Jump to content

My Devices: Παρατηρήσεις / προτάσεις κ.α.

pantelis07
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 106
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταρχήν, χαίρομαι που υπήρξε ανησυχία για την απουσία νέων συνοπτικών και αναλυτικών παρουσιάσεων τους τελευταίους μήνες. Προσωπικά, καθώς δεν είχα διαβάσει ποτέ σχόλια για τις συνοπτικές ιδίως παρουσιάσεις είχα αρχίσει να πιστέυω ότι τις διάβαζαν ελάχιστα άτομα και ίσως ήταν αδιάφορες στους περισσότερους. Σε κάθε περίπτωση, ήδη ανέβηκαν ορισμένες παρουσιάσεις και ετοιμάζονται πολλές περισσότερες που θα ανέβουν λογικά μαζικά από τις αρχές του νέου έτους. Υλικό υπάρχει, όπως και διάθεση. Σας ευχαριστώ λοιπόν για το ενδιαφέρον σας.

Μου άρεσε αρκετά το μήνυμα του teitzis, ο οποίος επισήμανε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές που λείπουν από το My Devices.

Επειδή το feedback είναι πολύτιμο, θα ήθελα να σας προτείνω αν έχετε κάποια πρόταση για συνοπτική ή αναλυτική παρουσίαση (και στις συνοπτικές πλέον, πολλές φορές, περιέχονται σχόλια για τα υπέρ και τα κατά της συσκευής, κάτι που μπορεί να διαπιστωθεί στις περισσότερες από αυτές που έχουν ανέβει το τελευταίο χρόνο), μπορείτε να την υποβάλλετε εδώ. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζω που ακριβώς θα πρέπει να δώσω έμφαση και που λιγότερη. Για παράδειγμα, υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για συσκευές όπως το P'9521 της Porsche Design ή είναι προτιμότερες οι παρουσιάσεις συσκευών της πεντάδας των κατασκευαστών;

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξεκάθαρα, νομίζω πως ένα site ουσίας όσον αφορά την κινητή τηλεφωνία, όπως το Myphone, πρέπει να εστιάζει ως επί το πλείστον σε συσκευές real life σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν (entry level, επαγγελματικές κλπ.). Φυσικά και δεν θα λείπουν πρωτοποριακά, πειραματικά ή καθαρά fashion τηλέφωνα, αλλά νομίζω οι προτεραιότητες είναι σαφείς...

Welcome back!

Sony logo.gif

Ξεκάθαρα, νομίζω πως ένα site ουσίας όσον αφορά την κινητή τηλεφωνία, όπως το Myphone, πρέπει να εστιάζει ως επί το πλείστον σε συσκευές real life σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν (entry level, επαγγελματικές κλπ.). Φυσικά και δεν θα λείπουν πρωτοποριακά, πειραματικά ή καθαρά fashion τηλέφωνα, αλλά νομίζω οι προτεραιότητες είναι σαφείς...

Welcome back!

Ναι, αλλά έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο; Πλέον οι εταιρείες, ειδικά οι μεγάλες, βγάζουν πάρα πολλά ξεχωριστά τηλέφωνα, έστω και αν δεν είναι και τόσο διαφορετικά.

Προσωπικά, καθώς δεν είχα διαβάσει ποτέ σχόλια για τις συνοπτικές ιδίως παρουσιάσεις είχα αρχίσει να πιστέυω ότι τις διάβαζαν ελάχιστα άτομα και ίσως ήταν αδιάφορες στους περισσότερους.

Το ότι δεν σχολιάζει κάποιος τις παρουσιάσεις, δεν σημαίνει ότι δεν τις διαβάζει κιόλας.

Το τμήμα αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία του φόρουμ, συν του ότι του προσδίδει και περισσότερη εγκυρότητα. Απορώ που σαν ιδιοκτήτης της σελίδας δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.

Προσωπικά, πριν την αγορά της κάθε συσκευής μου, πάντα διαβάζω το συγκεκριμένο τμήμα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Το ότι δεν σχολιάζει κάποιος τις παρουσιάσεις, δεν σημαίνει ότι δεν τις διαβάζει κιόλας.

Το τμήμα αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία του φόρουμ, συν του ότι του προσδίδει και περισσότερη εγκυρότητα. Απορώ που σαν ιδιοκτήτης της σελίδας δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.

Προσωπικά, πριν την αγορά της κάθε συσκευής μου, πάντα διαβάζω το συγκεκριμένο τμήμα.

Χμ. Για αυτό χρειάζεται το feedback και για αυτό ανέφερα πως με ευχαρίστησαν ιδιαίτερα οι αντιδράσεις που υπήρξαν. Όπως επισημαίνονται τα αρνητικά λοιπόν, έτσι πρέπει να επισημαίνονται και τα θετικά. Από στατιστικής άποψης (οι αριθμοί δεν είναι πάντα ενδεικτικοί), το my devices έχει την ίδια κίνηση με το my gallery, για να σου δώσω να καταλάβεις! :)

Για αυτό λοιπόν προχώρησα στο επόμενο στάδιο και ζητάω την άποψή σας για το ποιες συσκευές θα πρέπει να προστεθούν εκεί - έστω και ως συνοπτικές παρουσιάσεις. Υπάρχουν για παράδειγμα ορισμένες που ίσως να μη φθάσουν ποτέ στην ελληνική αγορά, κάποιες άλλες που έφθασαν και έγιναν best-sellers στην Ελλάδα, χωρίς να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κ.ο.κ. Στατιστικά, το δείγμα που έχω είναι ότι οι περισσότεροι (επισκέπτες τουλάχιστον) ενδιαφέρονται για το iPhone (...), αλλά και τα κινητά της σειράς «Ν» της φινλανδικής εταιρείας. Αντικατοπτρίζει αυτό την πραγματικότητα; (ρητορική ερώτηση).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να πω και εγω με την σειρα μου ενα μπραβο στον Msk

για τα p/review που εχουν ανεβει τις τελευταιες μερες ...

Η επιλογη των συσκευων ειναι η ιδανικοτερη που μπορουσε να γινει ...

• 1 month later...
Πάντως τις τελευταίες μέρες υπάρχει συνεχής ανανέωση από νέες συσκευές. Αυτό είναι καλό, καθώς δείχνει πως η ιστοσελίδα βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. :mobile:

• 3 weeks later...
απ οτι ειδα κ εψαξα αρκετα,το nokia N81 8gb δεν συμπεριλαμβανεται στις αναλυτικες παρουσιασεις κινητων στο ''my devices''.θα ηθελα να ζητησω αν γινεται να συμπεριληφθει.επισης το θεμα που με "καιει" αυτη τη στιγμη ειναι η ποιοτητα των φωτογραφιων που βγαζει,γιατι σκεφτομαι να το αγορασω(εχω το nokia 3250 και θελω να μαθω αν ειναι καλυτερες οι φωτος του N81 σε ποιοτητα).

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά σου, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n81-en.shtml

Εμπειρικά πάντως μιας και το είχα για καμιά βδομάδα, όχι, δεν βγάζει καλές φωτογραφίες.

• 2 weeks later...

Δεν θα ήταν χρήσιμο στα κριτήρια αναζήτησης να έμπαινε και ο δείκτης sar?

Έτσι ώστε να ρυθμίζεις σε ποια τιμή θες να είναι.

Μια νέα συσκευή της οποίας θα θέλαμε να δούμε ένα Preview, είναι το Motorola U9.

Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορείτε και βρίσκετε τα νέα κινητά που κυκλοφορούν και μάλιστα με ελληνική γλώσσα???Από πού τα δοκιμάζετε?

Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορείτε και βρίσκετε τα νέα κινητά που κυκλοφορούν και μάλιστα με ελληνική γλώσσα???Από πού τα δοκιμάζετε?

Νομίζω εδώ θα βρεις την απάντηση:

http://www.myphone.gr/devices/faq.php

Τι κάνετε με τα κινητά, αφού τα παρουσιάσετε στο myphone.gr;

Συνήθως τα κρατάμε για μερικές ακόμη ημέρες ώστε να λύσουμε πιθανές απορίες των μελών του myphone.gr, ενώ στη συνέχεια τα επιστρέφουμε στις εταιρίες που μας τις παραχώρησαν προσωρινά για τις ανάγκες της παρουσίασης.

απ οτι ειδα κ εψαξα αρκετα,το nokia N81 8gb δεν συμπεριλαμβανεται στις αναλυτικες παρουσιασεις κινητων στο ''my devices''.θα ηθελα να ζητησω αν γινεται να συμπεριληφθει.επισης το θεμα που με "καιει" αυτη τη στιγμη ειναι η ποιοτητα των φωτογραφιων που βγαζει,γιατι σκεφτομαι να το αγορασω(εχω το nokia 3250 και θελω να μαθω αν ειναι καλυτερες οι φωτος του N81 σε ποιοτητα).

Δύσκολο, πλέον. Στις αναλυτικές παρουσιάσεις περιλαμβάνονται οι συσκευές που μας στέλνουν οι εταιρείες για αυτόν το σκοπό συνήθως με δική τους πρωτοβουλία. Καθώς η Nokia δεν την έχει στείλει έως τώρα, δεν νομίζω να τη στείλει στο μέλλον. Λυπάμαι :(.

Μια νέα συσκευή της οποίας θα θέλαμε να δούμε ένα Preview, είναι το Motorola U9.

Θα υπάρξει κάτι σχετικό μες τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Δεν θα ήταν χρήσιμο στα κριτήρια αναζήτησης να έμπαινε και ο δείκτης sar? Έτσι ώστε να ρυθμίζεις σε ποια τιμή θες να είναι.

Ναι. Είναι χρήσιμο. Ωστόσο είναι δύσκολο καθώς το SAR όλων των συσκευών δεν είναι πάντοτε γνωστό. Θα το προσπαθήσω πάντως.

Θα υπαρξει καποιο preview για το 6220 classic οπως εγινε και μετα υπολοιπα ανακοινωθεντα στο MWC (Ν78-Ν96-6210n) ?

Έχει ανέβει ήδη, πλέον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Θα θέλαμε να δούμε μια συνοπτική ή αναλυτική παρουσίαση του Sony Ericsson Κ660. :) Ευχαριστώ πολύ. :D

Θα θέλαμε να δούμε μια συνοπτική ή αναλυτική παρουσίαση του Sony Ericsson Κ660. :) Ευχαριστώ πολύ. :D

Συμφωνώ κι εγώ:)

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

ti thelete na deite?parousiash kinhtou???xaxaxaxaxa...kalo..!exoume na doume kainourgia parousiash peripou ....4 mhnes?kapou ekei!loipame ekei pou kataferate k ftasate to site....kapote htan korufh...eixe ola ta kinhta twra parousiaseis ths exoun kopsei...k Msk mh mou peis gia ton server....eleos!!!

Δύο και όχι τέσσερις μήνες, ενώ μέσα στο 2008 έχουν γίνει 31 previews - όσα περίπου έγιναν και όλο το 2007. Πάντως, με όλη τη φιλική διάθεση, δεν μπορώ να στο πω, αλλά στο λέω: Τις τελευταίες 20 ημέρες τουλάχιστον και για άλλες τόσες ακόμη, αναβαθμίζονται τα πάντα: server, forum. Και φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αφού χρειάζεται χρόνος και δεν είμαι παρά ένα άτομο. Έως ότου ολοκληρωθούν λοιπόν όλες αυτές οι διαδικασίες, εγώ προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να αφιερώσω χρόνο σε οποιαδήποτε παρουσίαση (που χρειάζεται από 2 ώρες για ένα preview έως και 2 εβδομάδες για ένα review), πόσο μάλλον όταν τον τελευταίο μήνα, τις μισές ώρες της ημέρας ο server είναι ιδιαίτερα απασχολημένος και το θέμα πλέον επείγει. Υπομονή λοιπόν.

teitzis, kardoula, για το Sony Ericsson K660i έχει προγραμματιστεί αναλυτική παρουσίαση, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί χρόνος. Αν δεν τα καταφέρω, σίγουρα μία συνοπτική πριν το τέλος του μήνα θα την έχετε. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

[sIGPIC][/sIGPIC]

teitzis, kardoula, για το Sony Ericsson K660i έχει προγραμματιστεί αναλυτική παρουσίαση, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί χρόνος. Αν δεν τα καταφέρω, σίγουρα μία συνοπτική πριν το τέλος του μήνα θα την έχετε. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

:bow:

Επίσης 2 ακόμη νέα μοντέλα της Sony Ericsson που θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε είναι το Κ530i και το Ζ320.

Εντελως καλοπροαιρετα,κατι πρεπει να κανετε με το θεμα των παρουσιασεων παιδια..

OK,καλα τα previews,αλλα οι παρουσιασεις εχουν λειψει πραγματικα.Αν ειναι θεμα χρονου,πιστευω δεν θα ηταν δυσκολο να βρισκατε κοσμο μεσα απο το φορουμ που θα ηταν προθυμος να κανει μια παρουσιαση.Δεν ειναι αναγκη να ειναι ενα ξεψαχνισμα 10 σελιδων,αλλα εστω ενα review 1-2 σελιδων.

Αυτην την στιγμη,καλως ή κακως το myphone ειναι κυριως το φορουμ του και οποιοσδηποτε θελει να αγορασει ενα κινητο,μπορει να παρει πληροφοριες μεσα απο τα αντιστοιχα θρεντ,αφου οι παρουσιασεις στην κεντρικη τεινουν να γινουν ειδος υπο εξαφανιση.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...