parafron4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 το βρηκα πηγενετε στο "το αλλο μαγαζι" στα λαδαδικα εκτος του οτι εχει ωραια κουζινα θα περασετε κ πολυ ωραια.... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 το βρηκα πηγενετε στο "το αλλο μαγαζι" στα λαδαδικα εκτος του οτι εχει ωραια κουζινα θα περασετε κ πολυ ωραια.... :rolleyes: εχουμε ξαναπαει πονηρούλλλλλλλλλλλλι...... Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Τι το ιδιαίτερο έχει ρε παιδιά και το λέτε έτσι?!Αμα είναι να το έχουμε υπ'όψην μας όταν ανέβουμε! Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 τοτε προτεινω κρικελα κ αν θες τσεκαρε κιολας -----> http://www.krikelas.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 το ειχα σκεφτει και καποια στιγμη εχεις να προτινεις κατι καλο? δεν συνηθιζω να πηγαινω σε τετοιου ειδους μαγαζια και δεν ξερωtimes. μπορεις να δεις την κριτικη καθως και λεπτομερειες για το συγκεκριμενο(αλλα και για αλλα μαγαζια) στο θεμα "τα καλυτερα στην γευση" καλά πως τα σκέφτηκες τόσα πρωτότυπα δώρα?:) ειχα εμπνευσηηηηηη,μεγαλη εμπνευσηηηηη:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Τι το ιδιαίτερο έχει ρε παιδιά και το λέτε έτσι?!Αμα είναι να το έχουμε υπ'όψην μας όταν ανέβουμε! μπεσ να δεισ http://www.toallomagazi.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 που μπορω να μαθω γι αυτο το μαγαζι? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 κανε ενα κλικ εδω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 που μπορω να μαθω γι αυτο το μαγαζι? to mono pou kserw einai oti vrisketai sthn tsimiskh meta thn xanth alla exw akousei para poly kala logia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 πολυ ωραιο εστιατοριο,ομορφο περιβαλλον,νοστιμα πιατα. να δοκιμασετε ριζοτο!!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 η ιδεα του δειπνου μου αρεσε θα ψαξω κανενα καλο εστιατοριο και στο ιντερνετ. σάυτα λογικα θα πρεπει να παρω να κλεισω ε? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ναι αλλα καλο θα ηταν να περασεις και μια βολτα να δεις περι τινος προκειται.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Kαλή ιδεα το τραπεζι αλλα δεν θα μεινει γιατι δεν του παιρνεις ενα ρολοι??? Ειχα διαβασει καπου οτι οι αντρες τρελενονται για τετοια.. Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 η ιδεα του δειπνου μου αρεσε θα ψαξω κανενα καλο εστιατοριο και στο ιντερνετ. σάυτα λογικα θα πρεπει να παρω να κλεισω ε? θα σου ελεγα το "χάλαρο" στην σοφουλη,και εκει ειναι πολυ ωραια...και δεν ειναι ουτε πολυ πολυ κιριλε ουτε και <<καγκουρια>> (στον πανω οροφο φυσικα) και καλο μερος και καλο φαγητο και καλο κρασι :wink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Ρε Freak έχεις περάσει σε άλλη διάσταση,ριζότο στο άλλο μαγαζί..μα πόσο πρόστυχη είσαι πια...:p Πολύ ωραίο το χάλαρο αλλά εγώ θα προτείνω να φάτε στη μονή Λαζαριστών έχει εξαίσιο φαγητό και πολύ ωραία ατμόσφαιρα:) Υ.Γ Από το topic που άνοιξε ο Σουβλάκι απέναντι μου έχει ξεμείνει ένα αλυσοπρίονο,το θέλει κανείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Ρε Freak έχεις περάσει σε άλλη διάσταση,ριζότο στο άλλο μαγαζί..μα πόσο πρόστυχη είσαι πια...:p ελιωσα... για το times μιλουσα καλε!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 αχ ευχαριστω πολυ που μου δίνετε ιδέες και η μονη λαζαριστων μου ακουγετε καλη και με βολευει γιατι μενω δυτικα θα το σκεφτω εχει εστιατορια ή ταβερνα στυλ? τωρα μιλουσα με μια φίλη μου και μου πρότεινε το συμφωνια στην ερμου στην ταρατσα μπηκα και στην σελιδα και το ειδα καλουτσικο φαινεται εχει παει κανεις σας? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Νομιζω ενα καλο φαγακι εξω ειναι μια χαρα! 20 χρονων αραβωνιασμενη; WTF που λεει και ο bayern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Νομιζω ενα καλο φαγακι εξω ειναι μια χαρα! 20 χρονων αραβωνιασμενη; WTF που λεει και ο bayern βιαστικα να μην τον χασω :lol: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 βιαστικα να μην τον χασω :lol: Καλά έκανες. Ο γαμπρός κοστίζει σήμερα και είναι και δυσεύρετος. Μεγάλη υπόθεση να κάνεις γαμπρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 ταξιδι στο εξωτερικο ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ταξιδι στο εξωτερικο ισως? πολλα λεφτα βρε δεν ειμαι και η ωναση Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 μια που πλησιαζουν γιορτες και ολοι λιγο - πολυ οριστε μερικα ωραια σαιτ με ωραιες ιδεες.. ιδεα 1 ιδεα 2 ιδεα 3 ιδεα 4 :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnx Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 τωρα μιλουσα με μια φίλη μου και μου πρότεινε το συμφωνια στην ερμου στην ταρατσα μπηκα και στην σελιδα και το ειδα καλουτσικο φαινεται εχει παει κανεις σας? Το περιβάλλον είναι ωραίο, ειδικά το καλοκαίρι που μπορείς να βγεις στο μπαλκόνι για ποτό. Δύο φορές που πήγαμε πάντως με την παρέα μου για φαγητό φύγαμε αμέσως, γιατί ο μέσος όρος ηλικίας στο εστιατόριο ήταν 50++ ::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 μια που πλησιαζουν γιορτες και ολοι λιγο - πολυ οριστε μερικα ωραια σαιτ με ωραιες ιδεες.. ιδεα 1 ιδεα 2 ιδεα 3 ιδεα 4 :) Ώραιο το firebox.com (ιδέα 1)! Μοιάζει με "μαμά" του ελληνικού Ouaou. Αλλά 20£ μεταφορικά παραπάει...:X:mad: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts