nickolas84 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 PTT έχει και μάλιστα με ειδικό κουμπί στο πλάι. ...τί είναι το PTT?:stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Απο οτι διαπιστωσα το μονο που απουσιαζει παο το κινητο ειναι η ασυρματη συνδεση, πιστευετε οτι συγκρινεται με το 6233? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Αν δει κανείς την ταινία "Δέκα Πληγές" θα καταλάβει ακριβώς τι είναι και πως δουλεύει το PTT! Είναι κάτι σαν walkie-talkie αλλά πρέπει να λειτουργεί μέσω gprs.. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο δίκτυο η υπηρεσία αυτή μάλλον δεν υποστηρίζεται από τα ελληνικά δίκτυα :( Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser1369 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Re paidia i mousiki kai to radiofwno akougontai arketa siga apo to handsfree.Diladi to terma tis entasis einai poli ligo.Pws mporei na diorthwthei auto.Peirazontas to equalizer exei para poli mikri diafora.Opws kai xrisimopoiwntas px to LGC Jukebox.Ftaiei to sigkekrimeno handsfree? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Re paidia i mousiki kai to radiofwno akougontai arketa siga apo to handsfree.Diladi to terma tis entasis einai poli ligo.Pws mporei na diorthwthei auto.Peirazontas to equalizer exei para poli mikri diafora.Opws kai xrisimopoiwntas px to LGC Jukebox.Ftaiei to sigkekrimeno handsfree?Κι εγώ το ίδιο παρατήρησα:( Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Κι εγώ το ίδιο παρατήρησα:( Mαλλον δεν εχετε ακουσει απο το 5300 να δειτε τι σημαινει πολυ χαμηλα:O Μια χαρα ειναι τα ακουστικα και σε ραδιο και σε ΜΡ3;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Mαλλον δεν εχετε ακουσει απο το 5300 να δειτε τι σημαινει πολυ χαμηλα:O Μια χαρα ειναι τα ακουστικα και σε ραδιο και σε ΜΡ3;)Έχω ακούσει όμως από το 6131 που ακόμη έχω και δεν έχει καμμιά σχέση;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Να ρωτήσω και κάτι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλα ακουστικά αν θέλουμε και πως..γιατί αυτά που συνοδεύουν το τηλέφωνο στη συσκευασία είναι ψιλομάπα νομίζω:( Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser1369 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Vrika auto to opoio fainetai apsogi periptwsi gia na mporeis na xrisimopoihseis opoiadipote sterewfonika akoustika thes..Lete na iparxei pouthena stin ellada? Kai nai i anaparagwgi apo to handsfree einai poli xamili..Egw eixa 6270 kai exw psiloksenerwsei giati an kikloforeis ston dromo den akous tipota... :D http://www.tangshop.com/35mm-audio-jack-adaptor-mic-nokia-8310.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Να ρωτήσω και κάτι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλα ακουστικά αν θέλουμε και πως..γιατί αυτά που συνοδεύουν το τηλέφωνο στη συσκευασία είναι ψιλομάπα νομίζω:( Αυτό, δοκιμασμένο και πολύ καλό, αρκεί να υπάρχουν κάποια καλούτσικα ακουστικά στο σπίτι σου, η διαφορά θα είναι πολύ μεγάλη στον ήχο. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1215 Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 To radiofono omos tha paizei logo keraias i oxi an valoume alla akoustika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 To radiofono omos tha paizei logo keraias i oxi an valoume alla akoustika? Εγώ το χρησιμοποιώ με κάτι φθηνά Samsung ακουστικά κι έχει καλύτερο σήμα το ραδιόφωνο τώρα! Απ'οτι κατάλαβα τα ακουστικά δεν ενσωματώνουν κάποιον ειδικό δέκτη, απλά λόγω της μεταλλικής τους κατασκευής λειτουργούν ως κεραία για το ραδιόφωνο. ΥΓ: Το έχω χρησιμοποίησει και με ακουστικά Sony mdr-888 που έχω αγοράσει αυτόνομα (τα Samsung ήταν από ένα mp3-player) και πάλι τα ίδια, καλύτερο σήμα το ραδιόφωνο! :blink: Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ακουστικά αυτού του στυλ http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=2_30_117&products_id=1312 αλλά στη μισή περίπου τιμή (30-35ε); Αν είναι eshop, προτιμώ ελληνικό (δεν εμπιστεύομαι και πολύ να αγοράσω από εξωτερικό, αν όχι ξέρετε κανένα κατάστημα στη θεσσαλονίκη; Υ.Γ.:Τα ακουστικά δεν με ενδιαφέρει να είναι sony, μπορεί να είναι οποιαδήποτε μάρκα, αρκεί η τιμή να είναι στα περιθώρια που έθεσα.. Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ακουστικά αυτού του στυλ http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=2_30_117&products_id=1312 αλλά στη μισή περίπου τιμή (30-35ε); Αν είναι eshop, προτιμώ ελληνικό (δεν εμπιστεύομαι και πολύ να αγοράσω από εξωτερικό, αν όχι ξέρετε κανένα κατάστημα στη θεσσαλονίκη; Υ.Γ.:Τα ακουστικά δεν με ενδιαφέρει να είναι sony, μπορεί να είναι οποιαδήποτε μάρκα, αρκεί η τιμή να είναι στα περιθώρια που έθεσα.. http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=8323 Είναι στην παραλία της Θεσσαλονίκης, καλύτερα αφού τα παραγγείλεις να πας από το μαγαζί να τα πάρεις, γιατί χρεώνει πολλά μεταφορικά! Από ότι ξέρω είναι πολύ καλά ακουστικά, με πολύ καλό μπάσο, (είναι λίγο καλύτερα από αυτά που έχουν τα walkman series της SE). Aπό ένταση δεν ξέρω τι λένε, τα Sony MDR-E888, δεν με άφησαν ικανοποιημένο πάντως σε σχέση με τα Samsung :blink: Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser1369 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Εγώ το χρησιμοποιώ με κάτι φθηνά Samsung ακουστικά κι έχει καλύτερο σήμα το ραδιόφωνο τώρα! Απ'οτι κατάλαβα τα ακουστικά δεν ενσωματώνουν κάποιον ειδικό δέκτη, απλά λόγω της μεταλλικής τους κατασκευής λειτουργούν ως κεραία για το ραδιόφωνο. ΥΓ: Το έχω χρησιμοποίησει και με ακουστικά Sony mdr-888 που έχω αγοράσει αυτόνομα (τα Samsung ήταν από ένα mp3-player) και πάλι τα ίδια, καλύτερο σήμα το ραδιόφωνο! :blink: Aporia:Twra pou to xrisimopoieis auto to adaptoraki me ta akoustika exei diafora stin entasi tou ixou se sxesi me to handsfree? Kai episis den iparxei kana tetoio adaptoraki kai me mic gia na mporeis na to xrisimopoiiseis kai gia na milas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Aporia:Twra pou to xrisimopoieis auto to adaptoraki me ta akoustika exei diafora stin entasi tou ixou se sxesi me to handsfree? Kai episis den iparxei kana tetoio adaptoraki kai me mic gia na mporeis na to xrisimopoiiseis kai gia na milas? Με τα Samsung ακουστικά η ένταση έχει αυξηθεί κατά τουλάχιστον 50-60%, για την ακρίβεια είναι πιο δυνατός από κάθε walkman series της SE. Με τα Sony mdr-888, παρότι οι προδιαγραφές τους είναι καλύτερες, όχι τόσο πολύ. Η ποιότητα πάντως, και στις δυο περιπτώσεις αλλάζει δραματικά (βάθος ήχου, μπάσο κλπ). Όταν βάζω τον αντάπτορα μου βγάζει ερώτηση για ενεργοποίηση μικροφώνου, πατάω ναι, και μιλάω κανονικά.Πάντως υπάρχει και αυτό το ανταπτοράκι 2.5->3.5mm που λέει ότι έχει κι επαφή για μικρόφωνο, προσωπικά δεν ξέρω τι διαφορά έχει στην πράξη, καθώς μιλάω κανονικά και με αυτό που έχω. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2864 Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Ξερει κανεις πως στελνουμε διαφορα αρχεια jar σε αλλο κινητο απο το δικο μας;Σε ποιον φακελο τα βαζουμε για να τα στειλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Το δικό μου 6290 τρώει πολλές φορές κόλλημα όταν το έχω συνδεδεμένο με ακουστικό bluetooth :(. H οθόνη δείχνει κανονικά το εικονίδια της σύνδεσης αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το ακουστικό!Κάνω αποσύνδεση και μετά κάνω σύνδεση και πάλι τίποτα. Θέλει το restart του για να την παλέψει ξανά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Με τα Samsung ακουστικά η ένταση έχει αυξηθεί κατά τουλάχιστον 50-60%, για την ακρίβεια είναι πιο δυνατός από κάθε walkman series της SE. Με τα Sony mdr-888, παρότι οι προδιαγραφές τους είναι καλύτερες, όχι τόσο πολύ. Η ποιότητα πάντως, και στις δυο περιπτώσεις αλλάζει δραματικά (βάθος ήχου, μπάσο κλπ). Όταν βάζω τον αντάπτορα μου βγάζει ερώτηση για ενεργοποίηση μικροφώνου, πατάω ναι, και μιλάω κανονικά.Πάντως υπάρχει και αυτό το ανταπτοράκι 2.5->3.5mm που λέει ότι έχει κι επαφή για μικρόφωνο, προσωπικά δεν ξέρω τι διαφορά έχει στην πράξη, καθώς μιλάω κανονικά και με αυτό που έχω. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2864Φίλε MobileMan είσαι πρώτος.Σ' ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ρε παιδιά έχω περασμένες στο τηλ 180 επαφές.Όλα εντάξει εκτός από μια επαφή μιας φίλης μου που όταν με καλεί βγάζει μόνο το τηλ και όχι το όνομα.Την έχω σβήσει και ξαναπεράσει πάνω από 10 φορές και τίποτα.:wacko: Μόνο σ'αυτή την επαφή γίνεται αυτό.Ξέρετε τι μπορεί να παίζει?Λέτε η τύπισα να είναι σατανική?:) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 παιδιά καλησπέρα! ειμαι και εγώ ενας ευτυχης (πιστεύω) κάτοχος του 6290! Κυριακή πρωί και μόλις το πήρα στα χέρια μου! Θέλω από τους πιο "παλιούς", αν είναι εύκολο, μερικές πληροφορίες: α) Η πρώτη φόρτιση πρέπει να διαρκέσει όσο χρειάζεται για να γεμίσει. Να το ανοίξω από τη συσκευασία του και να παίξω μέχρι να ξεφορτίσει ή να το βάλω να φορτίσει κατευθείαν και να το ανοίηω μετά. Μιλάμε για την πρώτη φόρτιση... β) Κάρτα μνήμης δεν περιέχεται στη συσκευασία; Κάποια καλή και οικονομική για να αγοράσω (1gb); γ) Εχω mac και όχι pc. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Pc suite ή κάτι άλλο για συγχρονισμό; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 ki egw na rwtisw kati exei mipws tin gnwsti kataskeui opou ta pliktra xinoun siga siga tin othoni? like n73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Eγώ με το που το πήρα έπαιξα έως ξεφορτίσει! Κάρτα μνήμης δεν έχει. Εγώ αγόρασα τις στάνταρ που έχει το Πλαίσιο (Trancend νομίζω?) 2GB. Για συμβατότητα με Mac δε ξέρω, λύση σίγουρα θα υπάρχει. Τα πλήκτρα δε νομίζω να μπορούν να γρατζουνίσουν την οθόνη... EDIT: Το παλιό μου κινητό είναι το απεικονιζόμενο στο avatar 6100. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τον τηλεφωνικό κατάλογο στο 6290? Με υπέρυθρες δε γίνεται δυστυχώς, λέει πως οι συσκευές είναι ασύμβατες. Στο Γερμανό δεν έχουν ακόμα το πρόγραμμα για να το κάνουν. Να επισκευτώ κανένα nokiashop? Kαι το κυριότερο... υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν και τα SMS της μνήμης του 6100? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Με το pc suite λογικά θα μπορείς να μεταφέρεις επαφές και μηνύματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Θελω να ρωτησω κατι αλλα μη βαρεσετε... Απο τη στιγμη που το 6290 βασιζεται στην 3η εκδοση Symbian, θα μπορει να τρεχει κανονικα ολες τις εφαρμογες χωρις προβλημα? Δηλαδη οι διαφορες με ενα ακριβοτερο μοντελο πχ το Ν73 ειναι μονο στην καμερα και στο Wi-fi? Στο θεμα των εφαρμογων ειναι το ιδιο ή εχουν διαφορετικο επεξεργαστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts