Jump to content

E-TEN M700

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 466
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπα οι πιό πολλοί πέρνουν ΤΟ ΑΛΛΟ ! :tease:

Ζηλευετε γι'αυτο τα λετε αυτα :p

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't!

• 2 weeks later...

Hello

I would like to know if there is a possibility Eten produces a Greek Rom version for the Greek Owners of M700 like the one of X500.

Thanks in advance for your reply.

Notis Zaverdinos

Dear Customer,

Sorry , we didn't release the latest version of Greek language in M700 ,

And, we don't know when it does can be released .Because, we didn't have ship the M700 device in Greek.

Technical support in ETEN--- 3/20

CPDA Division

FAE Engineer

Albert Lin

(886)2-77210000#6405

----- Forwarded by Albert Lin/HBU/Eten on 2007/03/20 下午 01:50 -----

Ρε παιδια ειναι αληθεια οτι βγαινει Ετεν Χ500+ και Μ700+ τα οποια θα εχουν αλλο χρωμα και Windows Mobile 6?:confused:

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Ρε παιδια ειναι αληθεια οτι βγαινει Ετεν Χ500+ και Μ700+ τα οποια θα εχουν αλλο χρωμα και Windows Mobile 6?:confused:

Δεν ξέρω για τα Χ500+ και Μ700+ αλλά σίγουρα βγαίνει το Χ800 το οποίο είναι 3G με WM6.

(Αν βγούν τα Χ500+ και Μ700+ και η διαφορά τους είναι μόνο στο χρώμα τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε update και τα δικά μας αρκεί να έχουμε την νέα ROM :happy: )

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't!

http://www.pocketpcthoughts.com/index.php?action=expand,54543

Η eten ανακοίνωσε ότι τον Μαιο θα βγάλει ROM για τα Χ500 και Μ700 με windows 6

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Ta panta exei kai radio kai GPS kai bt kai WM6 se ligo kai grigoro einai kai megalo an se stimoskoun tipota xouligkans tous to petas sto kefali kai tous katharises... mono ellinika den exei kai to problima einai kirios sto pliktrologio alla den vlepo kai poli kosmo edomesa na endiaferetai gia to thema.To AEK map sto M700 mporei na grapsei kai tonous? Episis gia tin enallagi tou pliktrologiou pio pliktro anathetetai? Sta ellinika tis paragon, to pliktrologio alla kai o eksellinismos tou periballontos fainetai na doulevoun kala alla kai ekei den mporo na allakso to eksoteriko pliktrologio apo ellinika se agglika. An exete vrei liseis parakalo moirasteitai tis mazi mas.

Ta panta exei kai radio kai GPS kai bt kai WM6 se ligo kai grigoro einai kai megalo an se stimoskoun tipota xouligkans tous to petas sto kefali kai tous katharises... mono ellinika den exei kai to problima einai kirios sto pliktrologio alla den vlepo kai poli kosmo edomesa na endiaferetai gia to thema.To AEK map sto M700 mporei na grapsei kai tonous? Episis gia tin enallagi tou pliktrologiou pio pliktro anathetetai? Sta ellinika tis paragon, to pliktrologio alla kai o eksellinismos tou periballontos fainetai na doulevoun kala alla kai ekei den mporo na allakso to eksoteriko pliktrologio apo ellinika se agglika. An exete vrei liseis parakalo moirasteitai tis mazi mas.

To AEK map στο M700 υποστηρίζει πλήρως τα Ελληνικά. Μπορεί να γράψει μικρά, κεφαλαία, τόνους μέχρι και διαλυτικά. Στο Site του ΑΕΚ map υπάρχουν δωρεάν layouts τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Σε αυτό το URL: http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php επέλεξε:

Language: Greek

Keyboard: All keyboards

Activation: Free mode only

θα σου εμφανίσει 4 layouts. Απο αυτά το 1ο (Greek SMS, HTC Universal) υποστηρίζει SMS με 160 χαρακτήρες, το 2ο (Greek, HP iPAQ 65xx) δεν το έχω δοκιμάσει, το 3ο (Greek, HTC Universal) έχει νομίζω κεφαλαία Ελληνικά και το 4ο (Greek, HTC Wizard) υποστηρίζει τόνους και διαλυτικά.

Όσο για το πλήκτρο εναλλαγής μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο θέλεις ακόμη και συνδιασμό πλήκτρων. Εγώ χρησιμοποιό το πλήκτρο που είναι για τον Voice Commander (εφόσον δεν τον έχω χρησιμοιποιήσει ως τώρα και μάλλον δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω στο μέλλον).

Sto AEK map mporeis apo monos sou na ana8eseis plhktro syntomeyshs

apo tis ry8miseis tou aekmap (akomh kai dyo plhktra p.x. windows key+belaki deksia), tonous grafei kanonika

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

φορτιζει .... φορτιζει ... φορτιζει ... Ολε περασαν οι 8 ώρες!

Απο σήμερα και εγώ κάτοχος ενός m700! Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες! Περιμένω να μου πείτε προγραμματάκια εκτός gps που έχετε βάλει μέσα στο καλούδι! Επίσης ποια κάρτα προτείνετε για micro sd ... εψαξα λίγο στο ιντερνετ είναι όλες Χ 80...έχουμε τπτ καλύτερο?

• 3 weeks later...

Μαλον δεν έχετε πολλοί αυτή την συσξευή δεν ξέρω αν και με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο...

Ερώτηση σε κατόχους η όσους ξέρουν:

Πώς στο καλό κλείνει η συσκευή όταν είναι ανοιχτή εκτός από το να βγάζεις την μπαταρία????

Όσο και να κρατήσω το κουμπί στο πλάι που έχει για ον / οφ μπαίνει σε κατάσταση αναμονής! :blink:

Καμιά ιδέα???

Μαλον δεν έχετε πολλοί αυτή την συσξευή δεν ξέρω αν και με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο...

Ερώτηση σε κατόχους η όσους ξέρουν:

Πώς στο καλό κλείνει η συσκευή όταν είναι ανοιχτή εκτός από το να βγάζεις την μπαταρία????

Όσο και να κρατήσω το κουμπί στο πλάι που έχει για ον / οφ μπαίνει σε κατάσταση αναμονής! :blink:

Καμιά ιδέα???

Δεν κλεινουν ποτε οι Windows Mobiλε συσκευες...

Δεν εχει πολλη κινηση το thread...

Δεν αξιζει η συσκευη?

Εσυ εισαι ευχαριστημενος?

Εχει τα προβληματα του Χ500?

Προβλημα με Οθονη (κυματα) - Ηχο (ηχω) κλπ.

Αναβαθμιση σε WM6 θα βγαλει η ETEN?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δεν κλεινουν ποτε οι Windows Mobiλε συσκευες...

Δεν εχει πολλη κινηση το thread...

Δεν αξιζει η συσκευη?

Εσυ εισαι ευχαριστημενος?

Εχει τα προβληματα του Χ500?

Προβλημα με Οθονη (κυματα) - Ηχο (ηχω) κλπ.

Αναβαθμιση σε WM6 θα βγαλει η ETEN?

1. Δεν κλείνουν??? Τότε γιατί το mio A701 που είχα έκλεινε μια χαρά??

2.Σούπερ ευχαριστημένος

3.Δεν έχω δεί προβλήματα ούε σε οθόνη ούτε σε ήχο , Το έχω συνδέσει και με wi fi , bt , hanfsfree και bt handsfree όλα άψογα!

4. Έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΤΕΝ ότι θα βγεί αναβάθμιση με WM6 :D

Ελπίζω να σε κάλυψα!:cool:

• 2 weeks later...

2.Σούπερ ευχαριστημένος

3.Δεν έχω δεί προβλήματα ούε σε οθόνη ούτε σε ήχο , Το έχω συνδέσει και με wi fi , bt , hanfsfree και bt handsfree όλα άψογα!

Λενε οτι θα βγει μεσα στο μηνα για να δουμε!

Μονο μην τα βαλουμε και εχουμε τιποτα προβληματα,γιατι τωρα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο με την 354,αν και ολοι οσοι τα εχουν βαλει σε αλλες συσκευες λενε καλα λογια!;)

Φιλιππος

2.Σούπερ ευχαριστημένος

Λενε οτι θα βγει μεσα στο μηνα για να δουμε!

Μονο μην τα βαλουμε και εχουμε τιποτα προβληματα,γιατι τωρα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο με την 354,αν και ολοι οσοι τα εχουν βαλει σε αλλες συσκευες λενε καλα λογια!;)

Φιλιππος

Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω το Eten X500 ή το Μ700 , αλλά διαβάζω διάφορα για το service που με αποθαρρύνουν λίγο.

Ερώτηση 1η Εάν το αγοράσω Ελλάδα, πχ Πλαίσιο, και είμαι στο εξωτερικό η εγγύηση με καλύπτει και αν ναι για πόσο καιρό. Δηλ. μπορώ να το πάω εκεί σε κάποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο?

Ερώτηση 2η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, η εγγύηση στην Ελλάδα είναι ok ή το Πλαίσιο θα μου δημιουργήσει πρόβλημα?

Ερώτηση 3η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, πώς θα μπορέσω να περάσω τα Ελληνικά windows?

Επιπλεόν διάβασα ότι μπορώ με κάποιο πρόγραμμα ΑΕΚ map ή κάτι τέτοιο να κάνω το πληκτρολόγιο του Μ700 να γράφει και στα Ελληνικά. Αληθεύει?

Χρειάζομαι το Μ700 για επαγγελματική χρήση, οπότε πρέπει να μπορεί να γράφει και να διαβάζει Word, email, Acrobat, iSilo, SMS και websites και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

Κάνει για τη δουλειά που το θέλω?

Ευχαριστώ παιδιά εκ των προτέρων...

Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω το Eten X500 ή το Μ700 , αλλά διαβάζω διάφορα για το service που με αποθαρρύνουν λίγο.

Ερώτηση 1η Εάν το αγοράσω Ελλάδα, πχ Πλαίσιο, και είμαι στο εξωτερικό η εγγύηση με καλύπτει και αν ναι για πόσο καιρό. Δηλ. μπορώ να το πάω εκεί σε κάποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο?

ΑΠ.1 Δεν είμαι σίγουρος αλλα δεν νομίζω.

Ερώτηση 2η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, η εγγύηση στην Ελλάδα είναι ok ή το Πλαίσιο θα μου δημιουργήσει πρόβλημα?

ΑΠ.2 Πιθανότατα θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν πιστεύω να το δεχτούν. Θα σου πούνε να το στείλεις σε αυτόν από τον οποίο το προμηθεύτηκες.

(Και εγώ από το εξωτερικό το έχω πάρει, 100€ φτηνότερα από το πλαίσιο).

Ερώτηση 3η Εάν το αγοράσω online από το εξωτερικό, πώς θα μπορέσω να περάσω τα Ελληνικά windows?

ΑΠ3. Η ΕΤΕΝ δεν έχει βγάλει ελληνική ROM. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί τα WM5 υποστηρίζουν πλήρως τα ελληνικά. Επίσης η ETEN έχει ανακοινώσει ότι μέσα στον Μάιο θα δώσει την νέα ROM με WΜ6 για το Μ700!!

Επιπλεόν διάβασα ότι μπορώ με κάποιο πρόγραμμα ΑΕΚ map ή κάτι τέτοιο να κάνω το πληκτρολόγιο του Μ700 να γράφει και στα Ελληνικά. Αληθεύει?

Φυσικά. Το ΑΕΚMap το χρησιμοποιώ και είμαι πλήρως ικανοποιημένος.

Χρειάζομαι το Μ700 για επαγγελματική χρήση, οπότε πρέπει να μπορεί να γράφει και να διαβάζει Word, email, Acrobat, iSilo, SMS και websites και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

Τα WM5 υποστηρίζουν πλήρως τα ελληνικά οπότε δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα (εκτός από iSilo όλα τα άλλα τα έχω δοκιμάσει με ελληνικά και δουλεύουν άψογα).

Ελπίζω να βοήθησα κάπως :)

Thanks φίλε Papjim για το χρόνο σου, όντως βοήθησες αν και ακόμη δεν έχω καταλήξει μεταξυ P3300, P3600, X500 και M700.

Ένα χάος στο κεφάλι μου με τα τόσα που έχω διαβάσει.

Εχω ενα προβλημα με το M700 που δεν λοκαρει στους δορυφορους του GPS.

Καμμια φορα τους βλέπει κόκκινους αλλες καθόλου. Συνεβει ξαφνικά χωρισ προειδοποιηση.

Διαβασα σε ξένα forum για αυτο το πρόβλημα για στο Μ700 αλλα και στο

Χ500.

Εχει συμβεί σε κανέναν αλλον εδωπέρα?

Εαν χρειαστήκατε service για πόσο καιρό αποχωριστήκατε το κινητό σας?

• The title was changed to E-TEN M700