Beograd Δημοσιεύτηκε October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2006 Επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η ΑΘήνα (...αρχαίο ξεχασμένο ρητό!!!) εάν χρησιμοποιείτε το TWMN.net της Θεσσαλονίκης ποια η γνώμη σας, ποιες οι εμπειρίες σας; Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα γι' αυτό και κατοικείτε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης ίσως είναι ευκαιρία να μάθετε! http://twmn.net/:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargazer Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 χαχα μόνο εγώ έχω access point και είμαι στο myphone ? :what: :respect: Παράθεση Tech Ministry -> http://techministry.gr TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Εγώ στην Θεσσαλονίκη μόνο το SWN ξέρω... Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Δεν ξερω εαν ειναι το σωστο τοπικ για να το πω αυτο αλλα στην γιορτη των αγγελων στην θεσ/νικη ημουν εκει και ειχα παει σε μια καφετερια στην παραλια ακριβως διπλα στην αριστοτελους(δεν λεμε ονοματα να μην θεωρηθει διαφημιση)και βρηκα ασυρματο δικτυο και μπηκα με το ν80.μπηκε μια χαρα και απο ταχυτητα καλα τα πηγε αλλα δεν ξαναπηγα κατα εκει για να το δω εαν υπαρχει ακομα.μηπως ειχαν κανει τιποτα για την γιορτη και μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Στην Ξάνθη πάντως σε μια καφετέρια απέναντι απ΄το πανεπιστήμιο πίνεις καφέ και σερφάρεις ασύρματα με 1Mbit χωρίς επιβάρυνση στην τιμή του καφέ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Στην Ξάνθη πάντως σε μια καφετέρια απέναντι απ΄το πανεπιστήμιο πίνεις καφέ και σερφάρεις ασύρματα με 1Mbit χωρίς επιβάρυνση στην τιμή του καφέ :D tha simfwnisw mazi sas...!!olo ena kai perissotera magazia prosferoun auti ti dinatotita stous pelates tous. to twmn omws den prosferei internet...einai ena <topiko> asirmato diktio opou oloi oi xristes pou anoikoun se auto einai sindedemenoi kai epikoinonoun metaksi tous me pragmatika <<<apisteuti>>> taxutita... na kanw kai mia erwtisi...:exw ena kinito me wlan.auto mono sindeetai (an den kanw lathos) se access point apo opou tha <parei> kai internet.kata kairous anoixneuei asirmato diktio tou twmn,alla mono anoixneuei...tha mporouse me kapoio tropo na sindethei???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Στην Ξάνθη πάντως σε μια καφετέρια απέναντι απ΄το πανεπιστήμιο πίνεις καφέ και σερφάρεις ασύρματα με 1Mbit χωρίς επιβάρυνση στην τιμή του καφέ :D Για πες μου σε pm σε ποια καφετερια το εκανες αυτο γιατι εγω απο εκει ειμαι,το εχω βρει το δικτυο αλλα δεν εχω καταφερει να συνδεθω.αλλα το ασυρματο δικτυο αυτο πρεπει να ειναι του πανεπιστιμιου που ειναι ακριβως απεναντι απο τις καφετεριες(ειμαι σχεδον σιγουρος γι'αυτο)και οχι καποιας καφετεριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargazer Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Δεν ξερω εαν ειναι το σωστο τοπικ για να το πω αυτο αλλα στην γιορτη των αγγελων στην θεσ/νικη ημουν εκει και ειχα παει σε μια καφετερια στην παραλια ακριβως διπλα στην αριστοτελους(δεν λεμε ονοματα να μην θεωρηθει διαφημιση)και βρηκα ασυρματο δικτυο και μπηκα με το ν80.μπηκε μια χαρα και απο ταχυτητα καλα τα πηγε αλλα δεν ξαναπηγα κατα εκει για να το δω εαν υπαρχει ακομα.μηπως ειχαν κανει τιποτα για την γιορτη και μονο? Αν θυμάσαι τι SSID είχε το δίκτυο που έπιασες θα σου πω. Δε νομίζω να είχε σχέση με τη γιορτή πάντως.. :p Παράθεση Tech Ministry -> http://techministry.gr TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 την συνδεση την αποθηκευσα και μου την ειχε αναγνωρισει με ονομα linksys(ν80 το τηλεφωνο).που βλεπω αυτο που με ρωτας ετσι και εχεισ το ιδιο τηλεφωνο γιατι πηγα να την κανω τωρα επεξεργασια την συνδεση και δεν μου λεει κατι τετοιο και επισης ειναι ανοιχτο το δικτυο.απλα το βρηκα και συνδεθηκα,δεν εβαλα κωδικους και τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ...:exw ena kinito me wlan.auto mono sindeetai (an den kanw lathos) se access point apo opou tha <parei> kai internet.kata kairous anoixneuei asirmato diktio tou twmn,alla mono anoixneuei...tha mporouse me kapoio tropo na sindethei???:) kaneis??/:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Eγώ συνδέομαι κανονικά καθημερινά. Πλατεία Αριστοτέλους. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Eγώ συνδέομαι κανονικά καθημερινά. Πλατεία Αριστοτέλους. sindeesai me to twmn???egw to mono pou briskw ekei einai apo to olimpion.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Eγώ συνδέομαι από το κτίριο πάνω πάνω στην Αριστοτέλους, λίγο πριν την Εγνατία. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Πώς μπορεί να συνδεθεί κανείς σε αυτό το δίκτυο? Τι ακριβώς χρειάζεται??:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Εχει λιγο καιρο που ναι μεν συνδεομαι με το δικτυο, το internet ομως δεν δουλευει. Δεν ανοιγει καμια σελιδα. Δε ξερω γιατι... Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Το ιντερνετ δεν δουλεύει ? Να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω :P Στις ερωτήσεις απαντήσεις θα βρείτε στα κατα τόπους φόρουμς των δικτών αυτών, και όχι εδώ :) Να έχετε υπόψιν ότι ασύρματα κοινοτικά δίκτυα δεν σημαίνει ιντερνετ, και αν πάτε απλά για το ιντερνετ, τότε έχετε κάνει μεγάλο λάθος, θα σας κοστίσει πολύ ποιο ακριβά από μια dsl, και ποτέ δεν θα έχετε τις ταχύτητες που θα είχατε από μια 768... Τα ασύρματα κοινοτικά δίκτυα είναι χόμπυ και όχι φθηνό ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 xreonontai dhladh?as mas ekshghsei kapoios analytika ti ginetai !!!thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Οντως, και εγω λιγο μπερδευτηκα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts