greek_aeras Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Για να πω και εγώ την άποψη μου με βολεύει για τις 11/11. Τόπος? Θα ήθελα κάτι όσο πιο κοντά στο κέντρο το καλύτερο. Ή γενικά να υπάρχει εύκολη πρόσβαση με Μετρό ή Ηλεκτρικό. Χρόνια Πολλά συν-Ασοίτη DesertSMisSRaiN:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Εγώ δεν μπορώ 29/10 γιατί έχω άλλο meeting από άλλο φόρουμ :lol: και στις 16/12 γιατί παίζουν οι Τοοl My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Για να πω και εγώ την άποψη μου με βολεύει για τις 11/11. Τόπος? Θα ήθελα κάτι όσο πιο κοντά στο κέντρο το καλύτερο. Ή γενικά να υπάρχει εύκολη πρόσβαση με Μετρό ή Ηλεκτρικό. Χρόνια Πολλά συν-Ασοίτη DesertSMisSRaiN:D Τhanks greek_aera Άρα και πάλι το Mall βολεύει... Εκτός και αν θες πλατεία Βικτωρίας :p :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Τhanks greek_aera Άρα και πάλι το Mall βολεύει... Εκτός και αν θες πλατεία Βικτωρίας :p :p Βολεύει και το Mall:) . Αν και η πλατεία Βικτωρίας δεν είναι άσχημη ιδέα:p Κάτι λίγο άσχετο μήπως ξέρεις πότε λέγεται ότι θα βγει το πρόγραμμα στη σχολή? Δευτέρα? Θέλω να παω Ρόδο για κάτι που προέκυψε και μην αρχίσετε χωρίς εμένα:p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Λεπον!Αφου βλεπω οτι θα ειναι παρεϊστικη η ολη φαση και θα γινει αργοτερα το official,να το κλεισουμε για 11/11 και να κανονισουμε το μερος σε λιγες μερες???Τι λετε?:D ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Λεπον!Αφου βλεπω οτι θα ειναι παρεϊστικη η ολη φαση και θα γινει αργοτερα το official,να το κλεισουμε για 11/11 και να κανονισουμε το μερος σε λιγες μερες???Τι λετε?:D Εγώ συμφωνώ. Αν και το ιδανικότερο μέρος είναι το Mall. Βόλευει πολλούς από μας. Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Ωραια.Φτιαχνω σ'αυτο το post μια μικρη λιστα με το ποιοι μπορουμε 12/11 για Mall!Θα την ενημερωνω.:happy: Aeikinitos rallistas Mbokota Veco DeadAngel Killing_you2 Red_Kaisaras ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Ωραια.Φτιαχνω σ'αυτο το post μια μικρη λιστα με το ποιοι μπορουμε 11/11 για Mall!Θα την ενημερωνω.:happy: Aeikinitos rallistas Ωραίος! Είμαι μέσα!:D :) Είμαι και πρώτος και πρώτος, ποιος την χάρη μου!:wacko: :p Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Κι εγώ. Κι εγώ. Μέσα. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 παιδιά κάντε το 12 καλύτερα. Σάββατο δουλεύει ο κόσμος (και εγώ). ενώ Κυριακή απογευματάκι είναι ιδανικό. The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Ώπα, ώπα...θέλεις να μας πεις πως πηγαίνεις και στη σχολή;;; :wacko: What's wrong with this picture??? :confused: :p Τι να κάνουμε, μπήκαμε τέταρτο έτος, πρέπει να σοβαρευτούμε (λέμε τώρα :p)... Για 11/11 (ή και 12/11 for that matter), κατά 99% είμαι κι εγώ μέσα (για Mall πάντα). This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Τεταρτο ετος???Απο τα 16 σου σπουδαζεις...?:wacko: (Σε βαζω στη λιστα!) υγ)Σωστος ο killing_you!Κανενας που να εχει προβλημα με 12 του μηνα? ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Τεταρτο ετος???Απο τα 16 σου σπουδαζεις...?:wacko: (Σε βαζω στη λιστα!) Γέννημα Νοέμβριος 85. Τρίτη Λυκείου ήμουν το 2002-03, πρώτο έτος 03-04, δεύτερο 04-05, τρίτο 05-06, τέταρτο 06-07... Υ.Γ. Βάλε μέ. :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Εσυ εισαι μεσα αν γινει 12/Κυριακη?Περιμενω να μου πουν και οι Aeikinitos,Mbokota αν εχουν προβλημα για να βολεψουμε και τον killing_you 2.;) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Ναι γενικά τα Σ/Κ δεν έχω πρόβλημα. :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Και'γω μέσα είμαι.. My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Ωραίος! Είμαι μέσα!:D :) Είμαι και πρώτος και πρώτος, ποιος την χάρη μου!:wacko: :p Τυχερέ!!!! :p ελπίζω να ξέρεις το έθιμο του Myphone... Ο πρώτος της λίστας, κερνάει τους υπόλοιπους :lol: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Τυχερέ!!!! :p ελπίζω να ξέρεις το έθιμο του Myphone... Ο πρώτος της λίστας, κερνάει τους υπόλοιπους :lol: Κρίμα...:( :O Κι εγώ περίμενα να με κεράσετε εσείς, αλλά δεν πειράζει! Κάτι θα γίνει.:lol: :p Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Οποτε το αλλαζω για 12/11 και ανανεωνω τη λιστα!Oλη η νεο-λερα,ανδροπαρεα θα ειμαστε δηλαδη!:lol: ΥΓ)Φευγω για Καλαματα και θα γυρισω το βραδυ οποτε τοτε το επομενο update! ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Οποτε το αλλαζω για 12/11 και ανανεωνω τη λιστα!Oλη η νεο-λερα,ανδροπαρεα θα ειμαστε δηλαδη!:lol: ΥΓ)Φευγω για Καλαματα και θα γυρισω το βραδυ οποτε τοτε το επομενο update! Καμιά κοπελιά για να ομορφύνει η παρέα δεν θα υπάρξει;:wacko: Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 ZΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΟ MINI MYPHONE MEETING ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11 ΣΤΟ THE MALL Για πληροφοριες pm rallistas-Αeikinitos ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 ZΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΟ MINI MYPHONE MEETING ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11 ΣΤΟ THE MALL Για πληροφοριες pm rallistas-Αeikinitos Τώρα μάλιστα! Για λιγούρια θα μας περάσουν σίγουρα!!!!! Λίγο πιο διακριτικά κι εσύ δεν μπορούσες να το πεις;:lol: :D :( Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Δεν επρεπε να ριξω τις φωτοβολιδες μαλλον.....:O :lol: Κοιτα,γενικα και απο αλλα meeting που εχω δει φωτος μην περιμενεις γυναικεια συμμετοχη.Συνηθως στα μεγαλα υπαρχει αλλα και παλι σε σχετικα μικρο ποσοστο. ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Δεν επρεπε να ριξω τις φωτοβολιδες μαλλον.....:O :lol: Κοιτα,γενικα και απο αλλα meeting που εχω δει φωτος μην περιμενεις γυναικεια συμμετοχη.Συνηθως στα μεγαλα υπαρχει αλλα και παλι σε σχετικα μικρο ποσοστο. Ε καλά μωρέ δεν πειράζει. Όπως βολεύεται ο καθείς! Αφού δεν θέλουν να 'ρθουν, δεν μπορούμε να τις απειλήσουμε και με το πιστόλι... Κι όσο για τις φωτοβολίδες μήπως να δημοσιεύαμε στην Χρυσή Ευκαιρία "Ζητούνται εμφανίσιμες κοπέλες για ένα meeting ενός ελληνικού φόρουμ που ασχολείται με την τεχνολογία. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: .... (το δικό μου και το δικό σου!). Άμοιβη: Σε λογικά πλαίσια. Απαραίτητα προσόντα: προυπηρεσία στον ίδιο κλάδο." Πώς σου φαίνεται; Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ZΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΟ MINI MYPHONE MEETING ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11 ΣΤΟ THE MALL Για πληροφοριες pm rallistas-Αeikinitos Και εμένα παρακαλώ. Δεν είστε εσείς οι μοναχοφάηδες ;) :p :lol: Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts