sYn Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Έστειλα e-mail στο πλαίσιο σχετικά για την ημερομηνία άφιξης του X500+. Καλησπέρα Μια ενηµέρωση για την ηµεροµηνία που θα έχετε stock το συγκεκριµένο ppc? Ευχαριστώ Αγαπητέ κύριε xxxx, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με το τμήμα τηλεφωνίας του Πλαισίου. Παράλληλα θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το προϊόν που σας ενδιαφέρει αναμένετε μέχρι τέλος του μήνα. Για αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με τα προϊόντα τηλεφωνίας επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά ή να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα μας. Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίμηση, xxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 παιδια java το εργαλειο αυτο εχει και αν οχι που μπορω να βρω????????:wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxatzhd Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό? Επειδή άλλες επαφές έχεις περασμένες με αγγλικά (ή το πρώτο τους γράμμα τουλάχιστον) και άλλες με ελληνικά.. Δοκίμασε μέσα από το outlook να αλλάξεις το πρώτο γράμμα (ή αν θες και όλο το όνομα) σε ελληνικό σε όλες τις επαφές και αφού σβήσεις τις επαφές από τη συσκευή κάνε πάλι συγχρονισμό.. Λογικά θα σου τα δείχνει σωστά.. Δεν είναι απόλυτο αυτό.Καθώς υπάρχουν ονόματα που ξεκινούν με ‘‘Γ‘‘ που είναι ανακαταμένα στα αγγλικά. Ποιο αρχείο στο κινητό είναι τα contacts?Θέλω να τα σβήσω και να τα περάσω από το PC.Κάπου είχα διαβάσει για το ctrl+a αλλά δεν μου δουλεύει εμένα Παράθεση crete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Δεν είναι απόλυτο αυτό.Καθώς υπάρχουν ονόματα που ξεκινούν με ‘‘Γ‘‘ που είναι ανακαταμένα στα αγγλικά. Ποιο αρχείο στο κινητό είναι τα contacts?Θέλω να τα σβήσω και να τα περάσω από το PC.Κάπου είχα διαβάσει για το ctrl+a αλλά δεν μου δουλεύει εμένα Το αρχείο είναι το ΡΙΜ αλλά γιατί δεν σβήνεις την συσκευή από το activesync κάνεις synchronization από την αρχή ορίζοντας να αντικατασταθούν τα περιεχόμενα του τηλεφώνου με αυτά του Η/Υ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδια γεια σας. Απεκτησα μολις το χ500 το οποιο ειναι πολυ καλύτερο απο καθε htc που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη (τα εχω δοκιμασει ολα απο 2020 και μετα). να ρωτησω μονο. ir εχει? δεν βλεπω κατι.επισης ξερει κανεισ κανενα γρηγορο voice dialer? της vito ειναι καλος αλλα αργει πολυ στην εκκινηση. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 To x500 υπέρυθρες δεν έχει.. Δεν τις χρειάζεται άλλωστε.. Εγώ το vito voice dialer χρησιμοποιώ. Ναι, αργεί λίγο να ξεκινήσει αλλά κανένα άλλο μέχρι τώρα δεν αναγνωρίζει τη φωνή μου τόσο καλά οπότε για μένα είναι το καλύτερο.. Καλορίζικο! Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Irda; Wi-fi αν δεν είχε τότε να γκρίνιαζες αλλά υπέρυθρες είναι περιττό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 δεν θα κοστιζε τιποτα αν ειχε οποτε μην μειωνουμε κατι.αν ειχε καλο θα ηταν παντως. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Καλό θα ήταν αλλά για μένα προσωπικά θα ήταν άχρηστο.. Αν θέλω να επικοινωνίσω με άλλες συσκευές και να στείλω/λάβω αρχεία χρησιμοποιώ το bluetooth και για επικοινωνία με τον υπολογιστή γίνονται όλα μέσω activesync και usb.. Όποτε είχα κινητά με ir στο παρελθόν, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ ή σχεδόν ποτέ.. Προσωπική άποψη είναι όλα αυτά πάντα.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Ρε παιδια σορυ για τησ πολλες ερωτησεισ αλλα εσπασα το χερι μου και δεν μπορω να το δουλεψω σωστα. στα sms και γενικα οταν γραφουμε κατι πως θα μπορω να βαζω μονιμα αγγλικη γραφη για να γραψω μια προταση και αμεσωσ ελληνικα για να συνεχισω στο ιδιο μνμ. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxatzhd Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Ρε παιδια σορυ για τησ πολλες ερωτησεισ αλλα εσπασα το χερι μου και δεν μπορω να το δουλεψω σωστα. στα sms και γενικα οταν γραφουμε κατι πως θα μπορω να βαζω μονιμα αγγλικη γραφη για να γραψω μια προταση και αμεσωσ ελληνικα για να συνεχισω στο ιδιο μνμ. Ξέρω ότι γίνεται με το πρόγραμμα-πληκτρολόγιο blimkeys.Πατώντας το κουμπί με τους αγγλικούς χαρακτήρες γράφεις μόνο αγγλικά μέχρι να επιλέξεις να αλλάξεις γλώσσα εσύ Παράθεση crete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Ρε παιδια σορυ για τησ πολλες ερωτησεισ αλλα εσπασα το χερι μου και δεν μπορω να το δουλεψω σωστα. στα sms και γενικα οταν γραφουμε κατι πως θα μπορω να βαζω μονιμα αγγλικη γραφη για να γραψω μια προταση και αμεσωσ ελληνικα για να συνεχισω στο ιδιο μνμ. Πέρασε κάποια εφαρμογή που σου δίνει άλλο πληκτρολόγιο. Η πιο διαδεδομένη είναι η HiKeyboard, υπάρχει και η Resco Keyboard. Με αυτή μπορείς να γράφεις και SMS 160 χαρακτήρων (ψάξε σε προηγούμενα μηνύματα για το πώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Πέρασε κάποια εφαρμογή που σου δίνει άλλο πληκτρολόγιο. Η πιο διαδεδομένη είναι η HiKeyboard, υπάρχει και η Resco Keyboard. Με αυτή μπορείς να γράφεις και SMS 160 χαρακτήρων (ψάξε σε προηγούμενα μηνύματα για το πώς). Για πληκτρολόγια έχει ανοίξει θέμα ο ΕΤΕΝιστής hab.:up: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxatzhd Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Έχω το κινητό μερικές βδομάδες,λιγότερο από μήνα. Εχω την 354 ελληνική rom. Πριν 1 ώρα προσπάθησα να ανοίξω το destinator και κόλλησε, έκανα reset και μετά άρχισαν τα τρελά. αργούσε να ανοίξει,άλλαζε χρώματα η οθόνη όταν πατούσα το κουμπί shutdown από δεξιά και γενικότερα έμενε πολύ ώρα στην πρώτη εικόνα με το Logo glofiish.Όταν ανοίγει μετά από 4-5 λεπτά δεν βλέπει την sim.Ούτε καν μου ζητάει το pin.Θα ελέγξω το απόγευμα με άλλη sim αν φταίει αυτή που έχω μέσα αλλά αφού αργεί πολύ να ξεκινήσει το x500 μάλλον φταίει αυτό. Έκανα clean boot χωρίς αποτέλεσμα.Πέρασα και to patch για την sim.Τίποτα. Καμμία ιδέα? Παράθεση crete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgerinosmd Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Δυστυχώς μου παρουσιάστηκε και εμένα πριν 5 μέρες και δεν έχει διορθωθεί. Έκανα χτες cold boot αλλά πάλι τίποτα. Βλέπει μέχρι και 12 δορυφόρους (κόκκινους) αλλά δεν λοκάρει. Για κάθε περίπτωση θα ήθελα να ρωτήσω ποιες θα πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις στα εξής: Έναρξη \ Ρθυμίσεις \ Σύστημα \ GPS \ : 1) Προγράμματα - Θύρα προγράμματος GPS ??? 2) Υλικό - Θύρα υλικού GPS ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φίλε avgerinosmd σου λύθηκε εσένα το πρόβλημα ? Δεν εχει φτιαξει σε εμενα παρολο που δοκιμασα οτι μπορουσα ουτε με την αναβαθμιση σε WΜ6. Αν πας στο service ενημερωσε και εμενα γιατι εγω προς το παρον δεν μπορώ να αποχωριστώ το τηλεφωνο και θα καθυστερήσω να παω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Γεια σας. Εχω το X500 περιπου δυο εβδομαδες και αυτη τη στιγμη ειναι σε εξελιξη το 3ο μου hard reset. Τα δυο πρωτα εγιναν τις δυο πρωτες μερες και ηταν ποιο πολυ για "εκπαιδευτικους" σκοπους. Το σημερινο ομως ηταν απαραιτητο καθως δεν λειτουργουσε η οθονη σε ΚΑΝΕΝΑ αγγιγμα. Αυτο το επαθε αφου εγκατεστισα στην κυρια μνημη το PenReaderPPCInternational και αφου ειδα οτι δεν μου αρεση το απεγκατεστησα. Φανταστιτε την τρομαρα μου οταν πατουσα την οθονη και αυτη τιποτα. Τελικα εβαλα ξανα το εν λογο προγραμμα για να μπορεσω να εχω "ζωντανη" οθονη και να κανω το hard reset. Οπου λοιπον δειτε το PenReaderPPCInternational απλα ΜΑΚΡΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Γνωριζει κανεις αν με το VOICE DIALER προεγκατεστημενο με το ΕΤΕΝ υπαρχει δυνατοτηα για φωνητικη κληση απο δικη μας ηχογραφιση χωρις να βγαινει το μενου call bye κλπ δηλαδη να γινεται λεγοντας το ηχογραφημενο ονομα κ η κληση? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxatzhd Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Έχω το κινητό μερικές βδομάδες,λιγότερο από μήνα. Εχω την 354 ελληνική rom. Πριν 1 ώρα προσπάθησα να ανοίξω το destinator και κόλλησε, έκανα reset και μετά άρχισαν τα τρελά. αργούσε να ανοίξει,άλλαζε χρώματα η οθόνη όταν πατούσα το κουμπί shutdown από δεξιά και γενικότερα έμενε πολύ ώρα στην πρώτη εικόνα με το Logo glofiish.Όταν ανοίγει μετά από 4-5 λεπτά δεν βλέπει την sim.Ούτε καν μου ζητάει το pin.Θα ελέγξω το απόγευμα με άλλη sim αν φταίει αυτή που έχω μέσα αλλά αφού αργεί πολύ να ξεκινήσει το x500 μάλλον φταίει αυτό. Έκανα clean boot χωρίς αποτέλεσμα.Πέρασα και to patch για την sim.Τίποτα. Καμμία ιδέα? Χθες δοκίμασα άλλη SIM αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Πήρα στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι καθυστερεί πολύ να ανοίξει επειδή δεν εντοπίζει κάποια SIM για κάποιο λόγο.Και αυτό είναι αδικαιολόγητο.Πιθανόν σε εσάς να εκκινεί στον ίδιο χρόνο με ή χωρίς SIM. Δοκίμασα να κάνω hard reset και δεν γινόταν.Μετά την επανεκίννηση και αφού πατούσα το κάτω δεξί κουμπί για 10 δευτερόλεπτα ενώ μου εμφάνιζε τις 2 επιλογές για φορματ και φόρτωση των default, αν θυμάμαι καλά εγώ πατούσα τα αντίστοιχα κουμπιά χωρίς ανταπόκριση. Οπότε: η μέρα φεύγει το plaisio ερχεται Παράθεση crete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Βεβαίως, δεκτές οι γνώμες από όλο το forum. Έχω φάει "κόλλημα" με το SPB WEATHER. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλωστε άλλο πρόγραμμα με παρόμοιες δυνατότητες (όποιος γνωρίζει, ας το αναφέρει). Αλλά... Με την πρώτη εγκατάσταση, όλα καλά. Κάνοντας όμως soft reset, δεν ξαναδουλεύει το refresh. Η μόνη λύση είναι να ξανακάνω εγκατάσταση. Υπάρχει καμμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 @mhatzsd: Πήγαινε στο Πλαίσιο και ζήτα να στο φτιάξουν ή να το αντικαταστήσουν.. Νομίζω πως η εγγύηση γράφει αντικατάσταση σε 30 μέρες αν υπάρχει πρόβλημα.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulp_2 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ Vito.Voice.Dialer ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ Voice Commander ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΤΕΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxatzhd Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 @mhatzsd: Πήγαινε στο Πλαίσιο και ζήτα να στο φτιάξουν ή να το αντικαταστήσουν.. Νομίζω πως η εγγύηση γράφει αντικατάσταση σε 30 μέρες αν υπάρχει πρόβλημα.. Πήγα στο πλαίσιο Ηρακλείου τους είπα τί γίνεται.Μου είπαν ότι πάει για αντικατάσταση.Εξυπηρετικοί πάντως.Έκαναν αίτηση για αντικατάσταση και σήμερα θα με ενημερώσουν να πάω να πάρω το καινούργιο κινητό αν έγινε δεκτή. cool eee? Σχετικό και αυτό θα πείτε Λέτε να μου βάλουν και τα WM6?Αν και είχα τα ελληνικά WM5 Παράθεση crete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ Vito.Voice.Dialer ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ Voice Commander ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΤΕΝ Όχι.. Μετά απλά άλλαξε το κουμπί αριστερά για να λειτουργεί το vito voice dialer μόλις το πατάς.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πήγα στο πλαίσιο Ηρακλείου τους είπα τί γίνεται.Μου είπαν ότι πάει για αντικατάσταση.Εξυπηρετικοί πάντως.Έκαναν αίτηση για αντικατάσταση και σήμερα θα με ενημερώσουν να πάω να πάρω το καινούργιο κινητό αν έγινε δεκτή. cool eee? Σχετικό και αυτό θα πείτε Λέτε να μου βάλουν και τα WM6?Αν και είχα τα ελληνικά WM5 Το Πλαίσο τα πάει πολύ καλά με το service.. :) Δε νομίζω να σου βάλουν τα WM6 πάντως.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_kr Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 εχουμε καποιο προγραμμα που να αποθηκευει τα sms μηνυματα σε αρχειο txt μαζι με πληροφοριες οπως ποτε απο ποιον κτλ?? Παράθεση Follow The Blind . . .:cool: ---- WWW.OPEL-CLUB.GR ---- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts