Jump to content

Microsoft Office 2007

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχει βγει τπτ καινουργιο για τον ελληνικο ορθογραφο;

Ε; Κανενα νεο για Ελληνικο ορθογραφο; Ειδα πως βγηκαν κατι language packs αλλα δεν...:p Εχει κανενα να με βοηθησει; Θελω μονο τον ελληνικο ορθογραφο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 532
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι γινεται ρε παιδια με αυτο παιζει τπτ? δεν εχω βρει κατι. τοσο καιρο μετα και δεν βγαζουν κατι να μπορουμε να κανουμε τι δουλεια μας.

• 2 weeks later...
Θέλω κάποιο spam φίλτρο για το Outlook 2007. Δεν αντέχω άλλο spam.

Y.γ.: Χρησιμοποιώ imap πρότυπο

το junk filter το χεις βάλει στο High?

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

το junk filter το χεις βάλει στο High?

Μα έχω πρόσεξει ότι το Junk του office δεν δουλεύει με ΙΜAP. Δεν θέλω να μου διαγράφει τα μηνύματα αλλά να μου το μεταφέρει σε έναν φάκελο που θα του ορίζω εγώ και θα προτιμούσα τα μηνύματα junk από όλους λογαριασμούς IMAP να τα μεταφέρει σε έναν συγκεκριμένο Imap folder

• 2 weeks later...
Παιδια τπτ για τον Ελληνικο ορθογραφο; Αν δεν υπαρχει κατι μπορει να μου τουλαχιστον καποιος πως δεν υπαρχει; ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Τοσες φορες ρωτησα και ουτε μια απαντηση...

Παιδια τπτ για τον Ελληνικο ορθογραφο; Αν δεν υπαρχει κατι μπορει να μου τουλαχιστον καποιος πως δεν υπαρχει; ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Τοσες φορες ρωτησα και ουτε μια απαντηση...

Το λογισμικό proofing tools έχει αντικατασταθεί από τα Multilanguage Packs για το Office 2007.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω άρθρο: Microsoft Office Multi-Language Pack 2007 frequently asked questions - Microsoft Office Suites - Microsoft Office Online

Επίσης, στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Proofing tools 2003 σε Office 2007.

"Microsoft Office Language Packs are add-in products that can change the entire user experience of the 2007 Microsoft Office desktop programs by enabling desktops to support multiple languages. This includes Menus/User Interface, Help, Dictionary, Thesaurus, and Spell Checker. In addition to enhancing the user experience, a user can elect to use individual aspects of the pack, such as spell checker to proof a document in a language other than the default language set on their computer."

"Office Language Packs have a suggested retail price of $24.95 (U.S.) or their foreign currency equivalent; the Multi-Language Pack has a suggested retail price of $199 (U.S.)."

Κοινώς με $24.95 αγοράζεις τη γλώσσα που σε ενδιαφέρει ή με $199 πέρνεις όλο το πακέτο. ;)

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

Το λογισμικό proofing tools έχει αντικατασταθεί από τα Multilanguage Packs για το Office 2007.

Επίσης, στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Proofing tools 2003 σε Office 2007.

Ή εγώ είμαι πολύ τυχερός (που δεν το νομίζω) ή πολύ έξυπνος και ειδικός (που και πάλι δεν το νομίζω).

Το γράφω αυτό γιατί εδώ και μερικούς μήνες δουλεύω Office 2007 με Proofing tools 2003

χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το γράφω αυτό γιατί εδώ και μερικούς μήνες δουλεύω Office 2007 με Proofing tools 2003

Από περιέργεια που το είχα δοκίμασει παλιότερα (πριν κυκλοφορήσει ελληνικό Language Pack) έπαιξε με μερικά προβληματάκια στο outlook.

Το θέμα δεν είναι όμως αν παίζει ή όχι αλλά γιατί;

1. Η διαδικασία εγκατάστασης δεν είναι η συνηθισμένη για το office (next -> next -> finish). Απαιτεί κάπιο χρόνο (ψάξιμο στα forums και πειραματισμό), και πιστεψέ με γι αρκετό κόσμο η "εργατο-ώρα" τους στοιχίζει περισσότερο από $25, άσε που δεν τους ενδιαφέρει να μάθουν.

2. Δεν γνωρίζεις αν αύριο βγεί κάποιο fix/update που να το κάνει εντελώς άχρηστο.

3. Στην περίπτωση που δεν έχεις πληρώσει office το ίδιο εύκολα βρίσκεις ελληνικό οπότε γιατί να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου άδικα;

4. Στην περίπτωση που έχεις πληρώσει το office για $25 γίνεσαι παράνομος.

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

Από περιέργεια που το είχα δοκίμασει παλιότερα (πριν κυκλοφορήσει ελληνικό Language Pack) έπαιξε με μερικά προβληματάκια στο outlook.

Το θέμα δεν είναι όμως αν παίζει ή όχι αλλά γιατί;

1. Η διαδικασία εγκατάστασης δεν είναι η συνηθισμένη για το office (next -> next -> finish). Απαιτεί κάπιο χρόνο (ψάξιμο στα forums και πειραματισμό), και πιστεψέ με γι αρκετό κόσμο η "εργατο-ώρα" τους στοιχίζει περισσότερο από $25, άσε που δεν τους ενδιαφέρει να μάθουν.

2. Δεν γνωρίζεις αν αύριο βγεί κάποιο fix/update που να το κάνει εντελώς άχρηστο.

3. Στην περίπτωση που δεν έχεις πληρώσει office το ίδιο εύκολα βρίσκεις ελληνικό οπότε γιατί να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου άδικα;

4. Στην περίπτωση που έχεις πληρώσει το office για $25 γίνεσαι παράνομος.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου στα 2,3,4. Απεναντίας έχεις απόλυτο δίκιο ότι για 25€ είναι χαζομάρα να έχεις το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Πάντως σε έμενα εγκαταστάθηκε με το συνήθη τρόπο και για την ακρίβεια το "ρούφηξε" και μόνο ευχαριστώ που δεν μου είπε!!!!!

Οπότε διαφωνώ στη 1η σου τοποθέτηση.

Εγώ το ανέφερα για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.....

Ή εγώ είμαι πολύ τυχερός (που δεν το νομίζω) ή πολύ έξυπνος και ειδικός (που και πάλι δεν το νομίζω).

γράψε αν θες τον τρόπο :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

γράψε αν θες τον τρόπο :)

http://bloggingabout.net/blogs/mglaser/archive/2006/10/23/Install-another-Office-2007-Proofing-Tools-_2800_e.g.-Dutch_2900_.aspx

Το εκανα σημερα και η διαδικασια ηταν πολυ ευκολη!

http://bloggingabout.net/blogs/mglaser/archive/2006/10/23/Install-another-Office-2007-Proofing-Tools-_2800_e.g.-Dutch_2900_.aspx

+1

ευχαριστώ πολύ :)

Alex = the best!

Με πρόλαβες. Βλέπεις η μεγάλη διαφορά στην ώρα (10) πολλές φορές δεν με βοηθάει να απαντάω άμεσα.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Έχω βάλει μία Αγγλική έκδοση του Office 2007 στα Windows XP Pro SP2 English και συναντώ ένα πρόβλημα. Ενώ κατάφερα κι έβαλα ορθογραφίες και τέτοια για Word, PP, Excel κτλ, στο Outlook όταν συντάσσω ένα mail δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά!

Όταν αλλάζω τη γλώσσα σε Ελληνικά δηλαδή, απλά δεν εμφανίζεται τίποτα απ' ότι πληκτρολογώ..

Και εγω αυτο σκεφτομαι συνεχως. Μια καινουργια αρχη, να σβησουμε το παρελθον και να αρχισουν ολα ξανα απο την αρχη. Αλλα ειναι χρονοβορα διαδικασια και... επειδη ειναι windows παλι τις ιδιες μ@λ@κ!€$ θα κανει οποτε κανε καλυτερα uninstall & install και δες αν θα φτιαξει το προβλημα.:D

το είχε και κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα παλιά, για ψάξε να δεις αν βγήκε λύση.

Alex = the best!

Υπάρχει περίπτωση να γίνεται στο outlook να γίνεται να το ρυθμίσω να μου εμφανίζει κάποιο παράθυρο σαν του msn ή του thanderbird όταν έχω νέο e-mail

Υπάρχει περίπτωση να γίνεται στο outlook να γίνεται να το ρυθμίσω να μου εμφανίζει κάποιο παράθυρο σαν του msn ή του thanderbird όταν έχω νέο e-mail

Σαφώς και υπάρχει αυτή η δυνατότητα απο το Outlook97 (αν θυμάμαι καλά). Η δυνατότητα τώρα ονομάζεται "Desktop Alerts" και περισσότερες πληροφορίες για το πως θα την ενεργοποιήσεις θα βρείς στο: How to use the Desktop Alerts feature in Outlook.

Το άρθρο αναφέρει οτι τα "Desktop Alerts" δεν συνεργάζονται με IMAP. Περισσότερες πληροφορίες ή και μελοντικά κάπιο fix μπορείς να βρείς στο: You are not notified when you receive new e-mail messages in Outlook.

Έχω βάλει μία Αγγλική έκδοση του Office 2007 στα Windows XP Pro SP2 English και συναντώ ένα πρόβλημα. Ενώ κατάφερα κι έβαλα ορθογραφίες και τέτοια για Word, PP, Excel κτλ, στο Outlook όταν συντάσσω ένα mail δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά!

Όταν αλλάζω τη γλώσσα σε Ελληνικά δηλαδή, απλά δεν εμφανίζεται τίποτα απ' ότι πληκτρολογώ..

Επιβεβαίωσε τη σωστή Ελληνική υποστήριξη του λειτουργικού: Ελληνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση των Windows XP (Home/Professional Edition) και Windows Server 2003

Ανοίξε το Outlook κάνε έλεγχο για τις ρυθμισεις:

1. Εργαλεία > Επιλογές > Άλλες > Επιλογές για προχωρημένους > Γραμματοσειρά > Γραφή > Ελληνική.

2. Εργαλεία/ Επιλογές/ Μορφή Αλληλογραφίας/ Γραμματοσειρές/ Διεθνείς Γραμματοσειρές/ Ρυθμίσεις Γραμματοσειρών: Ελληνικά/ Κωδικοποίηση: Ελληνική (ISO).

3. Εργαλεία/ Επιλογές/ Μορφή Αλληλογραφίας/ Διεθνείς Επιλογές/ Επιλογές κωδικοποίησης/ Αυτόματη επιλογή κωδικοποίησης για εξερχόμενα μηνύματα/ Ελληνική ISO.

Προσωρινά κάνε απενεργοποίηση σε όλα τα anti-virus και firewall προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα. Ανοίξτε το Outlook και δες αν το πρόβλημα επιμένει.

Το πρόβλημα επιμένει και στην κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας του Outlook;

Για να μπεις σε Ασφαλή λειτουργία του Outlook, πατήσε: Έναρξη > Εκτέλεση > πληκτρολόγησε: "Outlook /safe" και πάτησε οκ.