Jump to content

Beograd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Beograd

  1. Τι εννοείς παρά πολλά; Δεν ξέρεις ποιο είναι το ACCESS POINT σου; To product number; Μη μου λες τέτοια... Με στενοχωρείς.
  2. Επειδή αυτές οι σελίδες υπάρχουν στο internet γι΄αυτό και σου τις προτείνω. Αν βάλεις στο Google "default passwords" θα σου βγάλει εκατοντάδες σελίδες. Αλλά χρειάζεται προσοχή στη χρήση τους.... Να θυμάσαι ότι όλοι οι χρήστες internet είμαστε από την ίδια μεριά! http://www.phenoelit.de/dpl/dpl.html http://www.governmentsecurity.org/articles/DefaultLoginsandPasswordsforNetworkedDevices.php http://www.cyxla.com/passwords/passwords.html
  3. Επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η ΑΘήνα (...αρχαίο ξεχασμένο ρητό!!!) εάν χρησιμοποιείτε το TWMN.net της Θεσσαλονίκης ποια η γνώμη σας, ποιες οι εμπειρίες σας; Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα γι' αυτό και κατοικείτε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης ίσως είναι ευκαιρία να μάθετε! http://twmn.net/:cool:
  4. Επίσης δεν είναι μόνο ο κωδικός αλλά πιθανόν και το MAC filtering που πρέπει ξεπεράσεις. Οπότε μην το ψάχνεις...:cool:
  5. Για ποιό λόγο μπορεί να θέλεις ένα τέτοιο εργαλείο; Εάν κάποιος γείτονάς σου έχει κλειδώσει το Access Point του σίγουρα έχει κάποιο λόγο.
×
×
  • Create New...