Papjim Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Καλημερα παιδια!!Σημερα το ελαβα απο το πλαισιο,απο παρασκευη εχει ερθει αλλα σημερα εκτελεστικαν οι παραγγελιες,9 η ωρα ηταν σπιτι μου!Αγγλος στα ραντεβου του!! Πόσο το πήρες? Το παρήγγειλες τηλεφωνικά ή πήγες από εκεί? Περιμένουμε εντυπώσεις!!!! Θετικά και αρνητικά :) Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Aπορια:Η ΕΤΕΝ ειναι γιαπωνεζικη η κινεζικη? Μπηκα στο site αλλα δεν εβγαλα ακρη Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Aπορια:Η ΕΤΕΝ ειναι γιαπωνεζικη η κινεζικη? Μπηκα στο site αλλα δεν εβγαλα ακρη Έχω την εντύπωση ότι είναι στην Taiwan Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarg Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Τελικά αποφάσισα να πάρω το Artemis. Δεν ξέρω γιατί αλλά δε με έπεισε κάποιο από τα δύο E-TEN. Ίσως να έχει ποιο γρήγορο επεξεργαστή αλλά... αυτό? Μετά? Επίσης πολύ χοντροκομμένο αυτό με το πληκτρολόγιο (μιλάω και εγώ που έχω το Nokia 9500 :D ) Φυσικά δεν μπόρεσα να δω κανένα από κοντά, ότι κριτικές διάβασα στο ίντερνετ και όσα περισσότερα video μπόρεσα να βρω. Αφού πήρα την απόφαση μου, πήγα να το παραγγείλω από την Cosmote. "Χάρηκα" όταν μου είπαν ότι δεν φέρνουν E-TEN αυτοί σκέφτηκα ότι αν είχα πάρει αντίθετη απόφαση θα είχα απογοητευτεί. Όχι ότι δεν απογοητεύτηκα τώρα, να ξαναπάω τέλος μήνα, μου είπαν, να δουν αν έχουν φέρει κάτι από τα Κεντρικά (Αθήνα λογικά,ε?) γιατί δεν υπάρχει τίποτα τώρα... Και απορώ... πόσο μ..:X μπορεί να είναι?? Καλά μιλάμε τι ατάκες είναι αυτές που ακούμε σε τέτοια καταστήματα? Του είπα ότι πριν το αγοράσω θα ήθελα να το δω την ανάλυση της οθόνης.. και πετάγετε "αα έχει πολύ μεγάλη ανάλυση"...... no comments! Τέλος πάντων επειδή αναγκαστικά μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας (12 Ιανουαρίου) θα δώσω το Nokia 9500 και θα μείνω με την... sim στο χέρι πρέπει να γίνει γρήγορα η καινούργια αγορά!!! Οπότε βοηθήστε με λίγο... σχετικά με τα παρακάτω smarg μήπως μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος σε αυτό που είπες για φορητότητα σε άλλη εταιρία?? Δλδ τι θα κάνεις? Θα αλλάξεις εταιρία? Η επιδότηση δεν χάνετε??? Πως, που, πότε, γιατι???:wacko: highway μπορείς να δεις αυτό για το e-shop που πέρνει την επιδότηση που έχεις και αγοράζεις από αυτούς??? Please παιδιά είναι μεγάλη ανάγκη!!! ΥΓ) σόρρυ για το άσχετο post στο συγκεκριμένο θέμα. Καλησπέρα! Αν και απαντάω αρκετά καθυστερημένα, θέλω να πώ πως με την φορητότητα και απ'ότι καταλαβαίνω είδη έχεις ακριβό πάγιο στην cosmote, θα μπορέσεις να πάς με τον ίδιο αριθμό σε μια άλλη εταιρία (με αντίστοιχο φυσικά πάγιο ή και μικρότερο-εσύ το κρίνεις αυτό ανάλογα με τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις)π.χ. vodafone,που ξέρω πως το πλαίσιο έχει σίγουρα σύμβαση και να κάνεις νέο συμβόλαιο. Έτσι μπορείς να πάρεις τη συσκευή που θέλεις με λιγότερα από 280 euro. Εννοείται φυσικά ότι από την προηγούμενη εταιρία χάνεις την επιδότηση , αφού κάνεις διακοπή του συμβολαίου. Πιστεύω πως για κάποιον που δεν θέλει να του φανούν αρκετά τα χρήματα που θα δώσει για την αγορά ενός ppc και mobile ταυτόχρονα, να τον εξυπηρετήσει. Τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι αν σε συμφέρει να πάρεις την επιδότηση από την cosmote και να κερδίσεις 185 euro και τα οποία τα αφαιρείς απο το ποσό για την αγορά καθαρά μιας συσκευής ppc. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Διαθέσιμο στο expansys. Κοστίζει 611.63€ (μαζί με τα μεταφορικά για Ελλάδα) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=144494 Στο Πλάισιο μόνο κατόπιν παραγγελίας (κόστος 699€). Υπάρχει κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Καλησπέρα! Αν και απαντάω αρκετά καθυστερημένα, θέλω να πώ πως με την φορητότητα και απ'ότι καταλαβαίνω είδη έχεις ακριβό πάγιο στην cosmote, θα μπορέσεις να πάς με τον ίδιο αριθμό σε μια άλλη εταιρία (με αντίστοιχο φυσικά πάγιο ή και μικρότερο-εσύ το κρίνεις αυτό ανάλογα με τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις)π.χ. vodafone,που ξέρω πως το πλαίσιο έχει σίγουρα σύμβαση και να κάνεις νέο συμβόλαιο. Έτσι μπορείς να πάρεις τη συσκευή που θέλεις με λιγότερα από 280 euro. Εννοείται φυσικά ότι από την προηγούμενη εταιρία χάνεις την επιδότηση , αφού κάνεις διακοπή του συμβολαίου. Πιστεύω πως για κάποιον που δεν θέλει να του φανούν αρκετά τα χρήματα που θα δώσει για την αγορά ενός ppc και mobile ταυτόχρονα, να τον εξυπηρετήσει. Τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι αν σε συμφέρει να πάρεις την επιδότηση από την cosmote και να κερδίσεις 185 euro και τα οποία τα αφαιρείς απο το ποσό για την αγορά καθαρά μιας συσκευής ppc. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι! Τελικά δεν δέχονται πουθενά την επιδότηση, ρώτησα αλλά δε με πειράζει, το έχω παραγγείλει από την Cosmote και περιμένω. Την παρασκευή θα είναι εδώ, μου είπαν. Έστειλα e-mail στο Πλαίσιο για το πόσο θα κοστίσει η συσκευή με σύνδεση αλλά δεν πήρα απάντηση. Έψαξα στο site τους δεν αναφέρουν τίποτα για συμβόλαιο με εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Γιατί λες οτι με την Cosmote έχω ακριβό πάγιο? Περίπου 35 ευρώ έχω πάγιο με 4 ώρες χρόνο ομιλίας και 120 sms/μήνα. Με μια αναζήτηση που έκανα και οι τρις "μεγάλες" εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν ακριβώς τα ίδια πάγια με ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις. Τουλάχιστον οι τιμοκατάλογοι που έχουν στις ιστοσελίδες τους αυτό δείχνουν. Δλδ μπορώ να το πάρω από το Πλαίσιο με 280 ευρω?!?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 καλησπερα παιδια,ευχαριστω για τα καλοριζικα!Ειχα το G500+ και ηταν τελειο,ετσι συνεχιζει και το Μ700(γνωμη μου)!Εχει τελεια οθονη,πολυ καλο πληκτολογιο και δειχνει αρκετα καλοφτιαγμενο!τα Bugs υπαρχουν και εδω οπως παντα,αλλα το ηξερα απο πριν το αγορασω,ομως θα διορθωθουν(γραμμες στην καμερα)!Νομιζα οτι θα ειναι ελληνικο αλλα τελικα ειναι αγγλικο καλητερα ομως γιατι οπως μας ειπαν απο την eten σε δυο εβδομαδες θα βγει νεα Rom φυσικα αγγλικη αν ηταν ελληνικα θα περνουσαν κανα 2 μηνες,οπως και στο g500!Πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη προταση!Σημερα το πρωι ειχε ενα στο πλαισιο του πειραια τελευταιο στο καταστημα αυτο για οποιον το θελει! Αυτα για τωρα...θα το κοιταξω πιο καλα και παλι εδω ειμαστε...:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Αλλο ενα Bug ειναι αυτο που ειχε κια το G500+ που ειχα,οτα αναβει το μπλε φως στο πληκτολογιο κανει αυτο το Bzzzzzz...)Αλλα μετα την αναβαθμιση θα εξαφανιστει οπως και πιο παλια.Αυτα... Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Αλλο ενα Bug ειναι αυτο που ειχε κια το G500+ που ειχα,οτα αναβει το μπλε φως στο πληκτολογιο κανει αυτο το Bzzzzzz...)Αλλα μετα την αναβαθμιση θα εξαφανιστει οπως και πιο παλια.Αυτα... Καλά το διόρθωσαν στο Χ500 και οχι στο Μ700 ? Περίεργο. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Σημερα πηγα και ειδα το Μ700 από κοντα ..Με μια λεξη..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.. Δε θα σταθω στο παχος-που ετσι κι αλλιως ηταν αναμενόμενο λογω του ενσωματομενου πληκτρολογιου-αλλα στη γενικοτερη ποιοτητα κατασκευης.. Απλα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,με το "αδερφακι του" το Χ500,οπως και με ολα τα αλλα ΕΤΕΝ που εχω πιασει στα χερια μου.. Ουδεμια συγκριση επισης με τα PPC της HTC με ενσωματομενο πληκτρολογιο... Τα ΜΟΝΑ θετικα,ειναι α)οτι δεν εχει αντιπαλο στη παγκοσμια αγορα γιατι ειναι το μοναδικο με Πληκτρολογιο-Wifi-GPS και β)η χαμηλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο.. Και παλι ομως.. Ειναι μια κινεζικη φτηνο-πλαστικουρα.. Και αυτά τα λεω εγω,που ειμαι γνωστος "πολεμιος" των Ο-ΜΑΠΑ της HTC... ΕΤΕΝ λυπαμαι..με ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Βεβαια κι εδω ισχυει το "οτι πληρωνεις,περνεις".. Μου θυμίζει το κινεζικο ΡΜΡ (portable multimedia player),που πηρα από ebay με 400 ευρω,που ακομα και το ακριβοτερο ARCHOS των 700 ευρω,δεν εχει ουτε τις μισες δυνατοτητες από το δικο μου...που ομως ντρεπομαι να το βγαλω εξω οταν ο κολλητος μου κραταει στα χερια του το executive αλουμινενιο ARCHOS του.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Σημερα πηγα και ειδα το Μ700 από κοντα ..Με μια λεξη..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.. Δε θα σταθω στο παχος-που ετσι κι αλλιως ηταν αναμενόμενο λογω του ενσωματομενου πληκτρολογιου-αλλα στη γενικοτερη ποιοτητα κατασκευης.. Απλα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,με το "αδερφακι του" το Χ500,οπως και με ολα τα αλλα ΕΤΕΝ που εχω πιασει στα χερια μου.. Ουδεμια συγκριση επισης με τα PPC της HTC με ενσωματομενο πληκτρολογιο... Τα ΜΟΝΑ θετικα,ειναι α)οτι δεν εχει αντιπαλο στη παγκοσμια αγορα γιατι ειναι το μοναδικο με Πληκτρολογιο-Wifi-GPS και β)η χαμηλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο.. Και παλι ομως.. Ειναι μια κινεζικη φτηνο-πλαστικουρα.. Και αυτά τα λεω εγω,που ειμαι γνωστος "πολεμιος" των Ο-ΜΑΠΑ της HTC... ΕΤΕΝ λυπαμαι..με ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ.. ...και πάνω που ετοιμαζόμουν να το παραγγείλω!!! Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να το δώ από κοντά αφού στην περιοχή μου δεν υπάρχει Πλαίσιο :( οπότε αρκούμαι στα reviews των φίλων του forum. Από την μία τα bugs (κάμερα, SMS κλπ) από την άλλη η χαμηλή ποιότητα κατασκευής. Μάλλον θα αρχίζω να ψάχνω για άλλο PDA :( Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Από την μία τα bugs (κάμερα, SMS κλπ) από την άλλη η χαμηλή ποιότητα κατασκευής. Μάλλον θα αρχίζω να ψάχνω για άλλο PDA :( Τα bugs που λες δεν ισχυουν πια.Οτι bugs και να υπαρχουν,λυνονται πολυ γρηγορα μεσω αναβαθμισης της ROM..και ειναι το τελευταίο πραγμα που πρεπει να σε απασχολει... Η ποιοτητα κατασκευης ομως... Εχεις λοιπον 3 εναλλακτικες λυσεις:α)Περνεις αλλο pda,με λιγοτερες δυνατοτητες και πληρωνοντας περισσοτερα λεφτα. β)Περνεις το Χ500 στα ιδια λεφτα(πολυ ανωτερη ποιοτητα κατασκευης)και δεν εχεις το πληκτρολογιο γ)Συμβιβαζεσαι με τη ποιοτητα του Μ700 και περνεις το κορυφαιο σε χαρακτηριστικά "ολα σε ενα" Pda της παγκοσμιας αγορας.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Τα bugs που λες δεν ισχυουν πια.Οτι bugs και να υπαρχουν,λυνονται πολυ γρηγορα μεσω αναβαθμισης της ROM..και ειναι το τελευταίο πραγμα που πρεπει να σε απασχολει... Η ποιοτητα κατασκευης ομως... Εχεις λοιπον 3 εναλλακτικες λυσεις:α)Περνεις αλλο pda,με λιγοτερες δυνατοτητες και πληρωνοντας περισσοτερα λεφτα. β)Περνεις το Χ500 στα ιδια λεφτα(πολυ ανωτερη ποιοτητα κατασκευης)και δεν εχεις το πληκτρολογιο γ)Συμβιβαζεσαι με τη ποιοτητα του Μ700 και περνεις το κορυφαιο σε χαρακτηριστικά "ολα σε ενα" Pda της παγκοσμιας αγορας.. Σωστά, ας μην βιαστούμε όμως να το τελειώσουμε το εργαλείο αν δεν το δούμε καλά και δεν σχηματίσουμε συνολικότερη άποψη. Σε δύο καταστήματα Πλαίσιο που ήμουν αυτές τις μέρες δεν είχαν ούτε δείγμα γιά να το δώ. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Φιλε panosha,εγω το ειδα από κοντα και το περιεργαστικα κανα 20λεπτο... Λειτουργικα αψογο... Σα ποιοτητα κατασκευης..αστα να πανε..μονο το YAKUMO του παει κοντρα.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Αρα έχουμε το καλύτερο. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Εγω το εχω μια εβδομαδα και αδικα αυτα που λεγονται,πως δηλαδη οριζεται την ποιοτητα κατασκευης?Γιατι τα εχω και τα δυο μεσα στο σπιτι και δεν βλεπω καμια διαφορα!!Εγω το Μ700 το βλεπω πολυ καλοφτιαγμενο οπως και Χ500 αλλωστε!Ειναι εντελως προσωπικο θεμα το πως αξιολογεις μια συσκευη αν δεν το δει απο κοντα ο καθενας που ενδιαφερεται ολα τα αλλα ειναι θεωριες!! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Geia se olous sas parakolou8o to to forum edo kai liges meres giati 8elo na paro Pda pou na einai kinito me gps . Eimoun metaxi p3300 kai mio a701.To men exei mikro epexergasti all 2mgp camera to de dynato epexergasti me 1.3 mgp camera.Mpros germos kai piso rema diladi!!! Tora eida to m700 pou exei ta panta pou 8elo alla exeii fovi8ei to mati moy me ta bugs pou lete polloi !! Epeidi eimai asxetos me Pda mporei kapios na moy pei an aksizei ton kopo ayto to m700 h na xanagyriso sta alla dyo pou skeftomoun stin arxi? Eyxaristo prokatavolika Nicos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Εγω το εχω μια εβδομαδα και αδικα αυτα που λεγονται,πως δηλαδη οριζεται την ποιοτητα κατασκευης?Γιατι τα εχω και τα δυο μεσα στο σπιτι και δεν βλεπω καμια διαφορα!!Εγω το Μ700 το βλεπω πολυ καλοφτιαγμενο οπως και Χ500 αλλωστε!Ειναι εντελως προσωπικο θεμα το πως αξιολογεις μια συσκευη αν δεν το δει απο κοντα ο καθενας που ενδιαφερεται ολα τα αλλα ειναι θεωριες!! Φίλε μην παρεξηγηθούμε πλάκα κάνω, η σοβαρή άποψη μου φαίνεται και πιό πάνω. Εμένα προσωπικά η ΕΤΕΝ με έχει κερδίσει. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Οχι φιλε μου panosha κουβεντουλα κανουμε!:) εξαλου καθε αποψη ειναι σεβαστη,και εγω με την Eten ειμαι πολυ ευχαριστημενος ξεκινωντας με το θρυλικο G500+ ετσι!!Τωρα Μ700 δεν ξερω αλλα το ειχα κλεισει-προπαραγγειλει αρκετο καιρο πριν και δεν μετανιωσα καθολου οπως και με το Χ500 δηλαδη πουτα θεωρω απο τα καλητερα της αγορας(γνωμη μου παντα)!Τωρα τα Bugs ειναι αλλο θεμα το οποιο δε με απασχολει,ολοι ξερουμε καλα οτι ολα πανω κατω εχουν παιδικες ασθενειες!(αν και το δικο μου δεν εχει τιποτα αλλο εκτος απο το μπζζζζ,και καμια φορα γραμμες στη καμερα)!Τελος παντων γουστα ειναι αυτα φιλε ετσι?:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 το έφερε το πλαίσιο. τιμή: 699 ευρώ :) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=908428 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_myphone Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 ιδού η απορία... να πάρω Μ700 ή Χ500 + το εξωτερικό bluetooth πληκτροόγιο που είδα στο πλαίσιο; Το πληκτρολόγιο είναι πιο βολικό, πιο μεγάλο και πιο φτηνό... αλλά κουβαλάς 2 πράγματα αν το χρειάζεσαι.. Το Μ700 έχει ένα μικρούλι πληκτρολογιακι που δεν ξέρω αν βολέυει για γράψιμο, είναι πιο μεγάλο και βαρύ, και φοβάμαι ότι είναι λιγότερο στιβαρό από το Χ500 λόγο του πληκτρολογίου. Τι μπορεί να κάνεις με ένα τόσο μικρό πληκτρολόγιο σε ppc; δεν έχω δοκομάσει ποτέ μου, παλιότερα είχα εξωτερικό με palm. λέω για αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=920525 αλήθεια θα είναι συμβατό με wm5, λέει μόνο για CE..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 699 ΕΥΡΩ?:mad: Στις 25 Νοεμβριου εγραφα τα εξης.. Σε επικοινωνια με ανθρωπο του Πλαισιου...ΔΕΝ τους ειδα ιδιαιτερα "ζεστους" για να φερουν συντομα το Μ700.. Η Ελλαδα μου ειπαν,ειναι μικρη αγορα και πονταρουν στις πωλησεις του Χ500.. Εχουν παραγγειλει 300 κομματια Χ500 απο ΕΤΕΝ και θελουν να πουληθουν αρκετα απο αυτα ωστε να φερουν και το Μ700.Γιατι οπως και να το κανουμε το Μ700 θα κοψει καθετα τις πωλησεις του Χ500... Η αλλη λυση,οπως μου ειπαν,ειναι να ερθει το Μ700 σε λιγοτερο ανταγωνιστικη τιμη απο το Χ500 σε σχεση με το εξωτερικο.. Μαλλον ειχε δικιο τελικα ο "ανθρωπος του Πλαισιου" που με πληροφορησε... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Η αληθεια ειναι οτι και εγω που το πηρα τελικα μεχρι να ερθει ειχα αμφιβολειες τελικα αν θα εχει την ιδια τιμη με το X500 και ετσι και εγινε δηλαδη!Θα ειχε εσωτερικο ανταγωνισμο αν και τα δυο ειχαν 599!Αλλα τελικα τα αξιζει...;) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Η αληθεια ειναι οτι και εγω που το πηρα τελικα μεχρι να ερθει ειχα αμφιβολειες τελικα αν θα εχει την ιδια τιμη με το X500 και ετσι και εγινε δηλαδη!Θα ειχε εσωτερικο ανταγωνισμο αν και τα δυο ειχαν 599!Αλλα τελικα τα αξιζει...;) Φίλε μου, ξέρω ότι στο Μ700 που έχεις η ROM είναι αγγλική. Μπορείς να μου πείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα SMS? Μπορείς να στείλεις και να λάβεις SMS με ελληνικούς χαρακτήρες??? Και κάτι για όσους ενδιαφέρονται για την αγορά του. Στο http://shop.eten.hu κοστίζει 607.51EUR (μαζί με τα μεταφορικά) και υποστηρίζουν ότι προσφέρουν 30 Days Money Back Guarantee!!! Σκέφτομαι να το δοκιμάσω :confused: Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts