Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολες οι προσοψεις που βρισκω δεν εχουν το sticker της

καμερας και τα αλλα 2 κοματια διπλα στην καμερα

Ακομα δεν εχουν κουμπια αλλα αυτα τα εχω.

Δεν μπορω να τα βρω πουθενα.

Αν καποιος ξερει που μπορω να τα βρω ας μου στηλει ενα μηνυμα

Ακομα δεν εχω παρει τα πλαστικα μπρος/πισω

μηπως τα βρω με τα υπολοιπα

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια βοηθεια.....

μου κλειδωσε απο τον κωδικο κλειδωματος συσκευης και δεν μου εχεται αυτον που ειχα....

με τις πολλες προσπαθειες με αφηνει πλεον να βαζω κωδικο ανα μεγαλα χρονικα διαστηματα(ωρα+)

πως μπορω να το ανοιξω?

hard reset με ποια κουμπια?

ευχαριστω.........

Ολες οι προσοψεις που βρισκω δεν εχουν το sticker της

καμερας και τα αλλα 2 κοματια διπλα στην καμερα

Ακομα δεν εχουν κουμπια αλλα αυτα τα εχω.

Δεν μπορω να τα βρω πουθενα.

Αν καποιος ξερει που μπορω να τα βρω ας μου στηλει ενα μηνυμα

Ακομα δεν εχω παρει τα πλαστικα μπρος/πισω

μηπως τα βρω με τα υπολοιπα

Για δες και αυτο :

http://cgi.ebay.de/Akkudeckel-Frontcover-Backcover-Eten-Glofiish-x500_W0QQitemZ390004572481QQcmdZViewItem?hash=item390004572481&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A16|39%3A1|240%3A1318

και αν θελεις βαλε τα παλια σου πληκτρα.

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Έκανα πριν δύο μέρες αναβάθμιση σε WM6.1 με την rom WM6 Panot ver. 3.85 . Ήταν πολύ εύκολο και γρήγορο και για όποιον ενδιαφέρεται στο http://rapidshare.com/files/152971777/EtenX500_WM6.1.rar θα βρει ότι χρειάζεται μαζί με οδηγίες. Με μια διόρθωση , το πρόγραμμα RemapSoftkeys.exe που έχω στον φάκελο δεν χρειάζεται γιατί είδα μετά ότι υπάρχει αντίστοιχη λειτουργία στην rom.

Εγω δεν εχω την ELL0291 αλλα την ELL0434 πως μπορω να κανω αναβαθμιση; :confused:

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

• 1 month later...

Χαιρετώ! Μόλις παρέλαβα ένα x500, το οποίο δουλεύει άψογα:

Μοναδικό πρόβλημα, οι ήχοι κλήσης αλλά και mp3 που αναπαράγω από τον media player, όλοι οι ήχοι γενικώς ακούγονται τραγικά σιγά, σχεδόν ανεπαίσθητα από το ηχείο του κινητού.

Από την άλλη η ανοιχτή συνομιλία ακούγεται καμπάνα... οπότε μάλλον δεν φταίει το ηχείο...

Όλοι οι ήχοι όταν χρησιμοποιώ hands-free ακούγονται κανονικά.

Any ideas; :(

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• Administrators
Μοναδικό πρόβλημα, οι ήχοι κλήσης αλλά και mp3 που αναπαράγω από τον media player, όλοι οι ήχοι γενικώς ακούγονται τραγικά σιγά, σχεδόν ανεπαίσθητα από το ηχείο του κινητού.

Paikse ligo me tis rythmiseis tis syskevis kai sigourepsou oti i entasi toso tou systimatos oso kai tou tilefwnou einai sto maximum dynato.

Modpic.gif

Been there, done that, όλα στο τέρμα είναι...

Το περίεργο είναι πως ψάχνοντας από δω και από κεί βρήκα μόνο 1-2 αναφορές σε παρόμοιο πρόβλημα, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες όμως.

έντιτ: τελικά ήταν θέμα... βύσματος! Ακολούθησα τη λύση που δόθηκε εδώ, και το ηχείο δουλεύει κανονικά! (προσοχή με την καρφίτσα!) :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• 4 weeks later...

...αφού ηρέμησα ας γράψω την ιστορία μου...

Μετά το τελευταίο ξαναπέρασμα firmware παρέδωσε πνεύμα η microsd (για προσωπικούς της λόγους)... αλλάχθηκε μέσα στην εγγύησή της με μια ίδιας μάρκας νέα...

Γυρνάω σπίτι. Ξαναστήνω το κακόμοιρο eten από την αρχή, περνάω εφαρμογές όλα καλά... μέχρι που.... μια εφαρμογή ζητάει reset.

Κάνω reset ο κακομοίρης... και "Do you want to format this storage card to make it readable?"... λέω δε μπορεί. Βγάζω την κάρτα, τη βάζω στο pc... κανονικά ότι είχα εγκαταστήσει ήταν μέσα. Τη βάζω στο eten, παίζει κανονικά. Συνεχίζω το setάρισμα. Τελειώνω. Το αφήνω στην άκρη.

Πάω να το ξανανάψω από standby και... Do you want to format this storage card to make it readable?

(έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια ότι το eten έκαψε την πρώτη κάρτα)

Και ξεκινάει το googling... σύμβουλές από δω από κει... έφαγα κανά 2ωρο κατεβάζοντας καντήλια... Μέχρι που πέρνω απόφαση ότι μάλλον πρόκειται για ασυμβατότητα...

Βγάζω τη microsd της nokia από το νέο κινητό, την κοτσάρω στο Eten παίζει καμπάνα. Η νέα sd αναπαύεται στο nokia και το ίδιο και τα νεύρα μου...

Η νέα microsd ήταν η http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=923745&Manufacturer=Transcend&HYKARTAMNIMISTYPOSMNIMIS=microSD+Card&category=69977581&catalog=19

(αν δεν ξέρετε κάποια λύση, μακριά από τη συγκεκριμένη...)

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Καλησπέρα! Θέλω παρακαλώ τη βοήθειά σας...Έχω το εν λόγω κινητό (Eten X500) με περασμένα τα εργοστασιακά Windows Mobile v.5

1ον) Είδα από την ιστοσελίδα την επίσημη ότι μπορώ να περάσω τα WM 6 αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν μου επέτρεπε να κατεβάσω το αρχείο καθώς δεν δεχόταν το IMEI της συσκευής. Μπορώ να τα βρώ κάπου αλλού και πού?

2ον) Όταν πατάω το κουμπάκι επάνω αριστερά με το σήμα του δορυφόρου και το λαμπάκι μου πετάει μήνυμα "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου 'GPS'. Δεν είναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό ή κάποιο από τα στοιχεία του δεν μπορεί να βρεθεί. Ίσως να χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε ή αποκαταστήσετε αυτό το αρχείο." Πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα? Να πώ εδώ επάνω ότι παρ'όλα αυτά το GPS λειτουργεί μια χαρά!

3ον) Αν περάσω τα WM 6 ή 6.1 όπου έχω δεί δεν είναι επίσημη μπορώ να γυρίσω πίσω σε WM5 ? Αξίζει τον κόπο να περάσω τα WM6 καθώς τη συσκευή την έχω μόνο για χρήση του GPS?

4ον) Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω τον υπολογιστή να αναγνωρίσει το Eten. Έχω Windows Vista. Παρ'οτι κάνει κάτι ήχους αυτούς που κάνει όταν βρίσκει νέο hardware δεν το βρίσκει με τίποτα και έχω περασμένο και το "Windows Mobile Center" στα Vista. Επίσης τι κάνω?

5ον) Όταν κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα δεν μπορώ να του ορίσω που θα το κάνει? (κάρτα μνήμης ή εσωτερική μνήμη συσκευής)

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Φιλε μου αν εχεις χρονο και διαθεση για ψαξιμο ριξε μια ματια εδω και θα βρεις απαντησεις σε πολλα απο τα ερωτηματα σου

• 1 month later...
  • 2 months later...

Καλημέρα

πριν μερικές ημέρες μου έπεσε το Χ500 από τα χέρια και έσπασε η οθόνη.

Αγόρασα μία νέα και την τοποθέτισα στη θέση της σπασμένης.

Το κακό είναι ότι ενώ η αφή δουλεύει σωστά και ο οπίσθιος φωτισμός λειτουργεί, η οθόνη παραμένη μαύρη.

Έχω πρότερη εμπειρία , και στο δικό μου κινητό και σε άλλα, είμαι ηλεκτρονικός στη εταιρία που δουλεύω, άρα στην τοποθέτηση δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος.

Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ να με βοηθήσει να επιλύσω αυτό το πρόβλημα.

Υ.Γ.: Το PDA το ελεγχω από πρόγραμμα στον Η/Υ και βλέπω ο,τι χρειαστει... σε αυτό

• Administrators

Λαμβάνοντας υπόψιν τις τεχνικές σου γνώσεις, θεωρώ δεδομένο ότι έχεις βρει ακριβώς την ίδια οθόνη με το digitizer και έχει τοποθετηθεί σωστά. Είσαι σίγουρος ότι δεν σου έχει ξεφύγει κάτι;

Ενδεχομένως να έχει πρόβλημα και η πλακέτα της συσκευής κάτι που φυσικά απεύχομαι. Ιδιαίτερες γνώσεις δεν έχω σε αυτό τον τομέα.

Το θέμα μεταφέρθηκε στο thread των ΕΤΕΝ μιας και εδώ είναι το σωστό μέρος και έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να λάβεις βοήθεια.

Modpic.gif

Σε ευχαριστώ που το μετεφερες , απλά δεν μπορούσα να δημιουργήσω θέμα εκεί!

Παίδιά αν γνωρίζεται μα μου υποδείξετε το ολοκληρωμένο που είναι υπεύθυνο μπας και έχει κάτι που μπορεί να φτιαχτεί στο χέρι, με μεγενθυντικό φακό ή μικροσκόπιο.

• 5 months later...
  • Administrators
Πέρασε του ταινίες avi και θα τις βλέπεις κανονικά με το core player. Εάν θέλεις να έχεις και υπότιτλους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το free TCPMP.

Modpic.gif

Προσοχή όμως ο core player χρειάζεται συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να αποφύγεις τα σπασίματα της εικόνας...

Έβαλα 3-4 ταινίες .avi και μου βγάζει οτι "ένα αντικείμενο ή όνομα δεν βρέθηκε".Εγκατέστησα και την τελευταία έκδοση του core player αλλά πάλι τα ίδια.

Έβαλα 3-4 ταινίες .avi και μου βγάζει οτι "ένα αντικείμενο ή όνομα δεν βρέθηκε".Εγκατέστησα και την τελευταία έκδοση του core player αλλά πάλι τα ίδια.

Καμιά λύση; :worry:

• 4 weeks later...
  • 9 months later...

Χαιρετίζω το forum.

Γνωρίζει κανένας πώς μπορώ να "δω" στο pda μου μνήμη SDMMC 4GB; Την παλιά που είναι 2GB τη βλέπει κανονικά. Χρειάζεται κάποιο patch ίσως;

Ευχαριστώ.

• The title was changed to ETEN Χ500