sofi-k Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει ούτε με το είδος της μουσικής (σκυλάδικα, όπερα, ροκ, ποπ). Ούτε με την ώρα ή μη-κοινής ησυχίας. Τον γείτονα, τον σεβόμαστε όλο το 24ωρο! Όπως απαιτούμε να μας σέβεται... ;) Δηλαδη ποιο ειναι το προβλημα να βαλω μουσικη στις 7 το απογευμα π.χ.;:confused: :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εγώ νευριάζω με τη δυνατή μουσική στις καφετέριες. Αυτοί οι DJ (που μακάρι να κουφαθούνε μια μέρα όλοι τους) νομίζουν οτι όσο πιο δυνατά εχουν την ένταση τόσο περισσότερο κέφι εχουν οι πελάτες τους...:mad: Οι μόνες στιγμες που ευχαριστιέμαι τη διαμονή μου σε μια καφετέρια είναι όταν μπαίνουν οι αστυνομικοί με τα ντεσιμπελόμετρα...:cool: Και για να μήν τους παίρνει όλους η μπάλα, υπάρχει μία καφετέρια σε ολόκληρη την Τρίπολη που καί χαμηλη μουσική παιζει (συζητάς άνετα), και είναι πάντα γεμάτη... Τύχη? Μάλλον όχι... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Πεστα! Τι σπαστικο ειναι αυτο! Να μιλησω θελω στην καφετερια χριστιανε μου τι το βαζεις τερμα το ρημαδι!:mad: Γκαριζουμε για να πουμε 2 κουβεντες... Καφετεριες με χαλαρη μουσικη forever...:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Οι μόνες στιγμες που ευχαριστιέμαι τη διαμονή μου σε μια καφετέρια είναι όταν μπαίνουν οι αστυνομικοί με τα ντεσιμπελόμετρα...:cool: ahahahahahahahah :lol: :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Πεστα! Τι σπαστικο ειναι αυτο! Να μιλησω θελω στην καφετερια χριστιανε μου τι το βαζεις τερμα το ρημαδι!:mad: Γκαριζουμε για να πουμε 2 κουβεντες... Καφετεριες με χαλαρη μουσικη forever...:cool: μια φορα που λες ειμασταν σε ενα καφε-μπαρ και ηταν πολυ κοντα μου ο dj..αφου μιλουσαμε-φωναζαμε δλδ για να ακουμε ο ενας τον αλλον τα πηρα κρανιο και φωναζω στον dj ε χαμηλωσε ρε λιγο! :lol: :lol: ειναι σπαστικο να πηγαινεις σ'ενα μαγαζι και την μια να ειναι χαλαρα και την αλλη να το εχει τερμα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 μια φορα που λες ειμασταν σε ενα καφε-μπαρ και ηταν πολυ κοντα μου ο dj..αφου μιλουσαμε-φωναζαμε δλδ για να ακουμε ο ενας τον αλλον τα πηρα κρανιο και φωναζω στον dj ε χαμηλωσε ρε λιγο! :lol: :lol: ειναι σπαστικο να πηγαινεις σ'ενα μαγαζι και την μια να ειναι χαλαρα και την αλλη να το εχει τερμα! Το χειροτερο ειναι εκει που ειναι τερμα η μουσικη και γκαριζεις...να πεφτει το κομματι για να γινει η αλλαγη και να ακουγεσαι σε ολο το μαγαζι!!! Ρεζιλι λεμε!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Σιγα μη σου χαλάσουν τη διαγωγή τα κωθώνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Σιγα μη σου χαλάσουν τη διαγωγή τα κωθώνια. Δεν έχεις ακούσει την Sofi να τραγουδάει , γι' αυτό τα λες http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/band.gif.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εγω παλι τη βαζω δυνατα οποιαδηποτε ωρα, για να μην πω κυριως ωρες κοινης ησυχιας, γιατι ενα βραδυ που ηθελα να κοιμηθω (δουλευα 8 το πρωι) η απο κατω ειχε μουσικη στη διαπασων απο τις 3 μεχρι τις 6 το πρωι. Κι αμα τους κοταει ας τολμησουν να παρουν τηλεφωνο για παρατηρηση! Ε ρε γλεντιααααα :lol: :p Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως και η από κάτω σου την έβαλε για τον ίδιο λόγο που την βάζεις και συ δυνατά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εγώ νευριάζω με τη δυνατή μουσική στις καφετέριες. Αυτοί οι DJ (που μακάρι να κουφαθούνε μια μέρα όλοι τους) νομίζουν οτι όσο πιο δυνατά εχουν την ένταση τόσο περισσότερο κέφι εχουν οι πελάτες τους...:mad: Οι μόνες στιγμες που ευχαριστιέμαι τη διαμονή μου σε μια καφετέρια είναι όταν μπαίνουν οι αστυνομικοί με τα ντεσιμπελόμετρα...:cool: Και για να μήν τους παίρνει όλους η μπάλα, υπάρχει μία καφετέρια σε ολόκληρη την Τρίπολη που καί χαμηλη μουσική παιζει (συζητάς άνετα), και είναι πάντα γεμάτη... Τύχη? Μάλλον όχι... Πέστααααααααα αν θέλαμε να δούμε τη φάτσα του αλλουνού θα πηγαίναμε σε κλάμπ. Στην καφετέρια πάμε για να ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Επίσης, δεν μπορώ την δυνατή μουσική σε καφετέριες, αλλά σε μερικές περιπτώσεις που είναι στενόχωρη η καφετέρια και έχει πάρα πολύ κόσμο, προτιμώ να είναι δυνατά η μουσική, από το να ακούω τους γύρο μου να φωνάζουν, επειδή συνήθισαν στην ιδέα ότι, όταν είσαι έξω, πρέπει να κάνεις σαματά για να σε προσέχουν οι άλλοι. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εγώ νευριάζω με τη δυνατή μουσική στις καφετέριες. Αυτοί οι DJ (που μακάρι να κουφαθούνε μια μέρα όλοι τους) νομίζουν οτι όσο πιο δυνατά εχουν την ένταση τόσο περισσότερο κέφι εχουν οι πελάτες τους...:mad: Οι μόνες στιγμες που ευχαριστιέμαι τη διαμονή μου σε μια καφετέρια είναι όταν μπαίνουν οι αστυνομικοί με τα ντεσιμπελόμετρα...:cool: Και για να μήν τους παίρνει όλους η μπάλα, υπάρχει μία καφετέρια σε ολόκληρη την Τρίπολη που καί χαμηλη μουσική παιζει (συζητάς άνετα), και είναι πάντα γεμάτη... Τύχη? Μάλλον όχι... O Jockey ρε αδερφέ τι σε φταίει? Ο υπεύθυνος του κάθε μαγαζιού δίνει τις εντολές.O jockey και να θέλει δε κάνει του κεφαλιού του.Οπότε κι εγώ μαζί σου ενάντια στους ******* μαγαζάτορες που ξέχασαν ότι έχουν καφέ κι όχι club. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Δηλαδη ποιο ειναι το προβλημα να βαλω μουσικη στις 7 το απογευμα π.χ.;:confused: :worry: Κανένα πρόβλημα, όταν την μουσική την έχεις σε τέτοια ένταση ωστε να την ακούς εσύ, χωρίς να υποχρεώνεις να την ακούν και οι γύρω σου! Απλά σκέφου ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι την ίδια ώρα, στην ίδια "φάση" με εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 O Jockey ρε αδερφέ τι σε φταίει? Ο υπεύθυνος του κάθε μαγαζιού δίνει τις εντολές.O jockey και να θέλει δε κάνει του κεφαλιού του.Οπότε κι εγώ μαζί σου ενάντια στους ******* μαγαζάτορες που ξέχασαν ότι έχουν καφέ κι όχι club. Σωστή η παρατήρησή σου...:!: Και την βάζουν δυνατά γιατί τα αφεντικά πάνε εκεί μόνο για να εισπράξουν τα κέρδη. Μετά πάνε σπιτάκι τους. Και άσε τα ζώα τους πελάτες να κουφαίνονται...:mad: Πάντως σύμφωνα με μια έρευνα που είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια σε DJ, οι περισσότεροι απο αυτούς είχαν χάσει το 30% της ακοής τους σε συγκεκριμένες συχνότητες...:worry: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Δεν έχεις ακούσει την Sofi να τραγουδάει , γι' αυτό τα λες http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/band.gif.... :p Κακιες:p , αλλωστε δεν τραγουδουσα, μιλουσα...:( Κανένα πρόβλημα, όταν την μουσική την έχεις σε τέτοια ένταση ωστε να την ακούς εσύ, χωρίς να υποχρεώνεις να την ακούν και οι γύρω σου! Απλά σκέφου ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι την ίδια ώρα, στην ίδια "φάση" με εσένα. Την εχω σε λιγο δυνατη ενταση αλλα δεν ξεκουφαινω και την πολυκατοικια... Αμα ειναι να ρωτησω την πολυκατοικια σε τι φαση ειναι για να βαλω μουσικη, ζητω που καηκαμε... Ειδικα με την μουσικη που ακουω...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως και η από κάτω σου την έβαλε για τον ίδιο λόγο που την βάζεις και συ δυνατά; Μα εγω δεν εβαζα ποτε μουσικη τετοιες ωρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Κακιες:p , αλλωστε δεν τραγουδουσα, μιλουσα...:( Την εχω σε λιγο δυνατη ενταση αλλα δεν ξεκουφαινω και την πολυκατοικια... Αμα ειναι να ρωτησω την πολυκατοικια σε τι φαση ειναι για να βαλω μουσικη, ζητω που καηκαμε... Ειδικα με την μουσικη που ακουω...:lol: Αυτό κατάλαβες; Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις, οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Αυτό κατάλαβες; Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις, οπότε... Αν εξηγουσες ισως και να καταλαβαινα. :rolleyes: Απλα βασει νομου εκτος ωρων κοινης ησυχιας μπορω να κανω οτι θελω, σωστα; Οπως ο απο πανω βαζει το τρυπανι στις 8μιση το πρωι και γινονται τα νευρα μου τσαταλια αλλα το σεβομαι, γιατι δεν εχω δικαιωμα να του πω το οτιδηποτε, ετσι κι αυτος θα πρεπει να σεβαστει το δικαιωμα μου να ακουσω μουσικη τις ωρες που μπορω. Αυτα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εγώ βάζω δυνατά τη μουσική όταν ξέρω ότι στην πολυκατοικία δεν υπάρχει κανεις για να ενοχλήσω, συνήθως 10 με 12 (πρωί)δεν υπάρχει κανείς, εδώ γνωριζόμαστε όλοι. Αλλά το κάνω μία στο τόσο για να ξεδώσω όταν κάτι με έχει χαλάσει πολύ. Δλδ σπάνια, αφού δεν χαλιέμαι και τόσο εύκολα... Αυτό που μου τη σπάει όμως είναι όλοι εκείνοι η ραλάκιδες και οι γκαζάκιδες που περνάνε από κάτω με τα σαράβαλά τους με μια εξάτμιση μεγαλύτερη από τη σωλήνα της αποχεύτευσης και τη μουσική τέρμα για να μην τους ενοχλέι ο ήχος από την εξάτμιση. Το δε σαραβαλάκι να τρίζει ολόκληρο και λες να κάτι θα ξεκολλήσει τώρα.... Και όχι μόνο περνάνε και κάτι φίλτατοι που δεν έχουν καν ηχοσύστημα που να ακούγεται , με τη μουσική τέρμα και από το τρίξιμο των ηχείων να μην μπορείς να ξεχωρίσεις αν ακούει τραγούδι η πορτες από θρίλερ!!!! Και όλα αυτά... Για να την πέσουν στις όμορφες τις κοπελιές... Έλεος ρε παιδιά, λίγο φιλότιμο.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: 1. Έχεις πρόβλημα με όλους τους γείτονές σου. Οπότε ίσως να είσαι εσύ το πρόβλημα, γιατί να είναι όλοι μαύρα χάλια, δεν ξέρω, λίγο περίεργο μου φαίνεται. Μεταξύ τους πως τα πάνε, τρώγονται; 2. Έχεις πρόβλημε με μερικούς από τους γείτονές σου, οπότε ενδεχομένως να ενοχλείς με την μουσική σου κάποιους που δεν φταίνε. Αλλά έτσι κι αλλιώς, ούτε που σε νοιάζει... Αν και λίγο αργά, θα απαντήσω... Εγώ μένω σε χωριό, κ είμαστε όλοι γνωστοί μεταξύ μας... Οι γειτονές μου, αποτελούνται κυρίως απο κουτσομπόλες, κ μου είχαν βγάλει την πίστη πρίν 2 χρόνια, και τώρα που πήρα ενα ηχοσυστηματάκι, πέρνω το αίμα μου πίσω... Γι'αυτό δέν με νοιάζει... Και ναί, μεταξύ τους τρώγονται... (Δέν θα ξεχάσω, μια φορά ο ένας έφτιαχνε σκεπή στο σπίτι του, κ στις δύο το μεσημέρι, κάλεσαν την αστυνομία για να τους σταματήσουν... Κ το αστείο είναι οτι το τμήμα, είναι στην γειτονιά μου :lol: :lol: ) Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Απλα βασει νομου εκτος ωρων κοινης ησυχιας μπορω να κανω οτι θελω, σωστα; Στέκεσαι στο τυπικό μέρος του θέματος. Οπως ο απο πανω βαζει το τρυπανι στις 8μιση το πρωι και γινονται τα νευρα μου τσαταλια αλλα το σεβομαι, Αυτό είναι μια ειδική περίπτωση. Τι να κάνει ο άνθρωπος, για να μην κάνει θόρυβο το τρυπάνι; Να βάλει σιγαστήρα; Εσύ όμως μπορείς να ακούσεις μουσική χωρίς να ενοχλείς. γιατι δεν εχω δικαιωμα να του πω το οτιδηποτε, Μπορείς ωστόσο, να πείς στον γείτονα να μην ξεκινάει τα μαστορέματα, τόσο νωρίς... ετσι κι αυτος θα πρεπει να σεβαστει το δικαιωμα μου να ακουσω μουσικη τις ωρες που μπορω. Αυτα.:) Το "θα πρέπει", παύει να ισχύει όταν δεν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μηπως να πω και στην οικοδομη διπλα να ξεκιναει τα μαστορεματα στις 12 που ξυπναω;:p Δυστηχως ή ευτυχως οι νομοι μας καθοριζουν.Αλλωστε δεν ειπα οτι βαζω τερμα την μουσικη αλλα δεν μπορω να ακουω συνεχεια με ακουστικα. Σεβομαι τον αλλον λοιπον μιας και δεν τον ξεκουφαινω. Και σεβομαι και το δικαιωμα του αλλου να βαζει τρυπανι οτι ωρα γουσταρει(εκτος ωρων κοινης ησυχιας) οποτε νομιζω οτι ο αμοιβαιος σεβασμος ισχυει σε αυτην την περιπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 εγω ενα θα πω,απο την στιγμη που η ωρα το επιτρεπει θα ακυσω μουσικη οσο πιο δυνατα θελω,εχω βαλει και βραδυ αργα μουσικη και δεν μου εχουν πει τιποτα,γενικα εδω στην γειτονια που ειμαι ειναι ησυχα τα πραγματα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μηπως να πω και στην οικοδομη διπλα να ξεκιναει τα μαστορεματα στις 12 που ξυπναω;:p Δυστηχως ή ευτυχως οι νομοι μας καθοριζουν.Αλλωστε δεν ειπα οτι βαζω τερμα την μουσικη αλλα δεν μπορω να ακουω συνεχεια με ακουστικα. Σεβομαι τον αλλον λοιπον μιας και δεν τον ξεκουφαινω. Και σεβομαι και το δικαιωμα του αλλου να βαζει τρυπανι οτι ωρα γουσταρει(εκτος ωρων κοινης ησυχιας) οποτε νομιζω οτι ο αμοιβαιος σεβασμος ισχυει σε αυτην την περιπτωση. Μου τα αλλάζεις λίγο. Άλλο πράγμα η οικοδομή και άλλο πράγμα "ο από πάνω"... Στην περίπτωση της οικοδομής φυσικά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αλλά και πάλι, κάποια στιγμή θα τελειώσει. Όσο για τον αμοιβαίο σεβασμό στον οποίο αναφέρεσαι, εγώ δεν συμφωνώ. Μάλλον αμοιβαία αδιαφορία υπάρχει και δεν είναι καθόλου το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μου τα αλλάζεις λίγο. Άλλο πράγμα η οικοδομή και άλλο πράγμα "ο από πάνω"... Στην περίπτωση της οικοδομής φυσικά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αλλά και πάλι, κάποια στιγμή θα τελειώσει. Όσο για τον αμοιβαίο σεβασμό στον οποίο αναφέρεσαι, εγώ δεν συμφωνώ. Μάλλον αμοιβαία αδιαφορία υπάρχει και δεν είναι καθόλου το ίδιο...Εχμ, παιζουμε με τις λεξεις. Και ο αποπανω εχει καποια δουλεια να κανει και δεν θα την κανει οποτε θελω εγω αλλα οποτε μπορει αυτος και οποτε πρεπει. Αυτο που λεω δεν ειναι αμοιβαια αδιαφορια αλλα σεβασμος στο δικαιωμα του αλλου βασει του νομου να εχει την ελευθερια να κανει αυτο που θελει.;) Τεσπα, το κουρασαμε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts