andreas443 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 αφού όλοι οι καπνοί ανέβηκαν +1€. από 3.5 που τον πηρες, πηγε 4.5 συγγνώμη από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα 4.50 τώρα το είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 δηλαδη ο golden virginia yellow 25g ,θα παει απο 4,30ευρ 5,30ευρ ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 έτσι ακουγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδιά σήμερα δοκίμασα τα lucky strike τα μαυρομπλέ (δεν ξέρω πως λέγονται) και μου άρεσαν αρκετά..Μετά αμα ήθελες έβγαζε και γευση μέντας..Τελως πάντων απο σήμερα κατι με έπιασε να θέλω να κανω και άλλο τσιγάρο..Όχι έντονα μεν αλλα μου ερχεται.. Λέτε να άρχισα να εθίζομαι η έτσι γίνεται? :blink: καλα ξεμπερδεματα μεγαλε. εχεις εθιστει και δεν το εχεις παρει χαμπαρι. εγω ειχα εθιστει τοσο πολυ που οταν ημουν φοιτητης πρωτα αναβα τσιγαρο μετα εβαζα φακους και μετα εκανα καφε. αν σαρεσει καντο αλλα μην το ξεκινησεις για μαγκια δεν αξιζει. εγω ειχα βαλει οριο να το κοψω στα 25. μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες το εκοψα στα 28 δηλαδη το σταματησα γτ ποτε δεν το κοβεις το τσιγαρο απλα το σταματας. καποιοι το σταματανε και ποτε δεν ξανακαπνιζουν εγω στους 9 μηνες κατι με πιανει και το ξαναξεκιναω ελπιζω αυτη τη φορα να αντεξω. τωρα με τα λευτα που κερδιζω καθε μηνα οηγαινω ενα 3ημερο με την κοπελα μου και ειναι πολυ καλυτερα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 καλα ξεμπερδεματα μεγαλε. εχεις εθιστει και δεν το εχεις παρει χαμπαρι. εγω ειχα εθιστει τοσο πολυ που οταν ημουν φοιτητης πρωτα αναβα τσιγαρο μετα εβαζα φακους και μετα εκανα καφε. αν σαρεσει καντο αλλα μην το ξεκινησεις για μαγκια δεν αξιζει. εγω ειχα βαλει οριο να το κοψω στα 25. μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες το εκοψα στα 28 δηλαδη το σταματησα γτ ποτε δεν το κοβεις το τσιγαρο απλα το σταματας. καποιοι το σταματανε και ποτε δεν ξανακαπνιζουν εγω στους 9 μηνες κατι με πιανει και το ξαναξεκιναω ελπιζω αυτη τη φορα να αντεξω. τωρα με τα λευτα που κερδιζω καθε μηνα οηγαινω ενα 3ημερο με την κοπελα μου και ειναι πολυ καλυτερα. φιλε για μαγκια θα ηταν το τελευταιο που θα το έκανα..Όσες φορες εχω καπνισει παω σε απομακρα μέρη για να μην με βλέπει κόσμος..Το οτι μου αρέσει μου αρέσει αλλά δεν θελω να γινω και φουγάρο..Πριν από 4-5 μέρες το κατάλαβα απο μόνος μου ότι εθίστηκα αλλά ελπίζω να μην το παρακάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 φιλε για μαγκια θα ηταν το τελευταιο που θα το έκανα..Όσες φορες εχω καπνισει παω σε απομακρα μέρη για να μην με βλέπει κόσμος..Το οτι μου αρέσει μου αρέσει αλλά δεν θελω να γινω και φουγάρο..Πριν από 4-5 μέρες το κατάλαβα απο μόνος μου ότι εθίστηκα αλλά ελπίζω να μην το παρακάνω.. Αν δεν θέλεις να το παρακάνεις, απαγόρεψέ το στον εαυτό σου με συγκεκριμένες διεργασίες ... Για παράδειγμα, μην καπνίσεις ποτέ ενώ περπατάς, ενώ κάθεσαι στο PC ή μετά το φαί ... Ακόμα καλύτερα θα ταν να επιτρέπεις στον εαυτό σου να καπνίζει μόνο με συγκεκριμένες διεργασίες και μετρημένα, όπως 2 με τον καφέ ή 5 με ένα ποτό ... Μπορεί να σου φαίνονται κουλά αυτά που λέω, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να αρχίσεις με ασφάλεια το κάπνισμα αν έχεις σκοπό να το κόψεις μελλοντικά .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 υπαρχει καποιο site που να δειχνει ολες τις τιμες των περισσοτερων τσιγαρων που κυκλοφορουν σημερα στην αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Αν δεν θέλεις να το παρακάνεις, απαγόρεψέ το στον εαυτό σου με συγκεκριμένες διεργασίες ... Για παράδειγμα, μην καπνίσεις ποτέ ενώ περπατάς, ενώ κάθεσαι στο PC ή μετά το φαί ... Ακόμα καλύτερα θα ταν να επιτρέπεις στον εαυτό σου να καπνίζει μόνο με συγκεκριμένες διεργασίες και μετρημένα, όπως 2 με τον καφέ ή 5 με ένα ποτό ... Μπορεί να σου φαίνονται κουλά αυτά που λέω, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να αρχίσεις με ασφάλεια το κάπνισμα αν έχεις σκοπό να το κόψεις μελλοντικά .. Εγώ γενικά καπνίζω μόνο άμα πάρω τίποτα να πιώ.. Τέλος πάντων γιατί μου αρέσουν περισσότερο τα στριφτά σκέφτομαι να πάρω καπνό για να κρατάει για καιρό..Τί καπνό λες να πάρω??Θελω έναν που να μην είναι βαρύς σαν τον craven αλλα ούτε και πολύ ελαφρύς.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Golden virginia κιτρινος με χαρτακια rizzla micron ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Golden virginia κιτρινος με χαρτακια rizzla micron ;) Τα rizzla micron τι χρώμα είναι; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 πρέπει να ναι τα ασημί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Τελικά πήρα τον golden Virginia τον πράσινο μιας και μου είπε ένας φίλος μου ότι είναι καλύτερος με τα χαρτάκια τα rizla τα ασημί μιας και ήξερα να στρίβω..Απο φιλτρακια χρησιμοποίησα από αυτά που είχε ένας φίλος μου.. Swan μαυρα ήταν..Πια φιλτρακια λέτε να πάρω?? Edited December 26, 2012 by S0LvE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Α ρε μπουγας που μας χρειάζεται. Παιδια κόψτε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Α ρε μπουγας που μας χρειάζεται. Παιδια κόψτε το Πάλι καλά που το διάβασα .. Αυτό χρειαζόμουν για να το κόψω ... Να σαι καλά ρε πλανητάρχη !!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Από 1 Δεκεμβρίου του 2012 τα τσιγάρα που κυκλοφορούν στην «Δημοκρατική» Αυστραλία θα πωλούνται σε ενιαία πακέτα. Δηλαδή δεν θα υπάρχει διαφορά στο πακέτο. Απλά θα αναγράφεται σε κάποιο σημείο πάνω στο πακέτο πχ Marlboro Reds. Στο υπόλοιπο πακέτο υπάρχουν προειδοποιήσεις κατά του καπνίσματος αλλά και φωτογραφίες από ανθρώπους που πάσχουν από ασθένειες που έχουν σχέση με το κάπνισμα. Είχε προηγηθεί τα προηγούμενα έτη η απαγόρευση του καπνίσματος στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων, σε στάσεις λεωφορείων στις παραλίες κτλ. Το πακέτο αυτήν την στιγμή κοστίζει περίπου τα 15 Ευρώ. Είναι η πιο ακριβή χώρα στη πώληση τσιγάρων στον κόσμο. Το μέτρο αυτό άρεσε και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης αλλά σκέπτονται αν θα το εφαρμόσουν γιατί υπάρχει περίπτωση να έχουμε τον πόλεμο των τσιγάρων ακόμα και εγκλήματα για ένα τσιγάρο. Οι καπνοβιομηχανίες αντέδρασαν με δικαστήρια τα οποία και έχασαν, κατά των νόμων αυτών με επιχειρήματα την αύξηση του λαθρεμπορίου αλλά και με πόση ευκολία θα κατασκεύαζαν παρόμοια πακέτα οι κατασκευαστές των illicit whites τσιγάρα σαφώς πιο επικίνδυνα από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα. Αν και προσωπικά μη καπνιστής πλέον, φίλος των βαριών τσιγάρων κυρίως Αμερικανικών σημάτων αλλά ούτε και αντικαπνιστής είμαι οπωσδήποτε εναντίον τέτοιων μέτρων. Τα πακέτα όπως πωλούνται στην Αυστραλία σήμερα και έπεται η συνέχεια. http://s1.postimage.org/gg74lpc6n/Tobacco_plain_packaging_w_008.jpg Εσείς θα αγοράζατε τσιγάρα σε τέτοια συσκευασία; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Τα rizzla micron τι χρώμα είναι; ασημι γυαλιστερα ! http://www.floppypipe.it/shop/images/DSC09008.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλώς τα δεχτήκαμε... :( golden virginia 25gr στα 5.40€ παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδιά σήμερα πήρα μπύρα και καπνισα και ένα τσιγάρο και δεν χορταινα τον αέρα.. Είναι φυσιολογικό?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ελαφρύ καπνισες; αν ναι ειναι φυσιολογικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ασημι γυαλιστερα ! http://www.floppypipe.it/shop/images/DSC09008.JPG Φαντάζομαι θα σβήνουν εύκολα; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ελαφρύ καπνισες; αν ναι ειναι φυσιολογικό Όχι κανονικά από τον καπνό που είχα..και μετά δεν χορταινα τον αέρα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χασμουρηθω..απλώς δεν ανεπνεα τόσο βαθιά τον καπνό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Τωρα με το νεφος και το καυσαεριο στην Αθηνα απο τα τζακια θα.. καπνιζουμε ολοι!.. Ακομα και οι καπνιστες δεν θα ευχαριστιουνται τον καπνο τους..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδιά τα rizla τα ασημί σβήνουν πολύ εύκολα..έχετε να μου προτείνετε άλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδιά τα rizla τα ασημί σβήνουν πολύ εύκολα..έχετε να μου προτείνετε άλλα? Πρασινακι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Πρασινακι :) Είναι κάπως <<χοντρό>> το Χαρτί.. :( λίγο πιο κοντινό στα ασημί δεν υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts