whatsupdoc1976 Δημοσιεύτηκε October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2006 Παιδιά αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί τον τελευταίο καιρό εδώ στη γειτονιά μου έχει παραγίνει το θέμα με τη δυνατή μουσική που βάζουν. Έχω φτάσει στο σημείο το καλοκαίρι να κλείνω τα πάντα με 40 βαθμούς Κελσίου για να μειώνω λίγο το θόρυβο. :confused: Και εμένα μου αρέσει η μουσική αλλά δεν αναγκάζω άλλα 200 άτομα που μένουν γύρω-γύρω απο το σπίτι μου να την ακούνε παρέα μου. Όταν θέλω να ξεδώσω και να ακούσω πολύ δυνατά μουσική, πάω σε ένα clubακι και την βρίσκω ή βάζω τα ακουστικά μου στην χειρότερη. Και το χειρότερο όλων είναι να βάζει δημοτικά απο τη μία ο ένας και Britney Spears απο την άλλη το 15χρονο. Θέλω τις γνώμες σας...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 τι ωρα σε ενοχλουν? εγω παντως αν θελω να ακουσω δυνατα, βαζω τα ακουστικα και ολα μια χαρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 εξαρταται το τραγουδι, αμα ειναι σκυλαδικο χαμηλα, αλλα αμα ειναι κανενα trance τερμα το db............KΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Εμενα ευτυχως οι γειτονες μου ειναι χαμηλων τονων! Ωστοσο δεν αντεχω τα αμαξια με Full μουσικη που περναν μπροστα απο το σπιτι κ γινεται σεισμος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Εμενα ευτυχως οι γειτονες μου ειναι χαμηλων τονων! Ωστοσο δεν αντεχω τα αμαξια με Full μουσικη που περναν μπροστα απο το σπιτι κ γινεται σεισμος! βασικα, πως οδηγουν αυτοι μεσα? παντα το ειχα απορια!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Σημερα εχω χαλαστει πολυ μαυτο το θεμα (πολυ τηλεπαθεια ρε γμτ :p) Εχω ενα laptop της toshiba, με τα αναλογα "λαπτοπικα" ηχειακια του. Λοιπον, ή είμαι κουφός ή η απο κάτω μας έχει βιονική ακοή,γιατι με περίμενε σημερα πρωι πρωι καραουλι να μου κανει παρατηρηση οτι εχω δυνατα μουσικη και ενοχλειται....απο το laptop :wacko: Που και να θελω να το βαλω δυνατα δεν γινεται Απλα ηθελα να μοιραστω τον πονο μου :wacko: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 βασικα, πως οδηγουν αυτοι μεσα? παντα το ειχα απορια!:wacko: Eλα ντε? Κ εγω αυτη την απορια εχω. Γενικοτερα παντως δε με ενοχλει.. αρκει να ειναι μουσικη κ οχι νταπα ντουπα!:) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μα makosss συνηθως νταπα ντουπα ειναι! Αληθεια εχει μπει κανεις σε αμαξι με τετοια ενταση? Μετα πως ενιωθε?Κουφος ή νεκρος?! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 εγώ συνήθισα.΄στην εστία που μένω είναι κάτι γκόμενες δίπλα και έχει τέρμα db καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ εννοείται.τα βάζω κι εγώ όσο γίνεται απο το λαπτοπ,αλλά δε γίνεται τίποτα. αυτό για το αμάξι κι εγώ δεν το καταλαβαίνω.όταν βγαίνουν απο το αμάξι πρέπει να θέλει αρκετή ώρα για να επανέλθει η ακοή στα φυσιολογικά επίπεδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μα makosss συνηθως νταπα ντουπα ειναι! Αληθεια εχει μπει κανεις σε αμαξι με τετοια ενταση? Μετα πως ενιωθε?Κουφος ή νεκρος?! :p Οχι λεω γενικοτερα για τη μουσικη.;) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 βασικα, πως οδηγουν αυτοι μεσα? παντα το ειχα απορια!:wacko: mia xara odigao mesa.. kai oute koufos eimai oute tipota :happy: toulaxiston gia tin ora :lol: pantos iparxoun kai poli xeiroteroi apo mena.. me treles kornes se door panels.. ekei aporo ki ego pos antexoun me tosi entasi kai tosa prima..prepei na tous tripane ta autia xalara:!: kati xronia prin iksera paidi me tetoio ixosistima me kornes ktl..pou odigouse me otaspides..:ninja: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Εμενα παντως μου αρεσει η ΠΟΛΥ δυνατη μουσικη!! House trance κτλ. Αυτη η μουσικη ειναι για να την ακους δυνατα!! Μα makosss συνηθως νταπα ντουπα ειναι! Αληθεια εχει μπει κανεις σε αμαξι με τετοια ενταση? Μετα πως ενιωθε?Κουφος ή νεκρος?! :p Εχει τυχει να μπω σε αμαξι με ηχοσυστημα κτλ. Θυμαμαι χαρακτηριστικα (επειδη ημουν πισω) λογω του subwoofer να μην μπορω να αναπνευσω Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Kαι εμένα με ενοχλεί η δυνατή μουσική μόνο όταν παίζουν τραγούδια που δε μ'αρέσουν, αυτά τα μοντέρνα δηλαδή :lol: Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 αν την έχουνε οι άλλοι δυνατά με ενοχλεί.Αν την έχω εγώ δε με ενοχλεί τότε. Καλά δε λέω; E ; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Εγώ ακούω δυνατή μουσική αλλά όχι και να σε ξεκουφαίνει.Και πάντα εξαρτάται το τραγούδι!Άλλο να ακούς:δεν πάει άλλο,και άλλο να ακούς the drill(Paolo Bolognessi remix )που ακούω εγώ τώρα!:lol: Πάντως σε κλάμπ και τέτοια δεν με ενοχλεί καθόλου η δυνατή μουσική,ειδικά αν είναι καλής ποιότητας.Πχ το στερεοφωνικό του αδερφού μου έχει ηεία 300Ε το ζευγάρι και σύνολο 1600Ε?Είναι δυνατόν να σε ενοχλεί τόσο καλής ποιότητας μουσική?:lol:Το βάζαμε στο -10 και έτρεμε η τζαμαρία στο σαλόνι απο το μπάσο:rolleyes::lol::p!Με ακουστικά απο την άλλη δεν αποφάσισα να πάρω γιατί είναι κάπως ενοχλητικά!Δε συμφωνείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Όταν είμαι μονη μου κ δεν ειναι ακαταλληλη ωρα του δινω κ καταλαβαινει όταν θελω να ακουσω δυνατα μουσικη! :yahoo: και εγω το ιδιο κανω.:) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 και εγω το ιδιο κανω.:) καλά εννοείται!Σχεδόν όλοι το κάνουμε αυτό!:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 αν την έχουνε οι άλλοι δυνατά με ενοχλεί.Αν την έχω εγώ δε με ενοχλεί τότε. Καλά δε λέω; E ; Καλα τα λες αλλα οταν ερχετε το μεσιμερη κ δεν μπορεις να κημηθεις τη γεινετε:blink: οποτε μην ενοχλης το γειτονα να μη σε ενοχλη κ αυτος:D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η δυνατή μουσική (καλά εντάξει...στις 3 το πρωί με ενοχλεί...αλλά 4-5-6 το μεσημέρι δεν με ενοχλεί καθόλου...) με νοιάζουν οι κακόγουστες επιλογές των γειτόνων. Συγκεκριμένα απέναντί μου μένει ένα 12χρονο που όλο το καλοκαίρι (αλλά Ο-Λ-Ο το καλοκαίρι!!!!) μας έβαζε τουλάχιστον 15-20 φορές την ημέρα το Hips Don't Lie...Περιττό να σας πω οτι σιχάθηκα και το κομμάτι και τη Shakira και τον Wyclef Jean... Συνοψίζοντας, η δυνατή και κακόγουστη μουσική με ενοχλεί (σχεδόν όσο με ενοχλεί το να ανοίγεται θέμα με τίτλο ολόκληρο στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ - που στη γλώσσα των fora είναι σαν να ουρλίαζουμε, αγαπητέ whatsupdoc1976) Φιλικά. :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Καλα τα λες αλλα οταν ερχετε το μεσιμερη κ δεν μπορεις να κημηθεις τη γεινετε:blink: οποτε μην ενοχλης το γειτονα να μη σε ενοχλη κ αυτος:D πράγματι...Έτσι πρέπει να γίνεται αλλά καμοιά φορά δε το σκέφτεσαι και λες ποιόν θα ενοχλεί μωρέ τώρα...;) Και έτσι γίνεται το κακό γιατί όλοι ΄ςτσι σκεφτνται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 εγω πηρα πρι κατι μερες ενα 7.1 για το pc και πως το πηρε πρεφα μια κοπελια απο απεναντι μου (μολις με βλεπεις την γυρναει το εντερο και δεν ξερω το γιατι :? ) απο εκεινη την ημερα βαζει μουσικη οσο παει και βαζει και το μπασο ετσι για να λεει οτι εχει και να κανει το κομματι της ε και σημερα ενω δεν ειχα ανοιξει ποτε τα ηχεια να δω πως κανουν τι το θελα..... (στο κουτι λεει να μην το βαζουμε κοντα σε τζαμια και συνθετα) το pc ειναι σχετικα κοντα στην μπαλκονοπορτα και το sub κοιταει εξω και κατω για να ακουστει πιο πολυ και εβαλα το fear να παιξω τα υπολοιπα τα αφηνω στην φαντασια σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Me xalai otan einai ora koinis isixias. Kai otan pernai me to amaxi exi tsita ton ixo les k tha rixi etsi kamia gomena! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή στο θέμα που άνοιξα. Απο ότι βλέπω οι γνώμες είναι μισές-μισές. Εγώ θα ήθελα να πω δύο πράγματα για τα παιδιά που έγραψαν ότι βάζουν δυνατά τη μουσική. Ας πούμε ότι -χτύπα ξύλο- έχετε μάθει ένα πολύ άσχημο μαντάτο για ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Η ψυχολογία σας έχει φτάσει στο ναδίρ... φανταστείτε να έχετε και ένα άσμα απο έξω να σας τρελαίνει. Πρέπει να σκεφτομάστε αν ενοχλούμε τον διπλανό μας... δεν ξέρουμε τι δράμα μπορεί να τραβάει και να έχει και εμάς να παίζουμε "Ωπα ωπα σ' αγαπώ και ας μην σου το πα" ή οτιδήποτε άλλο. Ότι δεν θα θέλατε να σας κάνουν να μην το κάνετε ούτε εσείς. Και κάτι ακόμα... φανταστείτε να αρχίσουν όλοι να βάζουν απο ένα τραγούδι σε έναν ακάλυπτο όπου υπάρχουν πέντε διαφορετικές πολυκατοικίες, επί 15 διαμερισματα η πολυκατοικία. Ωραία δεν θα ήταν; Η ΖΟΥΓΚΛΑ! Θα ήθελα να το σκεφτούν όσοι το κάνουν και να ακούσω τη γνώμη τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Συνοψίζοντας, η δυνατή και κακόγουστη μουσική με ενοχλεί (σχεδόν όσο με ενοχλεί το να ανοίγεται θέμα με τίτλο ολόκληρο στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ - που στη γλώσσα των fora είναι σαν να ουρλίαζουμε, αγαπητέ whatsupdoc1976) Φιλικά. :) :lol: Έχεις δικιο, γνωρίζω ότι δεν έπρεπε να βάλω κεφαλαία, αλλά για σκέψου το... ίσως έγινε επίτηδες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Πάντως κι εγώ το μισώ να βάζουν δυνατά τη μουσική. Λόγω παράξενων μουσικών προτιμήσεων (τι ξεθάβω πάλι...) ακούω μόνο με τα ακουστικά γιατί ειλικρινά δεν θέλω να ενοχλώ. Αλλά με εκνευρίζει όταν βάζουν σκυλάδικα και λοιπά τραγούδια στο τέρμα. Ειδικά όταν τα βάζει επίτηδες ο αδερφός μου ακόμη και στο κινητό. Αλλά στη γειτονιά έχουμε αλβανούς (ευτυχώς όχι και πάρα πολλούς) και βάζουν κάτι αλβανικά τραγούδια στην τσίτα,που ή βλάχικα θα είναι ή κλεμμένα. Ξέρετε τι είναι να ακούτε στα αλβανικά τα τραγούδια του Χατζηγιάννη; (ευτυχώς που έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει, αλλιώς θα τον είχα σιχαθεί) Ελικρινά δεν μπορώ να την καταλάβω τη λογική του ότι επειδή σου αρέσει ένα τραγούδι πρέπει να το ακούσει και ο άλλος σε άσχετη ώρα και τέρμα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts