kid Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 οχι και να μεινει σε αυτα!οκ καιγονται σαν κανονικο τσιγαρο αλλα ειναι βαρια χαρτακια..κριμα ειναι Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamisss Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 ε αφου ειναι βαρια 8α παρω πρασινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 τα πρασινα ειναι η μεση κατασταση!σα ννα καπνιζεις ενα εργοστασιακο τσιγαρο και λιγο πιο ελαφρια μη σου πω..παρε ενα πακετακι πρασινα και ενα γαλαζια και κανε δοκιμες για αρχη Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Πάντως, να προσθέσω ότι το στριφτό είναι "Μάθε τέχνη κι άστηνε". Εγώ έμαθα να στρίβω για έναν φίλο μου, χωρίς να καπνίζω εγώ η ίδια (όχι ότι έστριβα καλά, αλλά ο τύπος βαριόταν πολύ να στρίψει και ότι και να του έφτιαχνα το έβρισκε μια χαρά! :lol:),. μου άρεσε πολύ η διαδικάσια και η χειροτεχνία του στριψίματος και του έστριβα 5-10 να τα έχει για το βράδυ όποτε βγαίναμε! Και το έχω δει και σε άλλες παρέες και ζευγάρια. Μπορεί κάποιος να είναι "στρίφτης" χωρίς να είναι "φουμαδόρος"! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Σαν καπνιστης στριφτου τσιγαρου, εχω να πω οτι δεν ειναι μονο για οικονομια. Εγω προσωπικα με στριφτο ξεκινησα και με στριφτο συνεχιζω. Τα ριζλα τα πρασινα δεν μου αρεσουν προσωπικα καθολου (προσωπικη αποψη) Στην αρχη καπνιζα τα ριζλα τα γαλαζια, μεχρι που ανακαλυψα τα drum μπλε χαρτακια που τα θεωρω τα καλυτερα (πολυ καλυτερη γευση για μενα) Τα κανονικα δεν μου αρεσουν και δεν ειναι δα και τοσο πολυς χρονος για να στριψεις ενα τσιγαρο! μισο λεπτο περιπου. Ο συνδιασμος που χρησιμοποιω : φιλτρακια swan κιτρνια + χαρτακια drum μπλε + golden virginia κιτρινος. 3 χρονια αυτο καπνιζω. Ενας φοβερος καπνος που εφερε ενας φιλος μου απο γερμανια ειναι ο javaansee jongens απλα φοβερος! μπορω να πω οτι ειναι και καλυτερος απο τον golden virginia κιτρινο! Αλλα αντε να τον βρεις εδω στην Ελλαδα! και η τιμη του? 5.20Ε τα 40γραμμαρια! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Σαν καπνιστης στριφτου τσιγαρου, εχω να πω οτι δεν ειναι μονο για οικονομια. Εγω προσωπικα με στριφτο ξεκινησα και με στριφτο συνεχιζω. Τα ριζλα τα πρασινα δεν μου αρεσουν προσωπικα καθολου (προσωπικη αποψη) Στην αρχη καπνιζα τα ριζλα τα γαλαζια, μεχρι που ανακαλυψα τα drum μπλε χαρτακια που τα θεωρω τα καλυτερα (πολυ καλυτερη γευση για μενα) Τα κανονικα δεν μου αρεσουν και δεν ειναι δα και τοσο πολυς χρονος για να στριψεις ενα τσιγαρο! μισο λεπτο περιπου. Ο συνδιασμος που χρησιμοποιω : φιλτρακια swan κιτρνια + χαρτακια drum μπλε + golden virginia κιτρινος. 3 χρονια αυτο καπνιζω. Ενας φοβερος καπνος που εφερε ενας φιλος μου απο γερμανια ειναι ο απλα φοβερος! μπορω να πω οτι ειναι και καλυτερος απο τον golden virginia κιτρινο! Αλλα αντε να τον βρεις εδω στην Ελλαδα! και η τιμη του? 5.20Ε τα 40γραμμαρια! Οντως Γερμανια οι καπνοι ειναι κατα πολυ φθηνοτεροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 δε νομιζω να θεωρηθει off-topic. ενδιαφερομαι να αγορασω θηκη καπνου απο ebay. πως να την αναζητησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 δε νομιζω να θεωρηθει off-topic. ενδιαφερομαι να αγορασω θηκη καπνου απο ebay. πως να την αναζητησω? "Tobacco Pouch". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 ευχαριστω πολυ. εγω εψαχνα με τις λεξεις "ciggarete case" αλλα δεν εβγαζε καπνοθηκες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpan3 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Ρε παιδια ξέρετε κάποια χαρτάκια που να έχουν αυτοκόλλητο για τα κολλάς στον καπνό ? Είχα μπει σε ταξί και ο ταξιτζής ειχε κατι τέτοια αλλα δεν συγκράτησα μάρκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 για καπνο γνωριζω εγω. ο old holdborn εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpan3 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 ναι, και αυτος old holdborn ειχε αλλα τα ειχε κολλήσει πανω , εκει που κλείνει ο καπνός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ναι, και αυτος old holdborn ειχε αλλα τα ειχε κολλήσει πανω , εκει που κλείνει ο καπνός Το αυτοκόλλητο είναι στην συσκευασία του καπνού, όχι στα χαρτάκια. Η συσκευασία έχει ένα χαρτάκι που λέει "κολλήστε εδώ τα χαρτάκια σας". Το ξεκολλάς, και από κάτω είναι ένα κομματάκι με κόλλα και εκεί βάζεις τα χαρτάκια. Δεν το έχεις δει αυτό; :confused: Εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλά για το τι εννοείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpan3 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Οχι δεν το ειχε κολλήσει εκεί , το ειχε κολλήσει κοντά στο αυτόκλητο που κλίνει τον καπνό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 μηπως τα κολλησε πανω στο αυτοκολητο που κλεινει τον καπνο? πολλοι το κανουν αυτο! κυριως ομως αυτοι που δε καπνιζουν old holborn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpan3 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Παιδες τα βρήκα τα χαρτάκια λέγονται smoking :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Πολυ ωραια χαρτακια ειναι και το Marloboro.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariak2 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 πρεπει να το κοψουμε επιτελους αυτο το καπνισμα!!!!!!! http://www.rotise.gr/arthra/emfanisi/3-tropoi-gia-na-stamatisete-to-kapnisma.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 γιατι πρεπει? ισα ισα οταν σου επιβαλλουν κατι δε το κανεις μονο και μονο απο αντιδραση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 βλεπω αρκετους με marlboro κοκκινα με το ασημι αναγλυφο..τα περσινα συλλεκτικα.κυκλοφορουν ακομα αυτα?και εχουν 3.20 ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 μηπως κρατησαν το πακετο και το χρησιμοποιουν σαν ταμπακερα? ειδικα του καλοκαιρινους μηνες χρειαζομαστε κατι να προσταυει τα τσιγαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 μηπως κρατησαν το πακετο και το χρησιμοποιουν σαν ταμπακερα? ειδικα του καλοκαιρινους μηνες χρειαζομαστε κατι να προσταυει τα τσιγαρα :) οχι, απλα δεν εφυγαν απο κανενα καταστημα και εχουν τεραστιο αποθεμα, ξερω απο γνωστο. και φυσικα εχουν 3.20:) 60 λεπτα διαφορα πλεον δε τα λες και ελαχιστα.....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 αν καπνιζα marlboro θα ετρωγα τον τοπο να βρω εστω ενα τετοιο πακετο! :p εδιτ: εχω παρατηρησει τωρα τελευταια στον golden virginia πρασινο 25αρη, οτι εχει μεσα πολλα μεγαλα κομματια καπνου. γιατι χαλαν ετσι τον καπνο? δε μπορω να καταλαβω. αν και το επομενο σακουλακι που θα παρω ειναι στην ιδια κατασταση, θα αλλαξω καπνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 αν καπνιζα marlboro θα ετρωγα τον τοπο να βρω εστω ενα τετοιο πακετο! :p εδιτ: εχω παρατηρησει τωρα τελευταια στον golden virginia πρασινο 25αρη, οτι εχει μεσα πολλα μεγαλα κομματια καπνου. γιατι χαλαν ετσι τον καπνο? δε μπορω να καταλαβω. αν και το επομενο σακουλακι που θα παρω ειναι στην ιδια κατασταση, θα αλλαξω καπνο. Μπορεί νε έτυχε... Ε σιγά πάντως δεν είναι και τρομερό. .Απλά τον πιάνεις και τον κομματιάζεις :p Το κακό είναι να έχει κομμάτια ξύλου μέσα όπως ο Drum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 σα ξυλο ειναι ομως ο καπνος μεσα. αν ηταν καπνος καπνος δε θα με πειραζε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts