποιητικα?πηγα να περασω 3 θεματακια και μου ελεγε οτι εχουν ληξει τα πιστοποιητικα τους.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 παιδιά μίλησα με Nokia kai Vodafone δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει ο παροχέας μάλλον κάτι άλλο πάιζει. Οποιο μάθει ή το πάει σε ένα ΝΟΚΙΑ center ας ενημερώσει.... Υγ. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση διπλοεγγραφής καθώς στις κλήσεις βγάζει κανονικά τον όνομα... Μόνο στα μυνήματα των αναπάντητων βγαζει σκετο αριθμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 παιδιά μίλησα με Nokia kai Vodafone δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει ο παροχέας μάλλον κάτι άλλο πάιζει. Οποιο μάθει ή το πάει σε ένα ΝΟΚΙΑ center ας ενημερώσει.... Υγ. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση διπλοεγγραφής καθώς στις κλήσεις βγάζει κανονικά τον όνομα... Μόνο στα μυνήματα των αναπάντητων βγαζει σκετο αριθμό!Εμένα με την ΤΙΜ μου βγάζει τ'όνομα κανονικά;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Το πήρα και γω για δεύτερο κινητό.Πολύ καλό και γρήγορο,ειδικά για τα χρήματά του με ικανοποίησε πλήρως.Και γω δεν έχω πρόβλημα με τις αναπάντητες.Έρχεται μήνυμα από την Cosmote και γράφει επάνω το όνομα και κάτω τον αριθμό του καλούντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 για το μπλε χρώμα έχει ακούσει κανείς τίποτα? σε πλαίσιο που ρώτησα μου έλεγαν ότι ίσως να μην έρθει και ποτέ Ελλάδα! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts