haris87 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 καλησπερα! το σαββατο το ειχα δει στο πλαισιο τησ καλαμαριας νομιζω ειχε μονο ενα αν θες πηγενε ρωτα...... το ειχε 330! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Nokia 6290: What's in the box? http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Nokia_6290_Unboxing.php http://img233.imageshack.us/img233/328/article6290boxxn2.th.jpg http://img233.imageshack.us/img233/9538/article6290closedfd0.th.jpg http://img233.imageshack.us/img233/6856/article6290openxi2.th.jpg http://img233.imageshack.us/img233/4897/1article6290sidekq4.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Μονο μαυρα; Υπαρχει ενημερωση ποτε θα ερθει και το σιελ; Nokia Shop Λάρισας μόνο μαύρα. Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Nokia Shop Λάρισας μόνο μαύρα. Το γαλάζιο λίγο γυναικείο δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Το γαλάζιο λίγο γυναικείο δεν είναι? Γαλαζιο και γυναικειο.....; Να μου ελεγες εαν υπηρχε ροζ ή κοκκινο ή εστω και μοβ ναι... Αλλα το γαλαζιο...;Τελος παντων ολα ειναι υποκειμενικα! Εξαλλου καλοκαιρι ερχεται... ας βαλουμε λιγο χρωμα στη ζωη μας! EDIT1: Ξερει κανεις ποτε θα ερθει στην Ελλαδα σε γαλαζιο χρωμα;(το ξαναρωταω γιατι με τα Nokia Shops δεν βρισκω ακρη) EDIT2: Εχει ερθει στα καταστηματα "TIM" ή υπαρχει πληροφορηση για το ποτε θα ερθει (ανεξαρτητως χρωματος) ;;; Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 EDIT2: Εχει ερθει στα καταστηματα "TIM" ή υπαρχει πληροφορηση για το ποτε θα ερθει (ανεξαρτητως χρωματος) ;;; Μόλις σήμερα πριν τις ειδήσεις των οκτώ είδα διαφήμιση της ΤΙΜ για το 6290 :!: Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 [Επειδή έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γράψει με ενθουσιασμό και αγάπη τα αγοράκια-μέλη του myphone.gr θα απευθυνθώ μόνο στα κοριτσάκια-μέλη του myphone.gr για το 6290 :p ] ....κορίτσια...δυστυχώς το 6290 από εξωτερική εμφάνιση είναι χάλια....θα μπορουσε να ονομαστει και ως Τενεκεδουλης....χιχιχιχι:lol: . Δεν το περίμενα τόσο χοντροκομμένο και τόσο ψεύτικο. Πραγματικά στενοχωρέθηκα σήμερα που το είδα ανοιχτό σε κατάστημα. Δεν ξέρω πόσες από εσάς δίνετε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, πάντως για όσες ενδιαφέρονται για το μέγεθος και ποιοτητα υλικων του κινητου εχω ασχημα νεα..:worry: .μιλαμε μπηκα στο καταστημα με ενθουσιασμο και αρχισα να το ψαχνω αναμεσα στα αλλα και ευχομουν να μην ειναι μπαουλο και οσο δεν το εβλεπα χαιρομουν!!λεω..θα ειναι λεπτουλι και γι αυτο δεν φαινεται...αλλα το εντοπισα και ....κοπηκαν τα φτερα μου....:X Ειδικα οταν το ανοιγεις και φαινεται εκεινο το ασημι σαν καθρεφτης γυρω γυρω απο την οθονη ειναι η κορυφωση του δραματος!! Ελεος! Δηλ. η ΝΟΚΙΑ ή μαλλον αυτος που το σχεδιασε τι ειχε πιει πριν?:p Πλατυ και πολυ φαρδυ στο πανω μερος με εκεινα τα καλυμματα τα ψιλολαστιχενια τα οποια ειναι σαν παντζουρια!:wacko: Ελεος!! Κριμα και ηθελα να το παρω λογω των αλλων χαρακτηριστικων που με μεγαλη λεπτομερεια μας εχουν παραθεσει οι φιλοι μας οι ασερνικοι. :happy: Ας φυγω λοιπον απο την εξωτερικη εμφανιση. [τωρα μπορουν να ακουν και τα αγορακια-μελη] Η οθονη δεν ειναι πολυ φωτεινη αλλα αυτο ρυθμιζεται [παντως ανοιξα και ενα 6131 και ειναι καμια σχεση το ενα με το αλλο, το 6131 εχει πολυ πιο λαμπερη οθονη]. Οσο για την ταχυτητα ενταξει δεν ενθουσιαστηκα, εκτος αν το συγκεκριμενο κομματι το εχουν ζαλισει ολοι οσοι ερχονται να το δουν και τα εχει φτυσει καπως! Ειχε μερικα κολληματα σε καποια σημεια πχ. Οταν πηγαινα να ανοιξω τα μηνυματα ή τις επαφες αργουσε λιγακι, πολυ λιγακι αλλα ηταν εμφανες αυτο. Τα θεματα οντως τα εφαρμοζει σε κλασματα δευτερολεπτου. Το κουμπι της εναρξης/σβησιματος/προφιλ με εκνευρισε λιγο διοτι κατα λαθος το παταγα ενω ημουν σε κατασταση αναμονης και επρεπε να ανεχομαι καθε φορα το μενου με τις επιλογες για σβησιμο ή αλλαγη προφιλ ή ακύρωση. Ενταξει θετικο οτι η επιλογη της ακυρωσης ειναι πρωτη πρωτη απο ολες οποτε με ενα κλικ επανερχεσαι στην αρχικη οθονη. Λεπτομερειες αυτα αλλα τα παραθετω γιατι ειναι η πρωτη μου εντυπωση. Με χαλασε φυσικα η καμερα αλλα οχι τοσο οσο το μεγεθος του [ωχ παλι το ανεφερα!!]. Ανοιξα να δω απο περιεργεια ενα παιχνιδι που ειχε μεσα και ενθουσιαστηκα απο την ταχυτητα του. Λεω τοτε...για κατσε να το κλεισω μηπως τωρα μου φαινεται μικροτερο....και πιο λεπτο ...ομως οχι...κανενα απο τα «εσωτερικα» του χαρισματα δεν ‘καλυπταν’ το χοντροκομμενο του σχεδιο.:( Ας με συγχωρεσουν οι φιλοι κατοχοι που τους αρεσε πολυ. Το σεβομαι διοτι αυτα ειναι θεμα αντιληψης και αισθητικης. Απλα ειπα την αποψη μου. Η ΝΟΚΙΑ πρεπει επιτελους να κοιταξει και λιγο εμας τις γυναικες που θελουμε symbian κινητα αλλα να ειναι και ομορφουλια!!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 emena oses files mou to eidan tous arese poli.oso gia ton an i tim to efere einai sigouro gt ego apo kei to pira Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 emena oses files mou to eidan tous arese poli.oso gia ton an i tim to efere einai sigouro gt ego apo kei to pira φυσικα. μα δεν ειπα οτι δεν θα αρεσει σε καμια κοπελα. παντως η πλειοψηφια σιγουρα θα το αρνηθει. εμενα οι περισσοτερες φιλες μου που το ειδαν απο την ιστοσελιδα της ΝΟΚΙΑ δεν τους αρεσε καθολου. ενταξει αυτα ειναι γουστα. αλλα ακομα και ανδρες παραδεχονται οτι απο αποψη σχεδιασης δεν ειναι ο,τι καλυτερο. να σου πω μηπως οι φιλες σου στο ειπαν για να μην σε κακοκαρδισουν?:p ;) :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Χε χε, πλάκα έχει. Ορισμένες φορές νομίζω ότι διαβάζω forum που ασχολείται με τίποτα κοσμήματα, γυναικεία τσαντάκια ή άλλα παρεμφερή θέματα :lol: Νομίζω ότι για κινητό μιλάμε, δηλαδή άλλα κινητά είναι ποιο όμορφα; Αν εσείς οι γυναίκες θέλετε τόσο πολύ εμφάνιση υπάρχουν κινητά και από την Μοτορολα και απο την LG αν θυμάμαι καλά. Είναι ωραίο δε λέω να έχεις μια όμορφη συσκευή στα χέρια σου αλλά είναι καλύτερο να έχεις μια μέτρια εμφάνισης συσκευή αλλά με ΔΥΝΑΤΑ τεχνικά χαρακτηριστικά. Και το 6290 δείχνει να είναι ένα από αυτά!! :) :D Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 φυσικα. μα δεν ειπα οτι δεν θα αρεσει σε καμια κοπελα. παντως η πλειοψηφια σιγουρα θα το αρνηθει. εμενα οι περισσοτερες φιλες μου που το ειδαν απο την ιστοσελιδα της ΝΟΚΙΑ δεν τους αρεσε καθολου. ενταξει αυτα ειναι γουστα. αλλα ακομα και ανδρες παραδεχονται οτι απο αποψη σχεδιασης δεν ειναι ο,τι καλυτερο. να σου πω μηπως οι φιλες σου στο ειπαν για να μην σε κακοκαρδισουν?:p ;) :lol: Κοίτα, το μαύρο πλαστικό κάλυμμα δεν νομίζω ότι ενθουσιάζει κανέναν (θα μπορούσε να το είχε προσέξει καλύτερα η Nokia). Αλλά κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι είναι τόσο άσχημη - αισθητικά - η κατάσταση όσο την περιγράφεις. Βέβαια, υποκειμενικά είναι όλα αυτά, κατά συνέπεια κάθε άποψη είναι δεκτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 οπως ελεγα χτες σημερα το παρελαβα κι εγω. θα μιλησω περισσοτερο για την εμφανιση του,δεν το θεωρω μεγαλο και πολυ ογκωδες για αναδιπλουμενο symbian,ομως δεν μου αρεσει καθολου η ποιοτητα κατασκευης του,πολυ φτηνο πλαστικο που θελει και προσοχη μιας και πρεπει να γρατζουνιεται πανευκολα. απο πισω ειναι λιτο και με καλυτερο καπακι σε σχεση με το μπροστινο. η εξωτερικη οθονουλα ειναι αρκετα καλη. η εσωτερικη μου αρεσε αρκετα και δεν την ειδα και σκοτεινη.επιτελους και ρυθμιση για το μεγεθος της γραμματοσειρας. εκπληξη μου προξενησε η ταχυτητα στα θεμματα και στις εφαρμογες,το κινητο ειναι σφαιρα πραγματικα. ο ηχος του ειναι μια χαρα δυνατος και με καλη ποιοτητα. αυτα τα λιγα. σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο με μοναδικη εξαιρεση την κατασκευη του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Το περιεργαστικα και γω σημερα για κανα μισαωρο και οντως ειναι πολυ χαλια το μπροστινο κοματι!Δεν γινεται να το βαψει κανεις με καμια μπογια για να γινει σαν το πισω?Κατα ταλλα ειναι παρα πολυ γρηγορο!Η οθονη του μου φανηκε φτωχη και οχι τοσο ζωντανη σε συγκριση με το ν73!Η καμερα χαλια!Και δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο λεγετε.Τελικα ν73 θα παρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 mporei kapoios sas parakalw na mou pei pws 8a metaferw ta mhnymata apo to ena mou kinhto (7610) sto kainourio (6290)? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Τελικά το πήρα και εγώ, μεγειά μου. Αρκετή ψευτοπλαστικούρα έχει, ψιλομέτρια κάμερα και σαφώς δεν είναι και ό,τι καλύτερο εμφανισιακά. ΑΛΛΑ η σχέση τιμής δυνατοτήτων το κάνει ένα από τα καλύτερα Nokia κινητά. Μια ερωτησούλα, φορτιστής αυτοκινήτου δεν υπάρχει για αυτό το κινητό? Έχω τον LCH-12 και δεν μπαίνει στην υποδοχή, υπάρχει καμμιά λύση? Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Τελικά το πήρα και εγώ, μεγειά μου. Αρκετή ψευτοπλαστικούρα έχει, ψιλομέτρια κάμερα και σαφώς δεν είναι και ό,τι καλύτερο εμφανισιακά. ΑΛΛΑ η σχέση τιμής δυνατοτήτων το κάνει ένα από τα καλύτερα Nokia κινητά. Μια ερωτησούλα, φορτιστής αυτοκινήτου δεν υπάρχει για αυτό το κινητό? Έχω τον LCH-12 και δεν μπαίνει στην υποδοχή, υπάρχει καμμιά λύση? Προσαρμογέας που επιτρέπει τη χρήση φορτιστών με φις 3,5 mm με τηλέφωνα που έχουν μικρότερες υποδοχές φορτιστή 2,0 mm Κόστος περίπου 7 € Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Προσαρμογέας που επιτρέπει τη χρήση φορτιστών με φις 3,5 mm με τηλέφωνα που έχουν μικρότερες υποδοχές φορτιστή 2,0 mm Κόστος περίπου 7 € tnx kokkalhs για την άμεση απάντησή σου. Ο DC-4 είναι συμβατός?(είναι δλδ για υποδοχές 2,0 mm?) Αν είναι 2,0 mm, τότε κάνει για το 6290?, διότι στην σελίδα της nokia φαίνεται να είναι των 2,0 mm, αλλά δεν τον δίνει για παρελκόμενο του 6290. Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Χε χε, πλάκα έχει. Ορισμένες φορές νομίζω ότι διαβάζω forum που ασχολείται με τίποτα κοσμήματα, γυναικεία τσαντάκια ή άλλα παρεμφερή θέματα :lol: Νομίζω ότι για κινητό μιλάμε, δηλαδή άλλα κινητά είναι ποιο όμορφα; Αν εσείς οι γυναίκες θέλετε τόσο πολύ εμφάνιση υπάρχουν κινητά και από την Μοτορολα και απο την LG αν θυμάμαι καλά. Είναι ωραίο δε λέω να έχεις μια όμορφη συσκευή στα χέρια σου αλλά είναι καλύτερο να έχεις μια μέτρια εμφάνισης συσκευή αλλά με ΔΥΝΑΤΑ τεχνικά χαρακτηριστικά. Και το 6290 δείχνει να είναι ένα από αυτά!! :) :D φίλε μου lurker και γω σε αγαπω πολυ!:p :lol: εχεις εναν μισογυνισμό ή κανω λαθος??χιχιχιχιχιχιχ;) τα μοτορολα δεν μου αρεσουν καθολου διοτι ειναι γνωστο οτι δεν ειναι αξιοπιστα κινητα και ειναι δυσχρηστα [υποκειμενικο βεβαια αυτο]. τα lg δεν εχω αποψη για το εσωτερικο τους διοτι ποτε δεν ειχα αλλα εξωτερικα ειναι προσεγμενα.Εχω δει ανοιχτο και το Ν80 και το Ν73 και αλλα ΝΟΚΙΑ και μπορω να πω οτι καμια σχεση εμφανισιακα με το 6290, πολυ καλυτερα υλικα αλλα ειπαμε μην τα ξαναλεμε.... Τελικα η ΝΟΚΙΑ προσπαθωντας να ριξει την τιμη σε ενα smartphone εριξε το κοστος στα υλικα και στην καμερα, ενταξει ειναι φανερο πλεον. καλοριζικο σε οσους το πηραν! ευχομαι τις λιγοτερες δυνατες γρατζουνιες και μακαρι να βγει γερο και δυνατο οπως φαινεται απο πρωτες εντυπωσεις! Διαβαζα προχτες για το Ν76 το οποιο ειναι λεπτο ομως εχει μεγαλο sar απο οτι ειδα...κριμα... :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Διαβαζα προχτες για το Ν76 το οποιο ειναι λεπτο ομως εχει μεγαλο sar απο οτι ειδα...κριμα... :O Χαιρομαι επιτελους που αρχισαμε να δινουμε πρωτα σημασια στην υγεια μας(sar) και μετα σ' ολα τ' αλλα.....εμφανιση, τεχν. χαρακτ. κ.τ.λ.:) Και εγω "μπηκα" σ' αυτη τη διαδικασια εδω και 10 μηνες(μονο), δυστυχως!:( Μακαρι να το "παρουν" στα σοβαρα ΟΛΟΙ. Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Χαιρομαι επιτελους που αρχισαμε να δινουμε πρωτα σημασια στην υγεια μας(sar) και μετα σ' ολα τ' αλλα.....εμφανιση, τεχν. χαρακτ. κ.τ.λ.:) Και εγω εχω μπει σ' αυτη τη διαδικασια εδω και 10 μηνες μονο, δυστυχως!:( Μακαρι να το "παρουν" στα σοβαρα ΟΛΟΙ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ φιλε μου. Παντα το πρωτο που κοιταω ειναι το SAR γι αυτο αλλωστε περιμενα πως και πως το 6290, λογω του πολυ χαμηλου του sar αλλα ενταξει μπορω να περιμενω το επομενο κινητο με εξισου χαμηλο sar και "λιπαρα":p :lol: , πχ. το 6120 φαινεται κομψο smartphone μονο που ακομα δεν εχω δει το sar του, τωρα το ψαχνω. δυστυχως παντως οι περισσοτεροι χρηστες ειναι το τελευταιο πραγμα που ρωτανε και μαλιστα καποιοι δεν το γνωριζουν καν!:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 πχ. το 6120 φαινεται κομψο smartphone μονο που ακομα δεν εχω δει το sar του, τωρα το ψαχνω. :offtopic: Και εγω -οπως και για το 5700- εαν το/α βρεις "δημοσιευσε" το/α στο αναλογο "θεμα" ή στειλτο/α μου μ'ενα pm! Ευχαριστω. Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Να επιβεβαιωσω το φιλο haki πως το υλικο του 6290 ειναι αυτο που χρησιμοποιειται και στο 6233 που 9 μηνες στα χερια μου δεν ειχε την παραμικρη γρατζουνια και δεν ξεβαψε. Οπτικα δεχομαι οτι σε καποιους μπορει να μην αρεσει αλλα ειναι γεγονος, τουλαχιστον οσον αφορα τη δικη μου συσκευη, οτι ειναι στιβαροτατο και δεν υπαρχει ο παραμικρος τριγμος. Τι να το κανω αν το Ν80 μπορει να φαινεται πιο ποιοτικο αλλα να ειναι κουδουνιστρα οπως ενος γνωστου μου:lol: Δεν ξερω ισως το δικο του να ηταν ελλατωματικο. Επισης φιλη marion η γνωμη σου σαν κοπελα δεν ειναι αναγκαιο να συμπιπτει με ολο το γυναικειο φυλο. Σιγουρα σε καποιες θα αρεσει οπως επισης σιγουρα δε θα αρεσει σε πολλους αντρες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 φίλε μου lurker και γω σε αγαπω πολυ!:p :lol: εχεις εναν μισογυνισμό ή κανω λαθος??χιχιχιχιχιχιχ;) τα μοτορολα δεν μου αρεσουν καθολου διοτι ειναι γνωστο οτι δεν ειναι αξιοπιστα κινητα και ειναι δυσχρηστα [υποκειμενικο βεβαια αυτο]. τα lg δεν εχω αποψη για το εσωτερικο τους διοτι ποτε δεν ειχα αλλα εξωτερικα ειναι προσεγμενα.Εχω δει ανοιχτο και το Ν80 και το Ν73 και αλλα ΝΟΚΙΑ και μπορω να πω οτι καμια σχεση εμφανισιακα με το 6290, πολυ καλυτερα υλικα αλλα ειπαμε μην τα ξαναλεμε.... Τελικα η ΝΟΚΙΑ προσπαθωντας να ριξει την τιμη σε ενα smartphone εριξε το κοστος στα υλικα και στην καμερα, ενταξει ειναι φανερο πλεον. καλοριζικο σε οσους το πηραν! ευχομαι τις λιγοτερες δυνατες γρατζουνιες και μακαρι να βγει γερο και δυνατο οπως φαινεται απο πρωτες εντυπωσεις! Διαβαζα προχτες για το Ν76 το οποιο ειναι λεπτο ομως εχει μεγαλο sar απο οτι ειδα...κριμα... :O Επιτέλους βλέπω ότι αρχίσατε σιγα-σιγα να συμφωνείτε μ' αυτα που έγραφα λίγες μέρες πριν στο φόρουμ για το συγκεκριμένο κινητό. Βέβαια την αρχή έπρεπε να κάνει μια κοπέλα σαν και σένα που έχει καλύτερη άποψη περί αισθητικής και γενικά συνολικής εικόνας ενός κινητού.Marion από ότι καταλαβαίνεις λίγοι και απο εμάς τα αγοράκια συνδυάζουμε την εξελιγμένη τεχνολογία με καλαίσθητη εμφάνιση και στιβαρή κατασκευή, που δεν τα έχει σίγουρα το 6290. Και κακώς ο φίλος μας ο haki συνεχίζει να συγκρίνει το Ν73 με το 6290.Φίλε μου καμία σχέση.Σε άλλο επίπεδο παίζει το Ν73. Πάντως marion, διαπιστώνω σωστές τις επιλογές και την κρίση σου και συμφωνω μαζί σου στο να περιμένεις το 6120 ή κάποιο άλλο που θα εμφανισθεί στην πορεία σε συνδυασμό και με χαμηλό sar και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερα συνολικά του 6290 (κατά τη γνώμη μου μεγάλη αποτυχία) και φθηνότερα, βλέποντας τη νέα πολιτική της Nokia. Είδωμεν........ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 ...οπως και λιγοι απο μας αλλαζουν κινητο καθε 10 μερες και δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ απολυτως λογο να το υπερασπιζονται με ανυποστατα επιχειρηματα, οπως, πολλες φορες, κανουν καποιοι που αιθανονται οτι αγορασαν μια πατατα με την οποια πρεπει να ζησουν μαζι κανα χρονο! :) Υποδειγμα ομορφιας ΔΕΝ ειναι το 6290 αλλα ουτε και το Ν73. Αλλα, υλικα καλυτερα ΔΕΝ εχει το Ν73. άρα έρχεσαι στα λόγια μου... άλλα βλέπω να συνεχίζεις να κάνεις αυτά που εσύ λες να αποφεύγουμε!!! Τώρα αν το Ν73 έχει καλύτερα υλικά η όχι, μπορούμε να το δούμε και μόνοι μας.κοιταξε παρά πάνω και τα σχόλια των άλλων μελών.Εξάλου αυτή τη στιγμή δεν είμαι κάτοχος του Ν73 αλλά όσο το είχα μπορώ να πω ότι είναι το πιο πλήρες συνολικά σύμπιαν κινητό.Και δεν το άλλαξα επειδή δεν μου άρεσε αλλά επειδή αλλάζω κινητό κάθε 5 μήνες περίπου γιατι έτσι μου αρέσει και το κάνω. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 re paidia emena mia xara mou fainete i poiotita siskeuis tou 6290 kai to pano plastiko den einai toso ma toso xalia oso lene merikoi .kai gia to n73 pou lete ennoeite oti einai poio stivaro proton gt einai poio vari apo to 6290 kai deutero gt eprepe na einai ligo poio poiotiko gt kanei 180 euro parapano peripou.kai as mn to kanoume vs edo mesa . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts