xristinoula Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Αα δεν το ειδα :lol:αλλα ποια ειναι τα χομπι του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Χριστινουλα ειπαμε οχι τα συνηθισμένα. Είμαστε 5 χρόνια μαζι και έχω εξαντλήσει κάθε συνηθισμένη ιδέα όπως κολώνιες και ρούχα. :confused: Πάντως αν δε βρεις κάτι να του κάνεις δώρο(πρωτότυπο εννοώ)και μόνο το ότι κάθησες και έφτιαξες ολόκληρο θέμα για το τι δώρο θα του κάνεις πιστεύω ότι θα τον ικανοποιήσει και θα τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο καθώς θα καταλάβει ότι ενδιαφέρθηκες και ξόδεψες χρόνο!!!;):ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 ένα δίσκο από το αγαπημένο του συγκρότημα με κάρτα από σένα βέβαια μέσα;) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ένα σετ ωραία μανικετόκουμπα θα το εκτιμούσα,μια ξυριστική,τα καινούργια ποδοσφαιρικά της nike(αν κατέχει το άθλημα),ένα τρίο...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ένα σετ ωραία μανικετόκουμπα θα το εκτιμούσα,μια ξυριστική,τα καινούργια ποδοσφαιρικά της nike(αν κατέχει το άθλημα),ένα τρίο...:p Θα το εκτιμησει δεοντως...:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Κάτι σε χρυσό, που να γράφει τα ονόματα και των δυο σας με την ημερομηνία που γνωριστήκατε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 ;) Ακούω και άλλες ιδέες Μπορεις να του παρεις ενα μεγαλο αρκουδακι και απο πισω να ανοιγει με φερμουαρ και μεσα βαλτου οτι θελεις!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 sexy eswrouxa foremena kai genika mia seksoualiki proetoimasia,ena striptiz ena aksesouar katiden yparxei antras pou den tha petage tin kolonia tou portofoli poukamiso ktl gi antalagi me ayto to dwro.kai tha to ektimisei perisisotero kai tha to thimatai gia paaara poly perisotero Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Αν βλέπει DVD, κάποια ειδική/συλλεκτική έκδοση της αγαπημένης του ταινίας ίσως; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Μπορεις να του παρεις ενα μεγαλο αρκουδακι και απο πισω να ανοιγει με φερμουαρ και μεσα βαλτου οτι θελεις!! Πόσο μεγάλο?Χωράει μέσα γυναίκα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Πόσο μεγάλο?Χωράει μέσα γυναίκα? Αναλογα ποσα μεγαλο ειναι!Γιατι γυναικα θες να βλεις:lol:?? Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 θελω μια βοηθεια..... :O σας παρακαλω δεν ειδα καποιο παρομοιο θεμα. σε λιγο καιρο εχουμε επετειο με τον αρραβονιαστικο μου 6 χρονια που είμαστε μαζι και θελω να του πάρω κατι πρωτοτυπο οχι ρουχα παπουτσια τα εχω βαρεθει καμια καλη ιδέα? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 σ/κ διακοπων ρολοι πορτοφολι κανα γκατζετ(αν του αρεσουν) το ημερολογιο της σχεσης σας γραμμενο απο εσενα(αν εχεις χρονο κιολας) ενα βραδυ με αλλη γιατι απο τα 14 του θα σε εχει βαρεθει ο ανθρωπος(αστειακι,μην παρεξηγησεις) ακομη περισσοτερες ιδεες θα παρεις απο το προυπαρχον ολοιδιο θεμα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 σ/κ διακοπων ρολοι πορτοφολι κανα γκατζετ(αν του αρεσουν) το ημερολογιο της σχεσης σας γραμμενο απο εσενα(αν εχεις χρονο κιολας) ενα βραδυ με αλλη γιατι απο τα 14 του θα σε εχει βαρεθει ο ανθρωπος(αστειακι,μην παρεξηγησεις) εγω ειμαι 20 αυτος 24 αρα απο τα 18 αρα πρεπει να σκεφτω την τελευταια λυση :lol: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 μια βραδυα σε ενα πολυτελες ξενοδοχειο της πολης αφου εισαι κ γκαρντασι :) κ να του προτεινεις την ωρα που ολλοι θα κοιμουνται να κανετε ερωτα σστην πισινα μου το εκανε μια πρωην αυτο σαν δωρο κ μου αρεσε παρα πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ε οχι!!!σεξ στην πισινα;;;ποιος ξερει καθε ποτε αλλαζουν το νερο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Για πες μας ποια ειναι τα χομπι του και με τι ασχολειται επαγγελματικα? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 χομπι δεν εχει γιατι δεν εχει πολυ ελευθερο χρονο και ασχολητε με τα υδραυλικα εχει δικη του επιχειρηση να του παρω κανενα καβουρα?:) Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ε οχι!!!σεξ στην πισινα;;;ποιος ξερει καθε ποτε αλλαζουν το νερο... καλα δεν εχεις κ αδικο αλλα θελω να πυστευω οτι ενα πολυτελες ξενοδοχειο θα ειναι τυπικο σε θεματα υγειηνης πχ μακεδονια παλλας γκραντ χοτελ κ ενα που ειναι πισω απο το διαβαλκανικο αλλα μου διαφευγει το ονομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 χαχαχαχα..στην επετειο θα του παρεις καβουρα;;και τα χριστουγεννα να του παρεις βαλιτσακι για τα εργαλεια. παραφρων,το θεμα δεν ειναι μονο αν το νερο ηταν καθαρο οταν μπηκες εσυ με την κοπελα,αλλα και ποτε αλαχθηκε αφου βγηκατε ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Χαχαχαχα, ε οχι βεβαια!Απλα αν ειχε καποιο χόμπι π.χ κυνηγι, ψαρεμα, υπολογιστες κ.α θα ηταν και πιο ευκολο να βρεις κατι που θα τον ξετρελανε! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 κανε του το τραπεζι σε ενα ακριβο εστειατοριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 κανε του το τραπεζι σε ενα ακριβο εστειατοριο το ειχα σκεφτει και καποια στιγμη εχεις να προτινεις κατι καλο? δεν συνηθιζω να πηγαινω σε τετοιου ειδους μαγαζια και δεν ξερω Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 το ειχα σκεφτει και καποια στιγμη εχεις να προτινεις κατι καλο? δεν συνηθιζω να πηγαινω σε τετοιου ειδους μαγαζια και δεν ξερω στον κρικελα ισως ειναι στα λαδαδικα EDIT:ισωσ κ το ENTRYFISH στην π.μελα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 θελω να του πάρω κατι πρωτοτυπο οχι ρουχα παπουτσια τα εχω βαρεθει καμια καλη ιδέα? ρολοι πορτοφολι καλά πως τα σκέφτηκες τόσα πρωτότυπα δώρα?:) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts