tasosuser Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Το spb μου έχει βγάλει προβλήματα στο X500, σε άλλους όχι. Sprite χρησιμοποιώ 5.5.1.0 built 1447 και πριν λίγες μέρες η sprite έδωσε και έναν explorer γιά το PC που σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα επιμέρους αρχεία του όποιου backup με δυνατότητα επιλεκτικής επαναφοράς. :D Καλησπέρα. Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά. Μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Παιδιά προφανώς το αρχείο που έχει ανεβάσει ο φίλος στο etenusers είναι λάθος η ROM είναι 49,5 ΜΒ αλλά απ' οτι βλέπω διορθώθηκε. :lol: Βάλε το patch η ακόμα καλύτερα πέρνα τη νέα ROM 354 που δεν το χρειάζεται. ;) Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε το patch για "ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SIM" μετά από softe reset? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε το patch για "ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SIM" μετά από softe reset? Ευχαριστώ. http://briefcase.pathfinder.gr/browse/odytsak/49674 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Ευχαριστώ πολύ. Το κατέβασα ήδη και παίζει μια χαρά. Ευτυχώς που υπάρχει το forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulp_2 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Χ500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Καλησπέρα. Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά. Μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις; Ευχαριστώ. Eπειδή ο Panosha λίγο δύσκολο να απαντήσει :p http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=142131 Eίναι freeware. xxD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Χ500? Yπάρχουν διάφορα προγράμματα όπως spb weather, weather panel etc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulp_2 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ HANDY WEATHER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Eπειδή ο Panosha λίγο δύσκολο να απαντήσει :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxatzhd Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 παιδιά.πείτε μου ένα καλό πρόγραμμα για διαχείριση ήχων κλήσης και μηνυμάτων Παράθεση crete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 παιδιά.πείτε μου ένα καλό πρόγραμμα για διαχείριση ήχων κλήσης και μηνυμάτων PhoneAlarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 mhpos yparxei ena programma pou otan me kalei kapios sto kinito ,na patao ena pliktro k na akougete ena hxografhmeno mhnyma se ayton pou me kalei xoris na tou milhso ego?eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 παιδιά.πείτε μου ένα καλό πρόγραμμα για διαχείριση ήχων κλήσης και μηνυμάτων PhotoContactsPro 5 Κάνει αυτό που θέλεις και πολλά περισσότερα.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Καλησπέρα. Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά. Μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις; Ευχαριστώ. O "panosha" έχει γίνει banned απο administrator (για αυτό και το όvoμά του είναι γκριζαρισμένο και διαγραμμένο) όποτε δεν μπορει να σου απαντήσει σε αυτό το forum (myphone.gr) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε το patch για "ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SIM" μετά από softe reset? Ευχαριστώ. Το patch δεν χρειάζεται αν έχεις την τελευταία ROM (354 είτε GR είτε αγγλική). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 O "panosha" έχει γίνει banned απο administrator (για αυτό και το όvoμά του είναι γκριζαρισμένο και διαγραμμένο) όποτε δεν μπορει να σου απαντήσει σε αυτό το forum (myphone.gr) :( Sorry vaxevana. Έχω χάσει συνέχειες φαίνεται. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Δεν το ήξερα. Αλλά, γιατί όμως; Αφού ήταν καλό παληκάρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 O "panosha" έχει γίνει banned απο administrator (για αυτό και το όvoμά του είναι γκριζαρισμένο και διαγραμμένο) όποτε δεν μπορει να σου απαντήσει σε αυτό το forum (myphone.gr) :( Sorry vaxevana. Έχω χάσει συνέχειες φαίνεται. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Δεν το ήξερα. Αλλά, γιατί όμως; Αφού ήταν καλό παληκάρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulp_2 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΤΕΝ Χ500 ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ HANDY WEATHER.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ TODAY?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 παιδια οι καρτες multisim ειναι παρανομες η νομιμες:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΤΕΝ Χ500 ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ HANDY WEATHER.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ TODAY?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κάνεις add την πόλη που σε ενδιαφέρει να βλέπεις, μετά κάνεις update όταν έχεις συνδεθεί στο Internet και λογικά πρέπει να σου εμφανίζεται η πρόγνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Κανένα link, για το sprite backup (σπασμένο) βρε παιδιά!:shifty: Ψάχνω 1 βδομάδα αλλά τίποτα. Δέχομαι και email...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Κανένα link, για το sprite backup (σπασμένο) βρε παιδιά!:shifty: Ψάχνω 1 βδομάδα αλλά τίποτα. Δέχομαι και email...:lol: Ρίξε μια ματιά στο forum της υπογραφής μου, όλο και κάτι θα βρεις.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 παιδια οι καρτες multisim ειναι παρανομες η νομιμες:lol: :lol: :lol: Από ότι ξέρω δεν απαγορεύονται οι κάρτες σαν υλικό , απαγορεύεται η κλωνοποίηση που κάνεις με αυτές διότι το λογισμικό που έχουν οι κάρτες που προσφέρουν οι πάροχοι είναι ιδιοκτησία τους , οπότε πάμε στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αλλά στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχει κάποιος πρόβλημα με το να χρησιμοποιεί τέτοιες κάρτες , γι'αυτό πουλιούνται και ελεύθερα σε γνωστό μαγαζί , το οποίο διαφημίζει κιόλας ότι "σπάει" λογισμικά κινητών και δεν τους πειράζει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ευχαριστώ ρε παιδιά, τέτοια υποστήριξη δεν την περίμενα. Tο βρήκα το πρόγραμμα. Νάστε πάντα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΤΕΝ Χ500 ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ HANDY WEATHER.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ TODAY?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αν κατάλαβα σωστά την ερώτησή σου, πας Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Σήμερα -> Στοιχεία και επιλέγεις το πρόγραμμα από εκεί.. Τα υπόλοιπα όπως είπε ο johner.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts