Totos Δημοσιεύτηκε November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2006 Από τότε που ενεργοποιήθηκε η DSL μου έχω το εξής πρόβλημα.Κάθε 1-2 ώρες κολάει το NET και δεν μπορώ να κάνω disconnect.Αν το δοκιμάσω κολαει το pc και μόνο με reset γλυτώνω.Τελικά κάθε φορά που το παθαίνω αυτό αποσυνδέω το καλώδιο τηλεφωνου απο το modem και κανει auto-disconnect και ξαναμπαίνω.Αλλά αυτο δεν μπορει να συνεχίζεται άλλο.Ούτε ένα download τις προκοπής δεν μπορώ να κάνω.Έχει κάποιος καμία ιδέα? Thanx...:) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Βρε σεις τα έχουμε πει. Αναφέρετε ένα πρόβλημα... Πείτε τι σύνδεση και τι γραμμή έχετε. Τι modem/router... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Sorrrrryyyyyyyy!!! Λοιπόν, έχω Forthnet 2Mbit γραμμή με το Crypto F200.Δοκιμασα και με ένα άλλο Modem αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα.Μου πρότεινε κάποιος από το forum να κατεβάσω το Autopatcher αλλά είναι μεγάλο αρχείο και ακόμα περιμένω να κατέβει.Προς το παρών οποιαδήποτε άλλη βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.Ευχαριστώ... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Sorrrrryyyyyyyy!!! Λοιπόν, έχω Forthnet 2Mbit γραμμή με το Crypto F200.Δοκιμασα και με ένα άλλο Modem αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα.Μου πρότεινε κάποιος από το forum να κατεβάσω το Autopatcher αλλά είναι μεγάλο αρχείο και ακόμα περιμένω να κατέβει.Προς το παρών οποιαδήποτε άλλη βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.Ευχαριστώ... Τα modem που έχεις δοκιμάσει είναι usb modems.Για δοκίμασε να κάνεις ένα update στους drivers του usb για το motherboard, γιατί το πιθανότερο είναι να φταίνε οι drivers που χρησιμοποιείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Πως να κάνω update στους drivers του usb για το motherboard? Πάντως οι drivers και των 2 μοντεμ είναι οι τελευταίοι ( αν και έχω δοκιμάσει και παλαιότερους). Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 paidia kai egw exw to idio problima apo tote poy ebala to crypto 7200 kolaei sindesi kai moy bgazei ena minima tis microsoft gia antimetopisi problimatos alla m@lakies den kanei tipota mono me restart staniarei pali!!!!! as moy pei kapoios ti na kanw??/??plsssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionyshs77 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 padia to idio provlima. Crypto F350, metakomisa prosfata, den ksero exo trelathei moy erxetai na to spaso to Pc. kollaei synexeia. Milao sto tilefono peftei les kai einai PSTN, an mporei kapoios na eksigisei ti mporei na ftaiei. efxaristo poli... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Αντί να κάθεστε να ψάχνεστε, να πάρετε ένα modem/router να βρείτε την υγειά σας. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 padia to idio provlima. Crypto F350, metakomisa prosfata, den ksero exo trelathei moy erxetai na to spaso to Pc. kollaei synexeia. Milao sto tilefono peftei les kai einai PSTN, an mporei kapoios na eksigisei ti mporei na ftaiei. efxaristo poli... Άμα έχεις adsl over pstn έχεις βάλει φίλτρα σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές?Διακλαδωτή έχεις βάλει?Για μπες σε λίγες λεπτομέρειες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrelaphon Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Theoni, είναι φανερό οτι το πρόβλημα των παιδιών με Crypto, είναι στο modem τους.:down: Θα έλεγα να ακολουθήσουν τη συμβουλή του rigasnic ;) Παράθεση http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Theoni, είναι φανερό οτι το πρόβλημα των παιδιών με Crypto, είναι στο modem τους.:down: Θα έλεγα να ακολουθήσουν τη συμβουλή του rigasnic ;) Καλημέρα! Αν δεις πιο πάνω ο Τοτός λέει ότι το ίδιο παθαίνει και με άλλο modem. Και το ότι ο dionyshs77 μιλάει στο τηλ και πέφτει που το εξηγείς?(Πέφτει η γραμμή φαντάζομαι)Πάλι στο modem? Συμφωνώ κι εγω με τον rigasnic, απλά εγώ από περιέργεια θα το έψαχνα πρώτα λίγο μήπως έβρισκα καμία εξήγηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Καλημέρα! Αν δεις πιο πάνω ο Τοτός λέει ότι το ίδιο παθαίνει και με άλλο modem. Και το ότι ο dionyshs77 μιλάει στο τηλ και πέφτει που το εξηγείς?(Πέφτει η γραμμή φαντάζομαι)Πάλι στο modem? Συμφωνώ κι εγω με τον rigasnic, απλά εγώ από περιέργεια θα το έψαχνα πρώτα λίγο μήπως έβρισκα καμία εξήγηση. Καλησπέρα... Προφανώς είναι θέμα modem γιατί συχνές αποσυνδέσεις υπάρχουν αρκετές τον τελευταίο καιρό απο γνωστούς μου αλλά και σε εμένα σημειωτέον ότι και με άλλο καινούργιο modem κάνει πάλι τα ίδια όχι βέβαια απως είναι λάθος το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχουν φίλτρα σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές αν είναι π.χ. πάνω απο 2 Επίσης υποστηρίζω πως κάτι μπορεί να φταίει με modem γιατι και εγώ που άφησα όλο το βράδυ το νετ όπως πάντα χωρίς να έχω συνδεδεμένες τηλεφωνικές συσκευές πάνω το πρωί που το κοίταξα με είχε "πετάξει" Αποτέλεσμα νομίζω απ όλα αυτά είναι πως η Crypto είναι λίγο "αδύναμη" :rolleyes: Η απορία όμως είναι η εξής πως κανείς απο τεχνική υποστήριξη δεν πέρνει θέση για να εγγυηθεί ότι φταίει αυτό.... Τί γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?Αγοράζεις άλλο modem/router και αν κάνει τα ίδια "παντρέυεσαι" τα 50-60€ ή λύνεται το πρόβλημα σου? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrelaphon Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Αν δεις πιο πάνω ο Τοτός λέει ότι το ίδιο παθαίνει και με άλλο modem. ...και ο Τοτός Crypto έχει :rolleyes: Αυτή η εταιρία (Ελληνική νομίζω:!: ) πάντα είχε πρόβλημα με drivers Παράθεση http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 ...και ο Τοτός Crypto έχει :rolleyes: Αυτή η εταιρία (Ελληνική νομίζω:!: ) πάντα είχε πρόβλημα με drivers Ελλάς το Μεγαλείο σου:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ναι όντως crypto έχω.Και δεν μπορώ να καταλάβω τί παιζεται.Στην αρχή δεν μπορουσα να κεταβάσω μεγάλα αρχεία γιατί στην πορεία ερχότανε και μια αποσύνδεση και έπρεπε να αρχίσω πάλι από την αρχή.Εδώ και 4-5 μέρες όμως οι αποσυνδέσεις αν και δεν σταμάτησαν ( δυστυχώς ) ελλατώθηκαν. Παλαιότερα είχα 6-8 αποσυνδέσεις την ημέρα ενώ τώρα 2-3 και όχι κάθε μέρα.Θα μπορουσαν λοιπόν να είναι οι αναβαθμήσεις του ΟΤΕ που φτάνουν στο τέλος τους.Ο χρόνος θα δείξει... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ναι όντως crypto έχω.Και δεν μπορώ να καταλάβω τί παιζεται.Στην αρχή δεν μπορουσα να κεταβάσω μεγάλα αρχεία γιατί στην πορεία ερχότανε και μια αποσύνδεση και έπρεπε να αρχίσω πάλι από την αρχή.Εδώ και 4-5 μέρες όμως οι αποσυνδέσεις αν και δεν σταμάτησαν ( δυστυχώς ) ελλατώθηκαν. Παλαιότερα είχα 6-8 αποσυνδέσεις την ημέρα ενώ τώρα 2-3 και όχι κάθε μέρα.Θα μπορουσαν λοιπόν να είναι οι αναβαθμήσεις του ΟΤΕ που φτάνουν στο τέλος τους.Ο χρόνος θα δείξει... Αντιλαμβάνομαι πως είναι πρόβλημα του modem φίλε μου... Μίλησα σήμερα με Crypto μου είπαν για κάποιες ρυθμίσεις να κάνω μαζί τους και μόλις τους ανέφερα ότι είναι οκ απλά και ευγενικά μου ζήτησαν να τους το στείλω με ταχυδρομείο:shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ναι όντως crypto έχω.Και δεν μπορώ να καταλάβω τί παιζεται.Στην αρχή δεν μπορουσα να κεταβάσω μεγάλα αρχεία γιατί στην πορεία ερχότανε και μια αποσύνδεση και έπρεπε να αρχίσω πάλι από την αρχή.Εδώ και 4-5 μέρες όμως οι αποσυνδέσεις αν και δεν σταμάτησαν ( δυστυχώς ) ελλατώθηκαν. Παλαιότερα είχα 6-8 αποσυνδέσεις την ημέρα ενώ τώρα 2-3 και όχι κάθε μέρα.Θα μπορουσαν λοιπόν να είναι οι αναβαθμήσεις του ΟΤΕ που φτάνουν στο τέλος τους.Ο χρόνος θα δείξει... Να αποσυνδέεσαι 6-8 φορές τη μέρα και για μέρες δε νομίζω να πρόκρειται τόσο περί αναβαθμίσεων. Όταν σου γίνεται η αναβάθμιση μία μέρα για κάποια λεπτά δεν έχεις γραμμή. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τον παροχέα σου (τεχνική υποστήριξη) να τους πεις το πρόβλημά με το modem σου μήπως έχει αυτό πρόβλημα ή που ξέρεις η γραμμή σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Να αποσυνδέεσαι 6-8 φορές τη μέρα και για μέρες δε νομίζω να πρόκρειται τόσο περί αναβαθμίσεων. Όταν σου γίνεται η αναβάθμιση μία μέρα για κάποια λεπτά δεν έχεις γραμμή. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τον παροχέα σου (τεχνική υποστήριξη) να τους πεις το πρόβλημά με το modem σου μήπως έχει αυτό πρόβλημα ή που ξέρεις η γραμμή σου! Μακάρι να βρεί άκρη αν και δεν το νομίζω παρόμοια προβλήματα έχω και εγώ το τελευταίο 10ήμερο αλλά η τεχνική υποστήριξη δεν μπορεί να με καλύψει... Η μπάλα θα πάει σε τεχνικούς για να δουν το modem/router κλασική περίπτωση του Έλληνα Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Μωρέ εγώ πήρα τα παιδιά στην crypto και μου είπαν αν θέλω να τους το στείλω αλλά δεν θέλω να μείνω χωρίς νετ για καμιά βδομάδα ( το λιγότερο,αχ Ελλαδάρα μου!!! ). @kormos: Άνοιξες ένα άλλο θέμα και έλεγες για το modem σου.Ποιο έχεις? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Μωρέ εγώ πήρα τα παιδιά στην crypto και μου είπαν αν θέλω να τους το στείλω αλλά δεν θέλω να μείνω χωρίς νετ για καμιά βδομάδα ( το λιγότερο,αχ Ελλαδάρα μου!!! ). @kormos: Άνοιξες ένα άλλο θέμα και έλεγες για το modem σου.Ποιο έχεις? Επειδή και εγώ μίλησα μαζί τους...όντως ήταν αρκετά ευγενικοί θα έλεγα... Ένα sagem είναι το fast800 αν θυμάμαι καλά... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Αυτό είναι το άλλο modem που χρησιμοποίησα και δεν διορθώθηκε το προβλημα μου.Γενικά απ'ότι έχω καταλάβει και από άλλους που έχουν παρόμοια προβλήματα τα usb modems είναι όλα για πεταμα.Θα πάω κάποια στιγμή να πάρω κάποιο modem/router (αν και ποτέ δεν καταλαβα την διαφορά router-modem/router) .Αφήστε που δεν θέλω να πολυασχολουμε με όλο το port forwarding thing. Έχετε να μου προτείνετε κανένα φτηνό που να αξιοποιήσω την 2048 μου χωρίς προβλήματα? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Αυτό είναι το άλλο modem που χρησιμοποίησα και δεν διορθώθηκε το προβλημα μου.Γενικά απ'ότι έχω καταλάβει και από άλλους που έχουν παρόμοια προβλήματα τα usb modems είναι όλα για πεταμα.Θα πάω κάποια στιγμή να πάρω κάποιο modem/router (αν και ποτέ δεν καταλαβα την διαφορά router-modem/router) .Αφήστε που δεν θέλω να πολυασχολουμε με όλο το port forwarding thing. Έχετε να μου προτείνετε κανένα φτηνό που να αξιοποιήσω την 2048 μου χωρίς προβλήματα? Με το router ξεχνάς τις κλήσεις φίλε μου... Αλλά και με αυτό να σου συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό κάνει κλήση αυτόματα και δεν θα το καταλάβεις.... Πιστέυω πως πολύ καλή και οικονομική λύση είναι το MICROCOM AD 2651 ADSL ROUTER 4PORT + USB PSTN/ISDN αν και θα κάνω την αγορά μόλις εντοπίσω ότι η αιτία είναι το modem και όχι κάτι άλλο είναι αμαρτία να πετάξω τα λεφτά μου άν δεν είναι αυτή η αιτία ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Ωραίο φαινεται αυτό το router αλλά αν κοιτάξεις να βρεις την τιμή του: Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά!!! Μπορεί κάποιος ν αμου εξιγήσει την διαφορά μετακξύ router και modem/router? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts