jimP Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλησπέρα σε ολους. Εχω ενα QTEK S100 και θελω να παρω το ΕΤΕΝ Χ500 ή το ΕΤΕΝ Χ500+. Το προβλημα μου ειναι το εξής: Ακουσα ότι αν και το ΕΤΕΝ 500+ ειναι καλυτερο του ΕΤΕΝ Χ500 ποιο καλη αναλυση 640x480 αντι 320x240, Καμερα με Auto Macro Focus. Mp3 player. Namecard Manager. MS Office Mobile κλπ, έχει προβλημα με το DESTINATOR το οποίο όταν τρέχει λόγω της καλύτερης αναλυσης που έχει και σε σχέση με τον επεξεργαστη (Samsung SC3 2442 400MHz που είναι ίδιος και στα δύο) κατεβάζει την οθόνη μου είπαν καρε-καρε που δεν θα μου άρεσε καθολου. (Ενώ στο ΕΤΕΝ Χ500 λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης παίζει κανονικά) ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ 'Η ΟΧΙ? HELP ME. Ευχαριστώ Πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazaros32 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Εάν έκανες τον κόπο να διαβάσεισ λίγο παραπάνω θα έβλεπεσ ότι ανέφερα τα παρακάτω : Εγώ δοκίμασα να τρέξω το Destinator στο Demo που έχει μιασ διαδρομής δηλαδή εκεί που υποτήθετε ότ ι έχει πρόβλημα και εμφανίζει το φαινόμενο της κουρτίνας αλλά δεν μου έκανε τίποτα δηλαδή απλά έτρεχε άψογα χωρίς το παραμικρό ίχνος καθυστέρησης ή οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Paidia pws kanoume HARD RESET? Poia einai ta vhmata Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλησπερα, πως γινεται το Hard Reset sto ETEN X500+ Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Εάν έκανες τον κόπο να διαβάσεισ λίγο παραπάνω θα έβλεπεσ ότι ανέφερα τα παρακάτω : Εγώ δοκίμασα να τρέξω το Destinator στο Demo που έχει μιασ διαδρομής δηλαδή εκεί που υποτήθετε ότ ι έχει πρόβλημα και εμφανίζει το φαινόμενο της κουρτίνας αλλά δεν μου έκανε τίποτα δηλαδή απλά έτρεχε άψογα χωρίς το παραμικρό ίχνος καθυστέρησης ή οτιδήποτε άλλο. οταν γράφεις ''φαινόμενο της κουρτίνας'' τι εννοεις? οτι το κατεβαζει καρε-καρε προς τα κατω? (αυτα πάντα για το ΕΤΕΝ Χ500+) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazaros32 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Ναι όταν γράφω φαινόμενο κουρτίνας εννοώ ότι κατεβάζει καρέ καρέ υποτίθετε όπως λέγανε κάποιοι σε κάποια post και σε κάποια forum γιατί όπως ανέφερα σε μένα δεν το κάνει και φυσικά μιλάμε για το ΕΤΕΝ Χ500+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Paidia pws kanoume HARD RESET? Poia einai ta vhmata Έναρξη->Προγράμματα->utilities->default settings Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλημερα, μια βοηθεια γιατι κοντευω να τρελαθω. Κατι εγινε στο κινητο και το επανεφερα μεσα απο την επιλογη utilities ετσι οπως ηταν οταν το πρςτοαγορασα. Ολα πηγαν οκ, περασα τα προγραμματα και τα λοιπα και πηγα να ξαναπερασω το Hikeyboard , και ενω το περναει κανονικα, μολις παω να βαλω το key δεν με αφηνει να γραψω τιποτα. και μετα απο λιγο μου πεταει ενα μηνυμα και λεει οτι πρεπει να κανω registration. Γιατι δεν με αφηνει? Τι πρεπει να κανω? Μηπως πρεπει να το σωσω το προγραμμα στην καρτα μνημης? Ξερει κανεις να βοηθησει? Πρέπει να δώσεις owner name πρώτα στη συσκευή και μετά να κάνεις register (Έναρξη->Ρυθμίσεις->Πληροφορίες κατόχου) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 ρε παιδια το πηρα σημερα.πως περναω τις επαφες μου απο το sonyericsson w900i που ειχα.γινεται αλλα μια μια.δεν μπορω να στειλω vcard με ολες τις επαφες μου κ ειναι ψιλοπικρα να τα κανω σιγα σιγα ολα.εχω 350 επαφες. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXTRAPLAK Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Παιδιά καλημέρα, επαναφέρω το πρόβλημα μου, όταν βάζω το hads free τότε όταν με καλούν ο ήχος από το εξωτερικό ηχείο είναι μηδαμινός έως καθόλου...Είναι standar συμπεριφορά ή έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου και άν έχει υπάρχει utilitie που το διορθώνει ή το πάω πίσω? Ευχαριστώ Καλησπέρα σε όλους και πάλι....ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά εάν το παραπάνω πρόβλημα το κάνει και σε άλλον ή αν είναι μόνο σε 'μένα.... Δεν ζητάω κάτι το τρομερό νομίζω.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλησπέρα Extraplak... Είναι στάνταρ συμπεριφορά. Θεωρεί πως φοράς τα ακουστικά οπότε δε χρειάζεται να είναι ο ήχος του εξωτερικού ηχείου στο μέγιστο αφού ακούς τον ήχο και από το ακουστικό. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 ρε παιδια το πηρα σημερα.πως περναω τις επαφες μου απο το sonyericsson w900i που ειχα.γινεται αλλα μια μια.δεν μπορω να στειλω vcard με ολες τις επαφες μου κ ειναι ψιλοπικρα να τα κανω σιγα σιγα ολα.εχω 350 επαφες. sos ρε παιδια δεν του εχω βαλει καρτα μεσα κ ειναι αιτια οι επαφες. δωστε μου μια λυση. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 sos ρε παιδια δεν του εχω βαλει καρτα μεσα κ ειναι αιτια οι επαφες. δωστε μου μια λυση. Μπορείς να συγχρονίσεις τις επαφές με το outlook? Αν ναι κάν' το και όταν συνδέσεις το x500 μέσω activesync θα τις πάρει από το outlook αυτόματα... :cool: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 χωρις υπολογιστη δεν γινεται?γιατι δουλευω macintosh σαν κυριο υπολογιστη κ ειναι ταλαιπωρια να δουλεψω τον αλλο μου. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Μπορω να σου προτείνω ενα πλαγιο τροπο. Μπες στο http://www.zyb.com. Εφοσον το κινητο σου υποστηριζει SyncML, μπορεις να ανεβασεις τον καταλογο σου στο site τους τζαμπα. Κατοπιν απο το X500 και εχοντας στησει καποιο SyncML client (π.χ. TTSync), μπορεις να κανεις συγχρονισμο και να εχεις τον καταλογο σου στο Χ500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXTRAPLAK Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Καλησπέρα Extraplak... Είναι στάνταρ συμπεριφορά. Θεωρεί πως φοράς τα ακουστικά οπότε δε χρειάζεται να είναι ο ήχος του εξωτερικού ηχείου στο μέγιστο αφού ακούς τον ήχο και από το ακουστικό. Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Ρε παιδιά... πήρα προχθες από το Πλαίσιο το Χ500, και παρατήρησα ότι στο κέντρο της οθόνης, όταν πιέζω το stylus, μου κάνει νερά. Το πήγα σήμερα να το γυρίσω κ ο τεχνικός μου είπε ότι έτσι είναι, κ ότι το κάνουν όλα, επειδή στα άκρα είναι τεντωμένη η μεμβράνη, κ ότι στη μέση δεν είναι. Τι να κάνω? Είναι φυσιολογικό. 1) Υπάρχει κάποιος που δεν του το κάνει αυτό? 2) Επίσης, είδα ένα greek.lang αρχείο, για να κάνω τα sms να στέλνονται με 160 χαρακτήρες. Αυτό το αρχείο που το κάνω paste. 3) To πρόγραμμα με την αναγνώριση γραφής που έχουν τα αγγλικά WM5, μπορώ να το βάλω κ στα ελληνικά. 4) Μπορείτε κάποιος να μου πει ποιο είναι το τελευταίο patch για την ελληνική έκδοση του X500 και να μου δώσει και κάποιο link. 5) Έκανα register τη συσκευή στο site, αλλά δε με αφήνει να κατεβάσω κάποια άλλη έκδοση των WM. Mπορεί κάποιος να μου πει που θα τις βρω, και να είναι συμβατές με τη συσκευή? 6)Τελικά ποιο Destinator, και ποιοι ελληνικοί χάρτες δουλεουν με τα WM5 gr με το ΕΤΕΝ Χ500 (PM me if you know what i mean ;) ) Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ειναι το πρώτο μου ppc και είμαι τελείως noob σχετικά με τα PPC. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_karis Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Ρε παιδιά... πήρα προχθες από το Πλαίσιο το Χ500, και παρατήρησα ότι στο κέντρο της οθόνης, όταν πιέζω το stylus, μου κάνει νερά. Το πήγα σήμερα να το γυρίσω κ ο τεχνικός μου είπε ότι έτσι είναι, κ ότι το κάνουν όλα, επειδή στα άκρα είναι τεντωμένη η μεμβράνη, κ ότι στη μέση δεν είναι. Τι να κάνω? Είναι φυσιολογικό. 1) Υπάρχει κάποιος που δεν του το κάνει αυτό? Ειναι φυσιολογικο 2) Επίσης, είδα ένα greek.lang αρχείο, για να κάνω τα sms να στέλνονται με 160 χαρακτήρες. Αυτό το αρχείο που το κάνω paste. Εγω εχω το hikeyboard ψαξε στο φορουμ για να λεπτομερειες. 3) To πρόγραμμα με την αναγνώριση γραφής που έχουν τα αγγλικά WM5, μπορώ να το βάλω κ στα ελληνικά. Δεν ξερω 4) Μπορείτε κάποιος να μου πει ποιο είναι το τελευταίο patch για την ελληνική έκδοση του X500 και να μου δώσει και κάποιο link. Δες στο φορουμ της ετεν στο download section Έκανα register τη συσκευή στο site, αλλά δε με αφήνει να κατεβάσω κάποια άλλη έκδοση των WM. Mπορεί κάποιος να μου πει που θα τις βρω, και να είναι συμβατές με τη συσκευή? Sto παραπανω ΛΙΝΚ 6)Τελικά ποιο Destinator, και ποιοι ελληνικοί χάρτες δουλεουν με τα WM5 gr με το ΕΤΕΝ Χ500 (PM me if you know what i mean ;) ) Νομιζω ολα δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Εχω ενα προβλημα με το GPS. δουλευε κανονικα μεχρι που του εκανα Satellite Data Update και απο τοτε δεν βρισκει τιποτα ουτε στο GPS viewer ουτε στο destinator. τι να κανω HELP. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 που θα βρω το hikeyboard γιατι σημερα παρατηρισα οτι τα μηνυματα ειναι μεχρι 70 χαρακτηρες κ σπαστηκα.κ που το βαζω το αρχειο αυτο. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 που θα βρω το hikeyboard γιατι σημερα παρατηρισα οτι τα μηνυματα ειναι μεχρι 70 χαρακτηρες κ σπαστηκα.κ που το βαζω το αρχειο αυτο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 που θα βρω το hikeyboard γιατι σημερα παρατηρισα οτι τα μηνυματα ειναι μεχρι 70 χαρακτηρες κ σπαστηκα.κ που το βαζω το αρχειο αυτο. Λύσεις για SMS 160 Χαρακτήρων με Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Η ROM 434 ELL είναι καλύτερη από την 354 ? Αν ναι που μπορώ να την βρώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Η ROM 434 ELL είναι καλύτερη από την 354 ? Αν ναι που μπορώ να την βρώ ? Ρίξε μια ματιά εδώ: http://eten-users.eu/index.php?showtopic=7033 και μετά download απο εδώ http://files.eten-users.eu/ username: eten password: etendown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Iσως δεν έγινα αντιληπτός αλλά το ετενάκι μου φοράει την 354 και έλεγα να περάσω την 434 την ελληνική αλλά δεν βρίσκω link για να την κατεβάσω, και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.Μήπως έχει κάποιος την 434 ELL ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts