Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Pigaine apo to forum tou kathe site kai mpes xeirokinita stis aggelies. Ekei kane anazitisi bazontas ETEN X500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Pigaine apo to forum tou kathe site kai mpes xeirokinita stis aggelies. Ekei kane anazitisi bazontas ETEN X500. και παλι 0 αποτελέσματα μου βγάζει!!!:wacko: Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Stin anazitisi mi bazeis ellinikous xaraktires alla agglikous, mporei na ta idia ta blepeis alla i kwdikopoiisi einai diaforetiki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Stin anazitisi mi bazeis ellinikous xaraktires alla agglikous, mporei na ta idia ta blepeis alla i kwdikopoiisi einai diaforetiki. μπα τίποτα ουτε με αγγλικά ούτε με ελληνκά! Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Ίσως φταίει ο περιορισμένος αριθμός post που έχεις, μιας και εγώ τα βλέπω κανονικά και μάλιστα είναι πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 τωρα πιά είμαι και εγω ένας μαθητεύομενος κάτοχος ppc eten glofiish x500! και τώρα όποιος έχει διάθεση μου απαντάει! πως μπορώ να δώ το κινιτό στον υπολογιστή μου? ποιές είναι οι ρυθμίσεις για το wifi έχω router isdn 1mbps otent συνδεση! Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 πως μπορώ να δώ το κινιτό στον υπολογιστή μου? Συνέδεσε τα μεταξύ τους με το USB καλώδιο και κάνε εάν έχεις Windows XP στον υπολογιστή σου, ή με Windows Mobile Device Center εάν έχεις Windows Vista. Είναι και τα δύο free. Θα τα βρεις στο νετ. ποιές είναι οι ρυθμίσεις για το wifi έχω router isdn 1mbps otent συνδεση! Με ίδιο provider εμένα το PPC βλέπει κατευθείαν το router. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι. Μόνο τον κωδικό βάζω και μπαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Συνέδεσε τα μεταξύ τους με το USB καλώδιο και κάνε εάν έχεις Windows XP στον υπολογιστή σου, ή με Windows Mobile Device Center εάν έχεις Windows Vista. Είναι και τα δύο free. Θα τα βρεις στο νετ. εχω windows xp τι να κάνω στον Η/Υ? τι είναι free? Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 το έχω συνδέσει με usb καλώδιο! Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 εχω windows xp τι να κάνω στον Η/Υ? τι είναι free? Για να δει το PC τη συσκευή σου πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Microsoft ActiveSync 4.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasme Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Για να δει το PC τη συσκευή σου πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Microsoft ActiveSync 4.5. καλημέρα!πως μπορώ να κάνω συντομεύσεις, νομίζω οτι υπάρχει ένα προγραμμα που το κάνει αυτό αλλα δεν ξέρω που να το βρω και πως να το εγκαταστίσω. το προβλημά μου είναι να βάλω ένα οικονίδιο στην αρχή για το destinator και να μην πάω απο τον explorer για να το βρω! Παράθεση ninja::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 To kalytero gia ti syskevi sou gia shortcuts sto today screen einai to SPB Pocket Plus. Tha to breis opws kai oti allo xreiasteis kai sto *** ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 εκτος απο αυτο που σου ειπε ο φιλος athanaso αυτη την δουλεια μπορεις να την κανεις και με το resco explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Παιδιά που μπορώ να βρω φορτιστή συτοκινήτου; Ευχαριστώ. Διάβασα λίγο από το θέμα. Να θέσω αλλιώς την ερώτηση. Κάνει οποιαδήποτε φορτιστής mini usb; Ακόμη και αυτός που έχει για το HTC το πλαίσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ναι... κάνει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfcorpcy Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Έχω το ETEN X500+ με λογισμικό WM6.0 και γλώσσα WWE, major version 032 & minor version 0486. Θα ήθελα τη βοήθεια σας έτσι ώστε να έχω τη δυνατότητα να γράφω και να διαβάζω ελληνικούς χαρακτήρες. ΝΑΙ είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και το καυχιέμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Na diabazeis mporeis outws i allws ean exeis balei ta Regional Settings se Greek. Gia na grafeis i kalyteri lysi legetai... Pocket CM Keyboard. PS. Yparxei idi thread gia to X500/X500+. Den xreiazetai na anoigeis kainourgio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfcorpcy Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Έχω το ETEN X500+ με λογισμικό WM6.0 και γλώσσα WWE, major version 032 & minor version 0486. Θα ήθελα τη βοήθεια σας έτσι ώστε να έχω τη δυνατότητα να γράφω και να διαβάζω ελληνικούς χαρακτήρες. ΝΑΙ είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και το καυχιέμαι. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ Ti ennoeis? Ti akribws de doulevei swsta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Για εμένα το καλύτερο πληκτρολόγιο είναι το hikeyboard http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4595 Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Για εμένα το καλύτερο πληκτρολόγιο είναι το hikeyboard http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4595 Αυτό το πληκτρολόγιο το χρησιμοποιούσαμε πριν 5 χρόνια! Δεν αμφιβάλω για την αξιοπιστία του Hikeyboard αλλά οι πιο σύγχρονες λύσεις μπορώ να πω ότι έχουν να προσφέρουν περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Φορούσα την "Χ500 VER R01 WWE 032 0436" την αγγλική και είπα να βάλω την "WM6 Panot ver. 3.85" rom. Όλα δουλεύουν μια χαρά, το μόνο που δέν μου δουλεύει τώρα με την νέα rom είναι το GPS. Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να φταίει? Και τί πρέπει να κάνω? Εβαλα σαν πρώτο πρόγραμμα το visualGPS για να τεστάρω το gps, αλλά τίποτα δέν κάνει.Δέν βρήσκει τίποτα.Σαν τελείως νεκρό μου φένεται. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Αυτό το πληκτρολόγιο το χρησιμοποιούσαμε πριν 5 χρόνια! Δεν αμφιβάλω για την αξιοπιστία του Hikeyboard αλλά οι πιο σύγχρονες λύσεις μπορώ να πω ότι έχουν να προσφέρουν περισσότερα. Επειδή με ενδιαφέρει , μπορείς να μου πεις κάποιο καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Επειδή με ενδιαφέρει , μπορείς να μου πεις κάποιο καλύτερο; Εγώ πάντως το μόνο καλύτερο του hikeyb που έχω δεί, είναι το HTC phone keypad του diamond, αλλά αυτό είναι vga, και δεν στέλνει sms με 160... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Επειδή με ενδιαφέρει , μπορείς να μου πεις κάποιο καλύτερο; Από το Pocket CM Keyboard που προτείνω πιο πάνω δε νομίζω να βρεις καλύτερο σήμερα. Τα πληκτρολόγια της HTC που αναφέρεται ο φίλος δεν παίζουν σε αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts