Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sto sprite backup den mporeis na kaneis epilektiko restore ... px 8elw na kanw restore kapoio sygekrimeno arxeio...den ginetai ayto???

Otan pataw restore apo ton pc agend mou leei oti 8a ginei entire restore!! Kanonika prepei na ginontai kai epilektika restore h oxi??

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι αγοράζεται RAM αν πάτε στη σελίδα 33 (εικόνα 4) του τεύχους Φεβρουαρίου, που έχει ένα άρθρο για την Consumer Electronics Show 2007, θα δείτε ένα κινητό ολόιδιο με το Χ500 το οποίο ονομάζεται λέει PHAROS, έχει τις ίδιες δυνατότητες με το Χ500 και παρουσιάστηκε στο περίπτερο της Microsoft ...

Με'γεια τους φάρους μας λοιπόν ...

Σχετικα με το Pharos καποια πραγματακια εχει και εδω:

http://www.geardigest.com/2007/01/24/how-to-buy-a-portable-gps/page2.html

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Και ποιο BT Hands Free τελικά δουλεύει απροβλημάτιστα? (Προϋπόθεση ενώ είναι ενεργοποιημένο να κτυπάει και το τηλέφωνο).

Εγω εχω το Nokia HS-12W, παιζει χωρις προβλημα και κτυπάει και στο ακουστικο και το τηλέφωνο.

http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,83227,00.html?s=HS-12W

Sto sprite backup den mporeis na kaneis epilektiko restore ... px 8elw na kanw restore kapoio sygekrimeno arxeio...den ginetai ayto???

Otan pataw restore apo ton pc agend mou leei oti 8a ginei entire restore!! Kanonika prepei na ginontai kai epilektika restore h oxi??

Πρίν λίγες μέρες η sprite έβγαλε το Sprite Explorer και μπορείς από το PC να δεις όλα τα περιεχόμενα του backup σου στο PC και να κάνεις extract όποιο αρχείο θέλεις σε ένα φάκελο στο PC η στην θέση του στο PDA. :D

Paidia h o8onh tou X500 einai vga or qvga ??

File grigoris to enalarm pou les ... pou to vriskoume ?? Mporeis na valeis mp3 kai wav se ayto gia xupnhthri ?? Apo kollhmata pws paei???

http://www.maik-wiege.de/content/view/13/33/lang,en/

Mεχρι τώρα κανένα κόλημα.Είναι καλό γιατί ανεβάζει και την ένταση του ήχου σταδιακά.

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Εχω το εξης προβλημα: Οταν χτυπα το τηλεφωνο ακουγεται πολυ χαμηλα, οποιο ringtone και να διαλεξω. Να σημειωσω οτι το ιδιο ringtone οταν το κανω preview ακουγεται κανονικα, το ιδιο κι αν το χρησιμοποιησω μεσα απο αλλο προγραμμα (π.χ Spb Alarm). Επισης στα scenarios εχω βαλει τον ηχο στο max. Τι φταει;

Εχω το εξης προβλημα: Οταν χτυπα το τηλεφωνο ακουγεται πολυ χαμηλα, οποιο ringtone και να διαλεξω. Να σημειωσω οτι το ιδιο ringtone οταν το κανω preview ακουγεται κανονικα, το ιδιο κι αν το χρησιμοποιησω μεσα απο αλλο προγραμμα (π.χ Spb Alarm). Επισης στα scenarios εχω βαλει τον ηχο στο max. Τι φταει;

Παραξενο ακουγεται αυτο!:confused: Εχεις δοκιμασει οταν σε περνουν τηλ να αυξησεις την ενταση απο το πλαι?

Παραξενο ακουγεται αυτο!:confused: Εχεις δοκιμασει οταν σε περνουν τηλ να αυξησεις την ενταση απο το πλαι?

Απο τα πρωτα που δοκιμασα, αλλα τιποτα

Παιδιά το Ringo μου κάνει διάφορα προβληματάκια/κολληματάκια και το απεγκατέστησα.:(

Ποιό άλλο προγραμματάκι κάνει παρόμοια δουλειά δηλαδή προσθήκη mp3 σε ήχο κλήσης και sms?:confused:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Τελικά το Χ500 παει για αντικατάσταση με τοσα νερά που έκανε η οθόνη..... με το που το είδε ο τεχνικάριος του Πλαισίου το αλλαξε αμέσως..... παντως η συμβιωσή μου μ'ενα windows mobile Χ500 δεν ξεκίνησε και πολύ καλά :)

Paidia 8elo na rotiso an exete afto to provlimataki pou emfanizete kai se mena apo thn arxh.

Ola ta programmata hxou .p.x travel alarm, en alarmppc,pocket music,,ena me drams k.t.l.p...

exoun thn exis sumperifora,,,,,,den yparxei den akougete hxos kai oxi mono afto ,,alla otan ta trekso 8a prepei na kano soft reset giati xanete kai to klik tou x500...

exo thn 291.

efxaristo.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, θα ηθελα να ρωτήσω για το msn messenger αν έχει κανείς το πρόγραμμα και που μπορώ να το βρώ ?

ευχαριστώ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, θα ηθελα να ρωτήσω για το msn messenger αν έχει κανείς το πρόγραμμα και που μπορώ να το βρώ ?

ευχαριστώ

http://rapidshare.com/files/15313539/WindowsLive.PPC2005_ARM.CAB.html :D

Αν κάνεις restore από το αρχείο backup που έχει δημιουργήσει το Sprite Backup στο root directory της καρτας μνήμης σου στο Χ500 (δηλ. τρέχεις το .exe αρχείο) τότε θα έχεις επιλογές να κάνεις restore μόνο αυτά που θέλεις, (προσωπικά στοιχεία, όλο ή μέρος του file system κ.α.)

Paidia 8elo na rotiso an exete afto to provlimataki pou emfanizete kai se mena apo thn arxh.

Ola ta programmata hxou .p.x travel alarm, en alarmppc,pocket music,,ena me drams k.t.l.p...

exoun thn exis sumperifora,,,,,,den yparxei den akougete hxos kai oxi mono afto ,,alla otan ta trekso 8a prepei na kano soft reset giati xanete kai to klik tou x500...

exo thn 291.

efxaristo.

Το έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν ανεξήγητα με κάποια προγράματα. Δοκίμασε να μην πειράζεις το vοlume μέσα από τα προγράματα. Στο pTravel Alarm ξετσεκάρισε το set volume και θα παίξει. :rolleyes:

Παιδιά το Ringo μου κάνει διάφορα προβληματάκια/κολληματάκια και το απεγκατέστησα.:(

Ποιό άλλο προγραμματάκι κάνει παρόμοια δουλειά δηλαδή προσθήκη mp3 σε ήχο κλήσης και sms?:confused:

Για ήχους κλήσης , φτιάξε ένα directory "My Documents" (ή όπως είναι στα Ελληνικά) στην SD και βάλε ότι θέλεις εκεί. Μετά θα φαίνονται στα setting του τηλεφώνου στους ήχους...

Παιδιά, έχει κανείς κάποια ιδέα πως μπορώ να επαναφέρω το φάκελο MMS στα μηνύματα? (υποθέτω έτσι θα μπορώ και να στείλω MMS καθώς ούτε αυτό μπορώ να το κάνω αφού δεν μπορώ να δημιουργήσω MMS).

Δοκίμασα να δημιουργήσω νέο λογαριασμό στα μηνύματα αλλά δεν μου βγάζει επιλογή MMS (μόνο επιλογές για διαφόρους τύπους ηλ. ταχυδρομείου):mad:

Έχω επαναφέρει το Mutlimedia Manager και Connection Wizard μπας και έφταιγε αυτό αλλά ...:wacko:

Εγω εχω το Nokia HS-12W, παιζει χωρις προβλημα και κτυπάει και στο ακουστικο και το τηλέφωνο.

http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,83227,00.html?s=HS-12W

To συγκεκριμένο (135+€) είναι μάλλον για ακριβά γούστα.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Δοκίμασε και το PhoneAlarm 1.58 που κάνει αυτά που θες και αρκετά παραπάνω.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Παιδιά, έχει κανείς κάποια ιδέα πως μπορώ να επαναφέρω το φάκελο MMS στα μηνύματα? (υποθέτω έτσι θα μπορώ και να στείλω MMS καθώς ούτε αυτό μπορώ να το κάνω αφού δεν μπορώ να δημιουργήσω MMS).

Δοκίμασα να δημιουργήσω νέο λογαριασμό στα μηνύματα αλλά δεν μου βγάζει επιλογή MMS (μόνο επιλογές για διαφόρους τύπους ηλ. ταχυδρομείου):mad:

Έχω επαναφέρει το Mutlimedia Manager και Connection Wizard μπας και έφταιγε αυτό αλλά ...:wacko:

Μήπως έκανες hard reset και στην πρώτη εκίνηση δεν το άφησες να σου φορτώσει τίποτα ? :rolleyes:

Μήπως έκανες hard reset και στην πρώτη εκίνηση δεν το άφησες να σου φορτώσει τίποτα ? :rolleyes:

Όταν έκανα αναβάθμιση τα φορτωσε όλα μόνο του, μετά απεγκατέστησα μερικά για να χωρέσει το backup που είχα, κάτι που έγινε. (με κάποια warnings).

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ιδέα ποιο πρόγραμμα της ETEN είναι που φτιάχνει λογαριασμό MMS. SMS από την άλλη έχω ...

Αυτα της ΕΤΕΝ που έχω εγκατεστημένα είναι:

ΕΤΕΝ GPRS Wizard 3.0

ETEN Mutlimediamanager 3.1

ETEN X500 Patch 1.0

ETEN BatteryMeterSvr.exe

ETEN SpeedDial 3.0

ETEN Skype Setting

Eten SkinChanger

SIMManager 2.2

Eten Satelite Data Update 1.0

Eten Location SMS

Eten GPS Viewer

Microsoft EtPhone

ETEN PhoneService2.0

ETEN AddRingtone 1.0

Καλημερα παιδια,

μηπως υπαρχει κανενα αρχειακι *.tpl για το Spb Weather ???

Εκτος απο το http://www.meteo.gr, αν παιζει κανενα αλλο site με πιο πολλες Ελληνικες πολεις, οπως π.χ. το pathfinder...

Ευχαριστω.

Κανεις δε χρησιμοποιει το Spb Weather με αλλο weather source εκτος απο το default...??? :ninja:

Όταν έκανα αναβάθμιση τα φορτωσε όλα μόνο του, μετά απεγκατέστησα μερικά για να χωρέσει το backup που είχα, κάτι που έγινε. (με κάποια warnings).

Αυτό με το warnings είναι το κακό. Τι αναβάθμιση ενοείς ROM και του έκατσες το backup από την προηγούμενη ? :rolleyes:

Αυτό με το warnings είναι το κακό. Τι αναβάθμιση ενοείς ROM και του έκατσες το backup από την προηγούμενη ? :rolleyes:

Yep ... :) To έκανα για την επιστήμη ... :)

Αν κάνεις restore από το αρχείο backup που έχει δημιουργήσει το Sprite Backup στο root directory της καρτας μνήμης σου στο Χ500 (δηλ. τρέχεις το .exe αρχείο) τότε θα έχεις επιλογές να κάνεις restore μόνο αυτά που θέλεις, (προσωπικά στοιχεία, όλο ή μέρος του file system κ.α.)

Exw parei backup tou ppc sto desktop pc gia na mhn fortonw thn karta mnhmhs tou ppc. Gia na kanw restore epilektika 8a prepei to backup na vrisketai sthn karta mnhmhs ??

• The title was changed to ETEN Χ500