Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω και εγώ κάτι?

Έχει πάρει ο αδερφός μου το ΕΤΕΝ, και από σήμερα όταν τον πέρνουν τηλέφωνο, όταν μιλάνε τους ακούει κανονικά αλλά δεν τον ακούνε.

Όταν το βάζει σε ανοιχτή ακρόαση, τον ακούνε κανονικά.

Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει?

Ούτε 2 εβδομάδες δεν έχει που το αγόρασε!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουριος κατοχος του glofiish X500+ και εχω 2 αποριες. Ζητω συγγνωμη αν φανουν χαζες αλλα δεν εχω ιδεα απο PPc! (α) το sms που στελνω εμφανιζεται με ερωτηματικα (??????). Χρησιμοποιω ελληνικους χαρακτηρες (windows Mobile 6). Επισης στις τοπικες ρυθμισεις εχω βαλει Ελλαδα. Πως μπορω να το λυσω? (ελπιζω να μην φταιει η συσκευη) (β)Αν συνδεθω στο Ιnternet μεσω Wi-Fi πρεπει να εχω και καποιο firewall η μηπως εχουν τα windows δικο τους?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Ό,τι ωριμάζει... σαπίζει !!

το πρόβλημα δημιουργήθηκε αφού χρησιμοποίησε το hands free και μετα το εβγαλε.

Ας δοκιμάσει να βάλει και να βγάλει το handsfree μερικές φορές μήπως και ξεκολλήσει, διαφορετικά τον βλέπω για Πλαίσιο :(

@skoubri

α) Στο παράθυρο εισερχόμενα των sms πάτα: Μενού-Εργαλεία-Επιλογές, κάνε tap στο *SMS και βεβαιώσου ότι είναι τσεκαρισμένο το "Χρήση Unicode όταν απαιτείται"

β)Αν συνδεθείς με WiFi έχεις ότι firewall έχει ο router με τον οποίο συνδέεσαι αν φυσικά αυτό είναι ενεργοποιημένο. Το τηλέφωνο σίγουρα δεν έχει.

@skoubri

α) Στο παράθυρο εισερχόμενα των sms πάτα: Μενού-Εργαλεία-Επιλογές, κάνε tap στο *SMS και βεβαιώσου ότι είναι τσεκαρισμένο το "Χρήση Unicode όταν απαιτείται"

β)Αν συνδεθείς με WiFi έχεις ότι firewall έχει ο router με τον οποίο συνδέεσαι αν φυσικά αυτό είναι ενεργοποιημένο. Το τηλέφωνο σίγουρα δεν έχει.

@elenakor

το "Χρήση Unicode οταν απαιτείται" το εχω ενεργοποιησει ηδη αλλα το μηνυμα γινεται πλεον στους 70 χαρακτηρες (και οχι 160 που ειναι κανονικα). Υπαρχει καποια ρυθμιση για να το φτιαξω ή θελει καποιο λογισμικο? Ευχαριστω για το (β) σκελος αν και θελω να ρωτησω αν υπαρχει λογισμικο firewall για το Χ500+

Ό,τι ωριμάζει... σαπίζει !!

Για να αποφύγεις τα ερωτηματικά πρέπει να το αφήσεις ενεργοποιημένο και πράγματι θα στέλνεις μέχρι 70. Για τους 160 χαρακτήρες διάβασε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832

Για firewall δες το "Trend micro mobile security"

Καλημέρα σε όλους! Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να στέλνει sms από το PC μέσω του eten μας και να δουλεύει; Δοκίμασα διάφορα αλλά δεν μου έκαναν την χάρη :(

Το SOTI Pocket Controller το δοκίμασες? ;)
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Πάω να κάνω update και μου βγάζει "Server is busying" ξέρετε τι γινεται?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Πάω να κάνω update και μου βγάζει "Server is busying" ξέρετε τι γινεται?

Να κάνεις update τι, δεν μας είπες, τα windows, satellite data update... :confused:

Ναι τα windows 6 θελω να περάσω, μπορει να βοηθήσει κανεις?

Αν θέλεις να κατεβάσεις τα WM6 από το site της ETEN απλώς ξαναδοκίμασε, το κάνει συχνά θα συνέλθει.

Όσο για τις οδηγίες μετά τι πρέπει να κάνεις θα πρέπει να διαβάσεις με υπομονή το thread, έχουν αναφερθεί παραπάνω.

Αν θέλεις να κατεβάσεις τα WM6 από το site της ETEN απλώς ξαναδοκίμασε, το κάνει συχνά θα συνέλθει.

Όσο για τις οδηγίες μετά τι πρέπει να κάνεις θα πρέπει να διαβάσεις με υπομονή το thread, έχουν αναφερθεί παραπάνω.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξέρεις με Ελληνικό πληκτρολόγιο τι γίνεται?

Κοίταξε λίγο στην προηγούμενη σελίδα... ;)
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

καλησπερα σε ολους ! ειμαι σχετικα αρχαριος με θεματα τεχνολογιας κ.λ.π. , δεν ξερω την τυφλα μου . πριν λιγο καιρο αγορασα το glofiish x500+ και ενας γνωστος μου εβαλε το destinator 6. θελω να βαλω το igo η καποιο αλλο γουστοζικο προγραμματακι αλλα δεν δερω πως help !!!!!!!

Έχω μια ερώτηση να κάνω... Ένα από τα προγράμματα που απεγκατάστησα αγοράζοντας το Χ500+ ήταν το Speed Dial.

Πως μπορώ να βάλω άλλο πρόγραμμα στην συντόμευση που αντιστοιχούσε; Όταν επιλέγω Έναρξη-Ρυθμίσεις-Κουμπιά δεν το έχει στις επιλογες...!!! (το κουμπι είναι δίπλα σε αυτό της απάντησης κλήσης)

Help please!!!

• The title was changed to ETEN Χ500