Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως γνώριζετε πως μπόρω να κάνω disable το gprs /edge ??

Καθε φορα που κανω restart το κινητο πρεπει να ξανατρεχω το NoData ωστε να τα ξανακανω disable. Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτοματα disable??

Επισης, υπαρχει καποιο προγραμμα που να λειτουργει σαν τηλεφωνητης/blacklist κλησεων??? Θα ηθελα αν γινεται να εχει πολλαπλες λιστες που να τις ενεργοποιω κατα περιπτωση....

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καθε φορα που κανω restart το κινητο πρεπει να ξανατρεχω το NoData ωστε να τα ξανακανω disable. Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτοματα disable??

Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό.

Επισης, υπαρχει καποιο προγραμμα που να λειτουργει σαν τηλεφωνητης/blacklist κλησεων??? Θα ηθελα αν γινεται να εχει πολλαπλες λιστες που να τις ενεργοποιω κατα περιπτωση....

Magicall.

Modpic.gif

Ναι...πέτα το GPRSWIZARD που σε κάθε επανεκκίνηση σου πειράζει πάλι τις ρυθμίσεις.

Ναι...πέτα το GPRSWIZARD που σε κάθε επανεκκίνηση σου πειράζει πάλι τις ρυθμίσεις.

Ναι, κανοντας uninstall το ETEN GPRS Wizard σταματισε να αλλαζει ρυθμισεις στην αρχη.

To MagicCall ξαναψανωντας το ειδα οτι ειναι απλα τελειο :)

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Αλλη μια τελευταια (ελπιζω)

Με το destinator 7 αντεμετωπιζετε κανενα προβλημα? Αν δεν κανω reboot πριν το ανοιξω μεσα στα πρωτα 3-4 λεπτα μου ωγαζει low memory, να διαλεξω ποια εφαρμογη να κλεισω και φυσικα οποια και αν διαλεξω απλα κλεινει το κινητο!

Να βαλω την v6 ή κατι κανω λαθος???

Χρήστης:

• Administrators

Βάλε καλύτερα το 6 που είναι ολίγον τι πιο ελαφρύ και έχει ακριβώς τους ίδιους χάρτες με το 7.

Modpic.gif

Σχετικα με το magic call , εβαλα την εκδοση MagiCall.v2.0.0.165 αλλ δεν φαινεται να λειτουργει....

Δεν μπορει με κανενα τροπο να διαχειριστει κληση (block/ ignore/ next rule)! ειναι σαν να μην υπαρχει!

Παιζεται με ποιο κιανουργια εκδοση? Μηπως κανει κανενα conflict με το Spb Shell?

Χρήστης:

Αλλη μια τελευταια (ελπιζω)

Με το destinator 7 αντεμετωπιζετε κανενα προβλημα? Αν δεν κανω reboot πριν το ανοιξω μεσα στα πρωτα 3-4 λεπτα μου ωγαζει low memory, να διαλεξω ποια εφαρμογη να κλεισω και φυσικα οποια και αν διαλεξω απλα κλεινει το κινητο!

Καλό είναι να κλείνεις όλες τις εφαρμογές πριν ανοίξεις το Destinator αν έχεις λίγη διαθέσιμη μνήμη εξ αρχής.

• Administrators
Καλό είναι να κλείνεις όλες τις εφαρμογές πριν ανοίξεις το Destinator αν έχεις λίγη διαθέσιμη μνήμη εξ αρχής.

Kala afto ennoeitai. Episis ena soft reset prin tha eferne akoma kalytera apotelesmata.

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα έχω το X500 έχω βάλει κάποια προγράμματα της spb και ένα anti virus της eset.Όταν γίνεται restart και πάω να ανοίξω το τηλέφωνο στην οθόνη που βάζεις το pin μου βγάζει μήνυμα ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SIM!! Μήπως φταίει κάποιο πρόγραμμα??????? ή είναι κάτι άλλο????? για να επανέλθει θέλει hard reset και είναι πίκρα κάθε λίγο και λιγάκι. PLEASE HELP.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:(:(:(:(:(

• Administrators

Δεν το γλυτώνεις το hard reset.

Και επίσης δεν χρειάζεσαι antivirus στη συσκευή σου. Κανένας μας δεν χρησιμοποιεί και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα μέχρι τώρα. Το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τη συσκευή να σέρνεται.

Modpic.gif

Υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε καποιο ειδος αναβαθμισης στην συσκεη? Σε μνημη κυριως...

Αν και δυσκολο το βλεπω...

Χρήστης:

Υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε καποιο ειδος αναβαθμισης στην συσκεη? Σε μνημη κυριως...

Αν και δυσκολο το βλεπω...

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μεγαλύτερη SD κάρτα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Την RAM και την ROM μπορείς να την αναβαθμίσεις μόνο.... αλλάζοντας τηλέφωνο. :lol:

Ελεγα μπας και επαιζε κανενα upgrade στην μνημη! :)

Χρήστης:

• 2 weeks later...

Τα εκανα θαλασσα μαλλον με το firmware. Μηπως ξερει καποιος πως θα το ξανα ζωντανέψω το πραμα μου. Ευχαριστω

http://www.techelp.gr/barbounis/x500.gif

X600?

Τι έκανες θάλασσα? Στο service menu μπήκες...

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Ενα firmware update πήγα να κάνω και την πατησα σαν μικρο παιδι. Το θεμα ειναι τωρα τι κανω.............

Δλδ... άμα βγάλεις το καπάκι για να σβήσει και μετά το ξανανάψεις βγαίνει συνέχεια στο ίδιο?
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Δλδ... άμα βγάλεις το καπάκι για να σβήσει και μετά το ξανανάψεις βγαίνει συνέχεια στο ίδιο?

Ότι και να κανω αυτο βλεπω. Και μπαταριες εβγαλα και ότι θες εκανα

Και για να καταλάβω... πήγες να περάσεις firmware από x600 σε x500 ή το 600 έχεις?

το χ500 εχω. τι πηγα να περασω ας το μην το ψαχνεις. Τωρα διαβαζω αυτο μπας και βρω την ακρια http://www.eten-users.eu/lofiversion/index.php/t13154.html%20-%2061k

Και γω αυτό θα σου λεγα... να περάσεις κάποια rom αν μπορείς να μπεις bootloader...

Συγνωμη που μπαινω εδω αλλα δεν βρισκω που αλλου να πω το προβλημα μου. εχω το eten χ800 και δεν μου ανοιγει τα αρχεια .exe. τι να κανω; ευχαριστω παιδια για οτι πειτε.

• Administrators
Συγνωμη που μπαινω εδω αλλα δεν βρισκω που αλλου να πω το προβλημα μου. εχω το eten χ800 και δεν μου ανοιγει τα αρχεια .exe. τι να κανω; ευχαριστω παιδια για οτι πειτε.

Ta exe trexoun apo to PC.

Ta cab trexoun apo ti syskevi.

(Yparxei thread gia to X800 alla einai ligo ksexasmeno)

Modpic.gif

• The title was changed to ETEN Χ500