DON Δημοσιεύτηκε December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 11, 2003 Έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο! Εσείς τι προτείνετε και γιατί? :) 1)Acer Aspire 2003WLΜi, Centrino 1,6GHz, 15,4" wide TFT, 2x256MB DDR, ATI Radeon Mobility 9200, 60GB, DVD±RW, Modem, Ethernet, 3xUSB, IrDA, Firewire, Wireless, Parallel, Windows XP Home. http://www.acer-euro.com/acereuro/wr-resource/2985585056/upload/E0Entity3/1/Aspire2000_normal.jpg 2) HP Compaq Pavilion zt3050EA, Centrino 1,6GHz, 15.4"TFT WXGA, ATI Mobility Radeon 9200, 512MB, 60GB, DVD-RW, FireWire, Wi-Fi, Bluetooth, Windows XP Home GR/EU http://hpshopping.speedera.net/www.shopping.hp.com/shopping/images/products/dn545av_400.jpg Να σημειώσω τέλος ότι ο Acer είναι κατά 400 περίπου € φθηνότερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Πρέπει να είναι πολύ καλος ο ACER. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι αν θες να το χρησιμοποιήσεις μόνο σαν CD Player ή DVD με τα κουμπιά που έχει μπροστά, μπουτάρει σε 10 δευτερόλεπτα σε Linux και κάνει αυτές τις λειτουργίες. Δεν χρειάζεται να μπουτάρουν τα Windows! Δεν ξέρω αν κάνει το ίδιο και ο HP. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Acer χαλαρά..Απλά δες τον από κοντά και θα με θυμηθείς Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Tha proteina acer logo timis. Ta mihanakia einai paromia alla den prokeite na ta kratiseis pano apo 2 hronia opote giati na doseis ta 400 parapano. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gbil Πρέπει να είναι πολύ καλος ο ACER. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι αν θες να το χρησιμοποιήσεις μόνο σαν CD Player ή DVD με τα κουμπιά που έχει μπροστά, μπουτάρει σε 10 δευτερόλεπτα σε Linux και κάνει αυτές τις λειτουργίες. Δεν χρειάζεται να μπουτάρουν τα Windows! Δεν ξέρω αν κάνει το ίδιο και ο HP. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά μάλλον έχεις παρανοήσει... Η επιλογή για το cd player υπάρχει και στον δικό μου acer αλλά δεν έχει ναν κάνει με linux και με boot. Απλά πατάς το κουμπάκι, ανάβει μόνο το cd-rom και δουλεύει σαν cd-player. So simple. p.s. 1 vote to acer from me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Μπα, δεν κάνω λάθος εκτός αν η ACER κάνει λάθος: The Aspire 2000 offers two modes of operation. In normal PC mode, the computer runs Microsoft's Windows XP Home. However, users can use the Aspire 2000's instant-on mode, which is based on Linux, to access the laptop's entertainment functions, including DVD playback, Activating the Linux mode lets users access the Aspire 2000's entertainment functions in approximately 10 seconds, eliminating the requirement for users to boot the PC using Windows XP. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 OK. Μάλλον η ACER έχει ξεφύγει :) Το δικό μου μοντέλο είναι καααπως πιο απλό. Απλά υποστηρίζει music playback απο το cd-rom ενώ το pc είναι κλειστό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 poso exei to acer? kai poso exei to idio laptop me ati 9600 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. December 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 O ACER έχει 2090 € Ο HP έχει 2540 € τελικές τιμές με ΦΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Acer με τα μπουνια....χαλαρα..... και οχι μονο λογο μουσικης κλπ, αλλα και λογω design, τουλαχιστονα αυτο πιστευω εγω αν και ειναι τελειως υποκειμενικο..... Ασχετο, σε περιπτωση format, τι παιζει με linux ?? πως θα το βαλεις ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 mallon einai kati san rom(me tin logikh...) Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Acer. Και η τιμή του έχει πέσει στα 1835 τελική (δες εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts