Bayern7 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Eμένα ο καπνός (που εκπνέουμε) του πούρου μου φαίνεται πιο βαρύς. κάθεται σαν ομίχλη. :lol: Αλλά βέβαια αυτό εξαρτάται από τι καπνό περιέχει το πούρο. Δεν είναι όλα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Eμένα ο καπνός (που εκπνέουμε) του πούρου μου φαίνεται πιο βαρύς. κάθεται σαν ομίχλη. :lol: Αλλά βέβαια αυτό εξαρτάται από τι καπνό περιέχει το πούρο. Δεν είναι όλα ίδια.. sostos o filos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Moods filter χρυσο κανω και ειναι αρκετα ελαφρυ για πουρο. Δεν κανει ομιχλη ο καπνος του εγγυημενα :) ενω η τσιγαριλα μπορει να μην φαινεται με το ματι αλλα μυριζει πολυ πως να το κανουμε. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 camel lights for ever! apo ta 15 kapnizw exw prospathisei na kapnisw kai alles markes alla panta gurizw sta camel. mia aporia exw mono: to malako paketo me to sklhro se ti diaferei? to camel lights mou fenontai pio smooth tou malakou...mhpws einai h idea mou? episis yiati ta camel pou pairnw stin ellada einai poly pio wraia apo tis amerikis? mpws erxontai kateuthian apo tourkia?? Φιλε το Camel της Αμερικής,με το Camel του υπόλοιπου κόσμου δεν έχει καμοια απολύτος σχέση!Στην ουσία είναι δυο διαφορετικά τσιγάρα. Η δημιουργός εταιρία του Camel ηταν η R.J. Reynolds,το 1999 πούλησε τα εκτώς ΗΠΑ δικαιώματα της στην Japan Tobacco. Το 2002 η Japan Tobacco αποφάσησε να αλλάξει το πακέτο και την γεύση του Camel με αποτέλεσμα οι πωλήσεις του(στην χώρα μας τουλάχιστον) να καταρρευσουν! Ο καπνος δεν είναι πλέον τουρκικος,αμερικάνικος ή ελληνικος αλλα....ιαπωνέζικος Επειδή έχω φίλους στην Αμερική καταφέρνω που και που να εξασφαλίσω κανένα πακετο Camel,το οποίο εξακολουθεί εκει να είναι κορυφαίο. Απο όλες τις version του αμερικάνικου Camel προτιμώ το Camel Turkish Royal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Παντως για το Camel Blue έχεις δίκιο εξακολουθεί να ειναι ωραίο τσιγάρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Φιλε το Camel της Αμερικής,με το Camel του υπόλοιπου κόσμου δεν έχει καμοια απολύτος σχέση!Στην ουσία είναι δυο διαφορετικά τσιγάρα. Η δημιουργός εταιρία του Camel ηταν η R.J. Reynolds,το 1999 πούλησε τα εκτώς ΗΠΑ δικαιώματα της στην Japan Tobacco. Το 2002 η Japan Tobacco αποφάσησε να αλλάξει το πακέτο και την γεύση του Camel με αποτέλεσμα οι πωλήσεις του(στην χώρα μας τουλάχιστον) να καταρρευσουν! Ο καπνος δεν είναι πλέον τουρκικος,αμερικάνικος ή ελληνικος αλλα....ιαπωνέζικος Επειδή έχω φίλους στην Αμερική καταφέρνω που και που να εξασφαλίσω κανένα πακετο Camel,το οποίο εξακολουθεί εκει να είναι κορυφαίο. Απο όλες τις version του αμερικάνικου Camel προτιμώ το Camel Turkish Royal μα sorry ρε συ ξερω ατομο που κανει camel απο το 2000 μεχρι και τωρα αλλα διαφορα δεν εχει παρατηρησει.και εγω που κανω camel μου αρεσει πολλυ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 εγω παντως που δοκιμασα camel(δεν θυμαμαι ποια αλλα ηταν ψηλοβαρια) δεν μου αρεσαν καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 μα sorry ρε συ ξερω ατομο που κανει camel απο το 2000 μεχρι και τωρα αλλα διαφορα δεν εχει παρατηρησει.και εγω που κανω camel μου αρεσει πολλυ Φιλε μου sorry αλλά είσαι μικρός και μάλλον δεν έχεις καπνίσει το παλιό Camel. Tα Camel τότε είχαν άλλο πακέτο και εντελώς διαφορετική γευση. Σε κάποια φάση σε πωλήσεις κόντεψαν να ξεπεράσουν το Marlboro(στις ηλικίες 15-35 το είχαν ξεπεράσει).Tελικά θυμάμαι όταν έγινε η "αλλαγή" τον Μαρτιο του 2002 (ήμουν φαντάρος τότε),μέσα σε ένα μήνα τα Camel έχασαν πάνω απο το 80% των πωλήσεων τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Επιβεβαιώνω και εγώ. Δεν έκανα camel τότε. Αλλά θυμάμαι είχε γίνει σάλος στις τάξεις των καπνιστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 ξερει κανεις αν πωλουνται τουτα στην Ελλαδα; http://media.admirald.net/Djarum-blacks-kretek.jpg τα βρισκω μονο online προς το παρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 ξερει κανεις αν πωλουνται τουτα στην Ελλαδα; http://media.admirald.net/Djarum-blacks-kretek.jpg τα βρισκω μονο online προς το παρον... Όχι και εμένα μου άρεσαν όταν τα κάπνισα στο εξωτερικό,αλλά στην ελλάδα δεν εισάγονται Το τσιγάρο που ξεχώρισα τώρα τελευταία ως φοβερά ποιοτικό είναι το νεο Dunhill(Fine cut),είναι κάπως ελαφρί για τα γούστα μου(0,7 / 7) αλλά από καπνό σκίζει,ενω το πακέτο γράφει ότι στον καπνό δεν ρίχνουν αρώματα και άλλα προσθετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 καλησπέρα!τελευταια φορά στο σινεμά ειχα δει στις διαφημίσεις κατι τσιγάρα σαν μικρά πουράκια.. καινούρια ήταν(ισως marlboro) αλλα δεν συγκράτησα μάρκα..τα ξέρει κάποιος?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 West ασημί,Marlboro lights,Daviddoff μπλε και Moods με φίλτρο. Το έχουμε *****ει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 παντως εγω οποιαδηποτε μαρκα και να κανω την prince και συγκεκριμενα το prince σκληρο δεν το αλλαζω με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 παντως εγω οποιαδηποτε μαρκα και να κανω την prince και συγκεκριμενα το prince σκληρο δεν το αλλαζω με τπτ Αυτο που δεν αλλαζεις με τιποτα ειναι οτι θα κανεις 0-100 χελωνας σε λιγα χρονια :rolleyes::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 παντως εγω οποιαδηποτε μαρκα και να κανω την prince και συγκεκριμενα το prince σκληρο δεν το αλλαζω με τπτ Το Prince έχει καπνο απο Ελλάδα και Τουρκία(φυσικά παρασκευάζεται απο Δανεζικη εταιρία) και σαν τσιγάρο το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο.Η γευση του είναι σχεδον ίδια(και λίγο χειρώτερη) με τον δικό μας ASSO INTERNATIONAL μόνο που είναι 1Ε ακριβότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 σημερα δοκιμασα τα malboro wides και ηταν πολυ ωραια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 εμενα μου αρεσουν πολυ τα rothmans τα international αλλα ειναι πανακριβα ρε ****το ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Τα πουράκια τα More τα πράσινα είναι πολύ ωραία με γεύση μέντα! Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 endaxei ta more den me eixan xetrelanei isws epeidh sixainomai thn menda ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Αν δεν σ'αρέσει η μέντα λογικό είναι να μην σ'αρέσουν τα πράσινα τα More..!:p Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 αν και δεν καπιζω αν καπνιζα θα προτιμουσα στριφτο!και πιο οικονομικο ειναι,αλλα και φυσικα με τα στριφτα δεν καπνιζεις τοσα τσιγαρα οσο θα καπνιζες αν επερνες πακετο και ανα πασα στιγμη ειχες ετοιμο τσιγαρο να κανεις.και στην τελικη ειναι και πιο μαγκια να κανεις στριφτα:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 αμα βλεπεις το τσιγαρο σαν μαγκια κατι δεν παει καλα..! καπνιζω απο τα 9 μου και ποτε δεν το ειδα σαν μαγκια . αναγκη ισως, εθισμος βεβαια..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 αμα βλεπεις το τσιγαρο σαν μαγκια κατι δεν παει καλα..! καπνιζω απο τα 9 μου και ποτε δεν το ειδα σαν μαγκια . αναγκη ισως, εθισμος βεβαια..! από τα 9;:wacko: συστηματικά ή δοκίμασες τότε πρώτη φορά; Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 αμα βλεπεις το τσιγαρο σαν μαγκια κατι δεν παει καλα..! καπνιζω απο τα 9 μου και ποτε δεν το ειδα σαν μαγκια . αναγκη ισως, εθισμος βεβαια..! Από τα 9;;;;;;:blink: Αποκλείεται να άρχισες το κάπνισμα στα 9 και να μην το έκανες από μαγκιά..Όλα τα μικρά έτσι ξεκινάνε γιατι νομίζουν ότι δείχνουν πως είναι μεγάλοι,ώστε να τους συμπεριφέρονται με τον ανάλογα τρόπο.. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts