Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω βρεί τα περισσότερα προγράμματα (Hikeyboard κλπ) αλλά μου λείπει το Ringo 1.28!

Θα εκτιμούσα πολύ ένα PM.... ;)

Δεν χρειάζεται PM!

To βρήκα!!!

Samsung Galaxy Note 3

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω βρεί τα περισσότερα προγράμματα (Hikeyboard κλπ) αλλά μου λείπει το Ringo 1.28!

Θα εκτιμούσα πολύ ένα PM.... ;)

Δεν χρειάζεται PM!

To βρήκα!!!

ok φίλε.

Θα ήθελα σχετικά με πιό πάνω αναφορες σχετικά με την απώλεια της κάλυψης της εγγύησης από το Πλαίσιο και επειδή με έχουν ρωτήσει πολλοί γιά το θέμα, να πω οτι η ROM είναι software όπως τα προγράματα που βάζουμε στα μηχανάκια το οποίο δεν καλύπτεται από την εγγύηση και έτσι κι αλλιώς με 5 κλικ σε 5 λεπτά επανέρχεται. Η εγγύηση καλύπτει το hardware και βέβαια αν κάποιο πρόβλημα υπάρξει σε αυτό, δε νομίζω οτι θα υπάρξει από το Πλαίσιο άρνηση κάλυψης με τη δικαιολογία της Αγγλικής ROM, το έχω γιά σοβαρό μαγαζί σε τέτοια θέματα. Εξ άλλου τη ROM που βάζουμε δεν την παίρνουμε από τον μπακάλη αλλά από την ΕΤΕΝ.:D

@panosha: κι εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα, και το Πλαίσιο τώρα τελευταίο έχει προσλάβει ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟ κόσμο που πιστεύω μπορούνε να σου πούνε το οτιδήποτε. Ας ελπίσουμε ότι αυτό που έκανες είναι αναστρέψιμο (δλδ. ξαναμπαίνει η Ελληνική) απλά για να είμαστε σίγουροι. Βέβαια πρέπει να βγει και κάποια Ελληνική ROM για να το δοκιμάσουμε...

@pit_sar: κοίτα εδώ για το M700 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=155680. Σε specs πάντως μόνο το πληκτρολόγιο είναι η διαφορά τους....

@panosha: κι εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα, και το Πλαίσιο τώρα τελευταίο έχει προσλάβει ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟ κόσμο που πιστεύω μπορούνε να σου πούνε το οτιδήποτε. Ας ελπίσουμε ότι αυτό που έκανες είναι αναστρέψιμο (δλδ. ξαναμπαίνει η Ελληνική) απλά για να είμαστε σίγουροι. Βέβαια πρέπει να βγει και κάποια Ελληνική ROM για να το δοκιμάσουμε...

Αμα ρωτήσεις τον κάθε τυχαίο υπάλληλο δεν θα πάρεις και εγγυημένη απάντηση. Πάντως ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα μου αρνηθούν οτιδήποτε. Εχω δώσει πολλά φράγκα στο Πλαίσιο και όποτε είχα πρόβλήματα ακόμα και μετά απο πολλούς μήνες αγοράς σε motherboard η επεξεργαστή ας πούμε, προχώρησαν άμεσα σε αντικατάσταση.:D

Ρε παιδιά γιατί κάθε φορά που κάνω μια κλήση με το skype μετα από μερικά δευτερόλεπτα κολλάει η συσκευή; Με το που απαντήσει ο άλλος αρχίζει να κάνει διακοπές ο ήχος και μετά από καμιά 10 δευτερόλεπτα κολλάει.

Να πω ότι η συσκευή είναι φρεσκοφορμαρισμένη και δοκίμσα και την 2.1 και την 2.2 beta.

Καλησπερίζω.

Σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω κινητούλι (αν μπορείς να το πεις έτσι) αλλά έχω κάμποσες απορίες....

*Αρχικά να ρωτήσω αν η κάμερά του έχει αυτόματη εστίαση. Δεν το έχω δει πουθενά στις προδιαγραφές του και αρχίζω να ανυσηχώ....

*Βίντεο τραβάει καλά? μπορεί κάποιος να ανεβάσει ένα ενδεικτικό βιντεάκι αν γίνεται?

*και μια φώτο αν ανέβαζε πολύ θα με βόλευε! :D

Και κάτι άκόμα... Αυτή την στιγμή είμαι φαντάρος, και έξοδος θεωρείται ένα απογευματάκι σπίτι μας. Επειδή δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλο το φορουμ για τα προβληματάκια του 500, μπας και θα μπορούσε κάποιος απο σας να πει επιγραμματικά τα σημαντικότερά του?

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο (που ενδεχωμένως) κάνετε, τα λέμε σε 3 μερούλες που ξαναπαίρνω εξόδου... :)

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

@Flyboy: το patch για το skype το έβαλες?

Δεν ήξερα ότι υπάρχει και patch για το skype. Το έκανα και παίζει μια χαρά.

Thanks

Παιδια ειμαι απο τους πρωτους που πηραν το Χ500 οταν πρωτοηρθε στο Πλαισιο του Mall.Υπεραριστη συσκευη ως PDA μετρια ως κινητο.Περιττο να πω πως εχουν τρελαθει ολοι στη δουλεια που το βλεπουν.:D

α)Εχω βρει μια εκδοση του Hikeyboard και ειναι εξαιρετικο προγραμμα αλλα συνεχιζω να εχω 70 χαρακτηρες στα sms.Μηπως εχω καποια λαθος εκδοση;Μπορει καποιος να μου το στειλει για να το ξαναδοκιμασω;

β)Εχει παρατηρησει κανεις καποιο προβλημα οσον αφορα το να στειλει sms;Τις τελευταιες μερες δυσκολευομαι να στειλω μηνυματα αυτα αποστελλονται μετα απο παρα πολλες προσπαθειες(τις περισσοτερες φορες επειτα απο λιγη ωρα μου βγαζει αποτυχια αποστολης)και μετα απο πολλη ωρα αναμονης θα καταφερει να αποσταλλει.:mad:

γ)Το patchακι για τη συσκευη μας βοηθαει σε κατι τελικα;Γιατι δεν ειδα διαφορα...

δ)Παιξτε οπωσδηποτε τα Broken Sword Και Virtual Pool ειναι τελεια!

Παιδια ειμαι απο τους πρωτους που πηραν το Χ500 οταν πρωτοηρθε στο Πλαισιο του Mall.Υπεραριστη συσκευη ως PDA μετρια ως κινητο.Περιττο να πω πως εχουν τρελαθει ολοι στη δουλεια που το βλεπουν.:D

α)Εχω βρει μια εκδοση του Hikeyboard και ειναι εξαιρετικο προγραμμα αλλα συνεχιζω να εχω 70 χαρακτηρες στα sms.Μηπως εχω καποια λαθος εκδοση;Μπορει καποιος να μου το στειλει για να το ξαναδοκιμασω;

Φίλε azsxazsx πιστεύω πως είναι θέμα ρύθμισης...

δοκίμασε να κάνεις τα εξής:

Πατάς Επαφές -> επιλέγεις το hikeyboard και στο βελάκι που εμφανίζετε δεξιά του, πατάς επιλογές -> πάλι επιλογές... -> επιλέγεις κάτω το tab Languages, και τοποθετείς αριστερά τις γλώσσες που θέλεις να εμφανίζονται όταν ανοίγεις το hikeyboard. Μέσα στις γλώσσες θα δεις και την επιλογή SMS, πρόσθεσε την και αυτή στον αριστερό πίνακα και είσαι οκ;)

(Η σειρά που θα βάλεις στον αριστερό πίνακα θα εμφανίζετε και στο hikeyboard π.χ. εγώ έχω βάλει SMS - Greek - US.)

http://img284.imageshack.us/img284/46/pccapture2pd3.jpg

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

Σωστά. Ενοείται οτι όταν γράφεις SMS έχεις διαλέξει το Hikeyboard από τα διαθέσιμα πληκτρολόγια και έχεις τσεκάρει το κουμπάκι SMS. Επίσης θα ήθελα να πώ οτι από το φάκελο hikeyboard\Sip\Languages μπορούμε να αφαιρέσουμε όλες τις υπόλοιπες γλώσες που δεν χρειαζόμαστε. Επίσης όσοι φίλοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ενώ έχουν προεπιλεγμένο σαν πρωτεύον πληκτρολόγιο το Hikeyboard μετά από κάθε softreset να εμφανίζεται πάλι το στάνταρ, ας δοκιμάσουν να το εγκαταστήσουν στη βασική μνήμη και όχι στην κάρτα.:)

Ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας ηταν μπροστα στα ματια μου η λυση και δεν το ειχα καταλαβει!:)

Οσον αφορα το β) και το γ) ξερει κανεις τιποτα;

Ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας ηταν μπροστα στα ματια μου η λυση και δεν το ειχα καταλαβει!:)

Οσον αφορα το β) και το γ) ξερει κανεις τιποτα;

To patch δεν αφήνει να εμφανιστεί το πρόβλημα του να μην μπορείς να μπείς στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και ταυτόχρονα να μην μπορείς να στείλεις και να λάβεις SMS και δουλεύει άψογα. To δικό σου πρόβλημα με τα SMS μου ακούγεται σαν άλλου είδους πρόβλημα του δικτύου σου ίσως. Κάνε μιά δοκιμή βάλε την κάρτα σου σε αλλό κλασικό κινητό και δοκίμασε να στείλεις SMS αν μπορείς.:!:

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να σβήσω τα ΠΑΝΤΑ από το Ημερολογιο του Outlook και το Ημερολόγιο της συσκευής; Έχω περάσει το excel του Εορτολογίου αλλά έχει γίνει ο χαμός (edit: έχω εμφανίσει παντού διπλοεγγραφές) και θέλω να καθαρίσω τα πάντα....
http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να σβήσω τα ΠΑΝΤΑ από το Ημερολογιο του Outlook και το Ημερολόγιο της συσκευής; Έχω περάσει το excel του Εορτολογίου αλλά έχει γίνει ο χαμός (edit: έχω εμφανίσει παντού διπλοεγγραφές) και θέλω να καθαρίσω τα πάντα....

Στις επιλογές του Outlook τσεκάρισε γιά προχωρημένους και στη νέα μπάρα που θα εμφανιστεί επάνω επέλεξε ενεργές συναντήσεις και σβήσε ότι θέλεις.

Γιά το PDA δεν ξέρω.

Στις επιλογές του Outlook τσεκάρισε γιά προχωρημένους και στη νέα μπάρα που θα εμφανιστεί επάνω επέλεξε ενεργές συναντήσεις και σβήσε ότι θέλεις.

Γιά το PDA δεν ξέρω.

Δεν το βρίσκω... Μιλάω για το Outlook 2003, όχι για το Express... και τις διπλοεγγραφές που βλέπω στο Hmerologio tou PDA πως θα τις ξεφορτωθώ...;;;:(

Στο outlook 2003 ακολουθεις τα εξης βηματα :

Προβολη --> Τακτοποιηση κατα --> Τρεχουσα προβολη --> Κατα κατηγορια

Ετσι θα σου εμφανισει ολες τις εγγραφες του εορτολογιου , τις μαρκαρεις , δεξι κλικ και διαγραφη :cool:

Στο pda, νομιζω πως αν σβησεις τις εγγραφες απ το outlook και επιλεξεις στο activesynk να αντικατασταθουν τα στοιχεια του pda απο αυτα του υπολογιστη (activesynk --> εργαλεια --> επιλογες --> κανονες --> επιλυση διενεξεων) θα σβηστουν κι απο εκει.Ειδαλως θα χρειαστεις hard reset.

Kαποιος φιλος ειχε μιλησει για ενα προγραμματακι που κανει αυτη τη δουλεια το pocket informat αλλα γι αυτο δε γνωριζω περαιτερω.

Ελπιζω να βοηθησα...

Γιά το 1 αν θέλεις διαφορετικό ήχο κλήσης και μυνήματος γιά κάθε επαφή σου η κατηγορία αναζήτησε το Ringo 1.28.

Γιά το 2 ένα bag των windows 2005 είναι ότι με το έτσι θέλω σηκώνουν το ActiveSync κάθε 10 λεπτά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αν έχεις το ΡΡC σε κατάσταση αναμονής να ανοίγει με αποτέλεσμα να καταναλώνει την μπαταρία του. Λύση : Από το μενού του ActivSync με το πρόγραμμα κλειστό δημιουργούμε ένα νέο server (όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake". Αφου τελειώσουμε ω του θαύματος στο μενού είναι πιά ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και το ρυθμίζουμε να συχρονίζει χειροκίνητα. Κατόπιν διαγράφουμε τον server που πριν δημιουργήσαμε. Αυτο είναι, αν το ActiveSync και όλα τα προγράμματα είναι κλειστα, μπορείται να έχετe την μπαταρία σας γεμάτη γιά μέρες σε Standbay mod. :D

μηπως μπορεις να δωσεις επιπλεον λεπτομερειες σε ελληνικα ppc ???

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

μηπως μπορεις να δωσεις επιπλεον λεπτομερειες σε ελληνικα ppc ???

Έναρξη-προγράμματα-activeSync-μενού-Προσθ.προελ.διακομιστή-....Βάζεις στα πεδία ότι να ναι... επιστροφή στο activesync-χρονοδιάγραμμα-ώρες αιχμής+ώρες μη αιχμής:ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ-ΟΚ-μενού-επιλογές-διαγραφή του exchange server που φτιάξαμε.

Το δικό του backup είναι ένα προγραματάκι που σώνει επαφές , ρυθμίσεις, και κάτι άλλα δεν θυμάμαι ακριβώς το έχω βγάλει. Δεν παίρνει εικόνα ολοκληρηρωμένη της ROM γιά να σε σώσει στη δύσκολη. Τέτοια προγράματα είναι το spb backup και το sprite backup, το δεύτερο πιό αξιόπιστο κατά τη

γνώμη μου.:rolleyes:

To Sprite Backup δεν μου δουλεύει. Μόλις πατώ Backup βγάζει ένα μήνυμα "Unexpected Error, check support site" ενώ δεν μπορώ καν να μπω στα General Options. Κολλάει (v.3.1.4.2419)...

p.s. ευχαριστώ για τη βοήθεια με το Outlook!

To Sprite Backup δεν μου δουλεύει. Μόλις πατώ Backup βγάζει ένα μήνυμα "Unexpected Error, check support site" ενώ δεν μπορώ καν να μπω στα General Options. Κολλάει (v.3.1.4.2419)...

p.s. ευχαριστώ για τη βοήθεια με το Outlook!

Εχεις παλίά έκδοση, που να σου στείλω νεότερη να δοκιμάσεις ? :)

Δεν το βρίσκω... Μιλάω για το Outlook 2003, όχι για το Express... και τις διπλοεγγραφές που βλέπω στο Hmerologio tou PDA πως θα τις ξεφορτωθώ...;;;:(

Pocket Informant είναι η λύση.

Menu->Tools&Settings->Utilities->Delete all appointments.

Pocket Informant είναι η λύση.

Menu->Tools&Settings->Utilities->Delete all appointments.

Όπως και το SKTools που βρήκα σε review του Pocket PC Magazine... μακάρι να το ήξερα νωρίτερα και να μην έχανα 1 ώρα για βλακείες..

• The title was changed to ETEN Χ500