bill64 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Παιδιά μολις το πήρα απο το πλαισιο Λαρισας!!:D :D Για πείτε μου λίγο τα νερα που λέτε, τα κάνει μόνο με το χέρι ή και με το πενάκι?? (για αρχή αυτά σε λίγο θα επανέλθω με παρααα πολλλλεεεεεεςςς ερωτήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Παιδιά μολις το πήρα απο το πλαισιο Λαρισας!!:D :D Για πείτε μου λίγο τα νερα που λέτε, τα κάνει μόνο με το χέρι ή και με το πενάκι?? (για αρχή αυτά σε λίγο θα επανέλθω με παρααα πολλλλεεεεεεςςς ερωτήσεις) mpratsakia exeis gia na kolumpiseis?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 paidia na sas pw kati...ayto me ta nera...kai emena kanei sto ble.pantos se kanoniki xrisi den to katalabeneis,logo xromatwn...an den diabaza ta topic isws na min to katalabena...kai prosopika den exw kapoio problima...den kserw vevea an ayta ta neura argotera dimiourgisoun problima(exoume diaroi) ...kai kati allo...exw prosopika zrisimopoio laptop.an patisw stis akres tis othonis kanei nera.an piesw me to daktilo mou to kento tis othonis kanei nera...den blepw provlima...bebea den kserw ti nera exei o kathenas!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Παιδιά το δικό μου άρχισε να στάζει ένα πορτοκαλί υγρό από εκεί που βάζουμε το USB. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alienwho7 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Μάζεψε το σε ποτήρι κ τρέχα Πλαίσιο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Παιδιά το δικό μου άρχισε να στάζει ένα πορτοκαλί υγρό από εκεί που βάζουμε το USB. :lol: :lol: :lol: mi les tetoia to diavase kata TYXH h gynaika mou kai mou fonaze oti 8a tis leroso to trapezomandhlo :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 themi ελπίζω να κάνεις πλάκα :lol: :lol: pano εγώ το γρατζούνισα σήμερα οπότε ελπίζω σε αλλαγή:lol: Το φοβερό είναι ότι μου έπεσε μετά που διάβασα το post ότι το αλλάζουν:) Πάντως δίκιο έχουν τα παιδιά, εάν όντος το αλλάζουν στο Πλαίσιο έτσι απλά, τότε είναι πρόβλημα κι όχι κάτι που το έχουν όλες οι συσκευές. Υπάρχει ένα thread στο eten-users (http://www.eten-users.net/topic6238) που κάποιος αναφέρει το πρόβλημα και ρωτάει αν και κατά πόσο συμβαίνει και σε άλλους αυτό. 4 μόνο ασχολούνται με το θέμα εκ τον οποίων μόνο ένας όντος το βλέπει και στο δικό του, και μάλιστα του λέει ότι θα μειωθεί με στο μέλλον! Μήπως λοιπόν είναι μια συγκεκριμένη παρτίδα που το κάνει αυτό και κάποιο ελαττωματικό κομμάτι, κι όχι απλά έτσι είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Το θέμα είναι το μέγεθος της κηλίδας η συχνότητας της, πόσο φαίνεται κ.α. Ολα αυτά δυστυχώς από εδώ δεν φαίνονται και δεν είναι δυνατόν να δείξουμε τι ενοεί ο καθένας από εμάς. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Το θέμα είναι το μέγεθος της κηλίδας η συχνότητας της, πόσο φαίνεται κ.α. Ολα αυτά δυστυχώς από εδώ δεν φαίνονται και δεν είναι δυνατόν να δείξουμε τι ενοεί ο καθένας από εμάς. :rolleyes: Εγω πιστευω πως η οθονη ειναι κατασκευαστικα ετσι και αυτο ειναι που την κανει να ξεχωριζει απο ολα τα υπολοιπα ppc και λογω φωτεινοτητας αλλα και λογω ευκρινειας..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Συμφωνώ... Πάντως υπάρχει άλλο ένα thread στο eten-users (http://www.eten-users.net/topic6418&hl=screen) όπου έχει εμφανιστεί και σε άλλους αυτό το "πρόβλημα". Υπάρχει κι αρκετή ανάλυση για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν. Πάντως 2-3 το αλλάξανε και πήρανε καινούργιο. Ένας από αυτούς πάντως πάλι βλέπει το "κύμα" αλλά πολύ λιγότερο. Εγώ θα την κάνω την απόπειρα αλλαγής μάλλον αύριο και θα ενημερώσω... edit: @dimitriossara: δε νομίζω ότι είναι θέμα φωτεινότητας ή ευκρίνειας. Και το M600 παρόμοια οθόνη είχε και δεν εμφάνιζε τίποτα. Μάλλον θέμα μεγέθους είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 edit: @dimitriossara: δε νομίζω ότι είναι θέμα φωτεινότητας ή ευκρίνειας. Και το M600 παρόμοια οθόνη είχε και δεν εμφάνιζε τίποτα. Μάλλον θέμα μεγέθους είναι... Συμφωνω αλλα το ξαναλεω πως δεν ειναι προβλημα και πως οσοι επιχειρησουν αντικατασταση μετα απο λιγο καιρο παλι θα εχει λιγα νερα η οθονη τους.. Εχω πρωην συμμαθητη που εργαζεται στο πλαισιο και μου ειπε τα παραπανω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marspi7 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Το θέμα είναι το μέγεθος της κηλίδας η συχνότητας της, πόσο φαίνεται κ.α. Ολα αυτά δυστυχώς από εδώ δεν φαίνονται και δεν είναι δυνατόν να δείξουμε τι ενοεί ο καθένας από εμάς. :rolleyes: Πάνο,τελικά έιναι στήν κρίση του καθένα να το πάει για αλλαγή;Εμένα π.χ το εχει ,αλλα σε ολα τα αλλα δεν έιχα ποτέ πρόβλημα,ασε που νομίζω οτι δεν ειναι τίποτα και οτι ετσι ειναι η οθόνη του, Α και κατι ακομα , το ιδιο πρόβλημα εχει και ενας φίλος με MIO 701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ευχαριστώ αλλά με ενδιαφέρει να κάνω την επιλογή από το X500. Μα για το Χ500 σου μιλάω. Πηγαίνεις στην επαφή και με το δεξί κουμπί/βελάκι του pad αλλάζεις τη προεπιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Πάνο,τελικά έιναι στήν κρίση του καθένα να το πάει για αλλαγή;Εμένα π.χ το εχει ,αλλα σε ολα τα αλλα δεν έιχα ποτέ πρόβλημα,ασε που νομίζω οτι δεν ειναι τίποτα και οτι ετσι ειναι η οθόνη του, Α και κατι ακομα , το ιδιο πρόβλημα εχει και ενας φίλος με MIO 701 Εάν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα μείνε ως έχεις. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Εγκατέστησα το skype στο Χ500 και οταν παω να συνδεθω μου λέει Wifi connection could not be found! ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά με το δίκτυο του σπιτιού και μπαίνει στο internet explorer. Εσείς τι κάνατε? Θέλει τίποτα ρυθμίσεις? Επίσης το sms.lang.txt για το hikeboard (για να έχει 160 χαρακτήρες) που μπαίνει?? Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Εγκατέστησα το skype στο Χ500 και οταν παω να συνδεθω μου λέει Wifi connection could not be found! ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά με το δίκτυο του σπιτιού και μπαίνει στο internet explorer. Εσείς τι κάνατε? Θέλει τίποτα ρυθμίσεις? Επίσης το sms.lang.txt για το hikeboard (για να έχει 160 χαρακτήρες) που μπαίνει?? Eχω την έκδοση Skype 2.1.0.65 χωρίς το patch εκατεστημένη στην κάρτα μνήμης και λειτουργεί άψογα. Υποτίθεται οτι λειτουργεί μόνο με wifi αλλά μιά χαρά πάει και με activesync. Αγνόησε το μύνημα και πήγαινε στην πρώτη καρτέλα status και από το όνομά σου ψηλά βάλε την κατάσταση σου online. Γιά το hikeyboard δεν έχω τέτοιο αρχείο αλλά sms.lang, δοκίμασε στο φάκελο Sip / Languages. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ενα MUST HAVE προγραμμα...Απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.. Το True Toolbar της Valksoft...http://www.valksoft.com/TrueToolbar.html Το βρισκουμε στα "γνωστα μερη"... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Γειά σας όπως είπα το αγόρασα (Πλαίσιο) εχθές!!! Εχει την ελληνική 275 αν την αναβαθμίσω σε 291 θα χάσω την εγγύηση ή όχι??(λαμακία :X ρώτησα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Γειά σας όπως είπα το αγόρασα (Πλαίσιο) εχθές!!! Εχει την ελληνική 275 αν την αναβαθμίσω σε 291 θα χάσω την εγγύηση ή όχι??(λαμακία :X ρώτησα?) Μαλλον!!!:lol: Βαλε τη 291 αφοβα! Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Λοιπόν παιδιά πήγα και ρώτησα στο Πλαίσιο Κηφισιάς για την οθόνη κι ότι σε κάποια καταστήματά τους αλλάζουν τα X500 με αυτό το πρόβλημα αλλά ο υπεύθυνος μου είπε πως δε γνώριζε τίποτα. Το demo που είχανε είχε εμφάνιζε κι αυτό το "κύμα" όμως πρέπει να είναι αρκετά παλιό, λογικά από την πρώτη παρτίδα. Αυτό που μου είπε ο υπεύθυνος είναι ότι θα πάρει τη Δευτέρα στο κεντρικά να ρωτήσει και να μου δώσει κάποια απάντηση. Θα σας ενημερώσω για όποιο νέο. Πάντως από αυτή την ιστορία το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πας έτσι απλά και σου το αλλάζουνε. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια οδηγία από τα κεντρικά τους ή κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ενα MUST HAVE προγραμμα...Απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.. Το True Toolbar της Valksoft...http://www.valksoft.com/TrueToolbar.html Το βρισκουμε στα "γνωστα μερη"... Μου φαίνεται πως ότι κάνει αυτό το προγραμματάκι το κάνει και το iLauncher. Έχει τίποτα παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Λοιπόν τώρα γύρισα από το πλαίσιο Καλαμαριάς. Το είχα αφήσει χθες για αντικατάσταση και σήμερα πήρα την καινούρια συσκευή. Ολοκαίνουρια ζελατινάτη και 291 rom. Ακόμα δεν ξέρω αν κι αυτή η οθόνη έχει πρόβλημα γιατί θα περιμένω πρώτα να φορτίσει τουλάχιστον κανένα πεντάωρο και μετά θα δω. Ο Θεός βοηθός! Φίλε μου hab για να γίνει αντικατάσταση δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Πολύ απλά μπήκα αποφασισμένος μέσα και δεν έφευγα αν δεν γινόταν αντικατάσταση. Εννοείται πως τους στόλισα και μερικά Γαλλικά. Καθότι είμαι και λίγο μεγάλος σε ηλικία τα παιδάκια στο service εννοείται ότι δεν μπορούν να με πιάσουν κότσο. Και εννοείται πως θα πιάσεις και τον διευθυντή/υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος. Και απ' ότι μου είπε ο πωλητής άλλος ένας έκανε αντικατάσταση στο πλαίσιο Καλαμαριάς. Είναι κανένας δικός μας συμforumίτης μήπως? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marspi7 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Εάν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα μείνε ως έχεις. :cool: Η πλάκα έιναι που σήμερα πήγα στο πλαισιο για να πάρω κάτι,και ειδα ενα παιδι να πειράζει ολες τις συσκευές για το ίδιο (πρόβλημα),και τελικά ειδα και εγω με τα μάτια μου οτι έχουν το ιδιο (πρόβλημα)ολες π.χ htc p3300,3600,mio 701,παράξενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Λοιπόν τώρα γύρισα από το πλαίσιο Καλαμαριάς. Το είχα αφήσει χθες για αντικατάσταση και σήμερα πήρα την καινούρια συσκευή. Ολοκαίνουρια ζελατινάτη και 291 rom. Ακόμα δεν ξέρω αν κι αυτή η οθόνη έχει πρόβλημα γιατί θα περιμένω πρώτα να φορτίσει τουλάχιστον κανένα πεντάωρο και μετά θα δω. Ο Θεός βοηθός! Φίλε μου hab για να γίνει αντικατάσταση δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Πολύ απλά μπήκα αποφασισμένος μέσα και δεν έφευγα αν δεν γινόταν αντικατάσταση. Εννοείται πως τους στόλισα και μερικά Γαλλικά. Καθότι είμαι και λίγο μεγάλος σε ηλικία τα παιδάκια στο service εννοείται ότι δεν μπορούν να με πιάσουν κότσο. Και εννοείται πως θα πιάσεις και τον διευθυντή/υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος. Και απ' ότι μου είπε ο πωλητής άλλος ένας έκανε αντικατάσταση στο πλαίσιο Καλαμαριάς. Είναι κανένας δικός μας συμforumίτης μήπως? Πόσο μεγάλος είσαι, γιά να δώ αν με παίρνει ? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Λοιπόν τώρα γύρισα από το πλαίσιο Καλαμαριάς. Το είχα αφήσει χθες για αντικατάσταση και σήμερα πήρα την καινούρια συσκευή. Ολοκαίνουρια ζελατινάτη και 291 rom. Ακόμα δεν ξέρω αν κι αυτή η οθόνη έχει πρόβλημα γιατί θα περιμένω πρώτα να φορτίσει τουλάχιστον κανένα πεντάωρο και μετά θα δω. Ο Θεός βοηθός! Φίλε μου hab για να γίνει αντικατάσταση δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Πολύ απλά μπήκα αποφασισμένος μέσα και δεν έφευγα αν δεν γινόταν αντικατάσταση. Εννοείται πως τους στόλισα και μερικά Γαλλικά. Καθότι είμαι και λίγο μεγάλος σε ηλικία τα παιδάκια στο service εννοείται ότι δεν μπορούν να με πιάσουν κότσο. Και εννοείται πως θα πιάσεις και τον διευθυντή/υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος. Και απ' ότι μου είπε ο πωλητής άλλος ένας έκανε αντικατάσταση στο πλαίσιο Καλαμαριάς. Είναι κανένας δικός μας συμforumίτης μήπως? eee kane ton kopo kai anoikse to tora pou fortizei kai dokimase to :shifty: . ante kai exoume agonia ,,se mple fonto omos etsi?kai pata to stis gonies. vgale tou ta matia ekso :wacko: kai tora pou to skeftomai sou edosan allo xoris na to dokimasoun???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts