kormos Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Ρε παιδιά εσείς που χρησιμοποιείτε και προτείνετε VLC, πώς το αντέχετε;;; Εγώ όταν έβαλα τα Vista δεν μπορούσα να τρέξω το BSPlayer και αναγκαστικά πήγα σε VLC και κόντεψα να κόψω τα avi, εξ αιτίας του. Άσχημο, δύσκολο στη χρήση (αν θες να κάνεις επανασυγχρονισμό των υποτίτλων στο BSplayer γίνεται πολύ εύκολα!), και...πρόχειρο. Καλημέρα... Μια χαρά είναι ο VLC δεν βλέπω κάποια δυσκολία :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Το βρίσκεις στο Start->ffdshow->Video decoder configuration. Στα αριστερά τσεκάρεις το Subtitles και μετα επιλέγεις το Vobsub και πατάς enable στα δεξιά. Αν δεν πιάσει, θα πας στο Start->ffdshow->VFW configuration->tab decoder και θα κάνεις ακριβώς τα ίδια. Εννοείται πως οι υπότιτλοι θα είναι στον ίδιο φάκελο με το video και να έχουν και το ίδιο όνομα. Πχ Episode1.avi και Episode1.srt to ekana αλλα δεν βγαινουν ελλληνικα !!! ορισμενα γραματτα ναι ειναι ελληικα αλλα δεν βγαζεις νοημα. πριν δεν ειχα ροβλημα με media player tora what's wrong ???:wacko: πωπω σας ζαλιασα.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Κάπου στις επιλογές εκει μέσα πρέπει να σε αφήνει να επιλέξεις το encoding. Δοκίμασε να παίξεις με αυτό. Αν δε βγάλεις άκρη, απενεργοποιήσέ τα όλα και βάλε το directvobsub. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Έχω κι εγώ μια απορία... Κατέβασα τον Bs player αλλά με ενοχλούσε το spyware που σε κάθε αναζήτηση στο Google ξεπηδούσε και μια διαφήμιση και το έβγαλα. Εκ τότε έχω παρατηρήσει ότι ο υπολογιστής είναι πιο γρήγορος και πιο καθαρός :p . Μπορείτε να μου προτείνετε έναν player που να μπορεί να παίξει ταινίες και υπότιτλους και... να είναι απλούτσικο και καθαρό; Υπάρχουν τόσες προτάσεις μέσα στο φόρουμ και δεν μπορώ να βρω ποιο είναι το καλύτερο... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Τα προηγούμενα post τα διάβασες ή μπα...; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Τα διάβασα, αλλά θέλω να ακούσω και περισσότερες γνώμες... :D Βασικά κλείνω προς αυτό με το ffdshow και τον media player γιατί το έχω δει σε αρκετά ποστ, όμως εξίσου αρκετές φορές έχω δει να προτείνουν τον vlc. Κι έρχομαι εγώ να ρωτήσω : (όχι ποιο από τα 2 είναι πιο σέξι :p ), αλλά ποιο είναι το πιο έυκολο και το πιο ελαφρύ για τον υπολογιστή μου. Και βέβαια, πιο είναι το πιο καλό... Σημείωση : Σε περίπτωση που επιλέξω τον συνδιασμό ffdshow + media player (αυτό γίνεται και με τον 11, έτσι; ), από που κατεβάζω το ffd... ; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Τα διάβασα, αλλά θέλω να ακούσω και περισσότερες γνώμες... :D Βασικά κλείνω προς αυτό με το ffdshow και τον media player γιατί το έχω δει σε αρκετά ποστ, όμως εξίσου αρκετές φορές έχω δει να προτείνουν τον vlc. Κι έρχομαι εγώ να ρωτήσω : (όχι ποιο από τα 2 είναι πιο σέξι :p ), αλλά ποιο είναι το πιο έυκολο και το πιο ελαφρύ για τον υπολογιστή μου. Και βέβαια, πιο είναι το πιο καλό... Σημείωση : Σε περίπτωση που επιλέξω τον συνδιασμό ffdshow + media player (αυτό γίνεται και με τον 11, έτσι; ), από που κατεβάζω το ffd... ; Πιο ελαφρύ και πιο εύκολο είναι το ffdshow + media player (και ο 11 κάνει). Το πλεονέκτημα του VLC είναι μόνο ότι μπορεί να παίξει και ημιτελή αρχεία (μισοκατεβασμένα). Μπορείς να κάνεις ότι έχω κάνει και εγώ, να έχεις δηλαδή το ffdshow + media player για γενική χρήση, και το VLC να το ανοίγεις μόνο αν κάποιο αρχείο δεν σου παίζει (σπάνια δηλαδή). Το ffdshow το κατεβάζεις από εδώ (όχι official compile, αλλά latest). Αφού το εγκαταστήσεις και το ρυθμίσεις δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ξανά μαζί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την (άμεση) εξυπηρέτηση :) Κατέβασα το ffdshow, το εγκατέστησα και περιμένω να δω αποτελέσματα... (λίγο που το έψαξα, δεν κατάλαβα και πολλά :p θέλω manual μάλλον) Επίσης για καλό και για κακό κατέβασα και τον vlc... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Έχω κι εγώ μια απορία... Κατέβασα τον Bs player αλλά με ενοχλούσε το spyware που σε κάθε αναζήτηση στο Google ξεπηδούσε και μια διαφήμιση και το έβγαλα. Αν χρησιμοποιούσες firefox δεν θα σου έβγαζε καμία διαφήμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Αν χρησιμοποιούσες firefox δεν θα σου έβγαζε καμία διαφήμιση. firefox χρησιμοποιούσα (firefox χρησιμοποιώ πάντα). Και μάλιστα έχω εγκαταστήσει και την πιο πρόσφατη έκδοση (1.5.0.8) και για παράδειγμα αν έψαχνα για ψηφιακές κάμερες στο Γούγλη, τότε μου εμφανιζόταν κάτω αριστερά ένα παράθυρο που μου διαφήμιζε 3 κάμερες γνωστής εταιρείας. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Μα δεν είναι θέμα να μην πετάγονται popups mobo, αλλά να μην έχουμε spyware και λοιπες αηδίες στο PC. ;) Treloparea συντονίσου :p Ο Firefox έχει φτάσει αισίως στην έκδοση 2 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τον άθλιο h.264 decoder του PowerDVD; Επιμένει να κάνει κάνει αυτός το decode, παρόλο που έχω ορίσει να το κάνει ο CoreAVC :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ....Mhpws mporei kapoios na mou peis pws na vlepw subtitles me to VLC player..... Elpizw na mhn eimai offtopic apla eisa oti gnwrizetai kala to player ayto.... Eyxaristw Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts