BlackX Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Απο μηχανικά μέρη δεν έχει πρόβλημα ολα απο τη μανα του! Καμμιά ιδέα για βάψιμο.....; το γαλαζιο περλα που εχει η alfa romeo κανει γυρο στα 100ευρο το πλυ/λιτρο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 κανένα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 κανένα link? Δεν εχω φιλε μου... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Κανένας αλλος μάγκες..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Κανένας αλλος μάγκες..; Για χρωματα?????Αυτο εδω το site πουλαει τρομερα χρωματα αλλα σε πολυ ακριβες τιμες,το φθηνοτερο ειναι 190€ νομιζω http://www.starpaint.gr/ Αλλα ειναι ακομα υποκατασκευη,αμα θες να δεις τα πραματικα προιοντα που αντιπροσοπευουν,τρεχα εδω http://www.starpaint.eu/ Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!! Aλλα θα δωσεις τωρα τοσα λεφτα για ενα κιλο μπογια????? Βρες κανα μαγαζι που πουλαει χρωματα αμαξιων,παιζουν και μαρκες που δεν εχουν γνωστο ονομα{οχι καλο,γιατι ολα τα χρωματα ιδια ειναι} και ειναι πολυ φθηνες ενας φιλος πηρε ενα μοβ 25€:D Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 E όχι και μωβ !!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 E όχι και μωβ !!!!!!!!!! Γιατι τι εχει ρε????:wacko: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Γιατι τι εχει ρε????:wacko: Δε το γουστάρω ρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Δε το γουστάρω ρε! Ε ενταξει παρε οτι θες,δικια επιλογη ειναι:X.Καληεπιτυχια με το μηχανακι σου Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Thanks!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Παίδες έχω κι εγώ ένα Yamaha TownMate (T50) που πριν λίγες μέρες το έκανα 80-άρι. Την αλλαγή την έκανα για να βελτιώσω λίγο την απόδοση και επίσης λόγω του ότι το παπί δεν έπαιρνε μπρος εύκολα, ακόμα κι όταν ήταν ζεστό. Τέλος πάντων, έκανα την αλλαγή και τώρα φοράει κύλινδρο 79cc μαμά Yamaha ρεκτιφιαρισμένο και πιστόνι καινούριο μαμά Yamaha. Τα υπόλοιπα είναι τα ίδια που είχε πριν (καρμπιρατέρ Mikuni 14-άρι, τριτάχυτο σασμάν, άξονας). Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και μετά την αλλαγή και γενικό service/ρύθμιση, συνεχίζει να μην παίρνει εύκολα μπροστά, σε σημείο να σου σπάει τα νεύρα κάθε φορά... Θέλει στην καλύτερη περίπτωση 15+ μανιβελιές για να πάρει, με ή χωρίς τσοκ. Το χειρότερο είναι ότι το κάνει ακόμα κι όταν είναι ζεστό. Π.χ. πάω κάπου, απόσταση μερικά χιλιόμετρα, σταματάω για 10 λεπτά για μια δουλειά και μετά δεν παίρνει με τίποτα. Όταν όμως μετά από πολλή προσπάθεια πάρει μπρος πηγαίνει μια χαρά, δεν σβήνει και τραβάει καλά. Μήπως είναι οι βαλβίδες, μπουζί, εξάτμιση; Μήπως φταίει που είναι ακόμα άστρωτο; Ο μάστορας (απ' ό,τι λέει) έκανε αλλαγή κυλινδροπίστονου και άλλαξε και μια βαλβίδα. Τελικό κόστος 150 ευρώ. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ή λέτε να το πετάξω και να πάρω ένα καινούριο; Δεν με χαλάει που είναι παλιό, αν το δείτε είναι σαν καινούριο εμφανισιακά και το γουστάρω πολύ σαν παπί. Δεν μ' ενδιαφέρουν καθόλου οι επιδόσεις, θέλω απλά να είναι αξιόπιστο και να μην με αφήνει στο δρόμο. Υπάρχει καμιά ελπίδα ή πάει για απόσυρση; :( :X :cry: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Παίδες έχω κι εγώ ένα Yamaha TownMate (T50) που πριν λίγες μέρες το έκανα 80-άρι. Την αλλαγή την έκανα για να βελτιώσω λίγο την απόδοση και επίσης λόγω του ότι το παπί δεν έπαιρνε μπρος εύκολα, ακόμα κι όταν ήταν ζεστό. Τέλος πάντων, έκανα την αλλαγή και τώρα φοράει κύλινδρο 79cc μαμά Yamaha ρεκτιφιαρισμένο και πιστόνι καινούριο μαμά Yamaha. Τα υπόλοιπα είναι τα ίδια που είχε πριν (καρμπιρατέρ Mikuni 14-άρι, τριτάχυτο σασμάν, άξονας). Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και μετά την αλλαγή και γενικό service/ρύθμιση, συνεχίζει να μην παίρνει εύκολα μπροστά, σε σημείο να σου σπάει τα νεύρα κάθε φορά... Θέλει στην καλύτερη περίπτωση 15+ μανιβελιές για να πάρει, με ή χωρίς τσοκ. Το χειρότερο είναι ότι το κάνει ακόμα κι όταν είναι ζεστό. Π.χ. πάω κάπου, απόσταση μερικά χιλιόμετρα, σταματάω για 10 λεπτά για μια δουλειά και μετά δεν παίρνει με τίποτα. Όταν όμως μετά από πολλή προσπάθεια πάρει μπρος πηγαίνει μια χαρά, δεν σβήνει και τραβάει καλά. Μήπως είναι οι βαλβίδες, μπουζί, εξάτμιση; Μήπως φταίει που είναι ακόμα άστρωτο; Ο μάστορας (απ' ό,τι λέει) έκανε αλλαγή κυλινδροπίστονου και άλλαξε και μια βαλβίδα. Τελικό κόστος 150 ευρώ. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ή λέτε να το πετάξω και να πάρω ένα καινούριο; Δεν με χαλάει που είναι παλιό, αν το δείτε είναι σαν καινούριο εμφανισιακά και το γουστάρω πολύ σαν παπί. Δεν μ' ενδιαφέρουν καθόλου οι επιδόσεις, θέλω απλά να είναι αξιόπιστο και να μην με αφήνει στο δρόμο. Υπάρχει καμιά ελπίδα ή πάει για απόσυρση; :( :X :cry: Δοκιμασε ενα αλλο καρμπιρατερ αν το κανει παλυ μπορει να φτενε τα ρευματα..αν εχεις την δηνατοτητα να παρεις ενα αλλο μηχανακι καντω για να εχεις το κεφαλη σου ησυχο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 φιλε μου ποιο γερη μανιβελα απο το town mate δεν εχει! και καινουριο να παρεις για ενα χρονο θα εισαι ησυχος μετα θα τρεχεις για βλακειες!!! ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΟΥΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ!!! απλα αλλαξε ενα μπουζακι η καθαρισε το καρμπυρατερ! και μετα θα ειναι τζιτζιλονι!! αν δεν το θες το αγοραζω 1200€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Δοκιμασε ενα αλλο καρμπιρατερ αν το κανει παλυ μπορει να φτενε τα ρευματα..αν εχεις την δηνατοτητα να παρεις ενα αλλο μηχανακι καντω για να εχεις το κεφαλη σου ησυχο... Σ' ευχαριστώ φίλε μου, θα το ψάξω λίγο ακόμα με το καρμπιρατέρ και το μπουζί όπως λέει και το άλλο παιδί παρακάτω. Έχω χρήματα να πάρω άλλο, απλά δεν θέλω να το δώσω γιατί μ' αρέσει σαν μηχανάκι, είναι γνήσιο made in Japan και σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε αν παίρνει επισκευή θέλω να το κρατήσω. φιλε μου ποιο γερη μανιβελα απο το town mate δεν εχει! και καινουριο να παρεις για ενα χρονο θα εισαι ησυχος μετα θα τρεχεις για βλακειες!!! ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΟΥΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ!!! απλα αλλαξε ενα μπουζακι η καθαρισε το καρμπυρατερ! και μετα θα ειναι τζιτζιλονι!! αν δεν το θες το αγοραζω 1200€ Συμφωνώ απόλυτα φίλε grigoriso, οι ταούνες είναι σκυλιά μαύρα, δεν μ' έχει αφήσει ποτέ! Μπορεί να έχει το ζόρισμα με τις μανιβελιές και να μην παίρνει εύκολα, αλλά στο τέλος πάντα με πάει σπίτι... Θα την παλέψω με το καρμπιρατέρ (ελπίζω μόνο να βγαίνει εύκολα) και το μπουζί όπως λες και ελπίζω σιγά σιγά να έρθει στα ίσα του... :p Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Τελικά το ξαναπήγα σήμερα στο μάστορα και αναγνώρισε το πρόβλημα (του το πήγα τελείως κρύο και δεν μπορούσε ούτε αυτός να το βάλει μπρος). Μου είπε ότι θα το τσεκάρει και θα το φτιάξει σίγουρα και να μην ανησυχώ. :luck: Πάντως παιδιά αν το δείτε το παπάκι θα νομίσετε ότι μόλις βγήκε απ' το εργοστάσιο της μαμάς Yamaha! Είναι σε τέλεια κατάσταση, το έβλεπα πριν λίγο και το χαιρόμουνα. Θα ποστάρω photos όταν το πάρω πίσω. Ταούνι ρεεε! Αθάνατο εφτάψυχο σκυλί μαύρο! :respect: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Τελικά το ξαναπήγα σήμερα στο μάστορα και αναγνώρισε το πρόβλημα (του το πήγα τελείως κρύο και δεν μπορούσε ούτε αυτός να το βάλει μπρος). Μου είπε ότι θα το τσεκάρει και θα το φτιάξει σίγουρα και να μην ανησυχώ. :luck: Πάντως παιδιά αν το δείτε το παπάκι θα νομίσετε ότι μόλις βγήκε απ' το εργοστάσιο της μαμάς Yamaha! Είναι σε τέλεια κατάσταση, το έβλεπα πριν λίγο και το χαιρόμουνα. Θα ποστάρω photos όταν το πάρω πίσω. Ταούνι ρεεε! Αθάνατο εφτάψυχο σκυλί μαύρο! :respect: Θα πεθανει οταν χαλασει το διαφορικο μαζι με το καρτερ..αυτο ειχα παθει και εγω και δεν συμφερε να το φτιαξω...το προβλημα σου το ειπε? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Θα πεθανει οταν χαλασει το διαφορικο μαζι με το καρτερ..αυτο ειχα παθει και εγω και δεν συμφερε να το φτιαξω...το προβλημα σου το ειπε?Αυτό που λες για το διαφορικό το έχω ακούσει κι εγώ. Είναι σκυλί από μαμά, αλλά αν πειραχτεί μπορεί να χαλάσει πολύ γρήγορα. Του είπα για μπουζί και καρμπιρατέρ που λέγαμε πριν αλλά μου λέει δεν φταίνε αυτά. Πάντως κι εμένα μπουζί/καρμπιρατέρ μου πάει το μυαλό... Τι να πω, λέτε να είναι άσχετος; (στη γειτονιά λένε ότι είναι καλός)... Μου είπε ότι θα κοιτάξει την ηλεκτρονική ανάφλεξη μήπως έχει πρόβλημα. Βασικά δεν ήξερε τι ακριβώς φταίει, θα το κοιτάξει αύριο και ό,τι είναι θα το βρει (λέει). Αν είχα λίγο χώρο (δική μου αυλή ή κάποιο άλλο χώρο) στο σπίτι θα το κοίταζα μόνος μου, αλλά είμαι σε πολυκατοικία και δεν λέει να λύσω μηχανή στο πεζοδρόμιο... :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 κωστα επιδη διακρινω μια λατρεια για το εργαλειο εχω ενα μοτερ 50αρι λυμενο φετες θα το βγαλω photo και θα το ανεβασω για να δεις και την μεσα ψυχη του town mate κανονικα το σωστο town mate αυτο που θυμαμαι εγω παγομενο το εδινες μια και αρπαζε ασχετα αν εσβηνε μετα. αν ο μαστορας σου κανει καλη δουλεια τα προβληματα σου θα λυθουν για αλλα 100000χλμ το καρτερ δεν χαλαει αν το βαζεις λαδι τακτικα και δεν το δουλευεις στους κοφτες και το διαφορικο λαδι θελει ιδικα αν αρχιζει να σφυριζει και δεν πειραξεις τα λαστιχα που μονονουν τα ρουλεμαν μπροστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 κωστα επιδη διακρινω μια λατρεια για το εργαλειο εχω ενα μοτερ 50αρι λυμενο φετες θα το βγαλω photo και θα το ανεβασω για να δεις και την μεσα ψυχη του town mate κανονικα το σωστο town mate αυτο που θυμαμαι εγω παγομενο το εδινες μια και αρπαζε ασχετα αν εσβηνε μετα. αν ο μαστορας σου κανει καλη δουλεια τα προβληματα σου θα λυθουν για αλλα 100000χλμ το καρτερ δεν χαλαει αν το βαζεις λαδι τακτικα και δεν το δουλευεις στους κοφτες και το διαφορικο λαδι θελει ιδικα αν αρχιζει να σφυριζει και δεν πειραξεις τα λαστιχα που μονονουν τα ρουλεμαν μπροσταΣωστά διακρίνεις Γρηγόρη, έχω κόλλημα με το TownMate... Τα πάντα επάνω του είναι αυθεντικά Yamaha. Να φανταστείς ότι κάποιος μου πήρε το μικρό λαστιχένιο κάλυμμα για την κλειδαριά πάνω στο κοντέρ και το παράγγειλα αυθεντικό από Ιαπωνία! :X Η κοπέλα στο μαγαζί με κοίταζε παράξενα... Έψαχνε σε ένα τεράστιο βιβλίο ανταλλακτικών του T50/T80 να βρει τον κωδικό! :lol: Πάντως κακά τα ψέμματα, τα παλιά εργαλεία είναι αστέρια σε σχέση με τις σημερινές πλαστικούρες. Made in Japan και φτιαγμένα για να κρατήσουν μια ζωή. Αν έχεις τις photos από τα ενδότερα ανέβασε να δούμε! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Αυτό που λες για το διαφορικό το έχω ακούσει κι εγώ. Είναι σκυλί από μαμά, αλλά αν πειραχτεί μπορεί να χαλάσει πολύ γρήγορα. Του είπα για μπουζί και καρμπιρατέρ που λέγαμε πριν αλλά μου λέει δεν φταίνε αυτά. Πάντως κι εμένα μπουζί/καρμπιρατέρ μου πάει το μυαλό... Τι να πω, λέτε να είναι άσχετος; (στη γειτονιά λένε ότι είναι καλός)... Μου είπε ότι θα κοιτάξει την ηλεκτρονική ανάφλεξη μήπως έχει πρόβλημα. Βασικά δεν ήξερε τι ακριβώς φταίει, θα το κοιτάξει αύριο και ό,τι είναι θα το βρει (λέει). Αν είχα λίγο χώρο (δική μου αυλή ή κάποιο άλλο χώρο) στο σπίτι θα το κοίταζα μόνος μου, αλλά είμαι σε πολυκατοικία και δεν λέει να λύσω μηχανή στο πεζοδρόμιο... :lol: Αρα αφου δεν εχει προβλημα με καρμπιρατερ τοτε ειναι τα ρευματα..πινια ηλεκτρονικη και πολυ σπανιο πολλαπλασιαστης...ειναι κλασικο να μην το βρισκει ευκολα ο μηχανικος γιατι ειναι πολυ δυσκολα τα ρευματα και ας ειναι σε ενα παπι...μπορει να σου κοστισει ενα 100ευρο αλλα θα εχεις μηχανακι τουλαχιστον για 50,000χιλιομετρα ακομα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Αρα αφου δεν εχει προβλημα με καρμπιρατερ τοτε ειναι τα ρευματα..πινια ηλεκτρονικη και πολυ σπανιο πολλαπλασιαστης...ειναι κλασικο να μην το βρισκει ευκολα ο μηχανικος γιατι ειναι πολυ δυσκολα τα ρευματα και ας ειναι σε ενα παπι...μπορει να σου κοστισει ενα 100ευρο αλλα θα εχεις μηχανακι τουλαχιστον για 50,000χιλιομετρα ακομα...Σ' ευχαριστώ BlackX, μάλλον είναι όπως τα λες, κι αυτός για ηλεκτρικά μου είπε ότι θα κοιτάξει. Θα ξέρω το απόγευμα ή αύριο και θα κάνω post. Μακάρι να φτιαχτεί γιατί είναι κρίμα να πάει χαμένο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Παντως το χειροτερο απο τα ηλεκτρονικα για να σου χαλασει ειναι η πλεξουδα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 http://img142.imageshack.us/img142/4468/dsc00942.jpg http://img24.imageshack.us/img24/9550/dsc00945z.jpg http://img27.imageshack.us/img27/8831/dsc00943n.jpg http://img99.imageshack.us/img99/7741/dsc00944z.jpg http://img99.imageshack.us/img99/8981/dsc00941.jpg παραπανω δεν μπορεσα να το ανοιξω γιατι ηθελε αεροκλειδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts