Jump to content

Πρόβλημα με Internet Explorer

capacitor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι μερικές σελίδες όπως το in.gr που όταν πατάω να πάει εκεί δηλαδή μετάβαση,φορτώνει εντελώς κάτω η μπάρα,λέει ολοκληρώθηκε κάτω αριστερά και Παρόλα αυτά δεν εμφανίζει τίποτα.Λευκή σελίδα.Πού οφείλεται το πρόβλημα και τι πρέπει να κάνω;

Είναι μερικές σελίδες όπως το in.gr που όταν πατάω να πάει εκεί δηλαδή μετάβαση,φορτώνει εντελώς κάτω η μπάρα,λέει ολοκληρώθηκε κάτω αριστερά και Παρόλα αυτά δεν εμφανίζει τίποτα.Λευκή σελίδα.Πού οφείλεται το πρόβλημα και τι πρέπει να κάνω;

Εγω παλιοτερα στην δικη σου περιπτωση ξαναπερασα τον explorer απο πανω:)

Τωρα το που οφειλεται δεν το ξερω:worry:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πολύ απλά όσον αφορά το in.gr τουλάχιστον είναι υπερφορτωμένη η σελίδα. Κοινώς μπαίνει πολύς κόσμος και γι' αυτό συμβαίνει το "πρόβλημα"...

Όχι με τίποτα δεν είναι λόγω υπερφόρτωσης γιατί στο άλλο λειτουργικό ούτε 1 φορά δεν το έχει κάνει.Το κάνει και σε σελίδες μη μεγάλης επισκεψιμότητας.Μήπως παίζει τίποτα με activex και τέτοια πράματα;

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο site είναι υπερφορτωμένο!Αλλά αφού λες ότι μπαίνεις σε σελίδες μη μεγάλης επισκεψιμότητας, τότε μάλλον φταίει ο internet explorer!Προτείνω να βάλεις το firefox ένα άλλο πρόγραμμα πλοήγησης στο internet!Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ!!!:D

αρκεί να μην φορτώσεις τον firefox με πολλά extentions...

πέραν τούτου με τον ie για το in.gr κάνοντας ένα refresh ίσως σου κάνει τη δουλειά

όλα καλά;

Καλησπέρα...

Παρόμοια προβλήματα έχω και εγώ εδώ και 2 ημέρες με τον ΙΕ...

Αν θεωρηθεί off topic που είναι πιστέυω αυτό που θα πώ ας βγεί απλά είναι κουραστικό νομίζω να είμαστε πάντα εκτός τόπου και χρόνου....

Παρακολουθώ πολλές φορές πως δίνουμε απαντήσεις άσχετες με το θέμα μας...

Το συγκεκριμένο είναι Πρόβλημα με Internet Explorer και δέχεται σαν απάντηση να βάλει άλλον browser

Δεν νομίζω πως λύνει το πρόβλημα του έτσι...

Μήπως θα πρεπε να είμαστε ποιό ουσιώδεις στις ερωτήσεις?

Φιλικά πάντα

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

true αλλά και ο firefox είναι λύση στο πρόβλημα του ie6 & 7;)

Καλημέρα...

Για άλλη μια φορά τονίζω πως δεν ζητάει προτάσεις ο φίλος μας για άλλο browser αλλά για να βρεθεί λύση στον ήδη υπάρχων που χρησιμοποιεί ;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Ως συνήθως, αντί να γράφετε όλα αυτά, με λίγο ψάξιμο στο Google ίσως να έδινε μια λύση, π.χ.: http://www.jsifaq.com/SF/Tips/Tip.aspx?id=7576

Λοιπον.Προσπαθω να ανοιξω τη σελιδα του πλαισιο και δεν ανοιγει.Το ιδιο συμβαινει και με το firefox.Εκανα σημερα format αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?:wacko:
IMPOSSIBLE IS NOTHING....

Λοιπον.Προσπαθω να ανοιξω τη σελιδα του πλαισιο και δεν ανοιγει.Το ιδιο συμβαινει και με το firefox.Εκανα σημερα format αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?:wacko:

Η σελίδα δεν έχει πρόβλημα. Μήπως σου λείπουν τίποτα plugins; Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα που μπλοκάρει σελίδες ή κάποιο firewall/antispyware;

Μήπως δεν έβαλες τα σωστά dns στην σύνδεση σου αν έχεις dsl?

Το ίδιο πάθαινα και εγώ με αρκετές σελίδες!