manolog3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Να παρω πτυχιο σε 2 χρονια.....αλλα μιλαμε για πολυ τρελη φαντασιωση!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Martha_stam, να πας Τσεχία. Πήγε η κοπέλα μου 5ήμερη και μετά με χώρισε. Χθες γύρισα από Τσεχία, δε λένε και τίποτα οι Τσέχοι, ξενέρωτοι! Όντως ψιλοχαζή η τύπισσα. :p Τρελή φαντασίωση είναι ,εκτός από το προφανές ( Παναθηναικός και Ch League), να παίξω σε ταινία του Χολιγουντ μαζί με τον Τζόνι Ντεπ!:D Aαα και να πάω στο διάστημα! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Να παρω πτυχιο σε 2 χρονια.....αλλα μιλαμε για πολυ τρελη φαντασιωση!!!:lol::lol::lol: Τα ιδια κι εδω...Κι επειδη ειμαστε στο ιδιο ΤΕΙ θα ελεγα ΠΟΛΥ τρελη φαντασιωση...!:lol::lol::lol: να παίξω σε ταινία του Χολιγουντ μαζί με τον Τζόνι Ντεπ!:D Ε. Η δικια μου ειναι αυτη, φερτην πισω.:(:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Αυτό με τον Τζόνι Ντεπ δε θα το σχολιάσω διότι απλούστατα είναι η δική μου φαντασίωση, κάτω τα χέρια λυσσάρες. :p Αυτό με το πτυχίο... Μήπως το ΤΕΙ σας λέγεται Χημικό Θεσσαλονίκης;;;:lol: Πάλι ίδια φαντασίωση έχουμε:rolleyes::lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Ε. Η δικια μου ειναι αυτη, φερτην πισω.:(:p Αυτό είχες γράψει? Πραγματικά δε διάβασα την απάντηση σου! Τα μεγάλα πνεύματα και οι μεγάλες ΤζονοΝτεπο-λυσσάρες συναντιώνται! :lol: Καλά, τον αντικαθιστώ με τον Αντόνιο Μπαντέρας, εκεί θα κολλήσουμε μωρε?! :cool: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Αυτό με τον Τζόνι Ντεπ δε θα το σχολιάσω διότι απλούστατα είναι η δική μου φαντασίωση, κάτω τα χέρια λυσσάρες. :p Καλα δεν θα τα χαλασουμε. Μια-μια.:p Αυτό είχες γράψει? Πραγματικά δε διάβασα την απάντηση σου! Τα μεγάλα πνεύματα και οι μεγάλες ΤζονοΝτεπο-λυσσάρες συναντιώνται! :lol: Καλά, τον αντικαθιστώ με τον Αντόνιο Μπαντέρας, εκεί θα κολλήσουμε μωρε?! :cool: Οχι δεν το ειχα γραψει γιατι μαλλον δεν θα εμενα μονο στην ταινια και θα ετρωγα μπαν αμα εγραφα ακριβως τι σκεφτομαι.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Οχι δεν το ειχα γραψει γιατι μαλλον δεν θα εμενα μονο στην ταινια και θα ετρωγα μπαν αμα εγραφα ακριβως τι σκεφτομαι.:lol: :shock: πες μην φοβασε δεν θα φας μπαν θα μαζεψουμε υπογραφες για να μεινεις :wink::cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 αν εκφρασω τη φαντασιωση μου οχι οι mods θα ερθουν αλλα ο ιδιος ο admin θα ερθει να με μπαναρει!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 αν εκφρασω τη φαντασιωση μου οχι οι mods θα ερθουν αλλα ο ιδιος ο admin θα ερθει να με μπαναρει!:p:p Same Here.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Αυτον τον καιρο:Οτι θα βρω επιτελους καποια η οποια δεν θα εξαφανιστει στα ξαφνικα,επειδη ξυπνησε στραβα ενα πρωι! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Να γίνω παρουσιαστής στο TOP GEAR. Κάτι σαν τον Jeremy Clarkson... :D Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pepi Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Να κάνω αχαλίνωτο sex με τον Josh Holloway (Sawyer OEO!) or τον Wentworth Miller (τον Μιχαλάκη τον Scofield ντε).. να αναστενάξουν τα στρώματα λέμε!! Mods... Ι surrender:X Παράθεση The board is set.. The pieces are moving.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Εμένα η φαντασίωση μου είναι να μην κλειδώνανε το θέμα και να κανονίζαμε μπασκετάκι με κανένα μέλος Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 καλα αν υπηρχε περιπτωση να γινει κατι απο ολλα τα παραπονο η πιο μεγαλη μου τρελλα θα ειναι αδυνατο να γινει ,να ζω σε ενα κοσμο οπως το warcraft :-) pera apo την πλακα δεν εχω τπτ να ελπιζω να γινει πραγματικοτητα PIECE Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Να κάνω αχαλίνωτο sex με τον Josh Holloway (Sawyer OEO!) or τον Wentworth Miller (τον Μιχαλάκη τον Scofield ντε).. να αναστενάξουν τα στρώματα λέμε!! Mods... Ι surrender Πρέπει να γίνει και με το ανάλογο σκηνικό όμως! Με τον πρώτο σε τροπικό νησί και με τον δεύτερο σε φυλακές :p Θα μπορούσες πάντα να το συνδυάσεις ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ μέσα σε φυλακή πάνω σε ένα νησί (βλ. Αλκατράζ) :lol::lol: καλα αν υπηρχε περιπτωση να γινει κατι απο ολλα τα παραπονο η πιο μεγαλη μου τρελλα θα ειναι αδυνατο να γινει ,να ζω σε ενα κοσμο οπως το warcraft :-) pera apo την πλακα δεν εχω τπτ να ελπιζω να γινει πραγματικοτητα PIECE Πέρασες καθόλου από Πελοπόννησο πρόσφατα; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ :lol: ---------- Και μια καινούργια φαντασίωση δικιά μου: Επειδή τελευταία είμαι επηρεασμένος από το NIP/TUCK, θα ήθελα να είμαι ο Δρ. Τρόι στην θέση του Δρ. Τρόι. Γυναίκες, λεφτά, σούπερ διαμέρισμα, σούπερ αυτοκίνητο... :cool::cool: ( :lol::lol::lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 να μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες μου οι φαντασιώσεις!!!:D:up::up::up::p:happy: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts