ThunderFox Δημοσιεύτηκε November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2006 Παιδιά δεν ξέρω για σας αλλά εμένα το myphone με έχει βοηθήσει πάρα πολύ... Όπως για παράδειγμα προχθές που είχα πρόβλημα μετην sim μου, μου απάντησαν κ αμέσως μου λύθηκε Εσάς σας βοήθησε το myphone? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Ναι, αμε! Κι εμένα με βοήθησε φανταστικέ χρήστη!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 εγω λεω να βαλουν μια γραμμη του στυλ 11880 για αμεσες απαντησεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 εγω λεω να βαλουν μια γραμμη του στυλ 11880 για αμεσες απαντησεις :p Xωρίς πλάκα...:D Θα μπορούσε σε λίγα χρόνια να γίνει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 θα μπορουσαμε να εχουμε και καμερες. και να τα λεγαμε αμεσα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 αυτο με τις καμερες το εχω σκεφτει και εγω αλλα πρεπει οι mods να δημιουργησουν το καταληλλο software...αλλα να μπορουμε να μπαινουμε και εμεις με την 46,6 kbit............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 παρα πολλες φορες!:p απο επιλογη κινητου μεχρι επισκευη χαλασμενου Laptop.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 παρα πολλες φορες!:p απο επιλογη κινητου μεχρι επισκευη χαλασμενου Laptop.:p πες το καλυτερα! απο το τι εκανε η μπεζαντακου μεχρι και αγορα κινητου. να συμπεριλαβουμε ολη την γκαμα μας :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 emena oti exo rotisei kapoios mou exei apantisei.me exei voithisei poli kai einai to mono forum pou goustaro toso poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Εμένα με βοήθησε να βγω από την αγωνία για το αν και πότε θα ξανακάνει η Ρούλα τηλεόραση μέχρι το σε ποια σχολεία γίνονται τα όργια στις τουαλέτες!:p Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 πες το καλυτερα! απο το τι εκανε η μπεζαντακου μεχρι και αγορα κινητου. να συμπεριλαβουμε ολη την γκαμα μας :) βεβαιως, εδω εμαθα οτι ο τονυ μαρτινι βγαινει με γωγουλινι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panda Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από billakosss πες το καλυτερα! απο το τι εκανε η μπεζαντακου μεχρι και αγορα κινητου. να συμπεριλαβουμε ολη την γκαμα μας βεβαιως, εδω εμαθα οτι ο τονυ μαρτινι βγαινει με γωγουλινι... αχαααα ωστε και οι ειδησεις του STAR ενημερωνονται απο το myphone:lol: αμα δεν ηταν το myphone να δω πως θα εβγαζε δελτιο ο Λιαγκας:rotfl: Παράθεση Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Eμένα το φόρουμ το καταριέται ο άντρας μου γιατί μαθαίνω για τα νέα κινητά και τον πρήζω να μου παραχωρήσει την επιδότησή του για να τα πάρω:lol: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 καθε προβλημα καθημερινοτητας και τεχνολογιας μπορεις να το λυσεις σε αυτο το τελειο φορουμ.. :love: Myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 καθε προβλημα καθημερινοτητας και τεχνολογιας μπορεις να το λυσεις σε αυτο το τελειο φορουμ.. :love: Myphone +1 Απο μενα :) Για τα παντα :D :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Και γω έχω βοηθηθεί πάρα πολλές φορές. Thank u myphone :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Εγω προτεινω να κλειδωθει το παρον τοπικ ως το πλεον ασχετο!!!:lol: Ειναι καθημερινοτητα μας και δε χρειαζεται να απανταμε σε τι μας βοηθαει, προφανως σε ολα!! :D Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 emena mou thumizei group therapy. me lene Kap kai eimai kala sas euharisto olous gia tin polutimi voitheia sas :p Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 emena mou thumizei group therapy. me lene Kap kai eimai kala sas euharisto olous gia tin polutimi voitheia sas :p kap, σε ευχαριστουμε! και εσυ οπως και ολοι μας ειμαστε καλα! ειμαι καλα! εισαι καλα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 μετα τους A/A εχουμε και τους A/M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 polu oraio kai xrhsimo site to myphone !! m exei vohthisei polu sthn epilogh suskeuon alla m aresei giati opote den exo ti na kano spiti mpaino kai grafo !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 μετα τους A/A εχουμε και τους A/M :p polu oraio kai xrhsimo site to myphone !! m exei vohthisei polu sthn epilogh suskeuon alla m aresei giati opote den exo ti na kano spiti mpaino kai grafo !!:) μια απο τα ιδια και εγω. ειναι η καλυτερη κατ' οικον ψυχαγωγια. υπαρχουν στιγμες που ανυπομονω να μπω να δω τι εχει γραφτει σε διαφορα θεματα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 :p μια απο τα ιδια και εγω. ειναι η καλυτερη κατ' οικον ψυχαγωγια. υπαρχουν στιγμες που ανυπομονω να μπω να δω τι εχει γραφτει σε διαφορα θεματα...:O nai ki ego !! eidika se auta pou summetexo thelo na xanampo meta pao ligo na do ti apanthsan !!:) xexe Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 nai ki ego !! eidika se auta pou summetexo thelo na xanampo meta pao ligo na do ti apanthsan !!:) xexe ελπιζω να μην χρειαστουμε απεξαρτηση σε καποια φαση της ζωης μας!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 polu oraio kai xrhsimo site to myphone !! m exei vohthisei polu sthn epilogh suskeuon alla m aresei giati opote den exo ti na kano spiti mpaino kai grafo !!:) Ακριβώς αυτό:D . Καταπολεμά την βαρεμάρα της τηλεόρασης;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts