elpidoforos07 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Τον Old Holborn αρωματικό :p Χωρίς πλάκα, αυτόν προτιμάω γιατί αυτά που θες εσύ παραείναι ελαφριά για μένα ... :) Αν σου αρέσει ο Old Holborn, θα σου αρέσει και ο Craven ... Ο Golden Virgina (κίτρινος) είναι αρκετά καλός, επίσης δοκίμασέ τον ... Είναι διαφορετικός, το ίδιο ελαφρύς αλλά με μία πολύ ωραία αίσθηση .... δηλαδη καλυτερος ο Golden Virgina γενικα απο ολους τους καπνους? βασικα δεν εχω προβλημα αν ειναι βαρυς εχω κανει. πες μου γενικα τον καλυτερο καπνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 θενξ για τις απαντησεις σας οσον αφορα τα μαυρα ριζλα :) @elpidoforos07 ο μονος καπνος πυο μου καθησε καλα στο λαιμο/γευση ειναι ο golden virginia πρασινος. ο κιτρινος ειναι πολυ ελαφρυς ;) btw, το πιο χοντρο χαρτακι πoιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 δηλαδη καλυτερος ο Golden Virgina γενικα απο ολους τους καπνους? βασικα δεν εχω προβλημα αν ειναι βαρυς εχω κανει. πες μου γενικα τον καλυτερο καπνο Ο Golden Virginia είναι πιο υγρός από τους άλλους, χοντροκομμένος και αρκετά αρωματικός. Αυτό είναι που κάνεις πολλούς να τον προτιμούν. Το ότι είναι υγρός δίνει πολύ πλούσιο και μαλακό καπνό στο κάπνισμα. Εμένα όμως με χτυπούσε στο κεφάλι κατακούτελα. Όσο κι αν τον απολάμβανα στο κάπνισμα το πλήρωνα 1-2 λεπτά μετά με πολύ ζαλάδα και δυσφορία. Όμως ήμουν πολύ περιστασιακός καπνιστής και τώρα καπνίζω ακόμη λιγότερο, σχεδόν καθόλου. Η κοπέλα μου που τον καπνίζει φανατικά δεν έχει φυσικά τέτοιο πρόβλημα. Και αν είσαι καπνιστής μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα κι εσύ. Οπότε δοκίμασέ τον. Αν αντέχεις τον βαρύ πάρε τον πράσινο. Είναι υπέροχοι και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 δηλαδη καλυτερος ο Golden Virgina γενικα απο ολους τους καπνους? βασικα δεν εχω προβλημα αν ειναι βαρυς εχω κανει. πες μου γενικα τον καλυτερο καπνο Είπα εγώ ότι είναι ο καλύτερος ????? Δεν υπάρχει καλύτερος ή όχι, είναι σαν να σου λέω το αγαπημένο μου φαγητό : Ρ Απλά ψάξου λίγο, άλλο να χαρμανιάζεις και να βλέπεις τι σου αρέσει όταν πηγαίνεις για κανα καφέ και άλλο να ακούς έναν λογαριασμό στο forum ... Ο πιο βαρύς Golden Virginia είναι ο πράσινος και έχει και πιο γεμάτη γεύση σε σχέση με τον κίτρινο πάντως ... Αν και για να σου πω και την προσωπική μου άποψη, αν έβγαινε καπνός Prince θα τους παράταγα όλους για χάρη του !!!! :p btw, το πιο χοντρο χαρτακι πoιο ειναι? Αυτό της γλυκόριζας ... Και δεύτερο το χαρτόνι που είναι στα κόκκινα τα Rizzla :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 αρκει ο καπνος Prince να ειναι ιδιος (γιατι καλυτερος δε μπορει να ειναι ;)) με τον καπνο του πακετου. τα κοκκινα ειναι πιο χοντρα απο τα ασπρα? δε νομιζω... και η γλυκοριζα δε μαρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Δεν είναι σαν τα πράσινα. Είναι σαν τα ασημένια. Και δε πωλούνται μόνο στην Ελλάδα. Και στο site τους να μπεις θα τα δεις. Επίσης και σε πολλά ξένα φόρουμ αναφέρεται αυτό που λέω (ότι δηλαδή είναι σαν τα ασημένια) και είναι και έμμεση απόδειξη ότι πωλούνται εκεί. Και επειδή τα είχα αγοράσει κάποια στιγμή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι σαν τα ασημένια. Κατά τα άλλα, ναι, αλλάζει μόνο η συσκευασία σε σχέση με τα ασημένια. Είναι κάτι σαν limited edition. Κολοκύθια τούμπανα δηλαδή. Κανεις λαθος στο οτι ειναι σαν τα ασημενια... Η μπερδευεσαι η δεν τα εχεις πιασει ποτε... Τα ασημενια ειναι παρα πολυ λεπτα.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Βγηκαν νεα χαρτακια Rizla μαυρα? Μου θυμισαν πολυ τα ασπρα σε υφη και γευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamisss Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 παιδιά ο GOLDEN VIRGINIA κίτρινος μυρίζει στο τέλος?? (ρούχα και τέτοια...):confused::dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 παιδιά ο GOLDEN VIRGINIA κίτρινος μυρίζει στο τέλος?? (ρούχα και τέτοια...):confused::dizzy: Ποιος καπνός ΔΕΝ μυρίζει ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamisss Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ποιος καπνός ΔΕΝ μυρίζει ???? ρωταω αν αφηνει μυροδια στα ρουχα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Και ξαναρωτάω, ποιος καπνός δεν αφήνει μυρωδιά στα ρούχα ???? :confused: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 γιατι να μην αφηνει? ολα τα τσιγαρα, καπνοι αφηνουν μυρωδια/μποχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos7 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ναι κανονικα τα πουλανε... Βεβαια δεν ειναι σαν τα ριζλα που τα βρισκεις παντου!! Αλλα αν βρεις καπου παρε να δοκιμασεις!! Καλησπέρα Ξέρει κάποιος να μου πει κάποιο περίπτερο στο κέντρο Αθήνας που να πουλάει ελληνικόν σιγαρόχαρτον και Ελληνικό Φίλτρο Καπνοπαραγωγών? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλησπέρα Ξέρει κάποιος να μου πει κάποιο περίπτερο στο κέντρο Αθήνας που να πουλάει ελληνικόν σιγαρόχαρτον και Ελληνικό Φίλτρο Καπνοπαραγωγών? ευχαριστώ Λυπαμαι για Αθηνα δεν ξερω αλλα το σιγαροχαρτον ειναι αυτο της φωτογραφιας (η ασπρη-μπεζ συσκευασια εχει το χαρτακι παχος σαν το rizla το γαλαζιο) http://www.rolling.gr/doc/47530.jpg Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 παιδια ωραιο το στριφτο,δε λεω (καπνο καρελια εκανα με ασπρα ριζλα), αλλα πολθ βαρετο ρε ****το.... το γυρισα παλι στα daviddof gold...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 δεν ειναι θεμα βαρεμαρας αλλα συνηθειας, στυλ, αποψης.... πλεον δε μπορω ν αβγαλω απλα ενα τσιγαρο απο το πακετο και να το καπνισω. θελω να ακολουθησω ολη την τελετουργια=φιλτρακι στο στομα, καπνος στο χαρτακι, στριψιμο, τοποθετηση φιλτρακιου, ξανα στριψιμο, γλυψιμο και fire/light it up :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Και εκτός αυτού, γιατί βιάζεσαι ???? 30 δεπτερόλεπτα στρίψιμο και πάλι καλά που υπάρχουν για μένα ... Σε κανα 3μηνο δεν θα ξέρεις για πότε το στριψες ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonely Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 βρε παιδια ξερω καλα να στριβω.... απλα τωρα, δε μου αρεσει να ειμαι στο κλαμπ πχ, να θελω να καπνισω με την ησυχια μου και να χρειαζεται ολη την ωρα να στριγω....για πρωινους καφεδες, οκ, δε λεω... αλλα για βραδακια, βαριεμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ναι, την ξέρω πολύ καλά αυτή την αίσθηση ... Ειδικά όταν σου λέει το αγόρι/κορίτσι σου στρίψε μου και μένα ένα :p Αλλά και αυτό το σκεφτόμουν όταν σου πα πως όλα είναι συνήθεια ... Θα ζοριστείς λιγάκι στην αρχή αλλά μετά όλα κομπλέ :) Ένα φιλαράκι μου τα στριβε όλα όταν πήγαινε για καφέ ή στο σπίτι αν βαριόταν και τα κράταγε σε μία ταμπακιέρα, ποτέ δεν ελλάτωσε το κάπνισμα βέβαια !!!!! :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 δεν υπαρχει θεμα στο αν εισαι σε κλαμπ ή καφε ή οπουδηποτε αλλου! οταν κανεις στριφτα, στριβεις! οπου και να σαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamisss Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 ποιo απο τα χαρτακια: rizla πρασινα και rizla μπλε, ειναι πιο α)ελαφρυ και β)χοντρο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Τα μπλε είναι πιο λεπτά από τα πράσινα ... Το πιο ελαφρύ δεν υφίσταται ... Είναι με το αν θέλεις να καπνίζεις εσύ χαρτί ... Και κατά πόσο πάει με τον καπνό σου ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamisss Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Είναι με το αν θέλεις να καπνίζεις εσύ χαρτί ... δηλαδη? εγω δεν το θελω αυτο, οποτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 δηλαδη? εγω δεν το θελω αυτο, οποτε?? Οπότε παίρνεις τα ασημένια .... Αλλά επειδή δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται, φρόντισε να πειραματιστείς με το τι χαρτάκια ταιριάζουν καλύτερα στον καπνό σου .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα Ξέρει κάποιος να μου πει κάποιο περίπτερο στο κέντρο Αθήνας που να πουλάει ελληνικόν σιγαρόχαρτον και Ελληνικό Φίλτρο Καπνοπαραγωγών? ευχαριστώ δεν ξερω στην αθηνα παντως εδω στην πατρα σε οποιο περιπτερο και να πηγα τα ειχαν. πολυ καλα χαρτακια!! δοκιμασα μετα ριζλα και ενιωσα ολα τα χημικα. πηρα τα ασπρα τα χοντρα. πραγματικα δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλα. Α και μια πληροφορια πηγαινετε μια βολτα στα jumbo ολα τα φιλτρακια ριζλα ακομη και τα slim (150 μεσα) ολα 1 ευρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts