odytsak Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Α και μια απορία...:confused: Το Photo Contacts Pro πια version χρησιμοποιείται? Η 4.03 σας έχει κάτσει καλά? Μου δημιουργεί προβλήματα καθώς εκεί που δουλεύει ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο απενεργοποιείται και πρέπει να πάω από τα προγράμματα και να το επανεκινήσω. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Έχω βάλει το smclose και με την προηγούμενη rom μου δούλευε κανονικά, με την νέα 354 δεν δουλεύει, πρέπει να πηγαίνω από τις ρυθμίσεις να τα κλείνω, υπάρχει καμία λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Έχω βάλει το smclose και με την προηγούμενη rom μου δούλευε κανονικά, με την νέα 354 δεν δουλεύει, πρέπει να πηγαίνω από τις ρυθμίσεις να τα κλείνω, υπάρχει καμία λύση?? Βάλε το magic button! ;) To smclose και σε παλαιότερες rom είχε δημιουργήσει προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Βάλε το magic button! ;) To smclose και σε παλαιότερες rom είχε δημιουργήσει προβλήματα.. Ευχαριστώ :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Α και μια απορία...:confused: Το Photo Contacts Pro πια version χρησιμοποιείται? Η 4.03 σας έχει κάτσει καλά? Μου δημιουργεί προβλήματα καθώς εκεί που δουλεύει ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο απενεργοποιείται και πρέπει να πάω από τα προγράμματα και να το επανεκινήσω. Το κάνει μερικές φορές αλλά δεν χρειάζεται επανεκκίνηση απλά ξανάνοιξε την εφαρμογή. Φαντάζομαι έχεις κάνει την ρύθμιση να αγνοεί τις εντολές να κλείνει. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Έχω βάλει το smclose και με την προηγούμενη rom μου δούλευε κανονικά, με την νέα 354 δεν δουλεύει, πρέπει να πηγαίνω από τις ρυθμίσεις να τα κλείνω, υπάρχει καμία λύση?? Εχεις βάλει το smclose.exe στο windows εκκίνηση ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εχεις βάλει το smclose.exe στο windows εκκίνηση ? :O Μετά από οδηγίες δικέ σου ναι!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μετά από οδηγίες δικέ σου ναι!;) Εκανες και soft reset ε ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εκανες και soft reset ε ? :worry: Χι.Χι.Χι.Χι. Πάνο κάτι έμαθα στον μήνα που έχω το ετενάκι μας:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Χι.Χι.Χι.Χι. Πάνο κάτι έμαθα στον μήνα που έχω το ετενάκι μας:O Μιας που προχώρησες δεν βάζεις το ilauncher που το κάνει κι αυτό και είναι το καλύτερο απ' όλα ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μιας που προχώρησες δεν βάζεις το ilauncher που το κάνει κι αυτό και είναι το καλύτερο απ' όλα ? :D :O :O :O :O :O :O Το έ, ε, ε, ε, ε, χω το ilauncher :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 :O :O :O :O :O :O Το έ, ε, ε, ε, ε, χω το ilauncher :O Options / Task manager settings / Xbutton closes Application τσέκαρε το. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Options / Task manager settings / Xbutton closes Application τσέκαρε το. :lol: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Θα επανεξεταστείς σε ένα μήνα ! :tease: :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Η σελίδα 170 λοιπόν ανοίκει στον Πάνο και στον Βασίλη! :D Κατοχυρώθηκε! :lol: :lol: :lol: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Η σελίδα 170 λοιπόν ανοίκει στον Πάνο και στον Βασίλη! :D Κατοχυρώθηκε! :lol: :lol: :lol: :cool: Κάνει κρύο στη Αλάσκα ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Άσε μεγάλε, παγωνιά.. Και δεν είναι και η εσκιμώα μου κοντά μου.. :( Αλλά σε 2 βδομάδες θα πάω να τη δω.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εχεις βάλει το smclose.exe στο windows εκκίνηση ? :O Ελπίζω να βαλε συντόμευση, όχι το ίδιο το exe. Μια χαρά δουλεύει το smclose παντως με 354. Μου το πε ένα πουλάκι :whistle: :ninja: (το magic button θα σου κολλάει κ θα κάνεις reset κάθε 3 μέρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ελπίζω να βαλε συντόμευση, όχι το ίδιο το exe. Μια χαρά δουλεύει το smclose παντως με 354. Μου το πε ένα πουλάκι :whistle: :ninja: (το magic button θα σου κολλάει κ θα κάνεις reset κάθε 3 μέρες) Γιατί με το exe τι παίζει ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Με το smclose δουλεύει το x με hardware κουμπί? Με το ilauncher δε γίνεται κι αν θυμάμαι καλά ούτε το smclose κάνει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Βάζουμε exe στη εκκίνηση ποτε; Αν δεν την παθει με αυτο, θα την παθει με άλλο οταν θα του κολλησει κ θα ψαχνει τροπο να το κλεισει, δεν θα μπορει κ θα του φορτώνει σε κάθε restart. Φυσικά μπορεί να το "σκοτώσει" όταν τρέχει αλλά θα ψάχνετε. Καλύτερα μόνο συντομεύσεις, όπως κάνουν κ τα υπόλοιπα προγράμματα αυτόματα. Hab οχι, ... μάλλον θα τα λέμε εμεις απο msn, (δες στο θέμα του τρίνιτυ γιατί) κ ότι δεν πρόλαβες θα στα εξηγήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 (το magic button θα σου κολλάει κ θα κάνεις reset κάθε 3 μέρες) Δεν ισχύει φυσικά κάτι τέτοιο.. Ένα μήνα που έχω το ετενάκι (με 291 ελληνική), το magic button δεν έχει κολλήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!! Δουλεύει απλά ΑΨΟΓΑ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Τι έγινε ο soglan? Αντιμίλησε στον Πάνο και τον διαγράψανε? :confused: Θα προσέχω τότε αν είναι έτσι από δω και πέρα.. :worry: Κάτι συνέβη και ήδη σβήστηκαν 2-3 μεταξύ τους και ο Πάνος.. Μπορεί να μας πει κάποιος τι συνέβη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Α και μια απορία...:confused: Το Photo Contacts Pro πια version χρησιμοποιείται? Η 4.03 σας έχει κάτσει καλά? Μου δημιουργεί προβλήματα καθώς εκεί που δουλεύει ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο απενεργοποιείται και πρέπει να πάω από τα προγράμματα και να το επανεκινήσω. Βγάλτο από την κάρτα και βάλτο στην main memory. (Αν δεν στο έχει λύσει κανείς πιο πρώτα φυσικά):rolleyes: Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Το παρόν thread αφορά στο Eten X500. Όσα ποστ ήταν άσχετα προς το θέμα αφαιρέθηκαν. Για οτιδήποτε αφορά στο σχολιασμό του φόρουμ υπάρχει ειδικό φόρουμ. Συνέχεια στο θέμα μας. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts