vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Λοιπόν.. Θα σας πω κάτι αλλά μη γελάσετε.. :) Βγάζοντας το screen protecton από το άσπρο χαρτάκι, μου έπεσε κάτω και κολλήσαν διάφορα στην επιφάνειά του.. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω?? :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1692608#post1692608 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfot Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 παιδια το περιμενω αυριο μια ερωτηση====== καταγραφη εισερχομενων - εξερχωμενων κλεισεων-GPRS-καταγραφη ,εχει η χρειαζεται καποιο εξτρα προγραμμα ..αυτα.....:D :D Καταγράφονται αναλυτικά όλες οι κλήσεις. Όμως στους μετρητές κλήσεων δεν αθροίζει ξεχωριστά τις εισερχόμενες - εξερχόμενες, αλλά όλες μαζί. Για τον παραπάνω λόγω (μετρητές κλήσεων) χρησιμοποιώ το battery status, το οποίο κάνει καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfot Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να εξάγουμε τις κλήσεις σε Excel ? Κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Παιδιά αυτά τα αρχεία που φένοντε στην photo τί είναι? Από πού έχω μαζευτή στην κάρτα μου? Μπορώ να τα σβήσω χωρίς φόβο και πάθος? (Υπ'όψη έχω το ΕΤΕΝ-Χ500) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Παιδιά αυτά τα αρχεία που φένοντε στην photo τί είναι? Από πού έχω μαζευτή στην κάρτα μου? Μπορώ να τα σβήσω χωρίς φόβο και πάθος? (Υπ'όψη έχω το ΕΤΕΝ-Χ500) Ευχαριστώ Ta arxeia ayta einai apo to aytomato back up pou kanei to x500 .Ego den ta exo svisi akoma alla 8a to kano syntoma kai meta 8a kano ena back up kanoniko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπέρα σας,μήπως θα μπορούσε κάποιο παληκάρι να με βοηθήσει στο εξής;Σκέφτομαι να φέρω απο εξωτερικό ενα Χ500 και θα ήθελα τα φώτα σας στην διαδικασία περάσματος ελληνικής rom...Τι χρειάζεται κι όλα τα σχετικά...Αν δεν γινεταί δημόσια στο forum ας στείλει pm.Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ta arxeia ayta einai apo to aytomato back up pou kanei to x500 .Ego den ta exo svisi akoma alla 8a to kano syntoma kai meta 8a kano ena back up kanoniko. Οι περισσότεροι έχουν απεγκαταστήσει το πρόγραμμα της Eten για backup και χρησιμοποιούν το Sprite Backup ή το Spb Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπέρα σας,μήπως θα μπορούσε κάποιο παληκάρι να με βοηθήσει στο εξής;Σκέφτομαι να φέρω απο εξωτερικό ενα Χ500 και θα ήθελα τα φώτα σας στην διαδικασία περάσματος ελληνικής rom...Τι χρειάζεται κι όλα τα σχετικά...Αν δεν γινεταί δημόσια στο forum ας στείλει pm.Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Μία αρκέτα καλή περιγραφή υπάρχει εδώ (δικές μου περιπέτειες). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1775313#post1775313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Μία αρκέτα καλή περιγραφεί υπάρχει εδώ (δικές μου περιπέτειες). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1775313#post1775313 Many ThanxXx!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Na rwthsw , yparxei tropos na perasw contacts apo sony-ericsson T610 sto x500?? . Ws twra to ericson to diaxeirizomoun me to "handset manager" Kai kati allo... kanena kalo ellhnoaggliko-agloellhniko , galoellhniko-ellhnogaliko lexiko yparxei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Na rwthsw , yparxei tropos na perasw contacts apo sony-ericsson T610 sto x500?? . Ws twra to ericson to diaxeirizomoun me to "handset manager" Kai kati allo... kanena kalo ellhnoaggliko-agloellhniko , galoellhniko-ellhnogaliko lexiko yparxei??? Αν μπορείς να τα περάσεις απο το "handset manager" στο Outlook τότε μπορείς να τα περάσεις απο εκεί στο Χ500 μέσω ActiveSync (έτσι έκανα στο δικό μου Νοκια 7610). Βέβαια δεν πέρασαν και τόσο σωστά και χρειάστηκε αρκετό editing. Για αγγλο-ελληνικό λεξικό μπορείς να κοιτάξεις το SlovoEd - Magenta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Λοιπόν.. Θα σας πω κάτι αλλά μη γελάσετε.. :) Βγάζοντας το screen protecton από το άσπρο χαρτάκι, μου έπεσε κάτω και κολλήσαν διάφορα στην επιφάνειά του.. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω?? :) Απλό σελοτέιπ της Tesa , καθαρίζει αμέσως την μεμβράνη επειδή έχει πιο δυνατή κόλλα και δεν αφήνει κατάλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ένα τί? Το παρακάτω εννοείς? http://www.garmin.com/products/iQue3600/ ή απλώς αστειεύεσαι? Βέβαια υπάρχει και Nokia 3600 αλλά μάλλον αυτό δεν flashαρεται εύκολα :) Ενα ΗΤC 3600 του αδελφού μου. Δεν με άκουσε . :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 gilera69@hotmail.com..:) pano moy soy zitisa tis rithmisis aytes kati elava apo to nick sou ,alla den mporo na to vro poythena sto outlook, exafanistike magika,mporis na to xanastilis se parakalo.eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Παιδιά στείλτε μου mail να σας στείλω τη δική μου εγκατάσταση να δοκιμάσετε. ;) pano moy soy zitisa tis rithmisis aytes kati elava apo to nick sou ,alla den mporo na to vro poythena sto outlook, exafanistike magika,mporis na to xanastilis se parakalo.eyxaristo vvvv@otenet.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Καταγράφονται αναλυτικά όλες οι κλήσεις. Όμως στους μετρητές κλήσεων δεν αθροίζει ξεχωριστά τις εισερχόμενες - εξερχόμενες, αλλά όλες μαζί. Για τον παραπάνω λόγω (μετρητές κλήσεων) χρησιμοποιώ το battery status, το οποίο κάνει καλή δουλειά. exo egatastisi file moy to battery status,alla ayto mono thn mpataria dixni sthn othoni tipota allo apo klisis ,mipos xriazete kamia rithmisi apo allou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos34 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Καλημέρα σε όλους Προσπαθώ να εξοικειωθώ με το destinator αλλά δε τα καταφέρνω.. Οταν διαλέγω τη πλοήγηση σε ένα από τα αγαπημένα μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα:CEMaplist Error Findindex forlink>XIindex forlinknot found :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Καλημέρα σε όλους Προσπαθώ να εξοικειωθώ με το destinator αλλά δε τα καταφέρνω.. Οταν διαλέγω τη πλοήγηση σε ένα από τα αγαπημένα μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα:CEMaplist Error Findindex forlink>XIindex forlinknot found :( Αγορασμένο είναι φίλε ? :rolleyes: pano moy soy zitisa tis rithmisis aytes kati elava apo to nick sou ,alla den mporo na to vro poythena sto outlook, exafanistike magika,mporis na to xanastilis se parakalo.eyxaristo vvvv@otenet.gr Διευκρίνισε μου τι χρειάζεσαι αν θέλεις. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Πως είπαμε πως μπορώ να απενεργοποιήσω τη φόρτιση μέσω usb? Κάπου το είχα διαβάσει αλλά που να ψάχνεις σε τόσες σελίδες τώρα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 την νεα ROM 354 πως την περνάμε αλήθεια; και βασικά πως θα γίνει να μην χαθούν τα προγραμματα!!! (μαλλον θα πρεπει να κανω backup) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 την νεα ROM 354 πως την περνάμε αλήθεια; Διάβασε λίγο παραπίσω βρε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Διάβασε λίγο παραπίσω βρε. ;) βασικά θέλω να το κάνω μονο και μονο για να καταλάβω την διαδικασία. Ωχ μολις τωρα ειδα το post που αναφέρει πως γινεται καλα μεγαλο γκαβάδι ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaron Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Panw mpara (Internet should connect using )- edit - prepei na yparxei "cosmote wapg" kai number "wap" - edit - sthn panw mpara dinoume "Cosmote WAPG" sthn katw mpara "Cellular Line (GPRS) - Next - sto access point name vazoume "wap" - next - ola ta pedia edw prepei na einai kena (user name , password klp)-finish Katw mpara (private network should connect using)- edit - prepei na uparxei to "cosmote wapg" kai number "wap"-edit - sthn panw mpara dinoume "Cosmote WAPG" sthn katw mpara "Cellular Line (GPRS) - Next - sto access point name vazoume "wap" - next - ola ta pedia edw prepei na einai kena (user name , password klp)-finish. Meta pame pali start-settings-connections-connections-edit my proxy server epilegoume kai to "this network connects to the internet" kai to "this network uses a proxy server to connect to the internet - kai sto Proxy server dinoume "10.10.10.10" meta - advanced - kai dinoume ta exhs: HTTP 10.10.10.10:8080 WAP 010.010.010.010:9201 Secure WAP (keno) Socks 10.10.10.10:1080 kai ok ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μπορει καποιος να κανει τη μεταφραση για το Ελληνικο ROM. Δεν μπορω να βρω αυτες τις 2 ρυθμισεις (τα ΜΜS settings τα βρηκα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Αγορασμένο είναι φίλε ? :rolleyes: Διευκρίνισε μου τι χρειάζεσαι αν θέλεις. :cool: Μέχρι τώρα η λύση που κυκλοφορεί δυστυχώς δεν κάνει για το X500... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Πως είπαμε πως μπορώ να απενεργοποιήσω τη φόρτιση μέσω usb? Κάπου το είχα διαβάσει αλλά που να ψάχνεις σε τόσες σελίδες τώρα.. :) Φίλε αυτό δεν γίνεται!!!:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts