kormos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μια συμβουλη Φρυγανιερα θα παρεις. Οχι οικοπεδο. Ποσο κανει? 5 ? 10 ευρω το πολυ? Αν δε σου κανει πετα την. Χαρισε την και παρε την αντιστοιχη με 40. Αν καθεσαι και προβληματιζεσαι ΤΟΣΟ πολυ 3 μερες αν αξιζει να παρεις μια φρυγανιερα... το χασες φιλε μου ας προβληματιστουμε για τα αλλα :) Κοίτα 20€ δεν είναι και λίγα για ένα σκουπάκι να τα πετάξω έτσι γιατί αν έιναι να είναι τελείος μούφα τότε προτιμώ να βάλω πχ άλλα 10 να πάρω κάποιο επώνυμο :shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Κοίτα 20€ δεν είναι και λίγα για ένα σκουπάκι να τα πετάξω έτσι γιατί αν έιναι να είναι τελείος μούφα τότε προτιμώ να βάλω πχ άλλα 10 να πάρω κάποιο επώνυμο :shifty: Αν πιστεύεις ότι το επώνυμο έχει λιγότερες πιθανότητες να σου χαλάσει, τότε δώστα και πάρτο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Συμφωνώ πάντως για αυτό που λέτε για το απόδοση/τιμή!Είναι κορυφαίο!Και απο αξιοπιστία δεν νομίζω να είναι πολύ χάλια,απλά είναι άγνωστη ακόμα τουλάχιστον!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Γνωρίζεται από που προέρχονται αυτές οι συσκευές? Ψάχνω 3 μέρες το site της BLUESKY και δεν μπορώ να το βρω...!!! :X apo to ergostasio tis BEKO pou kanei fason gia polles gnostes eteries. iparchoun vevea kai siskeues pou dinontai se ergostasia eks'anatolon panta omos me to idio sistima pou kanoun kai oi alles "eponimes" markes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christina_p Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Τα ΒΕΚΟ είναι made in Τουρκία. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. November 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 ναι όντως τα ΒΕΚΟ είναι Τουρκικά. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 sorry eks'anatolon enoousa made in china.. ontos i beko einai tourkiki eteria me poli ipsilous rithmous anaptiksis ta teleutea chronia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Πάντως είχαμε ενα DVD BlueSky που πέταγε ρεύμα απο τα μεταλικά κουμπία και έπρεπε να έχουμε το πανάκι των γιαλιών για να μην μας τινάζει. Ενώ ένα SONY που έχουμε με τα διπλάσια χρόνια απο το άλλο ακόμα δουλεύει και είναι μια χαρά. Η BlueSky όπως και όλες αυτές του τύπου μάρκες αγοράζουν αυτά τα μηχανήματα απο ασιάτικες χώρες που βγάζουν τέτοιες συσκεύες NONAME και η κάθε μία κοτσάρει την επωνυμία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εξαρτάται από την συνεργασία.-Το Sony που αναφέρεις αν είναι Oυγγαρίας είναι από το εργοστάσιο είτε της Samsung,είτε της Philips με προδιαγραφές ποιότητας ανάλογα το κοστος δηλ. είτε αμιγώς Sony,είτε σαν φασόν Samsung,είτε φασόν Philips (αλλά μπορεί και να μοιράζονται και κοινά μέρη). Ετσι και με την Βluesky-Τα DVD συνήθως είναι "παλαιότερης" τεχνολογίας Philips,Toshiba.-Το που κατασκευάζονται,είναι πάλι αναλογα το κοστος και τις συνεργασίες.(πχ η Βεκο έχει γραμμή παραγωγής και για Toshiba,αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι ίδιας ποιότητας σαν Beko-Το ίδιο με την Philips και Haier-Kίνας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πάντως παρόλο που είναι φτηνά και η ποιότητα κατασκευής είναι σχετικά μέτρια...δεν έχουν σοβαρά προβλήματα,σε γενικές γραμμές αξίζουν.... Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 οντως δεν εχουν προβληματα ενω αλλα ακριβα ολο και κατι παρουσιαζουν,μια χαρα ειναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Φίλη μου έχει Bluesky DVD player το οποίο παίζει τα πάντα, ακόμα και ψιλογδαρμένα DVD αδιαμαρτήρητα. Το (διπλάσιας τιμής) Sony DVD μου, κάνει τον δύσκολο σε μερικά από αυτά... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebedaros Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Έχω και εγώ ένα DVD και παίζει τα πάντα. To PHILIPS που έχω μου κάνει το δύσκολο. Μακάρι όλα τα επώνυμα που έχω να δούλευαν σαν "σκυλί" όπως το blue sky. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 και ειναι και region free... Και το μπικινι... Τελειο κοριτσια!!!!! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 και ειναι και region free... Και το μπικινι... Τελειο κοριτσια!!!!! τσου......τα Ρ1 δεν τα παιζει το bsky.παρολα αυτα σαν φοιτητης εχω αγορασει ψυγεια-πλυντηρια-μικροκυματα-καφετιερες-ντιβιντι-ξυπνητηρια απο την εν λογο εταιρεια και εχω μεινει 100% ικανοποιημενος.συν τοις αλλοις τα καρφουρ σου δινουν και 2 χρονια εγγυηση και μαλιστα εγω τους επεστρεψα το ντιβιντι στους 18 μηνες γιατι μου εκανε κατι ψιλοκολληματα και μου επεστρεψαν τα λεφτα..για τα λεφτα τους ειναι best value for money...το μονο που δεν θα αγοραζα ειναι τηλεοραση πλασμα η LCD γιατι εκει πιστευω οτι πρεπει να πας σε κατι πιο επωνυμο και σαφως καλυτερο...οποιος θελει κατι φθηνο και αξιοπιστο(ακομα και σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντος τα καρφουρ σε καλυπτουν πληρως) ειναι μονοδρομος. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εχω αγορασει απο καρφουρ πολλα πραγματα blue sky firstline με τη τελευταια μια lcd tv απο το καλοκαιρι με πολλες ωρες λειτουργιας την ημερα χωρις κανενα προβλημα.Το κυριοτερο με 2ετη εγγυηση αρκει να εχεις την αποδειξη αγορας,που επειδη ειχε τυχη σε φιλο στους 24 μηνες παρα 2 ημερες να παρει τα λεφτα του πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 τσου......τα Ρ1 δεν τα παιζει το bsky. φαινεται ειναι παρτιδες αυτο που εχω εγω ειναι Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebedaros Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Εχω αγορασει απο καρφουρ πολλα πραγματα blue sky firstline με τη τελευταια μια lcd tv απο το καλοκαιρι με πολλες ωρες λειτουργιας την ημερα χωρις κανενα προβλημα.Το κυριοτερο με 2ετη εγγυηση αρκει να εχεις την αποδειξη αγορας,που επειδη ειχε τυχη σε φιλο στους 24 μηνες παρα 2 ημερες να παρει τα λεφτα του πισω Η τηλεόραση είναι καλή; ενδιαφέρομαι και εγώ για μια lcd αλλά αυτή τη περίοδο δεν έχω και πολλά να διαθέσω. Είσαι ευχαριστημένος; Αξίζει το ρίσκο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Πάντως έγω είμαι ευχαριστημένος και όχι αγόρασα μια καφετέρια και είμουν ευχαριτημένος μέχρι που η μητέρα μου έσπασε την κανάτα .Σκέφτηκα να αγοράσω άλλη.Όμως η καινούργια δεν έκλεινε το καπάκι με αποτέλεσμα με τον ατμό που σχημάτιζε να σηκώνεται.Το πήγα πίσω και μου ξαναπιστώσανε την πιστωτική μου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Θέλει φίλος να πάρει την 20" crt με 99ευρό. Να τον σταματήσω; Θα δείχνει χάλια μήπως; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Θέλει φίλος να πάρει την 20" crt με 99ευρό. Να τον σταματήσω; Θα δείχνει χάλια μήπως; οχι απλα να την παρει. Να τσακιστει κιολας :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 οχι απλα να την παρει. Να τσακιστει κιολας :) Ti είναι crt; :confused: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εγώ πάντως που έχω ένα επιτραπέζιο dvd-player Bluesky είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!Πιστεύω ότι οι συσκευές Bluesky είναι πάρα πολύ καλές και ποιοτικές!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ti είναι crt; :confused: :confused: :confused: CRT ονομάζονται οι οθόνες καθοδικού σωλήνα, οι οποίες έχουν μεγάλο όγκο σε σχέση με τις οθόνες TFT.Υπόψην, οι κατηγορίες αυτές υπάρχουν και στις τηλεοράσεις, αλλά και στις οθόνες για υπολογιστή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts