pantelis07 Δημοσιεύτηκε October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2006 Παιδια σκεφτηκα να κανονισουμε ενα ειδος συναντησης μεσα στις σελιδες του myphone, με σκοπο να ανεβασουμε το ρεκορ οnline χρηστων(ταυτοχρονα) που εδω και αρκετο καιρο στο 930.(Ο αριθμος αυτος εμφανιζετε στην αρχικη σελιδα κατω κατω). Αμα κατι τετοιο θεωρειτε απο τους ιδρυτες της σελιδας ασκοπο, αφου ο σκοπος του μετρητη ειναι να γινει αυτοαξιολογηγη του myphone, κλειστε το θεμα. Αλλα η ανταποκριση του κοσμου στην προσκληση θα αποδειξει την "αγαπη" τους για το myphone.-πολυ πατριωτικα το πηρα ε?- Επειδη Σαββατα,πρωινα και ωρες αιχμης ειναι ακαταλληλα για τετοιου ειδους project θα προτεινα να το κανουμε την *********** Ετσι θα εχουν ολοι χρονο να δουν την ανακοινωση και θα ειναι και ελευθεροι. Καλο θα ειναι να "κατσετε μεσα" κανα μισαωρο η παραπανω...Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 α την κυριακη δεν μπορουμε! εχουμε μινι συναντηση! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 kai poio to nohma? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. October 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Το λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο αρχικο ποστ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Παιδια σκεφτηκα να κανονισουμε ενα ειδος συναντησης μεσα στις σελιδες του myphone, με σκοπο να ανεβασουμε το ρεκορ οnline χρηστων(ταυτοχρονα) που εδω και αρκετο καιρο στο 930.(Ο αριθμος αυτος εμφανιζετε στην αρχικη σελιδα κατω κατω). Αμα κατι τετοιο θεωρειτε απο τους ιδρυτες της σελιδας ασκοπο, αφου ο σκοπος του μετρητη ειναι να γινει αυτοαξιολογηγη του myphone, κλειστε το θεμα. Αλλα η ανταποκριση του κοσμου στην προσκληση θα αποδειξει την "αγαπη" τους για το myphone.-πολυ πατριωτικα το πηρα ε?- Επειδη Σαββατα,πρωινα και ωρες αιχμης ειναι ακαταλληλα για τετοιου ειδους project θα προτεινα να το κανουμε την Παρασκευη 27 Οκτωβριου 22:00 Ετσι θα εχουν ολοι χρονο να δουν την ανακοινωση και θα ειναι και ελευθεροι. Καλο θα ειναι να "κατσετε μεσα" κανα μισαωρο η παραπανω...Ευχαριστω προκαταβολικα. αυτο?? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. October 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ΟΧΙ. Πολλα πραγματα δεν εχουν νοημα εχουν σκοπο, κατι παρομοιο. Ετσι και αυτο "δεν εχει νοημα". Το λεμε συχνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 kai poio to nohma? Το λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο αρχικο ποστ.... ΟΧΙ. Πολλα πραγματα δεν εχουν νοημα εχουν σκοπο, κατι παρομοιο. Ετσι και αυτο "δεν εχει νοημα". Το λεμε συχνα. τελικα εχει νοημα η σκοπο?και ποια ειναι αυτα?? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. October 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Επειδη δεν θα συνεννοηθουμε: Εσυ η ιδια εκανες παραθεση ενα ποστ μου που λεει οτι δεν υπαρχει νοημα και ενα αλλο που περιεχει τη λεξη ΣΚΟΠΟ. ΟΚΕΪ??? Το λαθος μου ηταν που μιλησα για κατι ξεκαθαρο, ενω ειχα εκλαβει το "νοημα" ως "σκοπο". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 kai poio to nohma? Να πέσει το σύστημα:p MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Να πέσει το σύστημα:pοοοοοοοχι.αυτος 8α ηταν ο σκοπος:p :lol: αχ,ας μην αρχισουμε παλι με νοηματα και σκοπους....πλιιιιζ?:O :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. October 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Καταρχην εσυ το αρχισες χωρις αιτια κι αφορμη, λερωνοντας το θεμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Καταρχην εσυ το αρχισες χωρις αιτια κι αφορμη, λερωνοντας το θεμα. Εντάξει εντάξει, ας τελειώσει εδώ το off topic.:) :) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 οταν προτεινεις κατι 8α πρεπει να απαντας και σε ερωτησεις που 8α τεθουν..δεν ειμαστε ολοι μεσα στο μυαλο σου να ξερουμε γιατι το προτεινεις!! ακομα δε μου ειπες ποιος ο λογος/σκοπος/νοημα να γινει κατι τετοιο... για το λερωμα μη στεναχωριεσαι...8α περασει η σκουπα αργοτερα...αν εισουν σαφης απο την αρχη δε 8α φταναμε εδω.. σε ρωτησα το νοημα της κινησης και μου ειπες ειναι ξεκα8αρο στο 1ο ποστ..ρωτησα αν ειναι αυτο που καταλαβα,και μου λες πως δεν ειναι νοημα αυτο,αλλα σκοπος...εν τελει ο σκοπος ποιος ειναι δε μας ειπες... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Παράξενη ιδέα αλλά... χμμμ καλή ακούγεται. Φάση θα έχει!!! no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. October 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Σιγουρα εξαιτιας σου η σκουπα θα εχει πολυ δουλεια. Παιρνεις ζβαρνα τα πρωτα 10 στη λιστα θεματα και απαντας και ρωτας οτι να'ναι. Αυτο φυσικα και αποτελει δικαιωμα σου αλλα και δεν ειναι και σωστο να το λεω. Εδω και μιση ωρα ομως ρωτας ποιος ειναι ο σκοπος, μιλαμε σοβαρα???????? Παιδια σκεφτηκα να κανονισουμε ενα ειδος συναντησης μεσα στις σελιδες του myphone, με σκοπο να ανεβασουμε το ρεκορ οnline χρηστων(ταυτοχρονα) που εδω και αρκετο καιρο στο 930.(Ο αριθμος αυτος εμφανιζετε στην αρχικη σελιδα κατω κατω). Αμα κατι τετοιο θεωρειτε απο τους ιδρυτες της σελιδας ασκοπο, αφου ο σκοπος του μετρητη ειναι να γινει αυτοαξιολογηγη του myphone, κλειστε το θεμα....... Πηρες την απαντηση σου????????????????????????? Υ.Γ: Παραδεχτηκα το λαθος μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μέσα εγώ. απλά για την πλάκα. εγώ ούτοσιάλλως μέσα θα είμαι. αλλα σκέψου οτι δέν θα το δούν και πολύ το ποστ σου, άρα δεν θα γίνει τίποτα και. μόνο αν μπει είδηση που θα είναι ψηλο μόυφα και δεν θα δεχτούν και οι ψηλά (και θα έχουν και δίκιο) Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Σιγουρα εξαιτιας σου η σκουπα θα εχει πολυ δουλεια. Παιρνεις ζβαρνα τα πρωτα 10 στη λιστα θεματα και απαντας και ρωτας οτι να'ναι. Αυτο φυσικα και αποτελει δικαιωμα σου αλλα και δεν ειναι και σωστο να το λεω. Εδω και μιση ωρα ομως ρωτας ποιος ειναι ο σκοπος, μιλαμε σοβαρα???????? Παιδια σκεφτηκα να κανονισουμε ενα ειδος συναντησης μεσα στις σελιδες του myphone, με σκοπο να ανεβασουμε το ρεκορ οnline χρηστων(ταυτοχρονα) που εδω και αρκετο καιρο στο 930.(Ο αριθμος αυτος εμφανιζετε στην αρχικη σελιδα κατω κατω). Αμα κατι τετοιο θεωρειτε απο τους ιδρυτες της σελιδας ασκοπο, αφου ο σκοπος του μετρητη ειναι να γινει αυτοαξιολογηγη του myphone, κλειστε το θεμα..... Πηρες την απαντηση σου????????????????????????? Υ.Γ: Παραδεχτηκα το λαθος μου.ωραια..αρχισαμε να βγαζουμε ακρη... παμε τωρα στο επομενο βημα... τι νοημα εχει να ανεβει το νουμερακι αυτο? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 :whistle: :whistle: βλέπω ιπτάμενα αντικείμενα να εμφανίζονται στον ουρανό του myphone. γιαυτό την κάνω! καληνύχτα Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. October 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Αυτο βρισκετε λιγο πιο πανω: ΟΧΙ. Πολλα πραγματα δεν εχουν νοημα εχουν σκοπο, κατι παρομοιο. Ετσι και αυτο "δεν εχει νοημα". Το λεμε συχνα. Εντοπισα νομιζω το προβλημα ασυννενοησιας μεταξυ μας: Πρεσβυωπια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Eτσι για να δουμε που μπορει να φτασει..ΑΠΛΑ! Αν μπορουμε να το ανεβασουμε.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Και πάλι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το όφελος που θα υπάρξει. Αφού όπως λέει ο συνωνόματος μου "δεν έχει νόημα", τότε ποιο το νόημα να το κάνουμε; Έτσι απλά για να φανεί ότι ταυτόχρονα ήταν χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα συνδεδεμένοι; Τέσπα, άμα με βολέψει η ώρα και δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω, να μπω δεν έχω πρόβλημα. Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Re paidia mpite gia ton tzertzele! :p to polu polu na kollisoun ta panta! :lol: :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Καλό είναι όταν γίνει το νέο "ρεκόρ" να έρθει απο μόνο του και όχι κατόπιν συννενόησης μεταξύ των μελών του φόρουμ.Πιο πολύ αξία θα έχει έτσι άλλωστε. Σχετικό θέμα στον Σχολιασμό: On-liners Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts