R.I.P. Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Παρομοίως. Δεν έχει σημασία πόση ώρα νομίζω εγώ, αλλά πραγματικά έχει νόημα να γράφεις μηνύματα με την προοπτική να διαγραφούν; Πιστεύω το μήνυμα του ΤΝ97 π.χ. ήταν αξιοπρεπέστατο. Δε νομίζω ότι έχει να φοβάται διαγραφή. Και αν πάλι γίνει κάτι τέτοιο, απλώς δεν θα βγει εκτεθειμένος. Έχει πραγματικά νόημα το ξεκατίνιασμά, αυτό που κοροϊδεύαμε τότε που βρυκολάκιασε το unwired? Φυσικα και εχει νοημα , καποια στιγμη παυεις να δινεις ιδιαιτερη σημασια στο πως θα φανει ενα ποστ που κανεις σε ενα φορουμ στο ιντερνετ , και απολαμβανεις την ελευθερια που σου δινει :) Οσο για τα ποστ που ξερω πως θα διαγραφουν , φυσικα εχουν νοημα και αυτα , να αποδειξω το ποσο ανεκτικη στον σχολιασμο πολιτκη εχει το Myphone .... Ειχα γραψει και αλλο ενα ποστ ακριβως για αυτο , αλλα ναι το θεωρησα πολυ "κατινα" και το εσβησα μονος μου . Εδω χανονταν συζητησεις επι συζητησεων , σε μερικα ποστ θα κολλησουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Κάναμε ότι κάναμε και τώρα προχωράμε και το αφήνουμε στο έλεος του Θεού? :S Μην το λες , εχει αυτοματο πιλοτο , δουλευει εδω και χρονια και ειναι και μη αντιληπτος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Το μονο που μπορω να φανταστω ως αυτοματο πιλοτο ειναι το C 'n F και τα νοκια/wm threads λογω σταθερων χρηστων. █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Το μονο που μπορω να φανταστω ως αυτοματο πιλοτο ειναι το C 'n F και τα νοκια/wm threads λογω σταθερων χρηστων. Α καλα δεν εννοουσα αυτο , αλλα αν απαντησω αναλυτικοτερα το ποστ μου θα εμπιπτει στους αγραφους κανονισμους περι κατινισμου που τοσα χρονια μας εμποδιζουν απο να τα πουμε :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Α καλα δεν εννοουσα αυτο , αλλα αν απαντησω αναλυτικοτερα το ποστ μου θα εμπιπτει στους αγραφους κανονισμους περι κατινισμου που τοσα χρονια μας εμποδιζουν απο να τα πουμε :cool: let the daggers fly! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 +1 και από μένα.http://www.laymark.com/i/m/m121.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Προφανώς και το feedback για την κατάσταση της ενότητας My Devices με ενδιαφέρει, είτε αυτό είναι αρνητικό, είτε αυτό είναι θετικό και για αυτό άλλωστε το άφησα να εξελιχθεί, ώστε να δείξουν όλοι τις καλές (ή άσχημες) προθέσεις τους. Δεν χρειάζεται φυσικά να προβάλω δικαιολογίες για κάτι που είναι ολοφάνερο: Εδώ και αρκετό καιρό κανένα preview ή review δεν ανεβαίνει «αμέσως μόλις η συσκευή κυκλοφορήσει στην αγορά» ή «παρουσιαστεί» από τις εταιρείες - αν εξαιρέσουμε διάφορες εξαιρέσεις. Και είναι λογικό, γιατί όπως ανέφερε και ο gkr41 δεν μπορούν να χωρέσουν «δύο καρπούζια κάτω από μία μασχάλη». Φυσικά και όταν υπήρχαν... «δύο μασχάλες» η κατάσταση στους τομείς της αμεσότητας, της πολυφωνίας (και όχι μόνο) ήταν πολύ καλύτερη. Ωστόσο, δεν επιχείρησα να δικαιολογήσω τα όλα όσα γίνονται, ούτε αναφέροντας πως είμαι «υπέρ-άνθρωπος», ούτε με το να ρίχνω την ευθύνη στις αναβαθμίσεις του vBulletin ή κάθε vBulletin. Απλούστατα, αυτό που έγραψα και εχθές ήταν ότι τον χρόνο μου αυτήν την περίοδο τον αφιέρωσα σε αναβαθμίσεις και από τον Σεπτέμβριο ουσιαστικά, όλο το βάρος θα το ρίξω στο My Devices - και σκοπεύω να το κάνω για όσο καιρό χρειαστεί, είτε μόνος, είτε με τη βοήθεια όποιου έχει τη διάθεση να συνεισφέρει. Είναι λογικό ότι και πάλι δεν πρόκειται να «ανεβαίνουν» 2-3 previews την ημέρα, ούτε όμως και ότι θα υπάρχει πάντα «άμεση ανταπόκριση στις εξελίξεις της αγοράς. Όποιες δυνατότητες έχω θα τις εξαντλήσω και ελπίζω να υπάρχει τουλάχιστον ένα ανεκτό αποτέλεσμα ώστε να μην υπάρχει αυτή η διάχυτη «απογοήτευση». Και φυσικά και εγώ ο ίδιος σαν άνθρωπος ίσως να μην έχω τις ίδιες προτεραιότητες όπως παλαιότερα, κάτι το οποίο είναι λογικό επακόλουθο του να «μεγαλώνεις» και να σηκώνεις περισσότερα βάρη από ό,τι ίσως και ο ίδιος είχες ποτέ φανταστεί ότι μπορείς να σηκώσεις. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις που εκφράστηκαν και όντως αρκετές από αυτές ήταν αξιοπρεπέστατες. Γράφτηκαν πολλά σε αυτό το θέμα και ενδεχομένως κάποια με στεναχώρησαν. Μπορώ να δικαιολογήσω την πικρία ορισμένων και ίσως μερικοί από αυτούς κάπου να έχουν κάποιο δίκιο, δεδομένου ότι όλοι κάνουμε λάθη. Θα ήθελα αυτή η συζήτηση να συνεχίσει δημιουργικά ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι όλοι μας. Όμως δεν μπορώ να επιτρέψω κάτι τέτοιο, αφού δεν έχω καμία απολύτως διάθεση, ούτε για «daggers», ούτε για επίρριψη ευθυνών, ούτε για αλληλοκατηγορίες, ούτε για διαγραφές μηνυμάτων, ούτε για ban κ.ο.κ. - και αυτό θα σας παρακαλέσω να το σεβαστείτε. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts