Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Pocket Ringo. :D

Κάνε ένα directory My Documents μέσα στην SD και βάλε εκεί ότι mp3 θέλεις. Θα σου εμφανιστούνε στους ήχους. Το μόνο παραπάνω που δίνει το ringo είναι ότι σου επιτρέπει να επιλέγεις mp3 και για τα μηνύματα, αλλά από την άλλη τρώει αρκετά κολλήματα...

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και συνεχιζεις ακομα να μην εχεις το σωστο avatar...:mad:

To avatar του Χ500 σε χαλαει...:mad:

Και ο super αρχιmod δεν λεει τιποτα απ'οτι βλεπω:rolleyes:

Θελεις να προβουμε σε δευτερη κιτρινη;

:lol: :lol: :lol:

Xtypa kiallo!!! Oso gia ton "Super-hyper-arximod" (boreite na ton apokaleite k "epitimo"), min po ti kanei kalitera :lol:

Θα ήθελα να ρωτήσω δυο πραγματάκια μιας και το μπασκετάκι έχει ημίχρονο.. :) Αρχικά, αν μπορώ να ρυθμίσω μόνιμα από κάπου να έρχεται αναφορά παράδοσης γιατί τη χρειάζομαι και ξεχνιέμαι να την ενεργοποιήσω αφού πρέπει να το κάνω σε κάθε μήνυμα.

Και δεύτερον, έχετε να προτείνετε κάποια φθηνή λύση για φορτιστή αυτοκινήτου και βάση στήριξης? Η των 50 ευρώ του πλαισίου μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη..

Κάνε ένα directory My Documents μέσα στην SD και βάλε εκεί ότι mp3 θέλεις. Θα σου εμφανιστούνε στους ήχους. Το μόνο παραπάνω που δίνει το ringo είναι ότι σου επιτρέπει να επιλέγεις mp3 και για τα μηνύματα, αλλά από την άλλη τρώει αρκετά κολλήματα...

Ποτέ δεν μου κόλλησε. Κάτι άλλο στην έκανε τη ζημιά η συνδιασμός προγραμάτων. :cool:

Xtypa kiallo!!! Oso gia ton "Super-hyper-arximod" (boreite na ton apokaleite k "epitimo"), min po ti kanei kalitera :lol:

Σταμάτα να χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη θα εντοπιστούμε από το αυτόματο σύστημα. Δεν μπορώ να πώ περισότερα εδώ. Έχεις PM αν είναι σίγουρο κι αυτό. :cool:

Ωραιο avatar Pano....:lol: :lol: :lol:

Το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ (το έχω δανείσει στη σύζυγο) :p

Θα ήθελα να ρωτήσω δυο πραγματάκια μιας και το μπασκετάκι έχει ημίχρονο.. :) Αρχικά, αν μπορώ να ρυθμίσω μόνιμα από κάπου να έρχεται αναφορά παράδοσης γιατί τη χρειάζομαι και ξεχνιέμαι να την ενεργοποιήσω αφού πρέπει να το κάνω σε κάθε μήνυμα.

Και δεύτερον, έχετε να προτείνετε κάποια φθηνή λύση για φορτιστή αυτοκινήτου και βάση στήριξης? Η των 50 ευρώ του πλαισίου μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη..

Ψάξε στο μενού των γραπτών μυνημάτων και θα βρείς αυτό που ζητάς.

Γιά βάση δες εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=896802

κι εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=838632 :cool:

Ποτέ δεν μου κόλλησε. Κάτι άλλο στην έκανε τη ζημιά η συνδιασμός προγραμάτων. :cool:

Μπορεί, αλλά και κόλλημα να μην τρώει δεν υπάρχει λόγος να έχει extra πρόγραμμα να λειτουργεί...

Μπορεί, αλλά και κόλλημα να μην τρώει δεν υπάρχει λόγος να έχει extra πρόγραμμα να λειτουργεί...

Στην κάρτα πάει άνετα και απλά κάνει κάποια εγραφή/ μετατροπή μορφής αρχείων και πείραγμα σε τιμές registry. Μηδέν κατανάλωση πόρων. :D

Ψάξε στο μενού των γραπτών μυνημάτων και θα βρείς αυτό που ζητάς.

Αυτό σου λέω, όταν από το μενού επιλέξω επιλογές μηνύματος λέει "Ειδοποίηση παράδοσης μηνύματος" αλλά μόλις το στείλω και πάω να φτιάξω καινούριο, πρέπει να κάνω το ίδιο.. :worry: Τέλος πάντων.. Για φορτιστή αυτοκινήτου έχουμε τίποτα? Είχα ακούσει πως κάνουν κάποιοι της motorola.. :cool:

Λοιπόν σε Αγγλική ROM, πας στα Text Messages και μετά από κάτω δεξιά Menu -> Tools -> Options - > * Text Messages -> και επιλέγεις Request delivery notifications.

Κοίτα, μια γερή βάση έχει κοντά στα 25€. Αυτή που σου πρότεινε ο panosha είναι καλή, αν και κουνιέται αρκετά. Φορτιστή αυτοκινήτου με κάτω από 10€ δύσκολα θα βρεις. Κοίτα εδώ για να πάρεις μια ιδέα τι γίνεται και στα e-shop του εξωτερικού: http://www.addonsworld.co.uk/section.php/4004/0

Οπότε κάτω από 35€ δύσκολα θα δώσεις για κάτι καλό που να μη σου σπάσει εύκολα. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αυτή του X500, αλλά από ότι βλέπω από το βραχίωνα, φαίνεται αρκετά σταθερή (δεν θα κουνιέται συνέχεια σε λακούβες δλδ.) και πιστεύω πως αξίζει να δώσεις ακόμα 15€ για να έχεις κάτι που "κλείνει" ακριβώς το ppc σου...

Αρχιζει μόνο του το GPRS και μετά από μερικά δευτερόλεπτα αποσυνδέεται. Δεν τρέχει τίποτα, κάνω soft reset και επαναλαμβάνεται το ίδιο. Ιδέες?

έχετε να προτείνετε κάποια φθηνή λύση για φορτιστή αυτοκινήτου και βάση στήριξης? Η των 50 ευρώ του πλαισίου μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη..

Μπορει να κοστιζει 50 ευρωπουλα η γνησια βαση της ΕΤΕΝ αλλα αξιζει τα λεφτα της...πιστεψε με;)

Μπορει να κοστιζει 50 ευρωπουλα η γνησια βαση της ΕΤΕΝ αλλα αξιζει τα λεφτα της...πιστεψε με;)

Το γνωρίζω αυτό αλλά μου ήπιανε το αίμα με την αγορά του κινητού και έχω μείνει ταπί και ψύχραιμος.. :lol: Τεσπα, θα περιμένω να μαζέψω λεφτά και θα την πάρω αν είναι.. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας..

Λοιπόν σε Αγγλική ROM, πας στα Text Messages και μετά από κάτω δεξιά Menu -> Tools -> Options - > * Text Messages -> και επιλέγεις Request delivery notifications.

Το βρήκα, ευχαριστώ :)

Το γνωρίζω αυτό αλλά μου ήπιανε το αίμα με την αγορά του κινητού και έχω μείνει ταπί και ψύχραιμος.. :lol: Τεσπα, θα περιμένω να μαζέψω λεφτά και θα την πάρω αν είναι.. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας..

Πες τους οτι εισαι φιλος μας και θα σου κανουνε καλυτερη τιμη:lol: :lol: :D

Πες τους οτι εισαι φιλος μας και θα σου κανουνε καλυτερη τιμη:lol: :lol: :D

Πες στο αυτί του πωλητή οτι είσαι στη στοά και κλείστου και το μάτι. :p

Εγώ μόλις πήρα τον φορτιστή αυτοκινήτου της motorola για το RAZR. Εχει έξοδο mini-USB και φορτίζει το Χ500 τέλεια.

Να προσθέσω οτι κάνει 10 ευρώ στο media-markt στο Μαρούσι

Εγώ μόλις πήρα τον φορτιστή αυτοκινήτου της motorola για το RAZR. Εχει έξοδο mini-USB και φορτίζει το Χ500 τέλεια.

Έτσι εξηγείται γιατί δεν έχει το πλαίσιο αυτόν τον φορτιστή! :lol: Ευχαριστώ dualcore..

Πες στο αυτί του πωλητή οτι είσαι στη στοά και κλείστου και το μάτι. :p

Nai re, tha tou deiksei k to daxtilidi me tous 2 diavites k tha katalavei! H to mentagion me to simvolo enos ek ton 4 protarxikon "stoixeion" toy simpantos. Toy NEROY!!!!! :lol: :lol: :lol: :p :p :p :X

kai ego tis motorola pira me mini usb 8 euro apo tin vodaphone .Kapios eipe omos merikes selides prin oti o fortistis tis motorola einai ligotera mA kai den fortizzei kanonika to x500 .den to exo dokimasei akoma giati perimeno na moy er8ei h vasi aytokinitoy.

:O :O :O

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Μολις εκανα κανονικα update το Satelite Date Update. Μαλον ειχε καποιο κολημα ο server.

Επειδη αρχιζω και αισθανομαι πολυ χαζος, στο expire date μου γραφει: 1602-09-01 21:00. Αυτο σε ποια ημερομηνια αντιστοιχει ?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Δώσε εντολή μέσα από το activesync στο PC γιά τη μεταφορά του αρχείου και φρόντισε να κρατάς ξύπνιο το PDA με ένα κλικ σε κάποιο ελεύθερο σημείο του today κάθε τόσο και όλα θα πάνε καλά. :rolleyes:

pano mou ipes na doso entolh ,sto pc,alla i entolh pos dinete ?den ta pao kala me ths entoles ypalhlos ime sorry:( ligo pio analitika an mporis.

k to ezdial 2.01 otan to egatestisa ,mono mia shmea mou vgazi ellinikh tipota allo, ine k tsekarismeno mesa sto menou ,pos energopioynte ta ypolipa tria parathira sthn pano plevra pou dixni to site?

Τρίτη πληρώνομαι και πάω να το πάρω!

2 απορίες... Θα πάρω την ελληνική version του πλαισίου λόγω δόσεων, η ελληνική rom που έχει έχει αγγλική γλώσσα? Έχει sms 160 χαρακτήρων με ελληνικά από τη μάνα του?

Αν όχι μπορώ να βάλω την ENU rom???

• The title was changed to ETEN Χ500