Jump to content

Αναζήτηση δώρων: Ιδέες/Προτάσεις

AngeloDion
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.gadgetlife.gr/LH2Uploads/ItemsContent/4314/lightsaber_alt2.jpg

Αυθεντικά ηχητικά εφέ της ταινίας με ψηφιακή ηχογράφηση

Περιέχουν αισθητήρες για τον έλεγχο του ήχου ανάλογα της κίνησης, και της θέσης που βρίσκονται, έτσι έχουμε ηχητικά εφέ για μάχη, για κατάσταση ηρεμίας κλπ.

Μεταλλικές καλοδουλεμένες κατασκευές πιστά αντίγραφα αυτών που χρησιμοποιούνται στην ταινία.

Η λαβή του σπαθιού είναι από ένα ειδικό υλικό polycarbonate που χρησιμοποιείτε κυρίως για οπτικά ψηφιακά μέσα. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα υλικό με ιδιότητες όπως η υψηλή διαφάνεια, η αντοχή σε θραύση, σε υψηλές θερμοκρασίες και σε διαστάσεις, έχει άριστη επιφάνεια, καθώς και δυνατότητα ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησής του.

.............

τα αντίγραφα από τα διαστημικά ξίφη της ταινίας STAR WARS III είναι 100% αυθεντικά και διατίθενται με πιστοποιητικά από την εταιρία παραγωγής της ταινίας LUCAS FILMS.

τι λετε για αυτο??για καποιον που ειναι φαν των ταινιων???

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 416
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.gadgetlife.gr/LH2Uploads/ItemsContent/4314/lightsaber_alt2.jpg

Αυθεντικά ηχητικά εφέ της ταινίας με ψηφιακή ηχογράφηση

Περιέχουν αισθητήρες για τον έλεγχο του ήχου ανάλογα της κίνησης, και της θέσης που βρίσκονται, έτσι έχουμε ηχητικά εφέ για μάχη, για κατάσταση ηρεμίας κλπ.

Μεταλλικές καλοδουλεμένες κατασκευές πιστά αντίγραφα αυτών που χρησιμοποιούνται στην ταινία.

Η λαβή του σπαθιού είναι από ένα ειδικό υλικό polycarbonate που χρησιμοποιείτε κυρίως για οπτικά ψηφιακά μέσα. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα υλικό με ιδιότητες όπως η υψηλή διαφάνεια, η αντοχή σε θραύση, σε υψηλές θερμοκρασίες και σε διαστάσεις, έχει άριστη επιφάνεια, καθώς και δυνατότητα ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησής του.

.............

τα αντίγραφα από τα διαστημικά ξίφη της ταινίας STAR WARS III είναι 100% αυθεντικά και διατίθενται με πιστοποιητικά από την εταιρία παραγωγής της ταινίας LUCAS FILMS.

τι λετε για αυτο??για καποιον που ειναι φαν των ταινιων???

πολύ καλό !!! τιμή?

162.80 αν θυμαμαι καλα

http://s4.rimg.info/1831eca1509592eca6fc0911f3957f40.gif

γνωριζει κανεις που μπορω να βρω σκακι απο ονυχα?μαγαζια στην θεσσαλονικη κατα προτιμηση ή ονλαιν :)

βρήκες τελικά το σκάκι ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

οχι...:(

βρηκα σκαλιστα μονο..απο ονυχα πουθενα..

2 δωρα μεινανε να βρω...για ολους τους αλλους βρηκα

οχι...:(

βρηκα σκαλιστα μονο..απο ονυχα πουθενα..

2 δωρα μεινανε να βρω...για ολους τους αλλους βρηκα

Εγώ πάντως θα προτιμούσα ξύλινο. Μου χάρισαν στα 5 μου και μου άρεσαν τόσο που αμέσως έμαθα να παίζω. Μου αρέσει το ξύλινο, γιατί έχει υπέροχη μυρωδιά :happy: (εξαρτάται φυσικά από το είδος).

Κι ένα τέτοιο βιβλίο θα μπορούσε να είναι ένα καλό δώρο. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

βιβλια προσωπικα αποφευγω να δωριζω

αφενος γιατι δεν μου αρεσει σαν ιδεα,αφετερου για το οτι για να δωρισεις βιβλιο πρεπει να ξερεις τι αρεσει στον αλλο να διαβαζει

ακομα και στην περιπτωση που ξερω τι αρεσει στον αλλο, το απογευγω..

δεν ξερω,απλα δεν μου αρεσει η ιδεα του οτι "μπηκα σε ενα βιβλιοπωλειο,πηρα ενα και εφυγα"

+οτι δεν μου αρεσει να ειναι γνωστη η τιμη του δωρου(ανεξαρτητα απο το αν ειναι φτηνο η ακριβο)

http://s4.rimg.info/89261320cddcf1b6cb9d78e1bc467547.gif

Ας μου δώσει κάποιος μια ιδέα τι να πάρω στον φίλο μου φετος στις γιορτές...?

Μέχρι στιγμής έχουμε εξαντλήσει μπλούζες,πουκαμισα,ζώνες κτλ.. Βέβαια πρόσεξα ότι το αγαπημένο του ήταν κάτι δερματινά γάντια που του πήρα για την μηχανή...

Παρτου κατι για την μηχανη,σιγουρα θα το εκτιμησει.Αστειευομαι :)

Κολωνια παρε.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

πριν λιγο τελείωσα με το δώρο της μαμάς και της μητέρας...

ακολούθησα την πρόταση του VeCo (ευχαριστούμε πολύ για την καλή ιδέα :) ) και αγόρασα δύο τσαντάκια που τους έδωσα και όνομα από την Longchamp

καμία ιδέα για τα "σερνικά" (που έλεγε και η ξαδέλφη της Καρέζη στο miss Διευθυντής) :lol::lol::lol:

πριν λιγο τελείωσα με το δώρο της μαμάς και της μητέρας...

ακολούθησα την πρόταση του VeCo (ευχαριστούμε πολύ για την καλή ιδέα :) ) και αγόρασα δύο τσαντάκια που τους έδωσα και όνομα από την Longchamp

καμία ιδέα για τα "σερνικά" (που έλεγε και η ξαδέλφη της Καρέζη στο miss Διευθυντής) :lol::lol::lol:

Τίποτα, χαρά μου που βοήθησα. :)

Προσωπικά σε δύο φίλους που θα πάρω δώρο, στον ένα παίρνω ένα δερμάτινο organiser (που του χρειάζεται) και στον άλλο την εγκυκλοπαίδεια του James Bond...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 2 weeks later...
Παιδιά ψάχνω να βρω κάτι σαν και αυτό ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να το βρω πουθενά στη Αθήνα? Ή κάποιο μαγαζί που να έχει τίποτα παρόμοιο? (Θα το παράγγελνα από αυτή τη σελίδα αλλά το θέλω πριν τα Χριστούγεννα και δεν το έχω σίγουρο ότι θα μου έρθει)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Αυτό το site λέει "για παραγγελίες ως τις 14.00,αποστολή αυθημερόν" οπότε θα σου έρθει πριν τα Χριστούγεννα...

Λέει ότι το στέλνει με το σύστημα πόρτα πόρτα του Ελτά. Δεν ξέρω πόσες μέρες θα κάνει να φθάσει... Θα πάρω αύριο τηλέφωνο και στα ΕΛΤΑ και σε αυτό το κατάστημα να ρωτήσω λεπτομέριες...

εχω το εξης προβλημα..τα εχω με μια κοπελα εδω&λιγο καιρο!&θελω να της κανω ενα δωρακι σε ανυποψιαστο χρονο αυτες τις μερες!υποψιν την πεμπτη φευγει εξωτερικο&δεν θελω να της το κανω μετα γιατι μπορει να το υποψιαστει..το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να τις κανω!θελω κατι που θα το εκτιμησει...καμια ιδεα???απο γυναικες κυριως:D..αλλα&απο αντρες:p!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

απο το ιδιο site που ρωτησε και ο φιλος lefkal θελω να παραγειλω και εγω ενα usb αλλα εχει οχτω ευρω και λεει οτι μετα χρεωνει 5 ευρω τα μεταφορικα και 3 ευρω τιν αντικαταβολη.

δλδ πρεπει να παρω μεγαλυτερο ποσο για να σημφερει? ιδια αξια βγαινει και το σκεφτομαι. δεν μου αρεσε και κατι αλλο απ την συγκεκριμενη σελιδα αλλα αυτο που θελω να παρω δεν το εχω βρει σε αλλη. τι να κανω για πειτε γνωμες ?

σορι αν σας μπερδεψα!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

εχω το εξης προβλημα..τα εχω με μια κοπελα εδω&λιγο καιρο!&θελω να της κανω ενα δωρακι σε ανυποψιαστο χρονο αυτες τις μερες!υποψιν την πεμπτη φευγει εξωτερικο&δεν θελω να της το κανω μετα γιατι μπορει να το υποψιαστει..το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να τις κανω!θελω κατι που θα το εκτιμησει...καμια ιδεα???απο γυναικες κυριως:D..αλλα&απο αντρες:p!!!
ηλικια?χρηματικο οριο?

απο το ιδιο site που ρωτησε και ο φιλος lefkal θελω να παραγειλω και εγω ενα usb αλλα εχει οχτω ευρω και λεει οτι μετα χρεωνει 5 ευρω τα μεταφορικα και 3 ευρω τιν αντικαταβολη.

δλδ πρεπει να παρω μεγαλυτερο ποσο για να σημφερει? ιδια αξια βγαινει και το σκεφτομαι. δεν μου αρεσε και κατι αλλο απ την συγκεκριμενη σελιδα αλλα αυτο που θελω να παρω δεν το εχω βρει σε αλλη. τι να κανω για πειτε γνωμες ?

σορι αν σας μπερδεψα!

εφοσον δεν το βρισκεις αλλου και δεν σου αρεσει κατι αλλο, τοτε δινεις τα 16 και εισαι οκ:)

Σκεφτόμουν να πάρω μια ψηφιακή κορνίζα ως δώρο, αλλά δεν έχω ιδέα από αυτές, ούτε καν έχω δει από κοντά κάποια σε λειτουργία.

Δεν θέλω να ξεφύγω σε χρήματα πάνω από τα 100 ευρώ, και στο Πλαίσιο υπάρχουν κάποιες προτάσεις.

Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι ή να μου δώσει καμιά σχετική συμβουλή?

σορι αν σας μπερδεψα!

Evvi αν το usb δεν είναι κάτι "περίεργο" δλδ να έχει κανένα ιδιαίτερο σχήμα δεν αξίζει να το πάρεις απο εκεί. Με 16Ε αγοράζεις από το πλαίσιο ένα με 8gb. Πάντως το παρήγγειλα την Παρασκευή και ήρθε Δευτέρα μεσημέρι.

Προτείνετε κάποια καλή ψηφιακή κορνίζα για δώρο?

Τιμή μέχρι 130ευρώ

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

ηλικια?χρηματικο οριο?

16χρονων..χρηματικο οριο ε?καλη ερωτηση..εεε επειδη ειναι αρχη ακομη,ασε που λεφτα δεν παιζουν τελευταια ας πουμε κατι φθηνο το πολυ 20-30ευρω:D!εξαλλου δεν θα την ζητησω&σε γαμο για να της παρω κατι ακριβο:p...

παρτης ενα πορτοφολακι

η ενα απλο σταυρουδακι

πολυ κλασσικα δεν ειναι???;)αντε ισως&μεχρι 50 ευρω λογω χριστουγεννων:)(οχι κολονια:D)!