Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ερωτησεις

α) καθε μερα πρεπει να συγχρονιζω το Χ500 με το pc μου.Αυτο ομως δεν μαμαει την μπαταρια?πχ αυτη τη στιγμη η μπαταρια μου ειναι 90%.αν το συγχρονιζω αυτοματα φορτιζει κιολας.δεν ειναι κακο για τη μπαταρια?

β) πως μπορω να βαλω mp3 για ηχους κλησης?απο το add ringtone δεν τα παιρνει

γ) μπορω να βαλω mp3 για ηχο alarm?

Αυτα προς το παρον

1) Καταρχήν η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα. Αν όμως και πάλι θες να το σταματήσεις από το να φωρτίζει, υπάρχει λύση με ένα reg hack. Kοίτα μερικά πιο πίσω και θα βρεις ένα post του kirileman (νομίζω) που το αναφέρει.

2) Το Ringo κάνει αυτό που θέλεις. Πάντως με το add ringtone δε θα έπρεπε να είχες πρόβλημα. Και στο M600 και σε αυτό μου λειτουργούσε πάντα.

3) Κατέβασε το mortplayer. Είναι ένας mp3 player που έχει κι alarm. Επίσης υπάρχει και το pTravel Alarm, αλλά μου μερικές φορές μου κολλούσε και δεν λειτουργούσε, και το έβγαλα. Μπορεί κάποια πιο καινούργια έκδοση να λειτουργεί καλύτερα ή μπορεί να έφταιγε κάποιο conflict. Δοκίμασε το, έχει πολύ περισσότερες επιλογές.

edit: τελικά μάλλον δεν υπάρχει το reg hack αφού άλλα γράφει ο kirileman:)

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άλλος έγραψε τη λύση για να μη φορτίζει στο συγχρονισμό απαντώντας σε δική μου ερώτηση. Μόνο που δεν υπάρχει ο φάκελος με το dword που υποτίθεται ότι πρέπει να αλλάξουμε. Και ρώτησα αν πρέπει να δημιουργήσουμε και το φάκελο αλλά προφανώς δεν το γνωρίζει κανείς. Τελικά το έχει πετύχει κανείς στο x500 ή στο m600;

Τελικά το πρόβλημα των sms είναι στην αγγλική ρομ;

Σε όλες υπάρχει. Απλά βάζεις την επιλογή δικτύου στο manual. Σε μένα, τουλάχιστον, δουλεύει τέλεια για 7η μέρα και νομίζω και σε όλους όσοι έχουν δοκιμάσει. Περιμένω μόνο να ακούσω τα νέα από τον gkp, γιατί, αν θυμάμαι καλά, δεν του χε πιάσει το κόλπο την πρώτη φορά και ομολογώ πως είχα εκπλαγεί. Τέλος, αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, μπορεί να πιάσει η συνταγή και να βλέπει τη sim αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις στο sim manager αν είναι γεμάτη η κάρτα σου με sms (η δικιά μου ήταν κ είναι εντελώς άδεια) γιατί αν είναι δεν θα μπορείς να λάβεις sms μέχρι να την αδειάσεις. Αυτά. Κατά τα άλλα, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Σε όλες υπάρχει. Απλά βάζεις την επιλογή δικτύου στο manual. Σε μένα, τουλάχιστον, δουλεύει τέλεια για 7η μέρα και νομίζω και σε όλους όσοι έχουν δοκιμάσει. Περιμένω μόνο να ακούσω τα νέα από τον gkp, γιατί, αν θυμάμαι καλά, δεν του χε πιάσει το κόλπο την πρώτη φορά και ομολογώ πως είχα εκπλαγεί. Τέλος, αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, μπορεί να πιάσει η συνταγή και να βλέπει τη sim αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις στο sim manager αν είναι γεμάτη η κάρτα σου με sms (η δικιά μου ήταν κ είναι εντελώς άδεια) γιατί αν είναι δεν θα μπορείς να λάβεις sms μέχρι να την αδειάσεις. Αυτά. Κατά τα άλλα, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Μετά από 2 μερές ολόκληρης χρήσης κάνοντας αρκετά restart και διάφορα στο τηλέφωνο όλα λειτουργούν ομαλά...

To δίκτυο είναι στο manual και απλά έχω βγάλει και δύο προγράμματα από τα προεγκατεστημένα...

M-Desk και backup utility...

Μου φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα πρέπει να προέρχεται αποκλειστικά από το δίκτυο και την επιλογή automatic...

Πιστεύω η ταλαιπωρία μου ότι έλαβε τέλος...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Στο manual και αγιος ο θεος, εδω και 4 μερες παιζει μια χαρα στα sms απλα

κατι παιζει ακομα με τη sim γιατι 1,2 φορες μου κολλησε και δεν ''εμπαινα''

στις επαφες.Περιμενουμε καινουργια εκδοση μπας και με την καινουρια rom

ξεπερασει αυτα τα προβληματα...

Μετά από 2 μερές ολόκληρης χρήσης κάνοντας αρκετά restart και διάφορα στο τηλέφωνο όλα λειτουργούν ομαλά...

To δίκτυο είναι στο manual και απλά έχω βγάλει και δύο προγράμματα από τα προεγκατεστημένα...

M-Desk και backup utility...

Μου φαίνεται όμως ότι το πρόβλημα πρέπει να προέρχεται αποκλειστικά από το δίκτυο και την επιλογή automatic...

Elpizo gia to kalo olon mas. ti alla programs exeis egkatastisei gia paradeigma?

Δόξα τω Θεώ!!! Γιατί αν κ έτσι κόλλαγε σε σένα πάει να πει πως θα κόλλαγε κ σε μας αργά η γρήγορα. Δεν έχω βγάλει κανένα πρόγραμμα από τα προεγκατεστημένα, οπότε και να τα άφηνες δεν τρέχει τίποτα, απλά έχω αφαιρέσει τη συντόμευση του προγράμματος backup από το φάκελο startup των windows και το χω απενεργοποιήσει μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Δεν έκανες και άσχημα, τελικά, που τα βγαλες. Κέρδισες χώρο. Να μην σου πω ότι θα αρχίσω να αφαιρώ κ γω ότι αχρείαστο υπάρχει εκεί μέσα...

Φιλοι μου με μεγαλη λυπη αποχωρω απο το Χ500 , το εδωσα πισω για τους κατωθι λογους

1.- θεώρησα απαραδεκτο σε ενα κινητο 600 Ε να υπάρχει αυτο το προβλημα με τα sms (ναι εγινε και σε μενα με ελληνικη ρομ , και με το χαρτάκι μέσα)

2.- Θεώρησα απαράδεκτο ο εκπροσωπος της ΕΤΕΝ στην Ελλάδα (manager του πλαισιου) να δηλώνει ότι δεν γνωριζει το πρόβλημα και ότι αν γινει αντικατάσταση πρέπει να γινει μονο με άλλο Χ500 ..... ευτυχως που ο ανθρωπος στο πλαισιο Λαρισας (που ας σημειωθεί ότι τον επρηξα κυριολεκτικα ) πήρε την ευθύνη πάνω του και μου το άλλαξε ...... βεβαια επρεπε να το δει με τα ιδια του τα ματια για να με πιστεψει και αυτος δεν γνωριζε τιποτα......

3.-Πρέπει να συμβιβαστώ με την ταχυτητα το Artemis πλεον (αν και δεν μου φανηκε τραγικη διαφορά 1-2 δευτερολεπτα, αλλα με καλυτερο ηχο και καλυτερη καμερα)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Τι θα μου πρότεινε κάποιος. Το Χ500 ή το HTC P3600 με εξωτερικό GPS.

Δαγκωτό X500!!

:D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

To understand the human mind:

http://www.noesistheory.com

Δαγκωτό X500!!

:D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

Θα μπορούσες να μου πεις το γιατί. Από θέμα επεξεργαστή μου φαίνονται σχεδόν ίδια, το Χ500 έχει ραδιόφωνο και GPS και το P3600 έχει 3G. Συν τα πρόβληματα που διαβάζω στο forum ότι έχει το X500. Υπάρχει κάτι που πρέπει να το λάβω υπόψην μου.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι και εγω.

Τι καρτες μνημης "φορατε" (τι μαρκα? ) και απο που τις πηρατε και ποσο, για να μαθαινουμε και εμεις οι νεοι

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Ρε παιδια διαβαζω συνεχεια για χαρτάκια. Το πρόβλημα είναι στη ρομ. Δεν ειναι hardware. Σε εμένα το έκανε 2 φορές αυτό με την άγνωστη sim όταν εγκατάστησα κάτι προγράμαμτα και έβγαλα το πρόγραμμα και όλα οκ.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Μάλλον κάποιοι τζάμπα διαβάζουν... ή τζάμπα γράφουμε εμείς... ή και τα δυο!!! Χαρτάκια κ ιστορίες. Τέλος πάντων, ο καθένας κάνει ότι νομίζει, αν θέλει το επιστρέφει, αν θέλει το κρατάει. Αυτά.

edit: Μετά από αυτά που διάβασα και στο θέμα του artemis δεν μπορώ να μη σχολιάσω.

Είναι απίστευτος ο τρόπος σκέψης κάποιων. Μου θυμίζει τις αντιδράσεις οπαδών. Όσο ένας παίκτης είναι στην ομάδα μας και αποδίδει, είναι μεγάλη παιχτούρα και ταλεντάρα. Αν και όταν αποχωρήσει για κάποιο λόγο, τότε μετατρέπετε σε παλτό, άμπαλο, παλιοχαρακτήρα, ρεμάλι τρελό κλπ.

Φαίνεται πως το ίδιο συμβαίνει κ στα κινητά. Όσο έχουμε ένα κινητό στα χέρια μας είναι πολύ γρήγορο, άριστο ποιοτικά και σαφώς ανώτερο από τον ανταγωνισμό. Όταν το αλλάξουμε για κάποιο άλλο αυτόματα μετατρέπεται σε σαράβαλο, οι διαφορές στην ταχύτητα/ποιότητα μικραίνουν ως δια μαγείας και η ζυγαριά γέρνει προς την άλλη κατεύθυνση.

Το σημαντικότερο απ'όλα είναι η φαινόμενη "διαδραστικότητα" των έξυπνων (στην κυριολεξία) συσκευών. Όσο βρίσκονται στα ράφια είναι αυτά που είναι. Όταν κάποιος τα αγοράσει αυτομάτως βελτιώνονται ποιοτικά (και όχι μόνο) ενώ ταυτόχρονα πέφτει η ποιότητα των υπολοίπων συσκευών (προφανώς από τη στενοχώρια τους που δε τα προτίμησε ο πελάτης). ΦΟΒΕΡΟ!!!

Σηκώνω τα χέρια ψηλά και υποκλίνομαι στο μεγαλείο του ανθρώπινου νου...

Θα μπορούσες να μου πεις το γιατί. Από θέμα επεξεργαστή μου φαίνονται σχεδόν ίδια, το Χ500 έχει ραδιόφωνο και GPS και το P3600 έχει 3G. Συν τα πρόβληματα που διαβάζω στο forum ότι έχει το X500. Υπάρχει κάτι που πρέπει να το λάβω υπόψην μου.

Δαγκωτο P3600 θα παρεις.

Τα P3300 & P3600 ειναι απο τα καλυτερα PPC που εχει βγαλει η HTC

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

@kirileman: δε νομίζω ότι θα έπρεπε να ασχολείσαι καν με το θέμα. Λες την άποψή σου και τέλος. Είναι κάτι δεδομένο ότι το Artemis είναι αρκετά πιο αργό αλλά από την άλλη αρκετά πιο όμορφο. Αν είσαι χρήστης που δε ζητάς πολλά από τη συσκευή σου, το Artemis είναι ιδανικό. Αν θέλεις κάτι παραπάνω είναι σίγουρα ότι θα σε εκνευρίσει με το πόσο αργό είναι...

Εδώ και δύο μέρες έχω στα χέρια μου κι ένα Artemis, που μου το έχει δώσει ένας φίλος μου για να του το φτιάξω. Εάν δεν τρέχει ΤΙΠΟΤΕ άλλο από πίσω και λειτουργήσει το destinator, τότε δεν καταλαβαίνεις μεγάλη τη διαφορά. Αν όμως αρχίσεις να περιπλέκεις τα πράγματα, και τρέχουν δύο τρία προγράμματα μαζί (π.χ. επαφές, word, wireless και explorer, τότε υπάρχει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα. Επίσης δε θέλω καν να φανταστώ τη θα γίνει αν εγκαταστήσω κάνα πρόγραμμα του στιλ iLauncher (για να μην πω pocket plus). Βέβαια, όπως έγραψα παραπάνω, εάν είσαι χρήστης που δεν πρόκειται ποτέ να το ψάξεις τόσο πολύ, και θες απλά μία συσκευή να έχει ένα destinator και να παίρνει και τηλέφωνο, δύσκολα θα καταλάβεις τη διαφορά.

Πάντως σαν ένα mini vs μια που έχω και τις δύο συσκευές και τις λειτουργώ δύο μέρες σχεδόν παράλληλα, έχω να γράψω τα εξής:

1) Από θέμα ομορφιάς (προσωπική άποψη) είναι πολύ πιο καλό το Artemis.

2) Ευχρηστία, κερδίζει πάλι το Artemis, με το φοβερό "mouse" και τα καλύτερα τοποθετημένα κουμπιά.

3) Από θέμα κάμερας, βγάζει καλύτερα τη νύχτα το Artemis αλλά πιο "ψεύτικα". Τώρα γενικότερα πιστεύω το X500 είναι καλύτερο. Θα βγάλω πάντως αύριο μερικές φωτογραφίες κι από τα δύο, σε ίδια "τοπία", θα της ανεβάσω και θα κρίνεται από μόνοι σας.

4) Θέμα ταχύτητας πιστεύω δεν υπάρχει καν σύγκριση. Είναι ΑΡΚΕΤΑ πιο αργό το Artemis, σε σημείο που αν δεν προσέχεις συνέχεια να κλείνεις ΌΤΙ πρόγραμμα ανοίγεις, γίνεται εκνευριστικά αργό (ξέρετε να το πετάς στο τοίχο). Το X500 δεν έχει τέτοια προβλήματα.

5) Το GPS του X500 είναι ΑΡΚΕΤΑ καλύτερο από του Artemis. Πολύ γρήγορο, μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι κάνει fix πιο γρήγορα κι από το RBT 2010 που έχω. Επίσης εν κινήσει, πιάνει αρκετά καλύτερο σήμα από τους δορυφόρους από ότι το HTC.

6) Από ποιότητα κατασκευής, πιστεύω καλύτερο και πιο στιβαρό το X500. Το Artemis χάνει πολύ με τη ροδέλα, που πιστεύω ότι μετά από 2-3 μήνες χρήσης θα είναι έτοιμη να φύγει από τη θέση της.

7) Από οθόνη, πολύ ανώτερη του X500. Το Artemis δεν πλησιάζει στην απεικόνιση χρωμάτων.

8) Από προεγκατεστημένα προγράμματα, πολύ περισσότερα το X500 (δεν έχει quickLink το Artemis!!!) αλλά και πολύ "μπροστά" η επιλογή που έχει το Artemis για αλλαγή γλώσσας. Μπράβο στην Ace Hellas!

9) Τέλος από θέμα αξεσουάρ, έχει φοβερή θήκη το Artemis, καμία σχέση με την τραγική του X500. Και υποδοχή για τη ζώνη και από πολύ καλύτερα υλικά.

Θα κάνω κι άλλες δοκιμές αύριο και θα σας γράψω κι άλλα...

Φίλε Παναγιώτη δεν αντεξα την ακύρωσα την παραγγελία και πάω γραμμή στο Πλαίσιο να το κτυπήσω:mad:

Φίλε αφού μάλωσα τον Ελβετό και μου επέστρεψε τα χρήματα, πήρα ένα τεμάχιο χθες από Πλαίσιο.:lol:

Το μόνο καινούργιο σε σχέση μεδιάφορα που γράφτηκαν πιό πάνω: Μα κανένας σας δεν είδε τη βελτιωμένη απόδoση του GPS ? Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι κύριοι της ΕΤΕΝ αλλά είναι ακόμα καλύτερο από το G500+

Hab

δεν ασχολούμαι με τα κινητά αλλά με τους ανθρώπους, και μάλιστα με τις αδυναμίες τους και τον τρόπο που τις δικαιολογούν. Η μάλλον, ασχολούμουν...

Καλημέρα.

file kirileman

δεν ειμαστε συναισθηματικά δεμένοι με τα chip

εαν υπαρχει οποιαδήποτε δυσκολία η αδυναμία απο τον χρήστη δεν ειναι παράλογο να αλλάξει γνώμη η συσκευή

Πάντως απο την εμπειρία μου ποτε δεν πρέπει να αγοράζεις ενα προιον που μολις κυκλοφόρησε ( soft + hard)

φιλικα

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

αν μιλας για μενα τοτε εχω να σου πω το εξης

1.- φυσικα το Χ500 ειναι ποιο γρηγορο απο το αρτεμις (αν και εχω βαλει το sps pocketplus kai to sps pocket weather στη βασικη μνημη και παει μια χαρα)

πολλα προγραμματα ταυτοχρονα να ανοιξω δεν το νομιζω ,,, παντως με το destinator anoixto δεχτηκα μια χαρα κληση χωρις κανενα κολημα) επίσης ο χρόνος που ανοιγει το destinator ειναι ο ιδιος ισως 1 sec ποιο αργα στο αρτεμις .......παντως παρόλα αυτά συνεχιζω να πιστευω ότι φυσικα το Χ500 ειναι ποιο γρηγορο

2.- ο οθόνη του ειναι μια χαρα η καμερα του ειναι τελεια σε σχεση με το χ500 και ο ηχος του ειναι απιστευτος

3.- η χρηση του ειναι καταπληκτικη για μενα που εχω 280 επαφες μεσα (ανετα με το ενα χερι ολα)

4.- ειναι αισθητα πιο μικρο (μαλλον ειναι ο σχεδιασμος)

ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ 600 Ε ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΥΚΕΥΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Πρεπει να μαθουν τα Γαλλάκια να σεβονται τους καταναλωτες

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

αν μιλας για μενα τοτε εχω να σου πω το εξης

1.- φυσικα το Χ500 ειναι ποιο γρηγορο απο το αρτεμις (αν και εχω βαλει το sps pocketplus kai to sps pocket weather στη βασικη μνημη και παει μια χαρα)

πολλα προγραμματα ταυτοχρονα να ανοιξω δεν το νομιζω ,,, παντως με το destinator anoixto δεχτηκα μια χαρα κληση χωρις κανενα κολημα) επίσης ο χρόνος που ανοιγει το destinator ειναι ο ιδιος ισως 1 sec ποιο αργα στο αρτεμις .......παντως παρόλα αυτά συνεχιζω να πιστευω ότι φυσικα το Χ500 ειναι ποιο γρηγορο

2.- ο οθόνη του ειναι μια χαρα η καμερα του ειναι τελεια σε σχεση με το χ500 και ο ηχος του ειναι απιστευτος

3.- η χρηση του ειναι καταπληκτικη για μενα που εχω 280 επαφες μεσα (ανετα με το ενα χερι ολα)

4.- ειναι αισθητα πιο μικρο (μαλλον ειναι ο σχεδιασμος)

ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ 600 Ε ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΥΚΕΥΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Πρεπει να μαθουν τα Γαλλάκια να σεβονται τους καταναλωτες

Συμφωνώ απολύτως,πρέπει να σέβονται το χρήμα του καταναλωτή που τους δίνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε αφού μάλωσα τον Ελβετό και μου επέστρεψε τα χρήματα, πήρα ένα τεμάχιο χθες από Πλαίσιο.:lol:

Το μόνο καινούργιο σε σχέση μεδιάφορα που γράφτηκαν πιό πάνω: Μα κανένας σας δεν είδε τη βελτιωμένη απόδoση του GPS ? Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι κύριοι της ΕΤΕΝ αλλά είναι ακόμα καλύτερο από το G500+

Οντως με το Χ500 πιανει το destinator ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

ΦΟΒΕΡΟ:D :D

• The title was changed to ETEN Χ500