stehellas Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 εγω εχω βαλει το HIKEYBOARD βεβαια δεν εχω και πολύ καιρο με ΄τετοιου ειδους μηχανακια αλλα αυτοι που ασχολουνται το θεωρουν αρκετα καλο simfonw einai arketa kalo Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Κοίτα σε αυτά τα post μου και δοκίμασε και το dynatype σε landscape: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 PAIDIA epidh mou stelnete pm gia to programma tis 8alassas gps gia to pda mas ,,8a h8ela na kseka8ariso pos to programma einai megalo kai den stelnete me mail h otidhpote allo.Daneizome 2 programmata kai me skanarismenous 303 xartes naftikous me kalh analysh poy tous exo setarei kai kalibrari ego doulevei gia olhn thn ellada.Epidh den 8elo na kano diafimhsh sto http://www.emarket.gr yparxei sxetikh kataxorhsh.sas efxaristo. Πες μας σε παρακαλώ ποια είναι αυτά τα προγράμματα και γράψε και το ακριβές link της καταχώρησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 re pedia exei kani kapio frame gia foto gia to kinitaki mas???? Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Πες μας σε παρακαλώ ποια είναι αυτά τα προγράμματα και γράψε και το ακριβές link της καταχώρησης... Δεν ξέρω ποιο πράγραμμα λέει ο themis αλλά αν μπείτε στο http://www.emarket.gr και γράψετε "gps" στην αναζήτηση, θα βγάλει αρκετές σχετικές καταχωρίσεις. Μπείτε σε αυτές που θέλετε και δείτε αν είναι αυτό που ψάχνετε, έχουν όλες περιγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 re pedia exei kani kapio frame gia foto gia to kinitaki mas???? Για κοίτα σε αυτό που λέει image making wizard. Επίσης όταν βγάζεις φωτογραφίες (και δεν έχεις κάνει uninstall το παραπάνω) σου βγάζει κάποιες επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 παιδες χερετω επιδη σε κανα δυο ημερες μου ερχεται το χ500 απο πλαισιο και επιδη εχω διαβασει πολλα για( πατσ )και (ρομ ) ,για προβλημματα οθονης κλπ ολα αυτα για να τα διωρθωσω αν υπαρχουν τι πρεπει να κανω??? ευχ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Και εγώ αύριο πάω να το πάρω φίλε μου.. Εδώ και 2-3 εβδομάδες έχω διαβάσει όλες (!!!!!) τις σελίδες και έχω αποθηκεύσει αυτές που αναφέρονται σε patch και διάφορες ρυθμίσεις.. Δεν τις έχω όμως πρόχειρες.. Υπάρχει το patch για τα sms λίγες σελίδες πίσω (5-10), αν κοιτάξεις θα το βρείς. Για rom προς το παρόν δεν ασχολείσαι. Και φυσικά αν έχεις προβλήματα με την οθόνη δεν μπορείς να το διορθώσεις αλλά αν είναι πολύ ενοχλητικό ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσεις το τηλέφωνο.. Αυτά από μένα, αν ξέχασα κάτι συχωρέστε με.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Με το Hiκeyboard όταν είναι σε fullscreen το πληκτρολόγιο πως γράφουμε Ελληνικά?:confused: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Με το Hiκeyboard όταν είναι σε fullscreen το πληκτρολόγιο πως γράφουμε Ελληνικά?:confused: Ουτε εμενα μου δουλευει ετσι!:( Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Ουτε εμενα μου δουλευει ετσι!:( Γειά σου ρε Φίλιππα:) Είπα μήπως υπάρχει καμμία ρύθμιση και δεν την έχω πάρει γραμμή! Για καμμιά γρήγορη και σύντομη απάντηση σε sms θα ήταν πολύ καλό να μη χρησιμοποιούμε τη γραφίδα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ektos kilamatos alla th lete giauto Screen-Protector aksizi na to paroume ??? Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 και εδω τα ίδια HIKEYBOARD και FULL SCREEN πληκτρολογιο δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ektos kilamatos alla th lete giauto Screen-Protector aksizi na to paroume ??? Δεν ξέρω αν αξίζει αλλά για 6 ευρώ σίγουρα δε θα το μετανιώσεις.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Ουτε εμενα μου δουλευει ετσι!:( http://img145.imageshack.us/img145/3804/pccapture1ov2.jpg Ετσι ? :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 http://img145.imageshack.us/img145/3804/pccapture1ov2.jpg Ετσι ? :D :D :D κατι ξερεις, κατι ξέρεις και δεν μας το λες??? χμμμμμμ.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 http://img145.imageshack.us/img145/3804/pccapture1ov2.jpg Ετσι ? :D :D :D Ρε συ Πάνο πες μας και πως γίνεται γιατί είμαστε και λίγο καθυστερημένοι?:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Στο κανονικό πληκτρολόγιο του hikeyboard γιά πατήστε το πάνω αριστερό κουμπακι με το μικρό πληκτρολόγιο ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Δεν είπα ότι έιμαστε καθυστερημένοι?:lol: Οταν πατάω το πάνω αριστερά κουμπάκι ασχετα σε τι γλώσσα είναι εκείνη τη στιγμή μετατρέπεται σε αγγλικά.:mad: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Στο κανονικό πληκτρολόγιο του hikeyboard γιά πατήστε το πάνω αριστερό κουμπακι με το μικρό πληκτρολόγιο ! :rolleyes: ταραμμμμμ Δεν εγινε τιποτις Πανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 http://img145.imageshack.us/img145/3804/pccapture1ov2.jpg Ετσι ? :D :D :D Πανο ετσι το δειχνει αλλα δεν γραφει ελληνικα αλλα κατι ακαταλαβιστικα!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Παιδιά στείλτε μου mail να σας στείλω τη δική μου εγκατάσταση να δοκιμάσετε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_lydakis Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Xerete Molis agorasa to polipothito X500 ke exo dio apories.. 1.To patch QUANTA RILMUX20061212 afora ta sms? Ke an ne , ine aparetito ke gia tin elliniki rom 291? 2.Sti siskeuasia periexei ena aspro hartaki , auto exei pano ena screnn protector i ine kati asxeto? Euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Γειά σου ρε Φίλιππα:) Είπα μήπως υπάρχει καμμία ρύθμιση και δεν την έχω πάρει γραμμή! Για καμμιά γρήγορη και σύντομη απάντηση σε sms θα ήταν πολύ καλό να μη χρησιμοποιούμε τη γραφίδα. Τι γινεται φιλε? Μαλλον εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα μα εμας αλλα οχι ολοι!!:lol: Ειναι βολικο με τα sms αν και την εχω καταβρει με το Aekmap!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Παιδιά στείλτε μου mail να σας στείλω τη δική μου εγκατάσταση να δοκιμάσετε. ;) gilera69@hotmail.com..:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts