fraulina Δημοσιεύτηκε November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) eimai kopela 24 etwn kai exw dia8esi & xrono na asxoli8w me ton programatismo alla den kserw me poia glwssa na ksekinisw.8elw na katapiastw me mia glwssa gia arxi toulaxiston oso ginete pio katanoiti gia na mpw stin filosofia kai oxi mia glwssa me polles dunatotites programatismou megalwn efarmogwn.loipon... 8a me voi8isete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 egw 8a proteina Visual Basic p einai aptis pio aples k katanoites glwsses..mporeis n kaneis eukola polu wraies efarmoges.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrathchild991 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Η Python είναι αρκετά απλή και με δυνατότητες. Παράθεση "And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime." "I never said I was frightened of dying." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) eimai kopela 24 etwn kai exw dia8esi & xrono na asxoli8w me ton programatismo alla den kserw me poia glwssa na ksekinisw.8elw na katapiastw me mia glwssa gia arxi toulaxiston oso ginete pio katanoiti gia na mpw stin filosofia kai oxi mia glwssa me polles dunatotites programatismou megalwn efarmogwn.loipon... 8a me voi8isete? Με Visual Basic ασχολούμε και εγώ τώρα... Να ομολογήσω πως όντως μου φαίνεται απλή μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με προγραμματισμό :O Ήδη έχω κάνει και ένα δημιούργημα μετά απο 2 ώρες "ψαξίματος" :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Python θα σου πρότεινα. Το επίπεδο δυσκολίας της δεν είναι μεγαλύτερο από την VB. Είναι cross platform (εκτελείται χωρίς αλλαγές ή με μικρές σε όλα τα λειτουργικά) και αρκετά δυνατή. Φυσικά, και η Visual Basic είναι μια καλή επιλογή για αρχή. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 H visual basic ειναι μια απλη γλωσσα που μπορεις να φτιαξεις αντικοιμενα..Θα στην προτινα :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Visual Basic κι από μένα. Και στην συνέχεια αν έχεις όρεξη μαθαίνεις και κάποια άλλη γλώσσα. Αν χρειαστείς e-book ή το Visual Studio ή οτιδήποτε άλλο πες μας! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Visual Basic κι από μένα. Και στην συνέχεια αν έχεις όρεξη μαθαίνεις και κάποια άλλη γλώσσα. Αν χρειαστείς e-book ή το Visual Studio ή οτιδήποτε άλλο πες μας! Και αν το χρειαστώ και εγώ?:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NeC_ Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Visual Basic για αρχή και delphy για το μέλλον ή με όποια σειρά θέλεις... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Και αν το χρειαστώ και εγώ?:O εσυ δεν εισαι γυναικα, οποτε δεν παιζει...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stewie Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 egw 8a protina pascal... Exw dulepsi kai stin VB alla i Pascal einai pio katanoyti glwssa,parolo pou miazei me tin vb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 εσυ δεν εισαι γυναικα, οποτε δεν παιζει...:p :lol: :lol: :lol: :lol: Και αν το χρειαστώ και εγώ? Εννοείται φίλε μου! Ανα πάσα ώρα και στιγμή, ενα πμ και το κανονίζουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 visual basic και απο μενα. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Θα συμφωνησω απολυτα με τον Stewie. Να ξεκινησεις με Pascal και παραλληλα, 2-3 μηνες μετα, να αρχίσεις Visual Basic. (να μαθεις σε .net μιας και εχει πολλη πέραση εδω και 2 χρόνια). Θα δείς κατι που θα σε εκπλήξη. Οι οπτικές γλώσσες (VB, Delphi) βασίζονται σε τρόπο δημιουργίας (σκελετο) pascal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Εγώ λέω να δοκιμάσει μια εύκολη imperative/procedural για να μάθει τα βασικά και στη συνέχεια μια αντικιμενοστραφή για πιο σύνθετες εφαρμογές. Καλή αρχή θα ήταν C ή Pascal και μετά Java. Η Visual Basic είναι για να περνάς την ώρα σου. Βλέπεις αμέσως βέβαια τα αποτελέσματα της δουλειάς σου, αλλά νομίζω δε μαθαίνεις κάτι ιδιαίτερο. Αν θελει να μάθει προγραμματισμό, στήνοντας κάτι δικό της από το μηδέν γράφοντας σκέτο κώδικα, θα έλεγα να δοκιμάσει Java. Κουμπάκια όλοι ξέρουμε να φτιάχνουμε και να τους βάζουμε εντολές από πίσω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Εδώ είσαι τελείως άκυρος.Η C Δεν είναι γλώσσα υψηλού επιπέδου:confused: :confused: .Το επίπεδο δυσκολίας σαφώς και είναι αρκετά πιο δύσκολο σε σχέση με την Pascal αλλά και πάλι η μεν είναι μέσου επιπέδου η δε υψηλού επιπέδου.Φαντάσου ένας άσχετος να πάει να μάθει δείκτες.ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλ.Άρα δεν είναι με τίποτα να πάει ένας αρχάριος να μάθει c αν πρώτα δεν μάθει πρώτα Pascal ή Fortran. Εγώ fraulina σου προτείνω να μάθεις Fortran Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Είπα για imperative/procedural γλώσσα ώστε να μάθει να προγραμματίζει λίγο γραμμικά. Δεν είπα να φτάσει μέχρι δείκτες :wacko: Τώρα σχετικά με την ευκολία, το ίδιο μου φάνηκε η Pascal το ίδιο και η C να λέμε την αλήθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Για έναν αρχάριο το βασικό είναι να μπορεί να βγάζει τον αλγόριθμο έχοντας στο μυαλό του αυτό που θέλει να φτιάξει. Υπό το πρίσμα αυτό, και θεωρώντας ότι προτιμάμε τον προγραμματισμό σε παραθυρικό περιβάλλον καλό θα ήταν να ξεκινήσει με Visual Basic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 mporeis narxiseis k me Perl, p exei para polles dunatotites, einai vevaia polu megali, alla mporeis n ftia3eis diafora wraia programmatakia se polu ligo xrono.. i Python einai Object Oriented (antikeimenostrefis), ase p einai mia glwssa kataskeuasmeni aptin arxi, p i Perl dn einai..k oso nanai auto einai kalo, giati antapokrinetai sti "moda" t programmatismou.. i Perl exei fusika polu megaluteri vivliografia aptin Python.. A, k stin Python mporeis n ftia3eis me polu liges entoles programma p en merei einai kalo, giati apti mia einai eukolo n ftia3eis programma, alla aptin alli einai panta enas stantar tropos n kaneis t ka8e programma p 8es.. i filosofofia tis Perl einai "There Is More Than One Way To Do It"-TIMTOWTDI ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Για έναν αρχάριο το βασικό είναι να μπορεί να βγάζει τον αλγόριθμο έχοντας στο μυαλό του αυτό που θέλει να φτιάξει. Υπό το πρίσμα αυτό, και θεωρώντας ότι προτιμάμε τον προγραμματισμό σε παραθυρικό περιβάλλον καλό θα ήταν να ξεκινήσει με Visual Basic. Κατά τη γνώμη μου με τη VB δε μαθαίνεις να προγραμματίζεις. Αν θες να φτιάξεις εύκολα ένα πρόγραμμα είναι μια χαρά, αλλά δε σε βάζει στη λογική του προγραμματισμού. Αν είναι να ξεκινήσει κατευθείαν με γραφικά περιβάλλοντα, καλύτερα να πάει σε Java που μπορείς να φτιάξεις και εφαρμογή από το μηδεν με σκέτο κώδικα, ώστε να συνηθίσει λίγο στο γράψιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 +1 για την Java και από εμένα :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) eimai kopela 24 etwn kai exw dia8esi & xrono na asxoli8w me ton programatismo alla den kserw me poia glwssa na ksekinisw.8elw na katapiastw me mia glwssa gia arxi toulaxiston oso ginete pio katanoiti gia na mpw stin filosofia kai oxi mia glwssa me polles dunatotites programatismou megalwn efarmogwn.loipon... 8a me voi8isete? θα μαθεις τα βασικα για αρχη σε C, και μετα δοκιμασε Java. Αυτή είναι και η πορεία που ακολουθείται στα πολυτεχνεία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Στα πολυτεχνεία δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Κάνετε λάθος.Μην μιλάτε αν δεν είσαστε ή τουλάχιστον δεν περάσατε απο πολυτ.Σε κανένα πολυτεχνείο δεν αρχίζουν με c,τουλάχιστον αυτό για ΔΠΘ,ΑΠΘ,ΕΜΠ.Στα πρώτα 2 κάνουνε Fortran και στο τρίτο Pascal.Για Πάτρα δεν ξέρω ούτε και για Χανιά.Επίσης στους Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ και στους πολιτικους μηχανικους ΔΠΘ κάνουνε Fortran.Επίσης η Java είναι προαιρετική H Fortran και η Pascal είναι γλώσσες υψηλού επιπέδου και γι'αυτό προσφέρονται έτσι ώστε ο μαθητής να μπεί στο νόημα του προγραμματισμού.Ένα παιδί που έγραψε στις Πανελλήνιες 20 Ανάπτυξη εφαρμογών έχει-κατά την γνώμη μου- τα φόντα να αρχίσει με C αν διαβάζει και ασχολείται,αλλά η μεγάλη πλειοψηφία είναι απο Θετική κατεύθυνση και δεν γίνεται να γίνει αυτό.Ένας που είναι αρχάριος δεν μπορεί να αρχίσει απο C γιατί πρέπει να μάθει να "εκφράζεται" αλγοριθμικά κάτι που δεν μπορεί να γίνει κατά την γνώμη μου με την C.Πρέπει απο την αρχή να μάθει απλές εντολές,αλλιώς θα δυσκολευτεί.Όλο αυτό ταπεινή μου γνώμη χωρίς να είμαι κανένας ειδικός. ΥΓ:Μην εκφράζετε απόλυτες εκφράσεις του στυλ "Στα πολυτεχνεία δεν ξέρουν τι τους γίνετε."Παντού υπάρχουν αυτοί που ξέρουν και αυτοί που δεν ξέρουν,αυτοί που θέλουν να μάθουν και αυτοί που δεν θέλουν να μάθουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Στα πολυτεχνεία δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται σε σχέση με τα Πολυτεχνεία. Άντε πια, πετάμε τη μπαρούφα μας χωρίς να ξέρουμε ή γενικέυοντας ασύστολα. capacitor, εδώ στην Πάτρα, 1ο εξάμηνο C, 2ο Java, 3ο C++ κ.ο.κ. Θα συμφωνήσω με τον gkr41 για τις προτάσεις του. Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts