johnsour Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Εγω ειπα στον πατερα μου χθες να παει σημερα το πρωι και πηγε και του ειπε οτι στο επομενο τευχος θα ειναι το gps....μαλλον ομως απ'οτι διαβαζω θα εννοουσε πληροφοριες στο αλλο τευχος....;) Μ@λακες ανθρωποι!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Καλα 13€ και δεν ειχε τπτ μεσα!!Ημαρτον!Δηλ με λιγα λογια πληρωνεις τις πληροφοριες αποκτησης του gps :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 stin diafimisi pou eida prin ligo eipe oti to pairnete me 32 kouponia Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 se aftin tin periptosi thelei mia omadiki katagelia sto INKA gia na tous vali ena megalo xeraki sto g....o tous ma den ntrepontai ligaki na plironoun oloi gia na mathoun oti tin ali evdomada tha sou dosoun oxi to gps alla plirofories. san den ntrepontai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Αίσχος! Αίσχος! και πάλι Αίσχος.... Μήπως έχουμε κανέναν δικηγόρο στην παρέα μας να συντάξει το κείμενο διαμαρτυρίας για το ΙΝΚΑ; Εγω προσωπικά το υπογράφω μετά χαράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Μτροπή και αίσχος.Δεν ντρέπονται λίγο ρε γ@μώτο μου.Παραπλάνηση σκέτη ρε παιδί μου...Εμένα το πήρε ο θείος μου αλλ΄α την απλή έκδοση όχι την ακριβή...:mad::mad::mad::X:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 "Το βήμα" ούτως η άλλως 9.90 θα έκανε λόγω του τόμου που έχει. Το ότι όμως έκαναν την τιμή 13 ευρώ, αυτό είναι κοροιδία!!! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Αν θες το παίρνεις και χωρίς τόμο με 3€. Η εφημερίδα με όλα τα extra κάνει 13€. Πάντως ότι κι αν κάνετε είμαι μέσα(αν και δεν νομίζω να γίνει και τίποτα..). Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 k ego de nomizo na ginei kati tha exoun kapoia asfalistiki diklida gia na to kanoun auto kai tha exoun ipologisei tin periptosi kapoios na kanei kataggelia opote tha exoun kanei tis aparaitites kiniseis wste na ine nomika kalimenoi Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Pedes telika axizi to mixanima i einai moufa ? Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 stin diafimisi pou eida prin ligo eipe oti to pairnete me 32 kouponia τα κουπονια που τα βρισκουμε? εγω πηρα αρχικα μονο τον τομ με τα 9 ευρω.ειδα οτι δεν εχει τπτ μεσα κ το γυρισα πισω.πηρα την εφημεριδα κ ειδα οτι ελεγε για τον 3ο τομο οτι θα εχει πληροφοριες κ τετοια...για κουπονια δεν διαβασα πουθενα! τι στο καλο γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Μιλαμε για εντελως ψευδη διαφημηση. Στη διαφημηση ηταν ξεκαθαρο οτι σημερα οσοι επαιρναν το βημα θα επαιρναν και το BT GPS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Εγώ πάντως δε μπήκα στον πειρασμό να "επενδύσω" στην "ακαταμάχητη προσφορά" του Βήματος. Και τώρα που το σκέφτομαι, από χθες που είδα αρκετές φορές τη διαφήμιση, είδα δύο versions του διαφημιστικού. Στη μία, όταν έλεγε για τη συσκευή BT GPS περνούσε με scroll η φράση "με 32 κουπόνια". Η άλλη διαφήμιση ήταν πανομοιότυπη με την πρώτη, μόνο που έλειπε το scroll :worry: Αν αυτό δεν είναι απάτη, τότε τι είναι?... :mad: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Απαραδεκτο πάντως όλο αυτό το σκηνικό μόνο αυτό έχω να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Μιλαμε για εντελως ψευδη διαφημηση. Στη διαφημηση ηταν ξεκαθαρο οτι σημερα οσοι επαιρναν το βημα θα επαιρναν και το BT GPS! Το ξεκάθαρο που το είδες; "Αποκτήστε ένα δωρεάν GPS" έλεγε, χωρίς να εννοεί απαραίτητα πως θα το έχει στη συσκευασία. Από τη στιγμή που το δίνουν με τις εγκυκλοπαίδιες/χάρτες/κουπόνια/whatever χωρίς κάποιο έξτρα κόστος, θεωρείται δωρεάν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Μπράβο στον αξιόλογο ΔΟΛ.Οι άνθρωποι είναι απατεώνες.Στο φυλλάδιο που είχε μέσα γράφει ξεκάθαρα "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΤΟΜΟΥ" ούτε κάν στο επόμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Ειχα κανει κρατηση κ οταν το πηρα ξενερωσα (δεν μπορουσα να του πω κ οτι δεν το ειθελα επειδη ειταν γνωστος) Αυτο που μου ειπε ειναι πως το επομενο σαββατο θα εχει το προτο κουπονι μαζι με μια εγκυκλοπαιδια. Απο αυτα που διαβασα μαλλον δεν αξιζει να το παρεις!! η τελικα αξιζει??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Ειχα κανει κρατηση κ οταν το πηρα ξενερωσα (δεν μπορουσα να του πω κ οτι δεν το ειθελα επειδη ειταν γνωστος) Αυτο που μου ειπε ειναι πως το επομενο σαββατο θα εχει το προτο κουπονι μαζι με μια εγκυκλοπαιδια. Απο αυτα που διαβασα μαλλον δεν αξιζει να το παρεις!! η τελικα αξιζει??? ΟΧΙ βέβαια. Αυτό το gps έχει(ή μάλλον είχε, γιατί αποσύρθηκε) 60€. Το έιπα πιό πίσω. Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για να μαζέψεις και τα 32 κουπόνια Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Το ξεκάθαρο που το είδες; "Αποκτήστε ένα δωρεάν GPS" έλεγε, χωρίς να εννοεί απαραίτητα πως θα το έχει στη συσκευασία. Από τη στιγμή που το δίνουν με τις εγκυκλοπαίδιες/χάρτες/κουπόνια/whatever χωρίς κάποιο έξτρα κόστος, θεωρείται δωρεάν. Στη διαφημηση ελεγε ΑΥΤΟ το Σαββατο αποκτηστε δωρεαν ενα GPS. Δεστο και αλλιως, εχει ξαναγινει θεμα για καποιο δωρο εφημεριδας, και ολοι να λενε οτι ειναι ψευτικη η διαφημιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι με τις μ...κιες που βάζουν μέσα στις εφημερίδες φτάσαμε να δίνουμε 4.500 δραχμές (13 ευρώ) για μια εφημερίδα που πριν το 2002 κόστιζε 150 δραχμες (45 λεπτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ρε κλέφτη, 4429.75 είναι 13€, τα ρέστα μου γρήγορα..:p:lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ρε κλέφτη, 4429.75 είναι 13€, τα ρέστα μου γρήγορα..:p:lol: Σαν νεοέλληνας και εγώ στρογγυλοποίηση πάντα προς τα πάνω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Στη διαφημηση ελεγε ΑΥΤΟ το Σαββατο αποκτηστε δωρεαν ενα GPS. Δεστο και αλλιως, εχει ξαναγινει θεμα για καποιο δωρο εφημεριδας, και ολοι να λενε οτι ειναι ψευτικη η διαφημιση; Ναι, η προσφορά της εγκυκλοπαίδειας ξεκινούσε αυτό το Σάββατο μαζί με το GPS δώρο, οπότε τυπικά ισχύει αυτό που είπαν. Τι πρέπει να κάνεις για να το παραλάβεις είναι άλλη ιστορία. Όλες οι διαφημίσεις για δώρα εφημερίδων κάτι τέτοια λένε πάνω-κάτω... Δεν αντιλέγω οτι είναι παραπλανητική πάντως, απλά πιστεύω πως με τον τρόπο που το διαφίμησαν είναι καλυμμένοι απέναντί μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ναι, η προσφορά της εγκυκλοπαίδειας ξεκινούσε αυτό το Σάββατο μαζί με το GPS δώρο, οπότε τυπικά ισχύει αυτό που είπαν. Τι πρέπει να κάνεις για να το παραλάβεις είναι άλλη ιστορία. Όλες οι διαφημίσεις για δώρα εφημερίδων κάτι τέτοια λένε πάνω-κάτω... Δεν αντιλέγω οτι είναι παραπλανητική πάντως, απλά πιστεύω πως με τον τρόπο που το διαφίμησαν είναι καλυμμένοι απέναντί μας. Η διαφήμιση έλεγε ξεκάθαρα “Ζητήστε και αποκτήστε δωρεάν ένα ΒΤ GPS” . Αν αυτή δεν είναι παραπλανητική διαφήμιση τότε ποια είναι ; Αλλά ποιος να τους καταγγείλει τώρα................................................................. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Mάλλον καλύτερα "ποιος ακουμπάει τον Λαμπράκη" αφού ταΐζει όλα τα κανάλια με τις διαφημήσεις του και σε όλα έχει μετοχες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts