crazy_4 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Η αλλαγή θα ήταν στο ότι θα έδειχνε και τα ονόματα πλέον :O Για να εξηγήσω και τι ακριβώς εννοώ.Το ιδανικό θα ήταν να στέλνεται ένα μήνυμα στο οποίο να γράφεται πχ: Mαρία (2 φορές) Γιώργος (3 φορές) κλπ. Αλλά είπαμε.Μην ζητάμε και πολλά! πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. εξάλλου φαντάσου τόσα εκατομμύρια συνδρομητές να έχουν από 100 (μέσω όρο) επαφές on-line με τη Vodafone...χαμός... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 dokimasa extes to bradu na kanw mia klhsh sto (kleisto) kinhto mou (apo sta8ero xwirs apokruyh) kai to sms hr8e apo to 2719... 8a ginei siga siga -lete- se ola ta noumera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Αυτό με την ειδοποίηση και την εμφάνιση του αριθμού εξαρτάται όντως πολλές φορές και από το κινητό. Ας πούμε εγώ στο LG U8210 με ΤΙΜ τις πρώτες φορές η ειδοποίηση έβγαινε σαν παράθυρο στο κινητό και όχι σαν μήνυμα. Αλλά τώρα δεν γίνεται και δεν ξέρω το γιατί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Σε μένα συνεχίζει να έρχεται από το 4ψήφιο... Θέλω να πιστεύω ότι γίνεται σταδιακά η αναβάθμιση της υπηρεσίας.. Αλλιώς κάτι πάει στραβά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 kalo gia na ble[peis pios se pire ktl alla pathn alli mhpos apoktun TRELI prosvasi k episisma pleon sto mobile mas...gia skeftite to ligo!!!!...mexri k to adressbook su diavazun pleon k su stelnun msg me to onoma tu kaluntos akoma k opos to exeis grapsei esy---eite greeklish eite den xero k ego pos..... emena pantos mu kanie kapos!!!!ok poly filosofia ktl...alla kapia pragmata pu kapote ta krname k legame oust makrya-big brother ktl...pleon siga siga exun eisbalei sthn zoh mas me emmeso/plagio tropo..... aplai prosopiki diapistosi! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 kalo gia na ble[peis pios se pire ktl alla pathn alli mhpos apoktun TRELI prosvasi k episisma pleon sto mobile mas...gia skeftite to ligo!!!!...mexri k to adressbook su diavazun pleon k su stelnun msg me to onoma tu kaluntos akoma k opos to exeis grapsei esy---eite greeklish eite den xero k ego pos..... emena pantos mu kanie kapos!!!!ok poly filosofia ktl...alla kapia pragmata pu kapote ta krname k legame oust makrya-big brother ktl...pleon siga siga exun eisbalei sthn zoh mas me emmeso/plagio tropo..... aplai prosopiki diapistosi! Δεν βλέπουν τίποτα από τον τηλεφωνικό σου κατάλογο. Απλώς σου έρχεται το μήνυμα από τον αριθμό αυτού που σε κάλεσε, οπότε αν εσύ το έχεις αποθηκευμένο, η συσκευή σου βγάζει το όνομα και όχι απλώς τον αριθμό!!! Δεν έχει να κάνει με big brother κλπ, ας μην είμαστε υπερβολικοί! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Σε μένα συνεχίζουν να έρχονται τα μηνύματα από το 2714 και όχι από το κινητό το οποίο με κάλεσε, ακόμα και όταν είναι χωρίς απόκρυψη... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Σε εμενα εχει καμια 3-4 μερες που μου λεει με την μια τον αριθμο του καλουντος!Καλη φαση! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0maK Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Τρελά βολικό! Και είχα βαρεθεί με την εξαγωγή αριθμού για να μάθω ποιός με πήρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Φανταστικο. Και εγω νομιζα οτι το κινητο μου τα εβγαζε αυτοματα :O :O :O Μια χαρα πλεον.Και πιο ευκολα να δεις ποιος αριθμος σε καλεσε. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 emena pou sunexizei na mou stelnei sms apo to 2719 prepei na anhsuxw?? :) 8a eixe nohma na apenergopoihsw/energopoihsw 3ana thn uphresia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Μόνο σε μένα φαίνεται αδύνατο το να γίνεται αυτό; Η αντιστοίχιση αριθμού-ονόματος πάντα ήταν θέμα συσκευής και όχι δικτύου. Πως κατάφεραν να το κάνουν με ένα απλό SMS; Και αφού το έκαναν, γιατί να έρχονται ένα-ένα τα μηνύματα πλέον και όχι όλα μαζί; :confused: :stupid: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Μόνο σε μένα φαίνεται αδύνατο το να γίνεται αυτό; Η αντιστοίχιση αριθμού-ονόματος πάντα ήταν θέμα συσκευής και όχι δικτύου. Πως κατάφεραν να το κάνουν με ένα απλό SMS; Και αφού το έκαναν, γιατί να έρχονται ένα-ένα τα μηνύματα πλέον και όχι όλα μαζί; :confused: :stupid: Μα αφού πλέον το μήνυμα δεν έρχεται από τετραψήφιο αλλά από τον αριθμό που σε κάλεσε ενώ το είχες κλειστό ;) οπότε είναι σαν να λαμβάνεις sms από τον ίδιο και αν τον έχεις αποθηκευμένο στην τηλεφωνικό σου κατάλογο εμφανίζεται το όνομα αντί του αριθμού ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ωχ ναι. Δε διάβασα καλά το πρώτο ποστ. :vlakas: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Μπράβο στη vodafone! ΕΕΕ....cosmote....κοιμάσαι....Ηelloooo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Και σε μένα ακόμα τα μηνύματα έρχονται απο το 2719. Πρέπει να κάνω κάτι για να αλλάξει αυτό; Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Και σε μένα το ίδιο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι κάτι πάει στραβά στη γραμμή μου... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Γιατί δεν καλείτε στην Εξυπηρέτηση πελατών; Μπορεί να ισχύει ότι όποιος είχε ενεργοποιημένο τηλεφωνητή να θέλει κάποια ρύθμιση και να μην γίνεται αυτόματα. Λέω τώρα μια ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παλιότερα είχα τηλεφωνητή. Μόλις έμαθα για τη νέα μορφή της ειδοποίησης κλήσεων, ακύρωσα κάθε προώθηση με το #002# (μπορεί να ξεχνάω 1 μηδενικό). Μάλλον θα τηλεφωνήσω στο cc να ρωτήσω. Θέλω όμως πρώτα να δοκιμάσω τη sim μου και σε άλλες συσκευές -αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παλιότερα είχα τηλεφωνητή. Μόλις έμαθα για τη νέα μορφή της ειδοποίησης κλήσεων, ακύρωσα κάθε προώθηση με το #002# (μπορεί να ξεχνάω 1 μηδενικό). Μάλλον θα τηλεφωνήσω στο cc να ρωτήσω. Θέλω όμως πρώτα να δοκιμάσω τη sim μου και σε άλλες συσκευές -αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο... Εγώ δεν είχα ποτέ τηλεφωνητή και εξακολουθούν τα μηνύματα να έρχονται από το 2719. Αν και απενεργοποίησα και ενεργοποίησα πάλι την υπηρεσία... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Τότε μάλλον επιστρέφουμε στο σενάριο της αναβάθμισης. Αλλά και πάλι γίνεται να είναι τόσο αργή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 mia apo ta idia kai se mena... pote energopoihmenos thlefwnhths... apenergopoihsh kai energopoihsh ths uphresias kai to 2719 sunexizei... oxi oit einai tromero , alla mia pou th dinei thn uphresia, giati na mh douleuei... na doume ti 8a pei kai to cc, an kai den nomizw na 3eroun/mporoun na kanoun kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Και σε εμένα:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Μήπως υπάρχει πρόβλημα σε μερικές γραμμές με την υπηρεσία; Καλύτερα να καλέσουμε το cc. Αν μάθει κάποιος κάτι σχετικό, ας το αναφέρει. Το μόνο παρήγορο είναι ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόβλήμα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Εγώ δεν είχα ποτέ τηλεφωνητή και εξακολουθούν τα μηνύματα να έρχονται από το 2719. Αν και απενεργοποίησα και ενεργοποίησα πάλι την υπηρεσία... Τα ίδια και εγώ.Ακόμα από το 2714 μου έρχονται΄. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts